Poikamies vapaana

Olen melko uusi tällä palstalla.

Aluksi on sanottava, etten tiedä mikä ätmi on, mutta haluaisin kuulla aiheesta lisää.

Sinkkupalstalla kun ollaan, on lähes pakko koittaa virvelillä, josko kauan kaivattu elämäni vonkale uisi juuri näissä vesissä ja ottaisi vaatimattoman, mutta silti houkuttelevan uistimeni suuhunsa.

En ole kooltani järin suuri taikka voimiltani ylen väkevä. Julkisilla paikoilla useimmat miehet ovat minua pidempiä ja muutenkin kookkaampia. Jokseenkin samoin on tilanne myös naisten kohdalla, joskaan ero ei ole aivan yhtä silmiinpistävä. Mitä kehon voimilla mittelöimiseen tulee, en viitsi sitä lopputuleman ilmeisyyden vuoksi juuri miesten kanssa harrastaa. Naisten kanssa voin haasteeseen suostua, mutta muutamien karvaiden tappioiden jälkeen suhtaudun varauksellisesti siihenkin.

Luonteeltani olen hyväntahtoinen ja hellämielinen. Vaivun usein romanttisiin haaveisiin jopa julkisilla paikoilla. Yritän vähentää sitä, koska sain viimeksi sakot. Syyksi ilmoitettiin siveettömyys julkisella paikalla.

Olen enemmän taiteellinen kuin luova. Pidän siis taiteesta, mutta kun yritän itse luoda sitä, saan yleensä aikaiseksi jotain muuta. Mitä taiteeseen tulee, edustivat Anttilan vaatekuvastot minulle sen korkeinta muotoa. Kuinka nuoren naisen vartalo saatiinkaan kuvattua tavalla, joka sai katsojassa aikaiseksi niin monia tunteita. Minullekin tuli aina yhtäaikaisesti halu sekä ostaa rintaliivit että pidellä käsissäni niiden sisältöä. Kun sitten yritin itse luoda vähintään yhtä laadukasta taidetta, sain sekä sakot että porttikiellon Anttilan myymälään. Ei pidetty suotavana yrittää kuvata sovituskopissa olevia naisia.

Nykyään kaikki ovat niin ulkonäkökeskeisiä, että on minun on välttämätöntä kuvata itseäni ainakin sanallisesti. En siis aio liittää tähän viestiin kuvaani mukaan. Olen tavallisen näköinen keski-ikäinen mies. Ainoa piirre, joka voisi minut massasta erottaa, on kalju päälaki. Olen kaljuni kanssa sinut ja ymmärrän sen herättävän kiinnostusta julkisella paikalla. Pieni huomio on paikallaan, mutta joskus sekin käy rasittavaksi. Yleensä kun haluan sulautua massaan, kampaan toisella puolella päätäni olevat hiukset kaljun päälakeni peitoksi. Välillä vain tuntuu ihanalta kulkea ihmisjoukossa erottumatta muista.

Elämässäni ei ole suurta draamaa, enkä oikein sellaista kaipaakaan. Minusta asiat ovat kohdillaan kun ne hoituvat ihan huomaamatta. Vaikka minusta ei olisikaan kääntämään maailman historiaa uuteen suuntaan, on elämässäni silti tapahtuma, joka jakoi kaiken sitä aikaisempaan ja sen jälkeiseen. Mikään ei sen jälkeen ollut enää samanlaista kuin ennen. Kyseinen tapahtuma sattui kun äitini heitti minut yhteisestä kodistamme ulos. Olin täysin hukassa. En tiennyt mitä olisi pitänyt tehdä taikka minne mennä. Olin sentään asunut äitini kanssa yhtä jaksoisesti 38 vuotiaaksi asti.

Olin hetken aikaa todella peloissani, sillä kukaan ei laittaisi minulle ruokaa, kertoisi mitä pukisin päälleni taikka siivoisi huonettani. No, huonetta minulla ei enää ollut, eikä sen puoleen sänkyä, mihin nukahtaa äidin paijatessa harvenevaa tukkaani, eikä edes kattoa pääni päällä. Olin lohduton.

Minun oli yksinkertaisesti otettava itseäni niskasta kiinni ja järjestettävä asiani, muutoin menehtyisin kylmälle kadulle jo seuraavana yönä. Niinpä lähdin isäni luokse ja asun hänen luonaan vielä tänäkin päivänä. Asiat eivät ole yhtä hyvällä mallilla kuin ennen, mutta on minulla sentään katto pääni päällä ja kolme lämmintä ateriaa päivässä.

Rehellisyyden nimissä on sanottava, että huonojakin puolia minussa on. Olen nimittäin yhden naisen mies - kerrallaan. Nykyaikana ihmisillä on ihmeellisiä käsityksiä perheestä, ihmissuhteista ja seksuaalisuudesta. En ole kaikkia varten, en edes pieniä ryhmiä.

Rohkaisen kuitenkin sen verran, että jos haluat päästä hellän, huolehtivan ja ymmärtäväisen miehen herpaantumattoman huomion kohteeksi, älä epäröi ottaa yhteyttä. Se saattaa olla elämässäsi se ainoa tapahtuma, joka jakaa kaiken sitä edeltävään ja sitä seuraavaan.

10

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hauskasti sanailtu teksti.

    • Unelmamies35

      riittää kun miehellä on iso muna niin saa naista. olen vastakohtasi mutta minulla onkin sitten iso.

      • pillujen--asiantuntija

        Monenko miehen käyttämä olet?


    • sdefgh

      Tervetuloa Pertti-setä ^^

    • katukylttejä

      Tällä palstalla on pelkästään neitsyt-setiä ja ätmejä. Et tule täältä löytämään naisseuraa itsellesi. Kysy vaikka DarkFearilta joka on myös kalju ja yrittänyt etsiä seuraa tältä palstalta yli kymmenen vuotta. Toivoo kuitenkin pääsevänsä poikuudestaan eroon jonain päivänä.

    • No, naiset ovat uusiutuva, mutta vähenevä luonnonvara Suomessa. Tosin niin taitavat olla miehetkin.

      En sinänsä pidä naisseuran löytymistä oleellisena seikkana palstalla olemiseen, enkä varsinkaan setäneitsyydestä eroon pääsemistä. Minusta on yksinkertaisesti mukava jakaa kokemuksia sinkkuudesta samassa tilanteessa olevien kanssa.

      En siis välttämättä halua jakaa vuodettani - saati sitten elämääni - ihan vain täällä esitetyn perusteella.

      Pähkinän kuoressa sinkkuus on elämistä vailla parisuhdetta, vanhenemista ilman elämänkumppania ja lopulta kuolemista yksinään.

      Sen ei kuitenkaan tarvitse olla niin kurjaa kuin se kuulostaa.

      Katsoin nuorena sinkkuna Steve Martinin tähdittämän elokuvan sinkkuudesta, "The Lonely Guy". Suomeksi elokuva on nimellä "Toivoton tapaus". Huomasin jo aikoinaan, silloisessa nuoressa elämässäni, yhtäläisyyksiä elokuvan päähenkilön kanssa. Tosin sillä erotuksella, etten elokuvan loppuminuuteilla löytänyt kumppania itselleni. Nyt pari vuosikymmentä myöhemmin, en ole vieläkään kumppania löytänyt, ja uhat, joita elokuvan sinkut tilanteensa vuoksi kokivat, ovat koko ajan lähempänä toteutumistaan.

      En oikeastaan enää edes toivo elämänkumppania, lapsia, lastenlapsia, suurta sukua, joka muutamina päivinä vuodessa tulisi tapaamaan minua, suvun patriarkkaa. Eihän siinä elämässä mitää vikaa olisi. Viettäisin muoriksi varttuneen elämänkumppanini kanssa hiljaista elämää, kiistelisimme pienistä, mutta joka ilta käpertyisimme toisillemme antamaan hellään ja kaiken anteeksiantavaan syleilyyn.

      Olen oppinut elämään yksikseni, ja oikeastaan pidän siitä.

      On totta, ettei kukaan ole varttumassa rinnallani, vanhenemassa yhdessä kanssani, ja lopulta saattamassa minua silmät kyynelissä viimeiseen lepoon. On edelleen totta, ettei kukaan ole kanssani ihailemassa tähtitaivasta taikka revontulia, ei edes katsomassa kuutamoa saati sitten auringonlaskuja - nousuista nyt puhumattakaan.

      En varmastikaan halunnut alusta pitäen päätyä elämään yksikseni. On kuitenkin tosiasia, että ihmissuhteet ovat aina olleet minulle vaikeita, jo pelkän ajatuksenkin tasolla. Eräässä mielessä yksinään eläminen on helpompaa. Ei ole jatkuvaa stressiä toisen miellyttämisestä, tai minun tapauksessani edes sellaisen yrittämisestä.

      Eläminen ilman parisuhdekumppania ei tarkoita, että pitäisi elää ilman ihmiskontakteja.

      Sinkkuus ei ole erakoitumista.

      Kaikki ihmiset eivät pariudu. Se johtuu joko heidän omasta syystään taikka jostain muusta syystä.

      Olemme vallalla olevien käsitysten mukaan tällä planeetalla vain tämän kerran, elimmepä sitten sinkkuina taikka suhteessa. Siitä ajasta kannattaa ottaa kaikki mahdollinen irti.

      • yksisinkkunainen

        Hienosti kirjoitat nimim. rytmimunat. Vaikutat huumorintajuiselta ja järkevältä.


    • Kun jonkun ihmisen elämää punnitaan tämän kuoltua, ei tärkeimmäksi asiaksi välttämättä muodostu tämän vauraus, menestys taikka historialliset saavutukset. Toki ne ovat seikkoja, joista hänet muistetaan.

      Nykyään on alettu ihmisen elämää punnittaessa ottaa huomioon myös onnellisuus saavutusten rinnalla.

      Usein suurin tekoihin yltänyttä yksilöä on ajanut voima, vimma, jopa pakkomielle, jota tavallinen ihminen ei oikeastaan käsitä. On selvää, että suuret saavutukset tuovat suuria uhrauksia.

      Varmasti suuriin saavutuksiin kyennyt yksilö kokee jonkinlaista tyydytystä, että on saavuttanut tavoitteensa. Yleensä se tavoite on kuitenkin kyltymätön, sitä ei voi ikinä saavuttaa. Hän on täysin omistautunut tavoitteelleen, eikä hän luultavasti kykene edes itse kertomaan, mikä se lopullinen tavoite on, joka hänet tyytyväiseksi tekisi.

      Ihminen voi olla onnellisimmillaan, kun tavoittelee jotain ja saavuttaa silloin tällöin jonkin virstanpylvään, vaikkei ikinä perille pääsisikään.

      Usein historian kirjoihin päätyneet henkilöt eivät olisi niille sivuille päässeet ilman perheidensä varauksetonta tukea. Samalla he ovat valjastaneet perheensä itseään ja omia pyrkimyksiä varten.

      Toisin sanoen menestyneet yksilöt ovat repineet menestyksensä ainakin osittain läheistensä elämästä. Usein monien muidenkin elämästä.

      Voiko sellainen ihminen olla onnellinen?

      Varmasti voi, mutta voiko kukaan muu hänen lähellään olla?

      On maailman tosiasia, että vauraus ja menestys vetää vastakkaista sukupuolta puoleensa kuin lantakasa kärpäsiä. Monen mielestä ne ovat onnellisuuden edellytyksiä, mutta niihin kiinni päästyä häviää niiden luoma illuusio nopeasti.

      Ihminen on pitkälti onnellinen, kun saa jakaa elämänsä jonkun toisen kanssa. Saada tukea ja antaa sitä tarvittaessa. Kohdata lämmin ja vastaanottavainen sydän. Saada jakaa tunteensa, ajatuksensa ja itsensä. Luoda uutta elämää, ja kokea olevansa osa suuressa sukupolvien jatkumossa.

      Kumppania tavoitellessa ei pitäisi ikinä olla tavallinen, koska haluttu kumppani tavoittelee aina jotain erityistä. On jonkinlainen harha, että tämän erityisyyden pitäisi olla kuusinumeroinen tilisaldo, urheiluauto taikka miljoonajahti kaivopuiston rannassa.

      Vastakkainen sukupuoli ei loppujen lopuksi sellaisia kaipaa. He toivovat ainoastaan hellää ja rakastavaa suhtautumista, ymmärtämystä, pitkämielisyyttä, sitoutumista ja hyvää tahtoa.

      Toisin sanoen onnellisen elämän edellytyksiä.

      • onnellinen.tavallaan

        Ihminen jolta puuttuu kipinä tavoitella kuuta taivaalta, ei käsitä että kunnianhimoinen ihminen saa suurimman tyydytyksen matkasta, eikä edes ajattele koskaan pääsevänsä maaliin. Maalin jälkeen olisi vain tyhjyys.


      • Olet varmasti oikeassa, että kuuta taivaalta tavoittelevalle on suurin ilo aina matkaan pääsy, ei niinkään perillä oleminen.

        En tarkoittanut, etteikö ihmisellä pitäisi olla unelmia, ja etteikö hänen tulisi toimia niiden toteuttamiseksi.

        Tarkoitin rinnastaa niitä saavuttamattomia unelmia parisuhteeseen.

        Yhdellä tapaa tarkoitin sanoa, että kun ihmisellä on vakavalla tavalla aikaa ja ponnistusta vaativa unelma, ja hän on sille omistautunut, vie se aikaa parisuhteelta. Tällöin parisuhteen ja perheen on alistuttava yhden ihmisen unelman toteuttamiseen.

        Toisaalta tarkoitin sanoa, että ihminen, jolla on "kutsumus", on houkutteleva parisuhteen muodostamisen kannalta. Hän osoittaa tällöin omistautumista, uskollisuutta ja monia muita ominaisuuksia, joita vastakkainen sukupuoli suhteelta odottaa.

        Ongelmaksi muodostuu kuitenkin lopulta, etteivät puolison intohimot sittenkään heijastu perhe-elämään, vaan ne kohdistuvat vain tämän henkilökohtaisiin unelmiin.

        Vastakkainen sukupuoli haluaa toisen suhtautuvan intohimoisesti asioihin, kuten kuun tavoittelemiseen taivaalta. Se kertoo hänelle vastakappaleensa kyvystä tuntea ja rakastaa palavasti jotain. Vastakkainen sukupuoli jättää kuitenkin usein ymmärtämättä, ettei osoitettu intohimo ole häntä varten, vaan ihan oikeasti sitä kuun tavoittelua varten.

        Näin tavoitteelle osoitettu intohimo antaa väärän signaalin. Vaikka kyky suuriin tunteisiin onkin, on se suunnattu jonnekin muualle kuin puolisoon ja perheeseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4494
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      247
      2503
    3. 133
      1677
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1361
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      195
      1208
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1096
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1084
    8. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1031
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1027
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1027
    Aihe