Nainen autokaupassa

WhiteLady30

Kertokaapa miten ihmeessä naisena saan palvelua autokaupassa? Yleensä siellä ei näy myyjää missään tai sitten se turisee tuntitolkulla jonkun papparaisen kanssa jossain nurkassa. Ilmeisesti minun vähät rahat (15000€) ei kiinnosta ja mukana täytyisi olla joku mies, että olisin vakavasti otettava ostaja. Kokemukset kerätty parista lasipalatsista.

8

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samataajuus

      Nais auto myyjiä ei taida montaa olla?

    • TaidatOllaHoro

      Miksi ihmeessä tuo "papparainen" olisi jotenkin vähempi arvoisempi kuin sinä ja myyjän pitäisi keskeyttää kaupan teko hänen kanssaan? Odota hyvä ihminen vuoroasi...

    • Älä_Osta_Pienliikkeestä

      "Kokemukset kerätty parista lasipalatsista."
      Niin läpinäkyvä jalasmökkimainos. Kohta tulee tekstiä palstajobbarilta, joka kehoittaa asioimaan pienliikkeessä, eli jobbariliikkeessä.

    • 6543

      Vinkki. Osta yksityiseltä ja naisomistajalta.

    • Kauppias_

      "Kertokaapa miten ihmeessä naisena saan palvelua autokaupassa?"

      Reippaasti askeltaen myyjän pakeille, kerrot millaista autoa olet hakemassa ja jos rivistä jo löysit sopivan ehdokkaan ostonkohteeksi, pyydät koeajoa tuolle autolle. Näin toimii ns. "tosiostaja", ihan sukupuolesta riippumatta.

      Kuten tuossa jo sinulle "papparaisen kanssa turisemisesta" joku mainitsikin, tuo "papparainen" on saattanut em. tavoin toimia ja nyt neuvottelee tarkemmin auton ostosta myyjän kanssa. Olisikin myyjältä erinomaisen törkeää käytöstä jättää "papparainen" yksin turisemaan ja lähteä haahuilemaan naisen perään... asiakas kerrallaan, saapumisjärjestyksessä, neiti hyvä.

      Itseasiassa, vaikka toisin näytät kuvittelevankin, juuri yksinäinen naisasiakas on yksi parhaista ja helpoimmin palveltavista asiakkaista. Sinä ilmeisesti olet jonkin sortin feminismiä sairastava, joten vedät tähänkin "naiskortin" kun juuri sinua ei heti palveltu kuin kuningatarta?

      Tästä miksi palvellaan ja miksi ehkä jäit ilman palvelua, on teetetty pienimuotoinen tutkimuskin, jonka yle uutisoi näin:
      http://yle.fi/uutiset/3-9475778

      Nainen asiakkaana:
      "Autoliikkeessä myös yksinäinen nainen on lähes aina "varma nakki". Nainen on kiitollinen palveltava."

      Jos siis koit, ettet juuri naisen ominaisuudessa saanutkaan haluamaasi palvelua, olisiko tuossa uutisessa muita ominaisuuksia joihin sovit? Eli syyllinen palvelun saamattomuuteen olisikin omassa peilissäsi?
      En usko, että liikkeen koolla (mainitsit kokemukset parista lasipalatsista) olisi merkitystä, jos tosiostajan elkein olet liikkeen tiloihin askeltanut.
      Jatkossa siis hieman reippaampi askellus, rohkea lähestyminen kiireisemmänkin myyjän pakeille ja saat haluamasi auton vaikka ihan ostaakin.
      Vaikkapa näin:
      "Anteeksi että keskeytän teidät myyjä ja papparainen, mutta olisin halukas koeajamaan tuon auton. Kiitos."

    • kuuuntele

      Yleisin ongelma on naisilla, tai yleensä asiakkailla, ettei kukaan mielensäpahoittaja menetä yöuniaan, on asennevamma, että aina huijataan ja pakkomielteisesti ei uskota eikä kuunnella mitään, kun ei mistään mitään ymmärretä eikä tiedetä vaan luetaan näitä palstoja niin ladataan etukäteen kaikki ulkoa opitut vikalistat ja jankutetaan niitä kuuntelematta että esim. tässä yksilössä ne on juuri korjattu.
      Hoetaan että käskettiin kysyä sitä ja tätä eikä ymmärretä vastauksesta enempää kuin sika satelliitista, ja hoetaan pakkomielteisesti "että se ja se sanoi sitä ja tätä ja niissä ja näissä autoissa on aina sitä ja tätä, älä sitä tai tätä vaan osta"
      Nämä sanojat ovat ihan muilla aloilla eivätkä oikeasti tiedä juurikaan mistään mitään.

      - Mitä olet oikeasti mitä olet hakemassa, mieti valmiiksi oikeasti minkälaista autoa olet hakemassa ja mihin rahasi ja luottosi riittää, ettet juokse autojen välissä konekiväärikysymyksiä ladellen , joihin et edes kuuntele vastusta ennen seuraavaa kysymystäsi ja kun olet viettäny kysellen aikaasi pitkään liikkeessä lähdet seuraavaan liikkeeseen jos sielä olisi joku uusi auto satasella........

    • Anonyymi

      Mene merkki liikkeeseen-Älä Kamuxiin.Siellä Sinua huijataan.Luvataan mitä vaan mutta ei pidetä lupauksia.Herra Pihlaja monet kehuu häntä Kamuxulta.Toiset ei ja ne jotka on ollut hänen kanssaan tekemisissä :eräskin kaveri kertoi:Ei ikinä Kamuxin kanssa tekemistä-Toi Kamuxin kaveri lupaa muttei pidä sanaansa.Oli nainen joka sen sanoi

      • Anonyymi

        Juuri näin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe