Aihe

Jumaluus ja Kirkko, Valeita Vaan

RoistoKirkkoJaPapit

älkää antako Kirkolle enää rahaa, lahjoituksia tms., sillä kun tulette katumapäälle, niin niitä rahoja ei saa takaisin, ellette ole tosi nopeita, suunnilleen heti perään, samantien. Itse lahjoitin Kirkon UlkomaanAvulle (KUA:lle) 34 000 € joulukuussa 2009. Olin juuri saanut asuntoni myynnistä rahani, puolet asunnon hinnasta. Heti perään, seuraavana alkuvuonna 2010 Jumalat/Henkimaailma sai minut uskomaan, luulemaan, että kimppuuni on hyökkäämässä motoristijengiläisiä. Lähdin kauhusta pakoon Pohjoiseen kaksi kertaa ja kerran autolla keksi-Suomeen asti, tästä samasta syystä. Herrat pelottelivat minut kauhun partaalle ja niillä reissuillani, pakomatkalla Pohjoiseen minulta katosi n. 10 000. Äitini sanoi vaan jälkikäteen, että minun taskuistani pursuili 50n seteleitä ym. Kauhuissani en pystynyt j´huomaamaan, että taskuistani putosi kaikki.

JOuduin itse v. 2010-2011 tosi pahaan rahapulaan ja laskurästit oainoivat pahasti päälle. Olisin joutunut ulosottoon. Pyysin kolmena eri kertana, muutaman tonnin kerrallaan KUA:lta takaisin ja sain ne. Mutta Jumalat jatkoivat petturuuttaan ja vaarallista uhraamistaan. Nyt olen järkyttävistä asioista ja hengenvaaroista johtuen yrittänyt kaksi vuotta jo uudestaan saada Kirkolta takaisin niitä rahojani. Katson niiden olevan omia rahojani, koska sekä Jumalat, Valtiaat että Kirkko huijasi, petti ja jätti tosi pahaan pulaan, kuseen. Kirkon papit eivät auttaneet yli kahden viime vuoden aikana, vaan hylkäsivät minut ja omaiseni hengenvaaraan. Eivät suostuneet edes solidaariseen ehdotukseeni, että kun jos 2000 SUomen pappia, jokainen olisivat kertaluontoisena suorituksena antaneet 12 € kukin, niin olisin saanut sen 24 000€ takaisin, joka jäi KUA:lle käytettäväksi. KUA:lla niitä rahoja ei ole ollut v. 2011 jälkeen, ymmärrän täysin. Mutta kun on kyse tavallaan samasta tahosta, Kirkkoa tai KUA, sama työnantaja, samaa Jumalaa, pomoa palvelevat. Ja kun kerta papit, piispat ja Jumalat, Valtiaat pettivät ja jättivät hengenvaaraan, niin katson, että velvollisuuden tunnossaan papit olisivat voineet antaa rahani takaisin. Ne olivat selkärangastani revittyjä asuntolaina-rahoja, joita maksoin verelläni jopa 90-luvun lamavuosina.

Mutta EI, Kirkko pihtaa 12 € per nuppi itsellään, siis Jumalauta kehtaavat pitää itsellään turhat 12 €, kun olisivat voineet lähimmäisen velvollisuudessa ja papin velvollisuudessa (kun kerta hylkäsivät) maksaa minimaalisen 12€ per pappi. He mieluummin saattavat meidät jatkossakin mieluummin pulaan, hengenvaaraan (se on pitkä juttu, mutta TOSI) kuin että maksaisivat omantunnontuskissaan 12€, että saisimme elämämme turvallisuuden takaisin, parhaaseen malliin. Älkää antako penniäkään ENÄ Kirkolle, ottakaa omanne takaisin, mutta nopeasti, sillä KUA yms. käyttävät hyvin nopeasti lahjoitusrahat, jotta niitä ei tarvitsisi maksaa takaisin, vaikka lahjoittajan vararikosta tai elämän vaarallisuudesta johtuen. Kirkko ja sen papit, piispat ovat AHNEITA, KUA on Heidän kaikkien sisar-yhtiö, JOKA myös ahneena käyttää nopeasti saamansa lahjoitukset, ettei niitä tarvitsisi maksaa takaisin. EIVÄTKÄ EDES papit hyvitä penniäkään, VAIKKA ovat SUURELLA tavalla syyllisiä siihen, että miten minullakin ja omaisellani on elämän tgurvallisuus mennyttä. EIVÄT auta EDES hengellisesti, EIVÄT vastaa mihinkään HÄTÄHUUTO-viesteihin tai vastaavanlaisiin soittopyyntöihin.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    108
    10089
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    83
    3549