Valesmediaa

eipoistoon

On turha toivoakaan, että Helsingin Sanomien toimituksellisesta sisällöstä koskaan löytyisi oikeaa tietoa karppauksesta. Lehden välissä tänään jaetussa mainosliitteessä sentään oli verkkopalvelufirma Ladylinen kokosivun ilmoitus, jossa oli koko lailla oikeaa tietoa karppauksesta Salim Yusuf -viittauksin.

Tässä tapahtui pienoismuodossa sama ilmiö (ja sattumalta samana päivänä) kuin Amerikassa tänään merkittävän tutkimuslanseerauksen tehneen Virta Clinicin toimesta: voittoa tavoitteleva nettipalvelufirma levitti hyödyllistä informaatiota.

18

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toisinajattelevat

      Inkinen, vaikka on kovakuntoinen jätkä sai diabeteksen. Pääsi diabeteksesta eroon VHH- ruokavaliolla, jota on kielletty levittämästä julkisesti, ei ainakaan tällä foorumilla. Inkinen perusti Virta Health netti klinikan. Hänen takana on kymmeniä amerikkalaisia toisin ajattelevia lääkäreitä. Heikkilä jää vrjoon.

      • pierusaharassa

        viis kertaa toin tänne linkin asiasta, mutta ne katosivat kuin pieru saharaan.
        onko tämä puulaaki ny oikeuden mukainen? kaiken maailman paskaa saapi.


    • hpv16

      Rasvaajien kannattaa ilman muuta sijoittaa loput pennosensa tähän puulaakiin. Ajatelkaa nyt, ne aikovat hoitaa 100 M diabeetikkoa lääkkeettömiksi kännykkäsovelluksen avulla 400 USD kuukausiveloituksella. Tuosta tulee liikevaihdoksi 100 M*12*400 USD eli noin 500 miljardia USD vuodessa.

      Huonona puolena sitten se, että kun potilaita kuolee niin ovat heti oikeudessa ja joutuvat maksamaan miljardeja korvauksina.

      • Eimuuta

        Eli diabetes on saa helposti demissioon. Karppaajat kertovat notta voi sitä Antin terveys klubiin liittyä, mutta riittää kuhan ostaa hänen kirjansa..
        Viralliserheelliset saisi manata käräjille sairastuttavista ohjeista. Ketä tuomari siteen uskoo. Mut häpeälään on menossa Puskat ja muut. Sullakin on jo molemmat jalat häpeälässä vaan et itse sitä tajua.


      • veijohansesiinä

        hpv16

        Ymmärrän että sinulle D":sen asiallinen hoitaminen on, ja on ollut, täysin käsittämätöntä. D2 insuliinipistoksilla uskomalla Daiabetesliiton, margariinintuottajien ja lääketehtaiden voittojen kasvattamiseen. Yhä useammat yrittävät hoitaa sairauttaan nykyisin-miksi et sinäkin edes yrittäisi?


      • Saab_lippis

        Veijo on rasvaamalla hankkinut itselleen D2sen aivan kuten Kotdoktornin Annika Dahlqvist joka rasvamässäili itselleen diabeteksen. Sairas ruokavalio on LCHF


      • veijoanaurattaa
        Saab_lippis kirjoitti:

        Veijo on rasvaamalla hankkinut itselleen D2sen aivan kuten Kotdoktornin Annika Dahlqvist joka rasvamässäili itselleen diabeteksen. Sairas ruokavalio on LCHF

        Saab_lippis

        Uskotko joulupukkiinkin räkänokka???


    • SaabLippis

      Kyllä Hesari on kuluttajan asialla ja varoitaa hienolla ja eleganssisella tavalla lukijoitaan ! Kaikki muistaa Piimäleilistä otetut kuvat Virtakujan yksiöstä jossa puna / sinikasvoinen vanhus nojaa olemattomasti rakennetun lounaslautasen ylle.

      • hesarinkuva

        Hehehehee piimäleilin pultsarilta näyttävä kuva oli viimeinen naula arkkuun huijaus dieetille nimeltä VHH


      • afsdrysrtyt

        Mattila nyt tuskin koskaan karppasi vaan oli Heikkilön trolli.


    • varmaharmi

      Eikös aika moni noudata Heikkilää ihan ilman mitään maksupakkoja?
      Kirjat saa vaikka kirjastosta ja loppu on sitten omasta viitseliäisyydestä (ja kaiketi rohkeudesta täällä rasvakammon maassa) kiinni.
      Ei se minua haitta vaikka joku pääsee demissioon eikä minua mitenkää häiritse, jos tämä horjuttaa jonkun uskomusmaailmaa.

      • Kari-Juhani_Vantaalta

        Antti huu-haa Heikkilä on menneiyyden miehiä.


    • åpölpokjmn

      Juuri tästä minäkin olen Virrassa erityisen innoissani. Indianan yliopisto tuottaa Virran tarkoin seuratuista asiakkaista vastaansanomatonta dataa ja tutkimusta karppauksen vaikutuksista. Ajan mittaan kertyy näyttöä karppauksen pitkän aikavälin vaikutuksista, joista meidän väitetään olevan tutkimusnäyttöä vailla. Tämähän on DMT2:n ruokavaliohoidon vastustajien last line of defence.

    • nauravajonne

      Oletteko huomanneet että viime vuosina Heikkilä on saanut palstatilaa ainoastaan mv-lehdessä ja seiskassa eli todellisissa laatumedioissa! :D

      • Diabetes

      • Volvolippis

        Ei kenenkään ohjeilla vaan siksi että ihmisillä on epäterveellisiä elämäntapoja.


      • hpv16

    • kosse123456

      Mössöruokakulttuuri on kaiken alku ja syy seurauksineen.. Tv ja netti istuttaa tätä kansaa kun metsäyhtiö TAPIOn rengit mäntymetsää Karjaalla....... katsokaa peiliin ja tunnistakaa itsenne. Elämäntapa-ja Ruokailutapa muutos antaa toivoa ,,,ei mitkään dieetit !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe