Aikuiselle naiselle kosteusvoide?

Ehdottakaa aikuiselle naiselle sopivia kasvojen kosteusvoiteita, iho on herkkä, lievää couperosaa poskissa ja pintakuiva. Ja tietty näin talvisin enemmänkin kuiva.
Onko kukaan löytänyt Dermosililtä sopivia tuotteita? Vichy ? Louis Widmer ? Tai joku muu, kiva olisi jos ei maksaisi ihan hirveesti!

6

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laveran_voiteet_hyviä

      Nuo ovat lähes täysin ravinteettomia kemianteollisuuden tuotoksia. Louis Widmerin voiteessa on vain yksi kasvipohjainen ainesosa ja pitkä lista synteettisiä tyhjiä täyteaineita. Vichyn päivävoiteessa 2 kasvipohjaista ainesta joita on hyvin vähän, ja dermosilin voiteessa 3.

      Ennemmin kannattaisi harkita esim. Laveran kasvovoiteita, jotka ovat edullisia ja täynnä ravitsevia ja hyödyllisiä kasviuutteita ja -öljyjä. Aikuiselle ja kuivalle iholle sopivia Lavera Regenerating Day Cream ja Night Cream (ruohonjuuressa tällä hetkellä tarjouksessa 24€ - ne ovat laveran kalleimmat voiteet).

    • nivea_testivoittaja

      Saksan tuotetestaussäätiö Stiftung Warentestin tekemän testin mukaan 2,45€ maksava Nivean perusvoide oli jopa kosteuttavampi ja parempi kuin testin kalleimmatkin lähes 90€ kasvovoiteet. Testiin osallistui 270 naista, joiden kasvot kuvattiin Fotobox -erikoiskameralla voiteiden vaikutuksen todentamiseksi ennen testiä ja kuukauden käytön jälkeen.

      Jos ostaa mitään yli 2 euron voidetta, maksaa ainoastaan ylellisemmästä tuoksusta ja hienommasta pakkauksesta, mutta mitään kosteuttavia tai elvyttäviä tehoja niissä kalliimmissa voiteissa ei ole sen enempää kuin edullisissakaan perusvoiteissa.

      http://yle.fi/uutiset/3-8550161

    • kuivaihoneiti

      Älä osta Dermosilejä. Tutustu ainakin tosi tarkkaan ainesosalistaan, ettet osta silikonituotteita. Minulla on samanlainen iho kuin sinulla, ikä 40 . Eucerinejä käytin paljon mutta nythän niitä ei saa Suomesta enää. Edullisemmissa olen suosinut Nivean tuotteita, kunhan tsekkaat ne ainesosat että ei ole silikoneja. Joissain on, kaikissa ei. Niiltä on Q10 päivä ja yövoide ainakin.

      Kuorintavoiteena on rakeeton Dermalogican (huom. aivan eri kuin Dermosil, Dermalogiga on kosmetologisarja) kuorintavoide. Naamiot vaihtelevat mutta Clarinsin kosteuttavaan olen ollut tyytyväinen.

      Ei ole tullut finnejä näillä eväillä. Nimittäin vaikka on kuiva iho, silikonituotteilla saan hyvinkin pian ihoni kukkimaan. Testattu on, kun sain ilmaiseksi Yves Rocherilta erään kasvovoiteen ja testasin sitä, 6 päivän käytön jälkeen finnit heräsivät henkiin. En muuten käytä Yvesin tuotteita mutta tuon testasin vähän uteliaisuuttakin. Mutta käsivoiteena käytin sen sitten :)


      Luonnonkosmetiikasta en tiedä mitään, itse allergisena olen niitä vältellyt. Lidlin tuotteita kehutaan mutta en ole ostanut kun ainakin täällä päin myytävissä on sitä silikonia.

      Silikonia voi olla sekä halvoissa että kalliissa tuotteissa.

      Ja joskus olen vedellyt ihan Aqualan L:lläkin viikkokaupalla eikä ongelmia tullut :)

    • pintakuiva

      Lidlin voiteet voittivat testit. Olen käyttänyt yö-päivä ja silmänympärysvoiteita ja hyvin toimii, suosittelen. Meikinpoistossa siirryin Aqualan L -käyttöön, ja toimii paremmin kuin mikään aiemmista eikä kuivata ihoa. Niin ja ikä 50.

      • uusimmat_peptidit

        Lidlin voiteissa on eniten silikonia, joten ne saavat ihon sileämmäksi ja samalla tukkivat ihohuokoset.

        Paremmissa voiteissa on hitaasti vaikuttavia ihon uudistumista stimuloivia aineita. Esim. Ihoakatemian suosittelema Filorga Time-Filler kosteusvoide, jossa on aktiiviaineena Matrixyl Synthe'6 (palmitoyl tripeptide-38), joka on uusin ja tehokkain anti-age peptidi. 2kk käytön jälkeen se madaltaa ryppyjä 31%.
        Vanhemmissa tehokkaammissa voiteissa on Matrixyl 3000, joka on ollut jo yli 10 vuotta myynnissä ja sen tehosta on riippumattomiakin tutkimuksia, madaltaa ryppyjä 15%.

        Muunlaiset anti-age tuotteet (ja brändit kuten clarins, shiseido, biotherm, clinique jne, Q10 voiteet yms) ovat enimmäkseen humpuukia.


    • tinttaraa

      Moi! oriflamelta löytyy juuri sinun ihollesi sopivia tuotteita. Kaikki ihonhoitotuotteet ovat pitkälle kehitettyjä ja varmasti laadukkaita. Erityisesti sinun ikäluokallesi ja couperosaihoa hoitamaan suosittelen Royal Velvettiä. Laitatko minulle sähköpostia jos tämä voide kiinnostaa. [email protected]

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      33
      2194
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      7
      1866
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1220
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1205
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      13
      1135
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1071
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1025
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1024
    10. 12
      997
    Aihe