Keitä ovat Gazan miljonäärit?

sdffff

Hamasin johtajan omaisuus 2,6 miljardia
Follow the money
2.8.2014 6:16
Mitä enemmän raketteja Israeliin - kaikki muuten siviilikohteisiin - sitä enemmän Hamas rikastuu. Joka selkkauksen jälkeen Gazassa on 100-200 uutta miljonääriä.

20

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä-on-pimeetä

      Ja lut kirkon ulkomaan apu vain antaa yhä kirkon vähäosaisilta rahat ja antaa hamasin terroristeille.

    • keitähesittenovat

      Tosi sairasta. Pakko olla arabeja öljyvaltioista. Noin hölmöä rahoitusta ei voi tulla muualta. Noh, suomalaisilta joo, mutta tulospalkka???? ei tosiaan.
      Näillä suomalaisilla ei ole semmoisia. Suomessahan ei saa tehdä mitään. Sitten saat avustusta. Jos teet jotain, avustus otetaan kateellisena pois nopeasti.
      Vastaan siis : arabit. Irak-Iran- muut öljyllä rikastuneet sekoboltsit.

      • BlueEyesBelievers

        Olette te lapsellisia ja suoraansanoen TYHMIÄ! Uskotteko te kaiken tuon propagandan todella tuosta vaan!!??
        Uskotte varmaan vielä holokaustiinkin, vaikka se on todistettu maailman suurimmaksi valheeksi.
        Kaiken propaganan voi uskoa, mutta totuutta on helpompi sisäistää. Se on hyvin selkokielistä ja helppoa ymmärtää.
        Gazalaisten massamurha on ihan todistettu tapahtuma, holokaust ei ole missään todistettu tapahtuneeksi.


      • Huhheijaaaaa

        Asialliset linkit olivatkin siis asiattomia vasureille.


    • Suomiavustaa

      Voi kun te olette sinisilmäisiä.

    • KuristusOteUsasta

      Keitä ovat sitten Israelin miljardöörit?
      He ovat kerjänneet rahansa holohoaxista ja kukkahattutädeiltä, saaneet Sveitsin pankit luovuttamaan suoranaisella USAn juutalaisten painostuksella 1,25 miljardia dollaria!
      Keräävät rahaa ulkomailta ja sijoittavat busineksiin, joilla taas rahoittavat asehankintaa.
      Suomessakin on paljon juutalaista rahaa, mm ostoskeskuksien omistajina.
      Juorulehtien pitäisi kaivaa hieman näitä kiinnostavia asioita eikä ainaista typerää julkkisjuorutarinaa.
      Nämä miljardit ovat vain hyttysen inahdus juutalaisten omaisuuksissa...menepä katsomaan. USA on herännyt ja uusi presidentti toivottavasti pitää lupauksensa ja penkoo nuo laittomat rahavirrat. Siellä pestään huumerahoja ja pelataan mafiapeliä, joka on aivan toista luokkaa kuin Sisilian mafian lastenleikit.
      Tuntuu olevan meininki sekoittaa täydellisesti Usan elämä huumeilla, prostitutiolla, alkoholilla ja kerätä rahat talteen.
      Isralilla on usalaisten mukaan jo hirtto-ote heistä ja usalaiset eivät uskalla muuta kuin totella pientä Israelia, joka tekee kuin sätkynukke kaikki toiveet toteuttaen ja saa vielä tehdä mitä haluaa. Ei edes usalaisen aluksen upottamisyrityskään aikaansaanut sotaa!
      Jos se olisi ollut joku muu maa, niin sotahan siitä olisi syttynyt.

      • Mitä sinä tekisit jos saisit miljoonan, tai miljardin ?


      • Maailma ei näytä tällä hetkellä olevan mitenkään rajähdyspisteessä, päinvastoin, Venäjä ja USA eivät ole vihamielisissä suhteissa, se merkitsee jo paljon.
        Israelilla on hyvät suhteet molempien kanssa, kuten myös Suomella, toivottavasti.

        Muslimit taistelevat itseään vastaan ja muita vastaan, ja muut muslimeja vastaan, koska muslimit ovat valinneet uskon, että entinen pitää hävittää, että voi syntyä uusi islamilainen maailma.
        Sille ei kukaan näytä voivan mitään.
        Se johtuu joko aikakausien syklisyydestä, tai vain uskosta niihin. Aika on ihmisen keksimä.

        Alistuminen alistajille ei ole koskaan sopinut miehiselle luonteelle.

        Aikoinaan sanottiin, että alistuminen on paras keino saada vihollisessa aikaan mielenmuutos, mutta holokausti jo todistaa, että se ei pidä paikkaansa. Ei edes jälkiseurannassa.


      • fgdgfh

        Ettekö todellakaan kuuntele uutisia, lue lehtiä, ettekä muitakaan tiedotusvälineitä, jotka usein toistaneet EU:n ja YK:n avustuksista palestiinaan.
        Kyllä pitää olla luonteeltaan käärme, että juutalaisia syyttää kateuksissaan kaikesta ja ummistaa silmänsä todellisuudelta.


      • villiaasi
        fari.g kirjoitti:

        Maailma ei näytä tällä hetkellä olevan mitenkään rajähdyspisteessä, päinvastoin, Venäjä ja USA eivät ole vihamielisissä suhteissa, se merkitsee jo paljon.
        Israelilla on hyvät suhteet molempien kanssa, kuten myös Suomella, toivottavasti.

        Muslimit taistelevat itseään vastaan ja muita vastaan, ja muut muslimeja vastaan, koska muslimit ovat valinneet uskon, että entinen pitää hävittää, että voi syntyä uusi islamilainen maailma.
        Sille ei kukaan näytä voivan mitään.
        Se johtuu joko aikakausien syklisyydestä, tai vain uskosta niihin. Aika on ihmisen keksimä.

        Alistuminen alistajille ei ole koskaan sopinut miehiselle luonteelle.

        Aikoinaan sanottiin, että alistuminen on paras keino saada vihollisessa aikaan mielenmuutos, mutta holokausti jo todistaa, että se ei pidä paikkaansa. Ei edes jälkiseurannassa.

        "Muslimit taistelevat itseään vastaan ja muita vastaan, ja muut muslimeja vastaan, koska muslimit ovat valinneet uskon, että entinen pitää hävittää, että voi syntyä uusi islamilainen maailma. "

        1 Ms 16: "Vielä Herran enkeli puhui hänelle: "Katso, sinä olet raskaana ja synnytät pojan ja kutsut hänet Ismaeliksi, sillä Herra on kuullut sinun hätäsi. Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on kaikkien veljiensä niskassa."

        Abram sanoi Saaraille: "Katso, orjattaresi on sinun vallassasi, tee hänelle, mitä tahdot." Niin Saarai kuritti häntä, ja hän pakeni hänen luotaan.

        Ja Herran enkeli tapasi hänet vesilähteeltä erämaassa, sen lähteen luota, joka on Suurin tien varressa. Ja hän sanoi: "Haagar, Saarain orjatar, mistä tulet ja mihin menet?" Hän vastasi: "Olen paossa emäntääni Saaraita." Ja Herran enkeli sanoi hänelle: "Palaa emäntäsi tykö ja nöyrry hänen kätensä alle."

        Ja Herran enkeli sanoi hänelle: "Minä teen sinun jälkeläistesi luvun niin suureksi, ettei heitä voida lukea heidän paljoutensa tähden.

        "Vielä Herran enkeli puhui hänelle: "Katso, sinä olet raskaana ja synnytät pojan ja kutsut hänet Ismaeliksi, sillä Herra on kuullut sinun hätäsi. Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on kaikkien veljiensä niskassa."


    • Tärkeintä_varmasti

      Tärkeintä varmasti parannus kaikille Israelin vihollisille ja vastustajille ja myös välinpitämättömille kuten Laodikean seurakunnalle Jumala sen parannuskehotuksen antoi.

      Pahinta maailmassa tietysti Israelin vastaisuus ja vihamielisyys siten kuin on nähty lähihistoriassa juutalaisia vastaan ja Israelia vastaan. Pahuuden henkivallat vaikuttavat tätä vihaa ja valheita esitetään jotta pyritään oikeuttamaan sitä vihaa.

      Raamatussa on totuus Jumalan tahdosta Israelia ja juutalaisia kohtaan, kuinka Jumala itse koonnut oman juutalaisen kansansa siihen omaan luvattuun maahansa ja lupaukset annettu neljälle patriarkalle ja ovat voimassa olleet koko ajan ja myös maanpakolaisuuden ajan sen lähes kaksi vuosituhatta.

      Historiallisesti Israelin luvattu maa ja Jerusalem ovat juutalaisille luvattua ja tietysti Israelin juutalaisten tärkeintä olisi myös parannus tehdä Messias Yeshuan suhteen, sillä jokainen voi tutkia näitä asioita Raamatusta rukoillen Jumalan armoa ymmärrykseen ja myös tutkia historiaa siitä, mitä ei Raamatussa ole kerrottu ajoista Jeesuksen ylösnousemuksen jälkeen ja myös tietysti tästä lähihistoriasta.

      Raamatussa hyvin selvästi on kerrottu Israelista ja juutalaisten takaisin paluusta ja pakanakansoista ja tapahtumista mitä näemme Israelin suhteen ja myös moninaisten luonnontapahtumien suhteen ja vielä täyttymättömiä profetioita on annettu lähitulevaisuutta koskien ja annettu nimenomaan tutkittavaksi ja huomioon otettavaksi että mahdollisimman monet voivat uudestisyntyneinä ihmisinä päästä Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan, sillä Jumala on hyvä kaikkia ihmisiä kohtaan.

      Myös pahuus täällä on Raamatussa kerrottu suoraan ja kymmenen kansakunnan asevoimat hyökkäävät lähitulevaisuudessa Israelin Jerusalemiin ja asettavat sinne kuvapatsaan Babylonian kuninkaasta ja nimestään voidaan laskea ymmärryksellä 666, kuten edeltä kerrottu, ja pedon merkki tulee kaupankäynnin ainoaksi maksuvälineeksi koko maailmaan vaikka pedon valtapiiri onkin pienempi itsessään.

      Maailmassa vaikuttaa Raamatussa selvästi kerrottu laittomuuden salaisuus ja luopumus ja monien rakkaus kylmenee nimenomaan Raamatun ilmoitusta kohtaan ja siten myös Jeesusta kohtaan, sillä Jeesuksen sanat ovat Raamatussa vaikka erikseen onkin Pyhä Henki elävän veden virtana siellä, missä Herran nimessä ollaan koolla ja uudestisyntynyt sydän ravitaan hyvällä sanalla Jeesuksen valtaistuimelta eli suunsa sanoilla. Tätä on Hengen sanan miekka uskovalla tässä ajassa ja voimallinen hajottamaan valheelliset petokset ja muut linnakkeet.

    • Jumalassa_totuus

      Israelia siunaavat Jeesuksen nimessä myös siunausta itselleen saavat.
      Israelin kiroavat itselleen kirousta saavat ja tämä tarkoittaa hukkumista synteihinsä.
      Jokaisen kiroavan kannattaa parannus tehdä Jeesuksen opetuksen mukaan ja näin voi uudistua hyvään viisauteen ja rakkauteen ja siunaukseen vaikka maailmassa kokisikin vainoa ja ahdistusta ja ristinsä kantamista. Todellinen Jumalan siunaus ihmiselle on hyvää hengellistä juutalaisuutta Jumalan lupauksen lapseudessa ja rikkautta vaikka olisi köyhä maailmallisesti.

    • Ismaelista on kerrottu raamatussa mutta ei Jeesusksesta.

    • Saatana_eksyttää

      Saatana eksyttää ihmisiä ahneuteen ja näin ihminen ei enää turvaa Jumalaan Jeesuksen nimessä ja helposti penseytyy ja maailmanrakkaus saa sijaa sydämessään ja lähimmäisenrakkaus toisia ihmisiä kohtaan vähenee ja ihminen on hengellisesti kuolleessa suhteessa Jumalaa eli Jeesusta kohtaan. Elävät juutalaiset kiittää Pyhässä Hengessä Isää Jumalaa Pojan Jeesuksen nimessä, amen, halleluja! Rakkaus ja totuus elämässään on Jeesuksen opetuksen mukaan elämistä ja tietysti ihmisillä on erilaisia teitä Jumalassa myös Jeesuksessa eikä kaikilla ole samaa tehtävää eikä samoja armolahjoja. Hengellisesti kuolleessa tilassa elävät ihmiset eivät voi ymmärtää juuri mitään Jumalan valtakunnan lapseudesta ja ristin kantamisesta. Tietysti toivoa on jokaisella ihmisellä parannuksesta kun lähestyy Jumalaa Jeesuksen opetuksen mukaan.

      • Jeesuksen syntymästä ei kerrota raamatussa muuta, kuin valheellisenä väitteenä Jesajan kirjasta reväistyllä lauseella,' Katso neitsyt tulee raskaaksi....jne.' Jesaja 7. Tämä lapsi syntyy jo luvussa 8.

        Hengestä syntyy vain romaanihenkilöitä ja useimmiten synnyttäjinä ovat miehet. Onhan Jeesuksen äitikin Mar-yaa, eli miespuolinen, herra kuka tahansa. Ja kirkkoisiä on miljoonia. Varsinainen synnytetty ei itse puhu koskaan mitään, koska häntä ei ole, muut panevat sanoja hänen suuhunsa ja ovatpa vielä naulanneet puuhun kiinni, ettei pääse karkuun.


      • Lue_Luukkaan_esitys
        fari.g kirjoitti:

        Jeesuksen syntymästä ei kerrota raamatussa muuta, kuin valheellisenä väitteenä Jesajan kirjasta reväistyllä lauseella,' Katso neitsyt tulee raskaaksi....jne.' Jesaja 7. Tämä lapsi syntyy jo luvussa 8.

        Hengestä syntyy vain romaanihenkilöitä ja useimmiten synnyttäjinä ovat miehet. Onhan Jeesuksen äitikin Mar-yaa, eli miespuolinen, herra kuka tahansa. Ja kirkkoisiä on miljoonia. Varsinainen synnytetty ei itse puhu koskaan mitään, koska häntä ei ole, muut panevat sanoja hänen suuhunsa ja ovatpa vielä naulanneet puuhun kiinni, ettei pääse karkuun.

        Hienoa Raamatun evankeliumia Juutalaisten Kuninkaasta, joka Beetlehemissä syntyi ja Jerusalemissa kuoli ristillä ja nousi kalliohaudasta kolmantena päivänä ja nousi ylös taivaaseen ja lähetti Pyhän Hengen todistajakseen ja vaikuttaa tänäänkin. Älä usko valheita.


    • Lähitulevaisuudessa

      Maailma tulee nousemaan tietämättään Jeesusta vastaan, sillä hyväksyy pedon merkin ja tekee yhteistyötä Babylonian pahuuden henkivallan kanssa, ja tätä nähdään jo selvästi koko maailmassa ja on nähty toki jo siitä lähtien kun Kain Aabelin murhasi maan päällä, ja kuitenkin tässä ajassa Babylonian viha Israelia kohtaan ei voi jäädä keneltäkään aihetta tutkivalta ymmärtämättä, mutta toki Saatana pyrkii kaikin keinoin toimimaan petollisesti ja kavalasti ja valheellisesti, kuten nähdään vähän Israelin tukijoita maailman kansoissa tässäkin ajassa, kun kansojen villitsemistä on hyvin selvästi laajasti maailmassa ja monissa yhteyksissä myös.

      Tärkeää jokaiselle ihmiselle ymmärtää se tärkein asia elämässään ja varmuudella on Jeesus!

    • Tärkeä_ymmärtää

      Jokainen ihminen hukkuu synteihinsä ilman Jeesusta ja tarkoittaa ihmisen sielun menemistä Helvetin kärsimyksiin. Pelastetut ihmiset pääsevät Jeesuksen tuhatvuotiseen hyvään valtakuntaan ja iloon ja rauhaan ja vanhurskauteen ja totuuteen ja rakkauteen, ja pelastuvan tulee uudestisyntyä vedestä ja Hengestä ja tunnustaa suullaan sydämen uskonsa Jeesukseen ihmisten edessä ja nimensä kirjoitetaan Jumalan elämänkirjaan kun Jeesus tämän ihmisen tunnustaa Isän Jumalan enkelien edessä, ja päästäkseen Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan ihmisen nimen tulee myös pysyä siinä kirjassa eikä saa kieltää Jeesusta ihminen elämässään ja aina tuomiot tekee Jumala eikä ihmiset maan päällä, paitsi tuhatvuotisessa valtakunnassa Jumalan pyhät ovat tuomitsemassa Isän Jumalan tahdon mukaan.

    • Ylöstempaus todennäköisesti tarkoittaakin sitä, että maailma nousee Jeesusta vastaan, onhan se näin sanottukin, mutta käännetty jotenkin toisinpäin. Kuten, että kaikki lentävät taivaalle kuin saisivat siivet selkäänsä ja pyllyynsä pitkän pyrstön.

      Jeesusta vastaan voi nousta jeesuksen omilla sanoilla, ja se on Kristuksen anti, ei antikristus.

      Tämä alkaa olla selvää pässinlihaa, ei mitään karitsaa enää.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1026
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      56
      742
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      618
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe