Auris hybrid touring

Onko 300000 ajettu jo miten paaliin runtattava?
Ilmianna
Jaa

9 Vastausta


Luvanvaraisessa liikenteessä, alkaa olee sen verran ajettuja Nauriita!
Ilmianna
Jaa
vasta sisäänajettu. starttiakun saatat joutua vaihtamaan jos ei ole jo vaihdettu, mutta uudenveroisessa kunnossa on vielä. toyota se kestää eikä 500tkm ajetuissakaan ole ollut mitään isompia kulumisen merkkejä, soratiellä tosin tulee maalipintoihin kiveniskemiä mutta helppo tarkistaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kiitos vastauksesta. Säännöllisen merkkiliikkeiden huoltohistorian on käynyt läpi.

Kuumottelee etenkin jos sisäänkin mahtuisi takapenkit kippaamalla fillari/pari fillaria.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sanoitko 3.000.000 km ajettu? Kyllä sanoisin että eläkkeelle vaan hyvin palvelleena. Mutta älä paalaa, varmaan joku automuseo on kiinnostunut 3 miljoonaa ajetusta Suomi-autosta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
En sanonu. Kerropa ensin 3000000 kymmenellä niin palataan astialle :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ok, palataan astialle kunhan niitä kilometrejä on enemmän kuin pelkkä sisäänajo. Uutuudenkarheaksihan tuon voi hyvin vielä laskea.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kaikki viat mitä vaan ikinä voi tulla alkaa tuossa kohtaa kurkkia ovella.
Ihan automerkistä riippumatta.

Mutta paljon on kiinni siitä missä autoa on käytetty sen 300tkm!
Onko se ajettu kaupungissa, maaseudulla, maanteillä..
Kaupungissa ajettu 300tkm vastaa maaseudulla 600tkm ajettua autoa, jatkuvat liikkeelle lähdöt, pysähtymiset, käynnistämiset, töyssyt, etelässä korroosio niin kyllä ne autoa kuluttaa hirmuisesti.

Ammattiajossa ollu auto voi olla hyvä valinta koska useimmiten huoltoja laiminlyödään vähemmän mutta sitten taas se mitä se ajo on ollu, millaisella kuskilla..
Miettikääs joku pojan jloppi autolähettinä niin kyllä se repii sitä autoa joka kerta, toiset aivan säälimättä kun välttämättä niin mitä väliä edes, takuuajan jälkeen auto menee vaihtoon, sen ajan se kestää ja osan otot sille kuka sen paskan ostaa sitten sen jälkeen heh.

Joltain eläkeläiseltä taas voinee odottaa että auto on aika hyvällä pidolla ollu, tuskin taas paljon ajettuja löytyykään heiltä silloin mutta kuitenkin. Jotkut ajaa pitki reissuja kesämökeilleen niin reippaamminkin maantiellä ajettuja yksilöitä varmaan on.

Oman alani ajokkeja on stadissa ambulanssit, en ostais sellaista käytettyä koska ne on niin perkeleen revittyjä, kuskeja on kaikenlaisia toheloita, osa niitä ketkä ei sääli autoa yhtään eivätkö siis ns edes osaa ajaa niillä autoa säästävästi. Ja kun usein käyttäjiä on useita, keikkaa on hirmuisesti, todella paljon ajoneuvoa kuormittavaa ajoa vaikka olisikin ihan rauhallista mutta hälyajot rikkoo koneita, laatikoita ja vaikka mitä, ei ne kestä sitä eikä mikään muukaan. Huollot tehdään huolella toki mutta silti en suosittele, ne on niin raiskattuja siinä kohtaan kun menee vaihtoon, paremman saa kun ostaa minkä tahansa muun.
Ilmianna
Jaa
Kiitän vastauksista jo tähän mennessä. :) En ostanut tuota noin paljon ajettua.

Nyt kiinnostaa että miten Auris Hybrid Touring pitää hintansa? Vaihdoin kiikaria parin-kolmen vuoden ikäiseen yksilöön jolla on ajettu ainoastaan noin viidesosa verrattuna avauksen yksilöön.
Paljonko rytisee hinta alas max. kolmessa vuodessa?

ps. sori, oon rutisevan kuiva sentinvenyttäjä :)
Ilmianna
Jaa
Toyota hybridejä on 300.000 ajettuna vaikka kuinka paljon liikenteessä.Jos auto on hyvin pidetty,niin sillä ajelee melko huoletta vaikkapa 200.000 lisää.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Auris hybrid touring

Onko 300000 ajettu jo miten paaliin runtattava?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta