Ajattelin hakea naisen Thaimaasta

Vaihtoon

Olen suunnitellut naisen hakemista Thaimaasta. Katselin deittauspalstaa ja hyvin kauniita ja söpöjä ovat. Onko kenelläkään tietoa, ovatko Thai-naiset noin yleisesti ottaen lempeitä ja mukavia, vaikka olisivat korkeasti koulutettujakin.

13

499

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Brush-Uncle

      Kateus vie kalatkin järvestä ja saa puhumaan perättömiä. No, edellinen viesti tuskin vaikuttaa aloittajan päätöksentekoon. Naista ei kuitenkaan noin vain Thaimaasta haeta. Täytyy ensin heittää pari, kolme reissua sinne. Sitten on kaksi vaihtoehtoa. Mennä namisiin siellä ja jättää vaimolle oleskelulupahakemus Bangkokin Suomen suurlähetystöön. Toinen vaihtoehto on muutaman Thaimaan reissun jälkeen kutsua nainen Suomeen turistiviisumilla ja mennä täällä naimisiin. Sitten voi täällä jättää oleskelulupahakemuksen poliisille ja vaimo saa jäädä Suomeen odottamaan päätöstä.

      Thaimaalaiset naisethan ovat varsin ihania ja omalla tavallaan söpöjä. Mustat hiukset ja kulmakarvat ja silmäripset. Eivät tarvitse väriä purkista, eikä mascaraa. Tumma, tasaisen kaunis iho. Ei tarvitse puuteria/meikkivoidetta. Eivät tupakoi, eikä siideri/bissekään maistu. Pitävät huolta siitä, että mies ei lähde kotoa ulos vatsa tyhjänä ja pussit täysinäisinä. Epäilen kyllä, että koulutettuja naisia on vaikeampi saada Suomeen.

      • ihmettelen-vaan

        Miten ne ehtii pelaamaan rahapelejä, kun kaikkien väitetään olevan hieromossa?


      • jorezx

        Jo herätti palstahorojen raivon. Alkoivat kirkua ja kiekua ja takoa päätään seinään, sillä kellään muulla ei ole oikeutta ulkolaisiin suhteisiin kuin heillä.


      • Hedelmäpeli

        Se vaan minua ihmetyttää, että kuinka paljon sinä oikein siellä casinolla roikut, kun olet tuosta meille raportoinut jo kymmenkunta vuotta, oletko siis töissä ressukka siellä vai jonotatko itse hedelmäpelin ääressä?


      • palstahoro
        jorezx kirjoitti:

        Jo herätti palstahorojen raivon. Alkoivat kirkua ja kiekua ja takoa päätään seinään, sillä kellään muulla ei ole oikeutta ulkolaisiin suhteisiin kuin heillä.

        Olen sitä tyytyväisempi mitä useampi suomimies ottaa vaikkapa thaimaalaisen puolison. Ei ole todellakaan minulta pois. :D


    • Brush-Uncle

      Nyt kiitos moderaattorille! Teit aivan oikein, kun poistit epäasiallisen viestin. Niitä on tällä palstalla riittänyt. Valhetta toisensa perään aina kun joku osoittaa kiinnostusta ulkomaalaista kohtaan. Myöskin solvaamista tulee usein. Sekä miehet, että naiset syyllistyvät tähän.

      • Hellantettas

        tentään! Sun ajattelumallillas yks sairas yksilö leimaa koko populaation? Ota perspektiiviä hieman lähempää, ei kaikki meikäläistenkän keskenään solmimat suhteet mene finaaliin kuin saduissa. Se puolison haku Thaimaasta on ihan yhtä suotavaa ja sallittua kuin lähikippolasta bongaaminen.


    • Gtufjjj

      Käy ihimees hakemas

    • Bimpo

      Jos olet kiinnostunut thaimaalaisista naisista niin miksi et etsi sellaista Suomesta? Itsenäinen thaimaalainen nainen, joka on asunut täällä jonkin aikaa, tuntee kulttuuria ja maan tapoja. Vai haluatko "ummikko" naisen, joka on tippunut suoraan kookospalmupuusta ja täysin riippuvainen sinusta?

      • Suvakkisetä

        Mistähän tai millähän tavalla niitä täältä Suomessa löytyisi ?


      • kölkok
        Suvakkisetä kirjoitti:

        Mistähän tai millähän tavalla niitä täältä Suomessa löytyisi ?

        Mene mukaan ystävyysseuroihin ja monikulttuurisuusyhdistyksiin. Lehti-ilmoitustakin voit kokeilla. Linkissä tietoa seuroista.

        http://www.salty-liquorice.com/fi/linkit/


    • ChinaDragon

      Oudoksun ajatusta "hakea nainen".
      Elämäni aikana olen huomannut yhden kiinnostavan seikan. Satojen naisten joukosta on noussut vain 2-3 naista joiden kanssa olen halunnut suhteeseen.
      Tuota taustaa peilaten olen joko helvetin hankala ihminen tai suhtaudun tarkoituksen mukaiseen hakemiseen liian skeptisesti.

      Kuinka moneen naiseen olette rakastuneet?

      Jokainen voi tuottaa laukeamisen mutta kenelle kellot soi? En helkkarissa ottaisi riskiä pienen tutustumisen perusteella jossa ennakkotiedot ovat liian suuressa roolissa valittaessa ihmistä omaan elämään. 2 vuotta seurustelua kertoo ihmisestä jo hieman enemmän ja silti tulee yllätyksiä:)

    • Itse asun osanvuotta thaimaas ja yleensä parisuhtees naisenkans ja näi tää toimii hyvin. Suomeen olen tuonut lomalle 5 naista koska suomessa on vaikea saara hyvää savutonta naista joka vielä osaa tehrä miehen. Varsinkin pattya on maanpäälinen paratiisi siksi olen viihtynyt siellä yli 10v.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe