Ymmällään asiasta

kupilka

Hei !Onko teillä muilla samanlaisia ongelmia puolison kanssa kuin minulla?Olemme olleet jo pitkään naimisissa ja nyt puolisolleni on alkanut tulla välillä sellaisia murjotuskausia jotka kestää päivän tai pari.Ei tarvitse olla kuin aivan pikku juttu mikä ei mene hänen mielensä mukaan niin on sellainen poissaoleva ja vihainen.Hänellä on kaikenlaisia kipuja ja huonosti nukuttuja öitä mutta olen sitä mieltä että eihän se ole puolison vika jos näin on.Itse olen ollut häntä kohtaan hyvin empaattinen ja ymmärtäväinen tähän asti mutta ei se ole mukavaa jos itse esim.kysyy jotain asiallisesti niin vastauksena saa jotain tiuskintaa ja murahtelua.Kyseessä on siis miespuolinen henkilö.Mikä neuvoksi?

6

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7368

      Täysin ymmärrettävää. 4 - 5 päivää ilman "syvällisempää" seurustelua niin mainitsemasi ilmiöt, ilman kipuja, ovat miehellä täysin luonnollisia.
      Siis terveenä ja ilman ympäristön häiriötekijöitä.

    • TotuudenTorvinen

      Naisilla noita murjotusta aiheuttavia kipuja kutsutaan kuukautisiksi...

    • Osa-aikaeläkeläinen

      Meitä on monenlaisia. Miehellesi taitaa tulla kausia jolloin hänestä tuntuu että elo aviossa ei olekaan kivaa.
      Siperia palauttaisi maanpinnalle. Itse kun olin hankalan ja sekopään akan kanssa aviossa liki 20 vuotta, osaan kyllä arvostaa hyvää ihmissuhdetta, ja näytänkin sen - ainakin siten ettei tuollaisia mökötyskausia ole.

    • eimuutakuinhommiin

      Jos on kipuja ja huonosti nukuttuja öitä paljon takana, niin ymmärrän ettei mies jaksa koko isä aurinkoisena kulkea.

      Mitäpä jos jättäisit kyselyt vähemmälle, huomioisit miestäsi enemmän rutistamalla ohi kulkiessasi, olemalla läsnä, antamalla hellyyttä ilman puhumista.
      Ei ole pakko kysellä koko aikaa sattuuko tms., riittää kun näyttää pienillä kosketuksilla että välität, mies on sinulle tärkeä. Tiedäthän, että seksi auttaa rentoutumaan ja pääsemään syvempään uneen, joten pelkästään seksin lisääminen voi auttaa omalta osaltaan nukkumisen suhteen. Jos on lihaskipuja, hieronta, kipusalvat yms auttavat myös.

    • Surullinen62

      Tiedän tuon tunteen. Mieheni vammautui 4 vuotta sitten, sen jälkeen on elämä ollut jokapäiväistä taistelua kipuja ja vakuutusyhtiötä vastaan. Kipujen ollessa pahimmillaan, olen minä se, johon tuo paha olo puretaan. En osaa mitään tehdä hänen mielestään oikein. Tässä alkaa omakin jaksaminen olla jo niin finaalissa. Olemme mieheni kanssa 24/7 yhdessä ja kotona. Mies vain makaa sohvalla, ei pysty mitään tekemään. Intiimiä kanssakäymistä, sen paremmin kuin ei henkistäkään, ei meillä ole ollut enää neljään vuoteen. Olen huomannut nyt itsessäni masennuksen merkkejä, mietin vain, että tässäkö tämä elämä oli. Olemme kumpikin hieman yli 50-vuotiaita.

      • laatu_omissa_käsissä

        mikset sinä käy töissä?
        Jos olet sairas tms., kai sinulla nyt kuitenkin jotain harrastuksia ja muuta aktiviteettia on ettei kotona tartte 24/7 olla miehen vierellä.
        Siks toisekseen, luulisi, että miehesi saisi edes jotain lomatukea tms. vammansa perusteella jos ei vakuutuksesta niin ainakin julkiselta puolelta.

        Pitää vaan yrittää jaksaa tehdä elämästä jotain muutakin kuin pelkkää kotona makaamista tai siis monestihan ne päivät kuluu tietokoneella roikkuessa.
        Se sun ja sun miehen elämän laadun parantaminen on teidän kahden käsissä. Pikkuhiljaa alatte tehdä jotain muuta, ihan pientä alussa niin että ajatukset kulkee jossain muualla välillä eikä vaan siinä miten kauheeta joka päivänen tarpominen on.

        Jo pelkästään se, että menee ulos sillon kun on hyvä sää, auttaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe