Anopin outo miesystävä

symphoricarpos

En voi sietää anopin niinsanottua miesystävää. mm. käyttäytyy ärsyttävästi, maiskuttelee jatkuvasti erittäin äänekkäästi, laukoo typeryyksiä ja vihjailee lasten hankkimisesta, vaikka varmasti naamasta näkee, että ärsyttää. Nämä vain muutamia, pieniä asioita mainitakseni. En ole koskaan tavannut ketään, joka käyttäytyisi kuin hän. Mielestäni hän yrittää oudolla käytöksellään peitellä jotain, en luota häneen pätkääkään. Moni sanoo ettei hänestä tiedä onko lintu vai kala. Viihtyy erityisen hyvin kälyn pienen pojan kanssa, olen alkanut ajatella, onko kiinnostus poikaa kohtaan ihan normaalia. Kuulin, että hänellä on omiakin lapsia, ei koskaan heistä puhu, eikä myöskään vietä aikaa lainkaan heidän kanssaan vaan on kaikki vkl ja lomat anopin kanssa ja hänen lastensa. Hänen takiaan en halua enää käydä mm. suvun kesämökillä, kun hän on aina siellä, eikä esim. anopin kanssa ole juuri koskaan mahdollisuutta tavata ilman tätä kyseistä miestä. Harkitsemme lasten hankkimista, mutta kyseistä henkilöä en halua perheemme elämään, enkä lapseni lähelle. Mitä teen?

18

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • shingalla

      Tarkkaile tilannetta. Nimenomaan tuon pikkupojan takia. Onko suhteesi kälyyn niin hyvä, että voisit hänen kanssaan asiasta puhua? Vaikka ihan vaan varovasti, että sun mielestä tää mies on outo etkä luottais siihen. Et tietenkään voi syyttää mistään, jos ei ole selkeitä merkkejä. Siitä voi pian tulla vaikka mitä jos menee suoraan pamauttamaan omia epäilyjään. Mitä mieltä miehes on?

      Ethän sä voi omaa elämääsi pilata jonkun anopin miesystävän takia ja jättää lasta hankkimatta hänen takiaan, jos muuten sitä haluat. Jos saatte lapsen, pidätte sen erossa ko. miehestä. Ei siis anopille hoitoon niin kauan, kuin sillä se miesystävä siinä on. Eikä muutenkaan tarvi olla tekemisissä kuin just sen pakollisen.

    • symphoricarpos

      En ole läheinen kälyn kanssa ja hänen kanssaan aiheesta olisi muutenkin vaikea puhua, sillä kyseinen mieshenkilö on auttanut paljon kälyä tämän jäätyä yh:ksi. En voi kieltää etteikö hänestä ole ollut hyötyäkin, mutta kuitenkin epäilyttää hänen motiivinsa. Mieheni taas haluaa ajatella kaikista hyvää ja on mielissään kun siskonsa saa apua arkeen tältä taholta. Hänkin pitää miestä jossain määrin ärsyttävänä ja outona, mutta tuskin minään muuna.

    • rupiKullit

      Mitä teet ! Mene lääkäriin .

    • Anskattoovaan

      Sano nyt ensiksi sille miehelle suoraan, ettei teidän lastenhankinnat hänelle kuulu lainkaan. Jos Anopin miesystävä on vain viikonloput ja lomat anopin luona, ei suhde ole vielä kovin vakava. Toivoa siis on, että äijä poistuu kuvioista.

    • symphoricarpos

      Hän mm. kehotti tätä 2 v poikaa pussaamaan minua suulle hyvästeltäessä. Tuntui todella oudolta, mutta kukaan muu ei tunnu kiinnittävän huomiota tällaiseen. Henkilö on erittäin "hessuhopomainen" ja tuntuu että kaikki menee vaan hassuttelun piikkiin.

      • oikeusvalita

        Jotenkin ymmärrän sinua. Pidä vain välimatkaa. Ei kaikenlaisia ihmisiä tarvitse hyväksyä. Jos anoppisi hänet hyväksyy, ei sinun tarvitse olla hyvää pataa hänen kanssaan. Minkä ikäisiä tämän hessuhopon omat lapset ovat? Ihmeellistä ettei lapsistaan välitä. Jos olisi normaalia, he olisivat osa teidän "uusioperhettä"Minä olen mummoikäinen ja lähtöisin suuresta perheestä ja nähnyt jälkipolvissa jos jo killaista tossun kuluttajaa. . Olet tarkkasilmäinen tyttö.


    • symphoricarpos

      Mies on kuusissakymmenissä eli lapsensa ovat aikuisia, mutta en tiedä heistä mitään enempää.

    • jotainmätää

      Hyvä että otat asian esille!

      Tuo seikka että "viihtyy hyvin kälyn pienen lapsen kanssa" on todella huolestuttavaa!
      Mielestäni selvä merkki - no sanotaan suoraan "pedofiliasta/pedofiliataipumuksesta".

      Sinun olisi hyvä puhua suoraan kälysi kanssa!
      Sinä ajattelet sen pienen lapsen parasta ja nähtävästi vaistoat että asiat voivat johtaa todella pahaan. Se pieni lapsi ei ymmärrä ja kälysi "hienotunteisuussyistä" ei halua kuulla.

      Asiasta on kirjoitettu paljon ja nuo merkit viittaavat vahvasti siihen että tällä miesystävälää ei ole nyt puhtaat jauhot!

      Kysypä suoraan tämän miehen lapsilta että miksi eivät tapaa!
      Saattaapi löytyä selvä selitys!

      Tosi outoa, tosi outoa!

      No anoppi saattaa olla täysin tämän miehen lumoissa.
      Usein muuten on niin että tälläiset miehet hakeutuvat sellaisten naisten huomaan, joilla on pieniä lapsia tai lapsenlapsia...

      Ei ole muuten hyvä neuvo ollenkaan että "pitää välimatkaa", - siksi että pienen lapsen elämä saattaa olla vaarassa!

      Ota reippaasti asia esille!
      Kysy onko tämä mies yksin joskus lapsen kanssa!
      Sano kälylle suoraan.

      Usein just siitä että toinen muka "auttaa" saavat tämäntapaiset pedofiilit syyn...

      Sinulla vilkkuu punaiset valot nyt, ja ihan varmaan aiheesta!

      Hyvä että otat asian esille, suojele sitä pientä lasta ja toimi!

      Sillä äijänkuvatuksella ei ole mitään aihetta "hoidella" pientä lasta, "hoidelkoon anoppiasi".

      Jotain mätää on nyt!

      • symphoricarpos

        En tunne miehen lapsia, en tiedä heidän nimiään, en asuinpaikkaa eli en oikein voi kysyä heiltä mitään. Kuulin vasta mutkan kautta viime syksynä lapsien olemassaolosta, mies seurustellut anopin kanssa n. 4 v! Sanallakaan ei heitä ole ennen mainittu.

        Olen miettinyt, miksi epäilen miestä. Se on vain tunne, ei minulla ole esittää mitään perusteluja sille. Mitä jos olen väärässä, välit voivat mennä monen kanssa poikki. Missä menee normaalin lapsirakkauden ja jonkin muun raja? Jos mies on omien vaikeiden lapsisuhteiden takia innostunut tästä " uudesta mahdollisuudesta" olla merkityksellinen aikuinen jonkun lapsen elämässä? En ole koskaan pitänyt tästä miehestä, myönnän sen, olenko siis taipuvaisempi ajattelemaan hänestä pahaa helpommin kuin muista..

        Maku meni viimeistään silloin, kun pari vuotta sitten hän alkoi lähetellä minulle facessa viestejä. Ne olivat vain hyvää huomenta- toivotuksia, mutta tulivat aina joskus 4.30 aamulla. Se oli outoa, miksi kenelläkään on tarve lähetellä sellaista siihen aikaan. En vastannut mitään ja ne loppuivat. Mieheni ei nähnyt tässä mitään outoa, vaan taas meni yksinkertaisuuden piikkiin.

        Ällöttää myöskin, että hän aina väkisin halaa vaikka yritän aina vältellä sitä. Eikä meillä ole tapana halailla muiden perheenjäsenien kanssa erityisemmin.


    • paljonmätäämiehessä

      Tunteesi on ihan oikea!

      On ERITTÄIN outoa, että ei ole puhuttu tämän miehen lapsista!
      Selvä johtopäätös on että on jotain hyvin hämärää. Itse epäilen että on ollut kyseessä insesti, eli tämä "miesystävä" on käyttänyt heitä seksuaalisesti hyväkseen.
      Tai sitten on lyönyt tai jotain muuta, koska lapsensa eivät ota yhteyttä ja koska tämä mies on pimittänyt asian että hänellä on lapsia!

      Hyvä että sinulla toimii vaisto. Todennäköisesti sinä pelastat kälysi lapset niiltä traumoilta joita tämän "miesystävän" lapset ovat läpikäyneet.

      Kysy suoraan häneltä muiden kuullen että:
      1) Miksi ei ole kertonut lapsistaan/miksi on pimittänyt?
      2) Miksi lapset eivät pidä yhteyttä/mitä on tapahtunut kun eivät pidä yhteyttä?
      3) Missä nämä lapset asuvat, kuinka vanhoja ovat, miten monta heitä on?
      4) Miksi lähetteli sinulle facebukkitiedotuksia aamuisin klo 4.30?
      5) Tietääkö anoppisi näistä viesteistä?

      Sitten on hyvin vaikea kysymys:
      6) Miksi anoppisi ei ole kertonut ja tietääkö hän?

      Mielestäni anoppisi on nyt osasyyllisenä, kun hän puolestaan pimittää asian.
      Syynä tähän voi olla että ns Auervaarat ovat taitavia manipuloimaan naisia. Tilanne on sama kun jos esim isä käyttää hyväkseen lastaan, niin äiti ei "muka tiedä mitään".

      Kälyn kanssa:
      1) Puhu suoraan epäilyistäsi. Kehota lukemaan esim tämä kirja:
      Helena Molander, Lapsi aikuisten armoilla. Miten suojaan lasta joutumasta lapsiseksin uhriksi.
      Lapsiasiamiehenä pitkään toiminut Helena Molander kertoo kirjassaan millaiset vaarat lasta uhkaavat ja opettaa näkemään hyväksikäytöstä kielivät merkit.
      2) Onko lapsensa ollut yksin "miesystävän" kanssa?
      3) Onko huomannut jotain?

      Ehkä ei ole vielä ollut, mutta vaaranmerkit ovat selvästi nähtävissä, ja sinä voit estää, kun kerrot asian suoraan!

      Jos on tapahtunut jotain, niin viekää heti se pieni lapsi lapsipsykologille, hänelle tulee elinikäiset traumat, mahdollista estää kun heti tartutaan asiaan.

      Sinun ei tarvitse yhtään pelätä, mitä muut sanovat! Tärkeintä on että pienelle lapselle ei tapahdu mitään!

      Sano terveisiä anopillesi minulta, että heittää sen "miehenkuvatuksen" pellolle ja hankkii jonkun toisen kaverin, jolla ei ole peiteltävää!

      Se tunne mikä sinulla on on ihan varmaan oikea!
      Jos ei olisi mitään hämäräperäistä, niin sinä et olisi ottanut asiaa esille.

      Jo tuo että lähettelee sinulle tekstejä on sairasta!

    • luotavaistoon

      Mäkin kysyisin ihan suoraan ja vilpittömästi tältä mieheltä, että mites sun lapset, missäs ne on nykyään ja montako sulla on niitä ja minkä ikäisiä. Kyllähän tollasta kysytään, sehän on ihan normaalia. Ja jos ukko välttelee jotenkin, niin ei muuta kuin kysymyksiä lisää, että etkö sä sitten ole niiden kanssa tekemisissä ja miksi et. Perhana jos ukko on ollut kuvioissa jo neljä vuotta, niin täytyy senkin asioista olla tietoinen eikä se vaan ole joku ihme tyyppi joka on vain putkahtanut jostain suuresta tuntemattomasta teidän sukuun.

      Ja noista feisbook-viesteistä kysyisin myös, että mitä ihmettä sä mulle tollasia lähettelit ja vielä ihme aikoihin. Minä olen niin ronski, että kysyisin kyllä ihan peittelemättä.

      Voithan yrittää ottaa ukkelista selvää ihan vaivihkaakin. Mistä se on kotoisin ja mitä tehnyt töikseen jne. Jospa sattuisi joku, joka jotain tietäisikin.

      On meinaan lähipiirissä tapahtunut just ihan tällaista. Kaikkein pahinta ei päässyt tapahtumaan, kun eräs ihminen oli valppaana ja kuunteli kunnolla, mitä pikkulapsi puhui. Jäi yökyläilyt siihen. Kun asiaa kaiveltiin syvemmältä, kävi ilmi, että ko. henkilöä oli ennenkin epäilty samansuuntaisesta käytöksestä, mutta vaan ihan eri ihmisten toimesta, eli jos viestiä tulee kahdestakin ihan eri suunnasta, niin kyllä siitä kannattaa huolestua.

    • mekkk

      Selvittäkää entinen puoliso ja soittakaa ja kysykää miksi mies ei pidä yhteyttä aijemmasta avioliitosta oleviiin lapsiin ollenkaan ja miksi niin asia selviää.

    • mätäämiehessä

      Tuo on myös inhottavaa että halaa väkisten!
      Ja että kehottaa pientä poikaa pussaamaan suulle!

      Tuo äijä on ihan sairas tyyppi!
      Mitä se anoppisi näkee sellaisessa? Vaikuttaa lisäksi iilimadolta, on näköjään ruvennut isännöimään anoppisi mökillä vielä. Maksaako ollenkaan elantoaan?

      Ihan selvästi hämärä äijä!
      Ootko googlaillut hänen menneisyyttään? Tiedätkö jonkun lapsen nimen? Siis 4 vuotta? Vois olla vaikka vankilakarkuri. Kysy anopiltasi!
      Missä ollut ennen töissä?

      Kysy myös kälyltäsi onko laitellut facebukkikirjoituksia.
      Varoita heti kälyäsi!
      Nimittäin jo se että joku aikuinen mies katsoo pientä lasta "sillä tavalla" vaikuttaa lapseen. Sano miehellesi että auttaisi siskoaan, älä anna sen miehen. Just sillä tavalla hän saa käärittyä kälysi riippuvaisuussuhteeseen.

      Käy kato facesta hänen profiilinsa ja mitä kavereita hänellä on.

      Kyllä se siitä lähtee solmut aukenemaan ja tämän tyypin tekemiset.

      Ole rohkea vaan ja tartu asiaan reippaasti, ei sinun tarvitse pelätä mitään!

    • symphoricarpos

      Mies ei ole enää facessa. Anoppi ei tiedä viesteistä. Google ei kerro mitään.

      Kaiken selvittelyä hankaloittaa, että asumme kaikki eri puolilla Suomea. Itse tapaan näitä perheenjäseniä muutaman kerran vuodessa, sillä työni puolesta on hankala osallistua mökkeilyyn jne. Mieheni auttaa kyllä siskoaan, mutta pitkän välimatkan takia se ei ole niin usein mahdollista kuin samassa kaupungissa asuessa.

      En tunne ketään paikkakunnalta, josta mies on kotoisin/ asuu. En edes tiedä onko sieltä kotoisin. Tiedän hänen työpaikkansa, on edelleen työelämässä.

      Kälyn lasta ei vielä voi haastatella, sillä on 2 v. Lapsi on hyvin kiintynyt tähän mieheen.

    • ilmaiselätti

      elääkö tää ukko anopin siivellä. ilmaiset lomat ja viikonloput. tuoko koskaan ruokaa tai mitään muuta. tuleeko vaan ilmaiseen täysi hoitoon. joillekin naisille mies on status esine, jota paapotaan kuin piispaa pappilassa. mies menee, jopa omien lasten edelle. ota selvää ex muijasta. kysykää suoraan hänen omista lapsista. jos ei kerro tai suuttuu, heittäkää ukko pihalle.

    • parastakysyäsuoraan

      Sinun tarvitsee ottaa yhteys kälyysi suoraan ja kertoa asia!
      Parempi niin.
      Jos on puhtaat jauhot pussissa, niin eihän siinä sitten mitään.
      Sano kälylle että ei jätä yksin milloinkaan! Onko jättänyt joskus?
      Nämä "lapsenvahti"-jututhan ovat yleisiä, ollaan mielellään "lapsenvahteina".
      Jos anoppi on itse mukana, niin mikäs siinä, mutta jos ei...

      Lapsihan ei kerro mitään. Vaikka olisi tapahtunut mitä. Tulee sellainen riippuvaisuussuhde ja lapsi on lojaali. Niin on sellaisissakin tapauksissa kun isä käyttää hyväkseen, lapsi ei kerro. Hän luulee että kaikki on luonnollista. Ja kiintyy.

      Kyllä sinun pitää puhua kälysi kanssa!

      Kerro niistä facebukkijutuista.
      Vai ei ole kertonut anopillesi ja ei ole enää facessa? Hämärää.
      Ja kukaan ei tiedä mistä on kotoisin?
      Onpas mielenkiintoista.
      Jos ei ole googlessa, niin sekin on outoa. Pitäishän ainakin olla osoite siellä.

    • envielämummo

      Jos joku kyselee lapsenhankinnasta, siihen voi heittää, ett missäs sun lapset on! Voi kysyä, minkä verran on tekemisissä omien lastensa kanssa ja mitä he tekee..opiskelevatko, ovatko töissä, onko heillä lapsia jne.

      Sinänsä ei ole outoa, jos joku ei ole enää facessa, tunnukset hukassa tms. Mutta mikset kertonut anopille noista aamuyön viesteistä?

      Noista pedo-jutuista en tiedä, voi se olla pelkkää hassutteluakin. Mutta pidä silmät auki.

    • symphoricarpos

      En tiedä miksi en ole kertonut viesteistä anopille, ehkä ajattelin, että hän pitää minua ylireagoivana. Ja ne kuitenkin loppuivat, kun en vastannut niihin millään lailla.

      Luulisin, että anoppi tietää miehen taustat tarkemmin, mutta en voi olla varma. Minä, eikä miehenikään tiedetä hänestä paljoakaan.

      En myöskään tiedä, osallistuuko vapaa-ajan vieton kustannuksiin. Luulisin kuitenkin osallistuvan jollain lailla, on ainakin ostellut kälylle kaikenlaista tarvittavaa.

      Ei ainakaan normaalisti ole lapsen kanssa kahden vaan anoppi on ollut mukana. On kuitenkin osallistunut yksin päiväkodin "isovanhempien" päivään, kun kukaan muu ei päässyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe