Räppärit ja silmä-symboli

Fews

Silmä symboloi vanhoissa kulttuureissa kaikkinäkevyyttä, mutta nykyään se symboloi kontrollia ja valtaa, joka on pienen varjoissa piileksivän eliitin käsissä. Muutamien siis - fews.

Katsotaan vaikka Pyhimyksen uuden levyn kantta. Niin ikään tämän toisen mainstreammuovirapduon hashtagilla #sinuhe lanseeraama symboli on tietenkin juuri tämä kaikkinäkevä silmä.

Ja missähän piireissä paljastui salakatselua ja ihmisten henkistä hyväksikäyttöä, jossa toisiin ihmisiin suhtaudutaan alentuvasti esineinä, joihin voi käyttää valtaa ja kontrollia, koska hei, me ollaan julkkiksia?

Mistä piireistä paljastui Suomen "eliitin" (saa nauraa) väärinkäytöskohu? Oliko Kasmir, Pyhimyksen tuttu musiikkipiireistä sotkeutuneena kuvioon? Pyhimys, jota Kasmir luonnehti pelottavan älykkääksi? HUI... Supertuottaja Hank Solo alias Salonen? Ja ne kolme muuta, joita suojeltiin?

Saa nauraa. Saa nauraa. Saa nauraa eikä muuta voi.

12

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Räpätessäroiskuu

      Kannattaa tsekata Youtubesta video 'Puppets of the narcissist' kanavalta Truly free me.

    • Fews

      Hyödylliset idiootit, pikku koirat häntä viuhuen nuolemassa isomman koiran takapäätä, lentävät apinat, kiusaajien lakeijat, huijarien hovi, heikot sielut, kuivuneet kaivot.

      Pahuus on pahimmillaan epäsuoraa. Se on kätkettyjä viestejä, se on henkistä raiskaamista ja tappamista.

      Pahuus laajentaa reviiriä tekijöissään, huomaamatta. Ennen pitkää pahaan mukautunut on niin syvällä sen maalla, ettei edes muista, mistä lähti. Puhtaus on kadonnut iäksi.

      Paha vangitsee ihmisen kierolla tavalla ikuiseksi omaisuudekseen. Koska ihminen ei halua paljastaa pahuuttaan ja vääriä tekojaan, hänen on valehdeltava. Mutta koska vain totuus puhdistaa ihmisen, pitää pahuus näin otteensa loppuun asti - on valehdeltava, kuoltava kunniattomasti valehtelijana.

      Kun älykkyys on pelottavaa, sosiopatian kaltaista tyhjyyttä, vailla todellista inhimillisyyttä, mitä näkyy peilistä? Samat miehet, naisia ja lapsia joukkohautoihin ampuneet, statuksestaan joukkoraiskanneet, minuudetta sodissa murhanneet, minun äitiäni loukanneet, minut särkeneet. Samat miehet, ja naiset.

      Millainen isä sinä tulet olemaan?

      Kun lastasi pilkataan, millä oikeudella vaadit pilkan päättymistä? Kun lastasi vainotaan, miten voit väittää sitä vääryydeksi?

      Kun minä puhun totta, mitä sinä pelkäät?

    • Entiedämutta

      muuten ihan kun tossa kannen silmässä lukis fews, sillai vähä käännellysti kirjotettuna.

    • Fews

      Siinä lukee nähdäkseni Medium. Graffiti-tyyliin kirjoitettuna.

      Puhun oikeastaan hieman muusta. Silmä on siis yleisesti vallan symboli. Ajatellaan sitä siis symbolina. Mitä valtaa silmä symboloi?

      Kuka näkee, kenellä on oikeus nähdä? Kuka omistaa sinut? Kenen katseen ALLA olet. Siis kenen alla olet. Kuka on sinua ylempi?

      Ajatellaanpa vaikka tätä kohua, jossa Kasmir, Axl yms. olivat mukana. Naiset olivat muuttuneet kohteiksi, jotka näkijä omistaa - siis esineiksi, sillä vain esineen voi omistaa. Tämä tapahtui aivan konkreettisestikin naisten muuttuessa pelkäksi videonauhaksi ja kuviksi someryhmässä. PIC OR IT DIDN'T HAPPEN!

      Nainen oli kuva, ei muuta. Kuvalla ei ole tunteita saati oikeuksia. Tämän kuvan, katseen vallan - siis vallan - tavoittelu tapahtui tietenkin sisäpiirissä ja salaa. Valtahan on muiden rajaamista ulkopuolelle. Ja olihan se rikollista, sen tiesivät kaikki touhuun osallistuneet. Mutta valta vapauttaa!

      Ihmisellä on valta esineisiin. Esineelle voi tehdä mitä tahansa. Esinettä voi liikuttaa tai sen voi rikkoa. Esineellä ei ole valtaa sinuun. Se on objekti, ei subjekti. Sen kanssa et ole Minä-Sinä -suhteessa, vaan Minä-Se -suhteessa.

      Niin ikään päinvastoin vallanpitäjän käsissä tämän omistamat todelliset esineet taas muuttuvat eläviksi, kun vaikkapa jonkin julkkiksen esim. räppärin auton rekisterinumero on tämän oma taiteilijanimi. Miksi auto tarvitsee rekisterinron, joka paljastaa, kuka sen omistaa? Jotta jo pelkkä auto omistaisi sen statuksen, jonka omistaja nimeensä yhdistää. Autokin on MINÄ. Sinä sen sijaan olet SE esine, joka auton pitäisi olla. Nähdessäsi auton muistat luoda ihailevan katseen ja kunnioittaa - olla autonkin alamainen. Ohitsesihan ajaa jotain enemmän, jotain erityistä, kuten ne tärkeät ihmiset, joita toinen räppäri HS:n Kuukausiliitteen jutussa odottaa takahuoneeseen.

      Ehkä näillä tärkeillä ihmisillä on valtaa vielä enemmän, ja siksi he ovat tärkeitä sille, joka on alempana. Tai ehkä itsensä tärkeillä ihmisillä (mitä se sitten tarkoittaakin) ympäröimisen kuvitellaan siirtävän sen tärkeyden myös ihmiseen itseensä.

      Koiran häntä painuu jalkoväliin sillä koiralla, joka välittää vallasta, kun se saapuu huoneeseen. Valmiina palvelukseen! Sillä aina joku on ylempänä. Jos vedät täällä jonkun Tavastian täyteen, Los Angelesissa sinua ei tunne kukaan.

      Keekin uusin levy äänitettiin jutun mukaan muuten Los Angelesissa. Yksityistalossa, jossa on studio. Luin kuukausiliitteestä... Ilmaisia lahjoja tosin ei ole.

    • Fews

      Sama esineellistyminen, katseen valta, on muidenkin jo aiemmin yleisellä tasolla esiinnostamieni ihmisen vääryyksien takana. Esim. puhuin naisten ja lasten ampumisesta joukkohautoihin. Se vaatii, mikäli ampuja ei ole psykopaatti, että hän ajattelee uhreja esineinä, ei oman äitinsä, sisarustensa tai lastensa kaltaisina, vaikka he itkevät ja kärsivät heidän tavallaan.

      Joukkoraiskaajat taas ajattelevat naista esineenä, jonka voi ottaa ja rikkoa. Syy tekoonkin on esineen viallisuudessa, ei tietenkään miehissä itsessään. Tästä syystä joukkoraiskaavat miehet usein huorittelevat uhriaan, sillä tämähän on monen miehen kanssa: kaksi pitää kiinni, kolmannen vuoro on pakotettu yhdyntä.

      Kiusaaminen taas on määritelty uhrin saattamiseksi avuttomaan tilaan. Siis esineeksi. Esine on edessämme avuton. Vaikka uhri huutaisi edessämme apua, me emme sitä kuule emmekä näe. Toisen satuttaminen vaatii silmien sokeuttamista. Syyllisyys ja virheiden peittely taas vaatii silmien puhkaisemista yhä uudelleen, jottemme heräisi painajaiseen, jossa olemme ampuneet viattomia. Katseen valta on haluttomuutta nähdä todella.

    • mbnfjhuy

      Kyllä niin paskaa että.

    • Räppi-iskä

      Suomiräppärien Sisäpiiri 2.0. Seiska kertoo.

      Erehdyinkö ala-asteen pihamaalle? Sisäpiiri? Pilkataan pojat vammaisia ja syöpään kuolevia?

      Kohdeyleisö on ala-asteelta, sen tiesin, mutta luulin, että syy on se, että lyriikat ovat kuin vitosluokkalaisen yritelmä runoksi. Mutta että...

    • Fews

      Nyt tiedätte.

      Tämän maailman, myös näiden suomiräppärien pilkan, uhreille sanoisin:

      Vaikka pimeys tahtomattanne koskisi teitä ja tahraisi ruumiinne, suojatkaa sydämenne siltä. Siten pahuus ei saa teistä otetta, ei salakuvilla, ei pilkalla, ei kovimmillakaan nyrkeillä, ei suurimmallakaan vallalla.

      Puhdas sydän on kuin Jumala astuisi asumaan maan päälle kanssasi. Se ei tuo rikkautta eikä valtaa, vaan sisäisen onnen ja rauhan.

      Ja jos pimeys on astunut sydämeesi, sen hävittää vain valo. Valolle on avattava ovi. Oven avaaminen on totuuden puhumista. Kävelet samaa reittiä ja avaat jokaisen pimeyteen kätketyn huoneen.

    • gaia777

      SE silmä on Luciferin silmä...tuo saatanallinen hahmo hahmo on nimittäin kyklooppi. Myös vapaamuurarit palvovat Luciferia ja ovat koko maailmassa kaiken menestyvän "viihteen" takana, aina.

    • Newedition

      Finland Eyes Wide Shut :D

    • Näintulinjanäin

      Joko Keekki nyt lavoilta vetäydyttyään kertoisi, mihin viittasi lause "sisäpiiri paikalla, ku putataan, se kuvataan."

      Onnea sisäpiirin pojille tyttärien isyyteen ja parisuhteisiin. Tytöille ja naisille toivoa paremmasta!

    • IsoGee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe