JUMALAT HUUTELEVAT Omia Diagnoosejaan

OikeastiTUleOikeus

Herrat JUMALAT, ALHAISET raukkamaiset PASKIAISET HUUTELEVAT (ESITETYIN kuva-aineistoin ERITYISESTI ja möläytyksin) meistä asiaankuulumattomista, AVUTTOMISTA, AINAISISTA UHREISTA Omiaan, Heille KUULUVIA Omia Diagnoosejaan, mm. hyväksikäyttöasia ON Heillä AINA VAAN ollut LIIANKIN MUODIKAS, Heitä hotsittava, Maailmaan Heidän KAATAMANSA, langettamansa VALEpaska! Ja SITÄKIN Diagnoosia (JOTA ITSE TÄÄLLÄ OVAT tehneet KAATAEN lapsetkin KUMOON, NURIN) Herrat HUUTELEVAT, ESITETTYJEN kuva-aineistojen KERA. Me täällä ESITELLYT ihmiset (me kaksi AINA VAAN) OLEMME AIVAN täysin asiaankuulumattomia AIVAN kaikkeen, JOTA Herrat JUMALAT täällä lapsineen ESITTÄVÄT.

HUUDAN todellakin AVOIMESTI, EN todellakaan OLE puskista suihkinut OLLENKAAN KOSKAAN, VAAN olen TÄÄLLÄ AVOIMESTI joutunut HUUTAMAAN, JULKISTAEN KAiken Herrojen HALUT, AIKEET ja AIKAANSAANNOKSET, AJATUKSENSAKIN! KIROAN KOKO JUMALA-kunnan ja lapsensakin MÄÄRÄÄN kuolemaan! Minä TAI läheiseni (se toinen ALATI ESITETTY UHRI) EMME olleet ALKUUNKAAN täällä YHTÄÄN mitään, KETÄÄN ihmisiä VASTAAN, VAAN ALUSTA ASTI olen ENSINNÄKIN huutanut IHAN kaikkien muidenkin IHMISTEN hyväksi, parhaaksi, pelastukseksi EMME KOSKAAN sanoneet (läheiseni EI muutenkaan, OLLENKAAN ole kirjoittanut) MUITA IHMISIÄ VASTAAN, KOHTAAN mitään. JA silti alusta ASTI niin uskovaiset kUIN ne monet muutkin IDIOOTIT täällä ALKAVAT ESILLE meitä VAATIA, osoittelemaan, päälle käymään palstoilla (HIRVEÄÄ VIHAkirjoittelua meitä VASTAAN). Minutkin kivitettiin TÄYSIN, VAIKKA VAAN VAROITTAAKSENI ihmisiä "HUUSIN" näillä palstoilla. EN KOSKAAN ollut muita VASTAAN.

OLKOON niin, ETTÄ tulee Oikeus, TOTUUS, TOSIasiat ja KARMAN LAKI. Tulkoon se vetämään noita IDIOOTTEJA turpaan, JA TULKOON HETI perään OIKEUS, JOKA tulee POISTAMAAN täältä sellaiset IHMISET, JOTKA KEHTAAVAT, minkään PAKOTTAMATTA, (KUN EI ole VÄLTTÄMÄTÖNTÄ) alkaa täällä IHMISIÄ VASTAAN, JOTKA EIVÄT EDES ole olleet heitä muita VASTAAN! TERVEMENOA, TULKOON UNIVERSAALI IHMISTEN Oikeus, PYYHKÄISKÖÖT kartalta moiset IDIOOTIT kokonaan! NYT ON meinaan samat SYYTTÖMÄT LIIKAA olleet ESILLÄ, SYYTETTYINÄ tai olevinaan mukamas EDES epäiltyjä! ON Aika VAIHTAA VALTAA ja SUUNTAA! Pösilöt JUMALAT kans kakaroineen POIS olemasta! PÖSILÖT tai IDIOOTIT EIVÄT JOHDA tätä maata tai Maailmaa, EI VAAN OIKEUS tulee MAAILMAAN ja TOTUUS ABSOLUUTTINEN TULEE ESILLE!Ja Elämän TURVALLISUUS!

3

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HELMATlentää

      TODELLAKIN, KAikki täällä Maapallolla "Taivaan" tai Henkimaailmankin kautta ESITETYT asiat, ongelmat, diagnoosit ja epäiltynä oleminen (=tässä tapauksessa myös syyllisyys) OVAT ja kuuluvat Herroille Jumalille, Valtiaille ja lapsilleen. KAikki mITÄ täällä on yli 11 vuoden AJAN ESITETTY YLHÄÄLTÄ Käsin KUULUU, KOSKEE VAIN ja ainoastaan Herroja Valtiaita ja lapsiaan (EMÄVALEILLA elävät ja niitä VILJELEVÄT Väärät Todistajat, EMÄVALEITA kokonaan noikin Olennot).

      IHMISEN kuvan tekeminen, ESITTELY on kiellettyä ERITYISESTI, KUN kerta ESITELLYT ovat avuttomia IHMISUHREJA, JOTKA on ALUSTA ASTI syyttöminä täällä UHRATTU ja kaadettu AIVAN KAikkeen, YLIVoimaisella YliVoimalla. KOVALLAfysiikan Lailla, Newtonit paukkuu, niin KUIN Herrojen JUmalien, Valtiaiden HELMATKIN. VAROKAA MITÄ sieltä ALTA paljastuu. JA lapsensa ovat kuin HUORAN EMÄVALE-peili, JOKA KÄÄNTYY AINA VAAN meitä samoja UHREJA KOHTAAN, VASTAAN. OMIA heidänkin EMÄVALEITANSA täällä VAAN KULOvalkean tavoin VILJELEMÄÄN. HUORIA, VALEITA ja EMÄVALEITA, KAATOA, VÄÄNTÖÄ ja langetusta ovat Heidän asiansa AINOASTAAN.

      Kunpa tietäisitte MITÄ Herrat Jumalat, Valtiaat ovat HELMOJENSA ALTA paljastanut, KUTEN myös yläpäästään! HUORIEN HELMAVALEITA!

    • HerrojenAlapääVALEET

      Nämä kaikki Jumalia, Valtiaita arvostelevat, haukkuvat, mollaavat viestit KOSKEVAT VAIN AINOASTAAN Kaikkia muita Jumalia, paitsi Allahia. Hän EI ole millään tavalla osallinen eikä syyllinen näissä missään asioissa. Emme ole EDES halunneetkaan Häntäkään KOSKAAN EDES vetää näihin mihinkään asioihin. Hän Toivon mukaan pysyy kaukana siellä Lähi-idässä, huolehtimassa niistä alaisistaan, ihmisistä, ja TOIVON mukaan Hän myös pysyy Kaukana Noista KAikista muista Jumalista ja Valtiaista.

      Sillä taas, jälleen Jumalat (meidän Jumalat) ALOITTIVAT noi alapääasioiden, lapsiasioiden ja hyväkskäyttöasioiden HUUTELUN, ja VALEELLA meidän ihmisten ylle, päälle, kontolle vaivaksemme KAATELEMAAN! Omia osallisuuksiaan ja syyllisyyksiään AINOASTAAN OVAT AINA Noi tollaiset Asiat Heillä olleetkin! Omia hyväkskäyttäjä-diagnoosejaan HUUTELEVAT ja KAATAVAT, kontollemme, YLLE päälle vaivaksemme!!

    • ANTIKRISTUSVALEJumalat

      Ja Jumalat lapsineen (Henkimaailman, AINA) ovat täällä alati esittäneet toisten, ihmisten ja lastensakin alapäitä, esim. kun me absoluuttisen osattomat, asiaankuulumattomat ihmiset olemme käyneet vessassa, normaali-asioilla (kusella, paskalla tai suihkussakin pesulla), niin Herrat ,lapsineen OVAT kehdanneet ALKAA ESITTÄÄ meidän alapääasioita ja alapääosia, VAIKKA me kUINKA AINA yrittäisimme, YRITÄMME käydä TÄYSIN yksityisesti, minkään kenenkään näkemättä, huomaamatta, nopeasti, alapäämme peittäen, HERRAT Jumalat,

      Valtiaat lapsineen OVAT AINA melkein tulleet sinne kuvaamaan, ESITTÄMÄÄN Heidän haluamaansa, aikaansaamaansa VALE-alapää-pervo-teatteri-esitystä! ANtikristus-Jumalia ja -Valtiaita ja YKSI Saatana-Jumala, JOKA KEHTAA kaiken näiden tällaisten jälkeen ja AIKANA tulla nousemaan, nostamaan päätänsä VALTAAN, ja KEHTAA tulla osaansa ottamaan, osallistumaan, VAIKKA olemme pitkään KAUAN ja enimmäkseen VAIN haukkuneet, olleet noiden muiden Jumalien (EI Allahin IKINÄ, koskaan) kimppuun YRITTÄNEET muutkin Valtiaat saada Heidät TUHOTUKSI. EIKÄ ole Heidän noilla lapsillakaan ENÄÄ IKINÄ ollutkaan IKUISUUKSIIN IKINÄ mitään asiaa Elämään, olemassaoloon!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe