Pettämisen jälkeen

Eikestäenää

En ymmärrä miksi haluaa puolisolle niin paljon pahaa, että pettää. Miksi seksi pettämisen jälkeen tuntuu ihan hirveeltä? Miksei pettäjä vaan kerro koko totuutta? Miten sen mielestä suhde voi jatkua entisiä ratoja?

16

875

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eisitätajuakkaan

      Ei pettäjä ajattele muita kuin itseään. Kun järki valuu jalkoväliin, oma nautinto on tärkein. Ei hän ajattele mahdollisia seurauksia. Moni pettäjä oikeasti tykkää puolisostaan vaikka vieraissa juoksee. Eivät halua missään tapauksessa erota, koska parisuhde on heidän mielestään hyvä. Vierasta vain on välillä saatava. Ei he tajua tai ajattele, miten kovasti puolisoaan satuttavat touhuillaan. Tämän olen kuullut parilta ihmiseltä, jotka vieraissa käyvät.

      Mutta on olemassa vaihtoehto, että sä lähdet liitosta. Sulla on paha olla puolison petettyä. Et pysty seksiin hänen kanssaan eikä tarvitsekkaan pystyä. Sulla on oikeus päättää sun omasta kehostasi ja siitä, kenen kanssa harrastat seksiä.
      Pettäjillehän on usein tyypillistä, että hän olettaa käryn käytyä että riittää kun hän katkaisee välit vieraaseen. Muu elämä jatkuu automaattisesti niinkuin ennenkin. Puhumaan ei suostuta. Näytetään muka teoilla, että kyllä mä kuitenkin rakastan puolisoani. Mitä puolisosi selitti pettämisen syyksi? Katuuko hän aidosti asiaa?
      Ei sun ole oikeasti pakko kärvistellä pettäjän rinnalla. Lähde elämään omaa elämääsi.

      Itse olen petetty ja ero tuli ajan oloon. Ihan liian kauan odotin, että asiasta puhuttaisiin kunnolla yhdessä. Ei vaan niin, että mä harrastan yksinpuhelua. Että puoliso ryhdistäytyisi. Että lopettaisi vieraissa käynnin ja tajuaisi, ettei hänen puuhat ole mua kohtaan oikein. Että hän käytöksellään osoittaa, ettei kunnioita eikä arvosta mua yhtään. Vaikka muuta väitti.

    • Eisekiinniolejäänyt

      Niin kauan kun noita kakkosia löytyy jotka vain pitävät hauskaa varattujen kanssa jatkaa myös varatut leikkimistä. Et siis ymmärrä miksi loukkaa no oisko se kun elämä on niin harmaata ja kun löytää toisen joka osaa pitää hauskaa alkaa leikkiin. Ei ne kerro itse kumppanilleen. Korkeintaan jos itse kakkonen käräyttää on se tieto sitten kumppanillakin. Tätä se nykyään ei enään kunnioiteta ihmisiä kuten ennen ja moraaliset asiat lakaistaan maton alle.

      • eioleuusijuttu

        Kyllä miehet juoksi vieraissa ennenkin. Siitä vain ei puhuttu vaikka puolisotkin monesti tiesi asiasta. Kuoliaaksi vaiettuja salaisuuksia vaikka koko kyläkin tiesi. Ei ole nykypäivän ilmiö lainkaan. Nyt siitä kuitenkin uskalletaan jo kertoa näin ainakin netissä.
        Mä taas olen sitä mieltä, että niin kauan kuin varatut etsii vierasta seuraa pettäminen jatkuu. Harvoin se vieras tulee itseään tyrkyttämään. Varattu tekee aloitteen, ehkä valehtelee olevansa vapaa. Miten se voi olla kakkosten vika?


      • NorthSea
        eioleuusijuttu kirjoitti:

        Kyllä miehet juoksi vieraissa ennenkin. Siitä vain ei puhuttu vaikka puolisotkin monesti tiesi asiasta. Kuoliaaksi vaiettuja salaisuuksia vaikka koko kyläkin tiesi. Ei ole nykypäivän ilmiö lainkaan. Nyt siitä kuitenkin uskalletaan jo kertoa näin ainakin netissä.
        Mä taas olen sitä mieltä, että niin kauan kuin varatut etsii vierasta seuraa pettäminen jatkuu. Harvoin se vieras tulee itseään tyrkyttämään. Varattu tekee aloitteen, ehkä valehtelee olevansa vapaa. Miten se voi olla kakkosten vika?

        eioleuusijuttu, ei niin ole.naiset oli ennen usein kotona.mies viiletti menemään.nyt tilanne toinen kun naiset ovat myös työelämässä.naistenkin nimet ovat yhteisen omaisuuden papereissa.
        varatut vonkaa vierasta.mistä kukaan tietää toisen olevan varattu jos sitä ei itse kerro.raukkamaista syyttää toisia henkilöitä jos oma puoliso pettää


    • 1452

      Ehkä se vaan on helpompi pettää, ja odottaa että puoliso lähtee, kuin sanoa itse puolisolle päin naamaa, että tämä oli tässä.

      Oma käsitykseni entisenä rakastajattarena oli, että mies halusi erota, mutta ei uskaltanut tehdä aloitetta eroon. Minä lopetin suhteen, mies etsi uuden naisen ja lopulta tuli erokin vaimosta, kun vaimo heitti miehen pihalle.

      Mies puhui minulle että hänen pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni, olla järkevä ja pysyä perheensä luona. Sanat kuulostivat enemmänkin vaimon sanoilta miehelle kuin miehen omilta sanoilta ja ajatuksilta. Tavallaan surullista jokaisen mukana olleen ihmisen kannalta.

      Mielenkiinnoista kuinka se mikä on järkevää ja mikä ei voidaan käsittää niin monella eri tavalla.

    • housutjalassaain

      Olen sanonut "miehelleni" että jos kerrankin pettää niin hänen kalunsa ei tule enää koskaan minun sisääni!

      Jos pettää eikä kerro ja sen jälkeen panee =raiskaus! Sillä en harrasta seksiä pettäjän kanssa! Itse olettaisin että rakastelemme mutta hän itse tietää raiskaavansa!

      Joten siinä tapauksessa tulee syyte raiskauksesta!
      Kertoisin hänen työkavereiden puoliskoille heidän pettämisestään ja varaisin suuret palstatilat lehdistä johon laittaisin kuvan kanssa tiedon että tämä mies vannoi uskollisuuttaan ja petti silti.

      Törkeää uskotella omalle puolisolle että hän riittää vaikka eihän se niin ole jos pettää!

    • mitäihmettä8

      Eihän vieraan kanssa vehtaaminen tarkoita et haluaa toiselle pahaa, siinä vaan tyydytetään lihallisia himoja jotka on ihmiselle normaalia toimintaa.

      • kylläoottenössöjä

        joo eikä se ole pahaa. niinkö raamattu opettaa? ongelmiahan pitää välttää viimeiseen asti.


      • ällöttäämuut

        Paskan marjat.


        Miksei sitten pane sitä omaa puoliskoa?


      • mikseianna
        ällöttäämuut kirjoitti:

        Paskan marjat.


        Miksei sitten pane sitä omaa puoliskoa?

        Ehkei se anna...


      • TyhmäPaimenPoika

        " Sinun on tiedettävä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat. 2 Silloin ihmiset rakastavat vain itseään ja rahaa, he ovat rehenteleviä ja pöyhkeitä, he herjaavat ja ovat vanhemmilleen tottelemattomia. He ovat kiittämättömiä, jumalattomia, 3 rakkaudettomia, leppymättömiä, panettelevia, väkivaltaisia ja raakoja, kaiken hyvän vihollisia, 4 petollisia, häikäilemättömiä ja järjettömiä. HE RAKASTAVAT ENEMMÄN NAUTINTOJA KUIN JUMALALAA, "


    • enjaksaitkeä

      Hylätyksi tulemisen pelkoa taas ilmoilla :)

    • Rebecca2

      Ei pettäjä perhettä tai puolisoa mieti. Eikä sitä anteliasta kakkosnaistakaan. Exälläni oli kolmen vuoden suhde naimisissa olevan työkaverin kanssa. Ja silti kotona oli kaikki hyvin. Sai pikemminkin kiksejä salasuhteesta. Lopulta kakkosnainen tuli raskaaksi, ja minä ja aikuiset lapset saimme tietää kun lapsi oli syntynyt, ja kakkosnainen vaati kertomaan. Syyksi pettäjäexäni kertoi, että hän vain halusi vaaratonta jännitystä elämään. Salaiset seksihetket olivat hauskoja ja jännittäviä. Samalla selvisi, että vastaavanlaisia suhteita oli ollut ennenkin. Pettäjä on usein vain itsekäs, eikä yhtään mitään muuta. Kotona voi olla kaikki hyvin ja olikin. Varmaan kakkosnaisena ollut, saa tulevaisuudessa kokea ihan samanlaista toimintaa. Hänkin saa ihan sitä mitä tilasi. Ja ex pääsi lapsiperheen arkeen neljän lapsen kanssa :)

    • iujk

      Luuleeko joku tosissaan omistavansa kumppaninsa tai kumppanin vartalon, se on jokaisen oma asia mitä kehollaan tekee. Jos muijani nai vieraan kanssa niin sitten nai, en minä häntä omista eikä muijan pillu ole mun vaan hänen. Minä onistan autoni, sitä ei käytä kukaan muu vaan se on minun, muijani on kumppanini ei omaisuuttani. Liika omistamishalu pilaa suhteet, olen sen nähnyt lähipiirissäni aiemmin.

    • Mulkku-Seppo

      Eihän siinä omistamista olekaan millään muotoa kyse jos edellyttää ettei muiden kanssa huorata jos mun kanssa haluaa olla. Saa toki huorata mutta ei hänkään voi "omistaa" muakaan sen jälkeen.

    • Mulkku-Seppo

      Taitaa nordearahoitus omistaa auton kun noin vouhkasti puhut jostai niinkin typerästä ja mielenkiinnottomasta asiasta kuin AUTOSTA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe