Heikkilä väittää, että on tutkimustuloksia, jossa pekoni suojaa syövältä.
Tiedättekö mitä, paska puhetta!
Sen huomaa jo siitäkin, mikä ruoka on hyväö iholle, se on sisäisesti myös terveellistä.
Pekoni/ sianliha on iholle heikkoa ravinnetta.
sianliha terveellistä?
13
2851
Vastaukset
- hpv16
Pekonissa on nitriittiä ja nitriitti on syöpävaarallista. Punainen lihakin (nauta,sika) lisää suolistosyöpiä. Pekoniin ja makkaroihin lisätään nitriittiä poistamaan Liha- ja makkaramyrkytysbakteerien kasvumahdollisuudet joten sen pois jättö ei ole kovinkaan hyvä idea. Läskiviipaleet taas eivät ole pekonia.
- JunttiA-H
Hekkilä on menneisyyden miehiä.
- Naminamikamaraa
Sianliha on lähinnä ihmisen omaa koostumusta.
Siinä on b-vitamiineja ja teitysti kivennäisaineita ja rautaa.
Sianliha on pehmeärasvaista toisin kuin naudanliha, jonka rasva on ruoanlaitossakin käyttökelvotonta toisin kuin laardi, sianihra.
Naudanrasva maistuu kamalalta.
En edes joka vuosi saa erästä suurta herkkuani, kovaksi ja rapeaksi paistunutta kinkun kamaraa. Se jostain syystä leikataan rasvoineen jätteisiin!
Toisin on pula-aikoina. Silloin rasvainen sianliha on huudossa.
Nyt ostin nahallisen kinkun ja paistoin itse. Ihan vain rapean nahan vuoksi. Parempaa kuin liha.
Kypsässä kinkussa nahka ei vielä ollut kyllin rapea. Leikkasin sen pois ja pilkoin uunipellille ja paistelin rapeaksi. Valtavan hyvää!
Kovasti ostellaan purkkituotteita, jotta saataisiin kroppaan KOLLAGEENIA. Tämä rapeaksi paistettu kamara on sitä tulvillaan!
Jos on hyvä tuoresuolattu liha, kinkusta irtoava ja pois leikattava rasva on herkullista leivän päällyksenä ja sopiii monin tavoin ruoanlaittoon.
Voisi noissa lukemattomissa ruokasivustoissa joskus olla tästäkin aiheesta muuta sanottavaa kuin ohje: leikatkaa rasva pois ja heittäkää roskiin.
Nythän sitä arvokasta ruokarasvaa kerätään autojen polttoaineeksikin. No, onhan se viisaampaa kuin jätteisiin heitto.
Olenko ainoa herkullisen rapean kinkun nahan syöjä? - hpv27
Naminamikamaraa kirjoitti:
Sianliha on lähinnä ihmisen omaa koostumusta.
Siinä on b-vitamiineja ja teitysti kivennäisaineita ja rautaa.
Sianliha on pehmeärasvaista toisin kuin naudanliha, jonka rasva on ruoanlaitossakin käyttökelvotonta toisin kuin laardi, sianihra.
Naudanrasva maistuu kamalalta.
En edes joka vuosi saa erästä suurta herkkuani, kovaksi ja rapeaksi paistunutta kinkun kamaraa. Se jostain syystä leikataan rasvoineen jätteisiin!
Toisin on pula-aikoina. Silloin rasvainen sianliha on huudossa.
Nyt ostin nahallisen kinkun ja paistoin itse. Ihan vain rapean nahan vuoksi. Parempaa kuin liha.
Kypsässä kinkussa nahka ei vielä ollut kyllin rapea. Leikkasin sen pois ja pilkoin uunipellille ja paistelin rapeaksi. Valtavan hyvää!
Kovasti ostellaan purkkituotteita, jotta saataisiin kroppaan KOLLAGEENIA. Tämä rapeaksi paistettu kamara on sitä tulvillaan!
Jos on hyvä tuoresuolattu liha, kinkusta irtoava ja pois leikattava rasva on herkullista leivän päällyksenä ja sopiii monin tavoin ruoanlaittoon.
Voisi noissa lukemattomissa ruokasivustoissa joskus olla tästäkin aiheesta muuta sanottavaa kuin ohje: leikatkaa rasva pois ja heittäkää roskiin.
Nythän sitä arvokasta ruokarasvaa kerätään autojen polttoaineeksikin. No, onhan se viisaampaa kuin jätteisiin heitto.
Olenko ainoa herkullisen rapean kinkun nahan syöjä?Olen syönyt thaimaalaisittain ja katalonialaisittain valmistettua sian nahkaa. Ensimmäinen oli aika hyvää, jälkimmäinen erittäin pahaa.
Itse ottaisin kinkun rasvan talteen jos paistain joulukinkun. On oikein hyvää paistorasvaa mutta ei se terveellistä ole vaikka muistuttaakin koostumukseltaan ihmisrasvaa. Terveellisempää kuin voi kuitenkin ja minun kovan rasvan käyttöni on aika vähäistä. - veijo730983722
hpv27 kirjoitti:
Olen syönyt thaimaalaisittain ja katalonialaisittain valmistettua sian nahkaa. Ensimmäinen oli aika hyvää, jälkimmäinen erittäin pahaa.
Itse ottaisin kinkun rasvan talteen jos paistain joulukinkun. On oikein hyvää paistorasvaa mutta ei se terveellistä ole vaikka muistuttaakin koostumukseltaan ihmisrasvaa. Terveellisempää kuin voi kuitenkin ja minun kovan rasvan käyttöni on aika vähäistä."On oikein hyvää paistorasvaa mutta ei se terveellistä ole vaikka muistuttaakin koostumukseltaan ihmisrasvaa. Terveellisempää kuin voi kuitenkin ja minun kovan rasvan käyttöni on aika vähäistä."
Ja luulot istuu tiukassa.
- MUTKUN
Petro Dobromylskyj: How much linoleic acid to get fat and insulin resistant?
Peter vilkaisi tutkimusta, jonka mukaan kun hiirille antaa yli 22,5 energiaprosentin edestä linolihappoa, niille saadaan aiheutettua lihominen ja insuliiniresistenssi. 15 energiaprosenttia lihottaa hiiret, mutta ei aiheuta insuliiniresistenssiä.
Tämä tieto on avain lukemattomien runsasrasvaista ruokavaliota demonisoivien hiiri- ja rottatutkimusten ruodinnalle. Usein niissä on koe-eläinparoille syötetty runsaasti linolihappoa. Ikävät seuraukset ovat aiheutuneet rasvan laadusta, ei määrästä. Todellinen pahis on runsaasti linolihappoa sisältävä siemenöljy, se ah niin ihana pehmeä rasva. Ikävät vaikutukset on yleensä tavattu varmistaa vielä sillä, että ne runsasrasvaisen koe-eläinrehun vähäiset hiilarit ovat tulleet erittäin nopeasti verensokeria nostavista lähteistä. Niin ja helposti sairastuviksi jalostettujen koe-eläinten käytöllä.- hpv27
Rottatutkimuksilla ei ole juurikaan merkitystä ihmisille. Rotta on puhtaasti jyrsijä eikä ihminen ole. Ihmisellä insuliiniresistanssia lisää mm. tyydyttynyt rasva.
Tämmöiseen tutkimuksen 'Long-Term Benefits of Linoleic Acid In Type 2 Diabetes' mukaan korkea linoliöljyn käyttö vähensi kakkostyypin diabetesta 43%. - ruskismia
hpv27 kirjoitti:
Rottatutkimuksilla ei ole juurikaan merkitystä ihmisille. Rotta on puhtaasti jyrsijä eikä ihminen ole. Ihmisellä insuliiniresistanssia lisää mm. tyydyttynyt rasva.
Tämmöiseen tutkimuksen 'Long-Term Benefits of Linoleic Acid In Type 2 Diabetes' mukaan korkea linoliöljyn käyttö vähensi kakkostyypin diabetesta 43%.Jos olet WordPress-käyttäjä, jolla on hallinnolliset oikeudet tällä sivustolla, kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan ruutuun ja napsauta "Lähetä". Sitten saat sähköpostiviestin, jonka avulla voit palauttaa pääsyn.
- ruskismia
hpv27 kirjoitti:
Rottatutkimuksilla ei ole juurikaan merkitystä ihmisille. Rotta on puhtaasti jyrsijä eikä ihminen ole. Ihmisellä insuliiniresistanssia lisää mm. tyydyttynyt rasva.
Tämmöiseen tutkimuksen 'Long-Term Benefits of Linoleic Acid In Type 2 Diabetes' mukaan korkea linoliöljyn käyttö vähensi kakkostyypin diabetesta 43%.Omega-3-rasvahappojen lisäys alentaa triglyseridejä ja VLDL-kolesterolia, mutta ne voivat myös lisätä LDL-kolesterolia. Viimeaikaiset todisteet viittaavat siihen, että omega-3-rasvahapot eivät liity kuolleisuuteen, verenpaineeseen, sydän- ja verisuonitauteihin eikä mikrovaskulaaristen komplikaatioiden riskiin tyypin 2 diabetesta sairastavilla potilailla. Samaan aikaan omega-6-rasvahappojen metaboliset vaikutukset ovat edelleen suurelta osin tuntemattomia ja käytettävissä on vähän todisteita niiden mahdollisesta roolista tyypin 2 diabeteksen ehkäisyssä. Kansainvälisten tutkimusten yhteenlaskettu analyysi arvioitiin linolihapon ja arakidonihapon biomarkkereiden yhdistysten varalta tyypin 2 diabeteksen kanssa.
- rasvaarii
Toisin kuin Dan Buettner antoi The Blue Zones Storyssa ymmärtää, pitkäikäiset okinawalaiset syövät paljon sikaa. Ja toisin kuin Dan Buettner antoi The Blue Zones Storyssa ymmärtää, Sardinian vuoriston pitkäikäiset syövät runsaasti lihaa ja maitotuotteita.
- hpv27
Missään ei ennen syöty paljon sikaa. Pistämäsi Facebookin artikkelin mukaan Okinawalla 1970 7.9 kg vuodessa. Suomessa on lihan kulutus kaksinkertaistunut 50 vuodessa ja nelinkertaistunut 100 vuodessa.
Pitkäikäisillä seuduuilla on ravinnossaan yhteneväisyyksiä. Syövät paljon kasviksia, täysjyvää, palkokasveja, pähkinöitä, hedelmiä. Myös fyysinen aktiivisuus on korkeaa, eletään yhteisössä eikä stressata.
Yhdysvalloissa adventistien elinaika on korkeampi kuin muun väestön. Kannattaa siis tutustua heidän elintapoihinsa. Sianliha ei kuulu heidän ruokavalioonsa ja muutenkin dieetti on kasvispainotteinen. Iso osa on vegaaneja.
Sitten se kymmenys, joka kuluttaa eniten lihaa ja eläinrasvaa, kuolee huomattavasti nuorempana kuin muut. Kuolleisuus on yli 20% suurempaa tutkimusaikana.
- bttbbtetb
Joo jos antibiotijäämät on pois.
- näin-on
Pekoni/ sianliha on iholle heikkoa ravinnetta.
Ravintoarvoiltaa pekoni on huonoa, eli ei sisällä juurikaan vitamiineja lukuun ottamatta B- vitamiineja erienote B12, jota saa parhaiten lihasta.
Toisaalta pekoni sisältää paljon energiaa. Takaan, että jos lihava ihminen syö pariviikkoa pelkkää pekonia, niin paino tippuu ja kovaa vauhtia. Onko se sitten terveellistä tai ei, on toinen juttu, joten tämän tyyppistä kuuria ei kannat pitää kahta viikkoa pitempään.
Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Olet taitava
monessa asiassa. Myös siinä, miten veit sydämeni. Äkkiarvaamatta, pikkuhiljaa. Yhtäkkiä huomasin että minusta puuttuu jo768502Sinällään hauska miten jostakin
jaksetaan juoruta vaikka mitä. Jakorasia yms. Raukkamaista toimintaa. Annetaan jokaisen elää rauhassa eikä levitellä per593271- 382614
Miten voit manipuloida katsojalukuja?
Palstatrolli ja väsynyttä sontaa palstalle suoltava Varmakkakkiainen on viime aikoina vedonnot siihen, että hänen ketjuj182185- 272171
Osuuspankki Kuhmo!
Ei pysty pitämään yhtä Otto pankkiautomaattia toiminnassa Ksupermarketin kanssa,20 vuotta sitten Kuhmossa oli neljä auto362159- 131917
Rakkaalleni!
Halusin tulla kertomaan, että sinua ajattelen ja ikävöin vaikka olen sukuloimassa. Meinasin herkistyä, kun tykkään sinus151723- 661686
- 181619