Lähtisittekö yrittämään?

M30kyselee

Suoraan asiaan, eli tapasin nuorehkon naisen erään suosikkibändini keikalla viime syksynä. Hiton hyvännäköinen pakkaus. Sellainen vähän pyöreämpi, mutta ei ollenkaan ruma. Virnuilevat silmät ja hassu hymy. Juttelu hänen kanssaan vähän takeltelee. Hän ei vaikuta ujolta vaan epävarmalta. Oleminen hänen kanssaan oli kuin saisi kylmää ja kuumaa vettä niskaan vuorotellen. Lisättiin toisemme facebookissa illan päätteeksi.

Ollaan molemmat opiskelijoita, joten olen tuota naista nähnyt kampuksella ja naamalleni puskee aina sellainen juntti-hymy, kun hänet nään.

Nyt pari päivää sitten kaverini synttäreiden kunniaksi lähdettiin baariin ja tämä nainenkin oli siellä. Heti hän huomasi minut, hymyili ja vilkutti. Kävin hänen luonaan vähän juttelemassa ja tutustuin vähän kavereihinsakkin. Joku mies ja muita luokkalaisiaan, joita olin nähnyt jo kampuksella. Edelleen keskustelu takeltelee ja vieressään istuva mies tuijotti kyllä siihen malliin, että ei minun olisi tarvinnut istua siinä. Painelin takaisin kavereideni luo. Sovittiin kuitenkin naisen kanssa, että pidetään enemmän yhteyttä.

Miten voisin lähestyä tuota naista? Tai kannattaako? Hän vaikuttaa hyvin nuorelta ja en ole varma oliko tuo toinen mies hänen deittinsä tai jotain. Opiskellaan kuitenkin ammattikorkeassa, että ainakin täysi-ikäinen hänen täytyy olla.

On se nyt saatana, kun kerrankin tapaa naisen, niin se onkin näin vaikeaa!

1

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seeeeeeksisätarjolla

      On se jos et kysy. Ensi kerralla kun näet hänet yksin (ei bändiä katsomassa eikä ravintolassa tai kippolassa) että "Onko sinullä jo tälle illalle seuraa". Jos hän on jossain niin hän voi aina keksiä jonkun jota mka odottaa. Mutta keskellä päivää asetettu kysymys saa hänet hämilleen ja todennäköisesti hän vastaa totuudenmukaisesti.

      Ja sitten jos ei ole ja hän kysyy että mitäs olis mielessä niin sanot suoraan että:"Voitaisiin mennä jonnekkin ja vähän pussailla". Sana pussailla saa naiset aina nauramaan. Samalla tavalla kun sanoo että "täälä olisi vähän seeeeeeeksiä". Nuoret ja koppavatkin itseään täynnä olevat kikattaa kuin pikkutytöt ja tällainen vatsakkaampi herrasmies on kaatanut monia. Ja ihan lirkuttelemalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe