Lapualla paha olla?

Jannakokoomus

Porukka itkee ja haukkuu jokaisessa keskustelussa Seinäjokipalstalla? Mitä siellä 30km päässä tapahtuu? Miksi voitte niin pahoin? Ylistaro ja Peräseinäjoki ovat hiljaa tyytyväisiä Seinäjokiliitoksiin mutta te jaksatte valittaa ja etsiä vikoja niistäkin vielä? Ilmajoki ja Kurikka ovat onnellisia ja keskittyvät omiin asioihin. Mutta te jaksatte mollata jokaista Seinäjoen hanketta ja ideaa? Ei pysty ymmärtämään.. Miksi teillä on niin paha olo?

35

598

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikkosaikko

      Miettinyt samaa. Kertoo jotain ihmisistä kun Lapuapalstalla ensimmäinen ehdotettu keskustelu on 'Lapuan paras perse'... En kestä :DDD

      • hyvääoloapäiviin

        Hyvä olo tulee tänään Lapuan Sanomien jutusta ja kuvista sivulla 11. Ihanat kuvat ihanasta talosta ja sisustajasta tuovat niin hyvän ja lämpimän mielen. Juttu sopisi sisustuslehtiin, maakuntalehtiin ja mikä ettei Hesariinkin! Kaunis äiti, jolla peräti seitsemän lasta, hatunnoston arvoinen juttu!
        Ihan yllätys oli vielä jutusta saatu tieto, että talo on ollut Jukka Haapalaisen lapsuudenkoti.
        Tämän ketjun aloitus, " Lapualla paha olla" ei pidä paikkaansa.
        Kiitos Minna Vainionpää hyvästä jutusta ja lisää tälläisia aurinkoisia asioita!


      • ihanpaskaa

        Jaa on tehty taas ihqua läläläääääää-juttua joka on niin ihqkua notta!! Onko jo lärvikirjas hehkutettu! Keskittyysivät seuraamahan mitä Lapuan politiikas tapahtuu ja jättääsivät akkaan hörhöölyt vähemmälle. Vituttaa tuollasesta maksaa.


      • kaikkeahyvääsinulle

        Politiikkaa ja kieroilua on ollut lähiaikojen lehti pullollaan. Positiivisiä juttuja tarvitaan niiden lisäksi. Kommenttisi paljastaa sinulla olevan paha olla, löysää vähän ja unelmoi...


    • exsieltä

      Seinäjoki on rakentamalla rakennettu Suomen rumimmaksi kaupungiksi ja siksi sitä on syytä mollata ja välttää viimeiseen asti.

      • Lapua1212

        Kurja kun tällaisten ihmisten takia koko kylä leimataan. Seinäjoella on mukava käydä kaupassa mutta kotiin on kiva palata. Kun ette niitä urkuja havittele.. Hyvää kevättä kaikille.


      • huolestuttavaa

        Lapualla muutama satraappi on vienyt vallan viranhaltijoilta. Satraapit oleilevat päivät pitkät kaupungintalolla ja teknisellä puolella. Lienee virkamiesten allakatkin tarkkailun alaisena edelleen. Työsuojeluvaltuutetulle olisi siinä tekemistä, mutta eipä taida olla rohkeutta vieläkään puuttua asiaan. Kiusaaminen ja virkatehtävien estäminen on edelleen satraappien toimintatapana.


      • AsennevammaisetVirkamiet
        huolestuttavaa kirjoitti:

        Lapualla muutama satraappi on vienyt vallan viranhaltijoilta. Satraapit oleilevat päivät pitkät kaupungintalolla ja teknisellä puolella. Lienee virkamiesten allakatkin tarkkailun alaisena edelleen. Työsuojeluvaltuutetulle olisi siinä tekemistä, mutta eipä taida olla rohkeutta vieläkään puuttua asiaan. Kiusaaminen ja virkatehtävien estäminen on edelleen satraappien toimintatapana.

        Lapualla valta kuuluu kansalle ja heitä edustaville luottamushenkilöille, eikä kepulaisille viranhaltioille. Lapualaiset eivät ole virkamiehiä varten, vaan virkamiehet lapualaisia varten.
        .


      • työrauhaa

        Luottamushenkilöillä ei ole oikeutta luuhata päivät pitkät virkamiesten työhuoneissa. Se on työhäirintää. Kuntalaisilla on oikeus saada palkkaa nauttivilta virkamiehiltään täyden työpanoksen. Satraapit estävät sen häirinnällään päivittäin ja kokopäiväisesti. Virkamiehet eivät ole lainsuojattomia. Tämä työsuojeluasia.


    • on-kauhia-keskittymä

      Periaatteessa lapualaisten eikä muittenkaan S-joen lähikuntien enään kanataisi seinäjokea käynneillään rikastuttaa, tämä s-joen sokea ympäristökunien riisto on loputtava ja lopetettava, samalla myös liitoskunnaksi lietsominen -seinäjokeen tuohon riistokuntaan oikeen säälimättömään, on myös kiellettävä oikein laeilla

    • PuukotTuppehen

      Se paha olo tarttuu ja periytyy härmistä ja kauhavalta. Siellä suunnalla on aina ollu riitaasia ja kiusahenkisiä ihmisiä. Se kiusanhenkisyys on varsinkin levinny tänne Lapualle. Kauhavan, härmien ja Lapuan kouluissa esiintyy myös eniten kiusaamista koko maakunnassa. Ilkeämielisyys ja uhoaminen vähenee huomattavasti seinäjoen ilmajoen yms suunnalla. Johtuuko tämä siitä että Lapua-härmä suunnalla on enemmän pahansuopaisten puukkojunkkarien jälkeläisiä. Mene ja tiedä?

    • callekiwes

      Lapualaisten päättäjien kannattaisi matkustaa Luodon kunnan vieraiksi ja ottaa oppia heidän tavasta toimia
      Siellä asioista sovitaan, eikä riidellä

    • kiusaaminen.jatkuu

      Ei Lapualla sen kummemmin riidellä, on vain nuo satraapit jotka diktaattorin ottein kävelevät valtuuston ja virkamiesten yli. Ne tulevat aamulla kaupungintalolle kuin työhön konsanaan. Puuttuvat virkamiesten työhön ja vahtivat heitä ja virkamiesten itsenäinen työskentely on tehty lähes mahdottomaksi. Satraapit nostavat varmasti myös palkkiota, porukka on juuri sitä joukkoa, jotka osaavat kyllä kupata kaupunkia. Tehkää nyt jotain ettei virkamiehiä edelleen ajeta virosta.

    • uttiv

      Satraapit ja Satraapit, suhmurointi ja suhmurointi. Edellä mainitut sanat toistuvat vuodesta toiseen täällä. Joltain Lipposen läskipäältä demarit oppineet ja kun äly ei riitä asialliseen keskusteluun , käytetään näitä typeriä sanoja jotka eivät kerro mitään.

      • kiusantekijöitä.ne.on

        Kyllä niillä satraapeilla on nimikin. Kaikki lapualaiset tietävät ketä ne on. Syntilistalla on jo liki puolen kymmentä viranhaltijaa, jotka ovat joutuneet heidän takiaan lähtemään Lapualta. Ei siihen Lipposta ole syytä sekoittaa. Miksi ne muuten asuisivat päivät pitkät kaupungintalolla virkamiehiä kiusaamassa.


    • liianLähiSukuisia

      Kertoo aika paljon Lapuan henkisestä tilasta paikkakuntana. Hallelujah. Ja tällaiseen Lapuaan pitäisi palauttaa tuomiokapituli? Edelleen vanha, alkoholivirittynyt Lapuan Liike jyrää? Ei tarvi välittää mistään, kun koetaan, että historia ylläpitää paikkakunnan mainetta? Jos vanha, arvokas henkinen osaaminen ja taito on jo hautuumaalla, kannattaisi katsoa eteenpäin. Yhdistyminen Seinäjokeen on pian tulevaisuutta, vaikka eihän-nyt-tokikaan porukka muutosvastarintaisena kovaäänisesti koettaa jyrätä vastaan. Nykyään katsotaan ahneesti eteenpäin, eikä jahkailla jääräpäisesti menneitä, jos menestyä haluaa. Vai haluaako Lapua uudeksi Pohjois-Koreaksi?

      • tuskanen-pummari

        Seinäjoki ei koskaan ole edes ollut yhdistymisuunta, kun siinä ei ole mitään järkeä, kyllä muut menetelmät on ensin ja viimeksi koettava, seinäjoki piehtaroikoon tuskissaan sen mitä piehtaroivat.


      • kallissouaaja-onon

        Mun puolesta tuomiokapitulisi saa seilata missä tykkää, kun suoristetaan mitäs se veronmaksajille kustantaa, niin paljon olisi samaa mieltä.


      • uskoiskotuota

        Ketä ne paljon puhutut satraapit ovat, joiden väitetään määräävän vaaleilla valittuja päättäjiä?


      • johdettu-juketsi

        Turhan kauas lähtivät ja mistäs syistä läpi vaarallisen euroopan paperinsakin vielä hukaten, suomalaisia ei näitten takia jätetä ja velkaannuteta.


      • johdettu-juketsi kirjoitti:

        Turhan kauas lähtivät ja mistäs syistä läpi vaarallisen euroopan paperinsakin vielä hukaten, suomalaisia ei näitten takia jätetä ja velkaannuteta.

        Miten tämä liittyy kommenttiini? Ajattelit vähän liian toisin, mutta jatka vain. 🤡


      • liittyy-ja-liittyy

    • Auvoista on elämä Lapualla. Jos kaupas käy Seinäjoella niin kohta on jo ikävä takaasi kotia.

    • argosremo

      Kateutta se on. Lapualla kaikki asiat päin persettä. Mitään ei saada päätettyä, riidellään vaan. Oikea tuppukylä.

      • vähänsuksetlipsuen

        hyvin silti ja rahat lapualaisilla kumminkin


    • Harekrishna

      Lapualla voitaisiin keskittyä miettimään miten paikan saisi entiseen kukoistukseen. Keksikää miten saatte muuttovoittoa muualta maakunnasta. Ei ole pakko manata ja haukkua onnistujia kun voitte liittyä onnistujien joukkoon. Moni muuttaisi mieluummin Lapualle kun Seinäjoelle jos siinä yksinkertaisesti olisi järkeä ja paikalla tulevaisuus..

      • TonttejaLisää

        Vois ny aloottaa vaikka kaavoittamalla tontteja ja uusia asuntoalueita. Tällä hetkellä vaihtoehtona ostaa vanha okt tai sitten jostain hevonkuusesta erakkotontti. Tarttis olla okt-rakentajille hyviä tontteja, niin se lisäis vetovoimaa muuttaa tänne. Nyt moni kattoo muita lähikuntia mistä tontteja löytyy. Esim ilmajoki kaavoottaa koko ajan lisää ja lisää asuinaluetontteja.


      • Anonyymi
        TonttejaLisää kirjoitti:

        Vois ny aloottaa vaikka kaavoittamalla tontteja ja uusia asuntoalueita. Tällä hetkellä vaihtoehtona ostaa vanha okt tai sitten jostain hevonkuusesta erakkotontti. Tarttis olla okt-rakentajille hyviä tontteja, niin se lisäis vetovoimaa muuttaa tänne. Nyt moni kattoo muita lähikuntia mistä tontteja löytyy. Esim ilmajoki kaavoottaa koko ajan lisää ja lisää asuinaluetontteja.

        No nyt on ostettu tonttimaata, joten pitäisi olla kiitollinen.


    • Pizzaspaghetti

      Ilmajoelle vierailulle. Siellä menee varsin hyvin enkä usko että heidän koskaan tarvitsee liittyä minkään toisen kunnan kanssa. Se on kyllä jännä kun he eivät Seinäjokea hauku lainkaan..

      • EiSatraapeille

        Siellä on ymmärretty ettei Seinäjoen kanssa kannata kilpailla, vaan yrittää hyötyä siitä imusta mahdollisimman paljon. Rahaa säästyy kun ei yritetä tehdä kilpailevaa keskustaa, näin jää rahaa esim kouluihin ja erilaisiin liikuntatiloihin. Vetovoimaa saa eniten kuuntelemalla asukkaiden tarpeita. Sen sijaan jos annetaan satraappien päättää, niin käy kuin Lapualla on käynyt.


    • Anonyymi

      Liitos on varma joku päivä. On se sitten komiaa kuulua melekeen saran tuhannen asukkahan kaupunkihin. 😁

      • Anonyymi

        Vaikka kuuluttais sarantuhannen asukkaan kaupunkiin, niin silti Tiisteltä sama pitkä matka Prismahan. Ja joka kevät maalia hilseilevä autiotalo, näyttää yhä rumemmalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka kuuluttais sarantuhannen asukkaan kaupunkiin, niin silti Tiisteltä sama pitkä matka Prismahan. Ja joka kevät maalia hilseilevä autiotalo, näyttää yhä rumemmalta.

        Ei näytä, kun on tien puolelta maalattu.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      615
      4403
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      49
      3520
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      70
      3207
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2971
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2324
    6. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2267
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2241
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2060
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      2015
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      48
      1973
    Aihe