Heräsin kymmenen vuoden ajan, joka aamu 4.35!

Kuudeksitöihin

mikään rahamäärä ei korvaa sitä ihanaa tunnetta, kun saa nukkua kunnolla. Olla kotona, jossa ei kytätä ja vittuilla. Huohoteta niskaan ja hoputeta. Mikään rahamäärä ei poista sitä ahdistusta, jonka huonosta työpaikasta saa niskaansa.

6

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kevään_valoa_huoneeseen

      Uups! Olet vapaaehtoisesti ollut kymmenen vuotta yhdessä samassa duunissa, joka on pakkotyölaitos ja vankila?? Onko käynyt mielessä, että on muitakin firmoja olemassa. Ammatteja ja työpaikkoja on lähes loputon määrä. Jos työ ahdistaa niin silloin pitää vaihtaa maisemaa ajoissa. Itseään,osaamistansa ja omia taitoja on kehitettävä, että voi löytää uuden duunin ja paremman elämäntavan. Itseensä kannattaa reilusti panostaa joka päivä. Muuten joutuu tyytymään vain siihen harmaaseen kurjuuteen mitä nyt on. Aloita itseesi ja elämääsi panostaminen jo tänään. Ole utelias ja löydä itsesi. Kevään valoa huoneeseen.

      • KylläNäinOn100

        No huh huh ei sitä työpaikkaa enää nykyään vaihdeta tosta vain, se aika on jo mennyttä maailmaa kun parempaa palkkaa sai vaihtamalla työpaikkaa siis jos puhutaan suorittavan portaan työpaikoista.

        Vaihtamalla ei enää parane kun jokapaikassa on YT:t tai tuotannon tehostamis hölynpölyä niin että ihmiset eivät enää jaksa.

        Silloin on parempi kaikkien kynnelle kykenevien haistattaa pitkä paska surkealle firmalle ja alkaa elämään omaa elämäänsä.


      • kevään_valoa_huoneeseen
        KylläNäinOn100 kirjoitti:

        No huh huh ei sitä työpaikkaa enää nykyään vaihdeta tosta vain, se aika on jo mennyttä maailmaa kun parempaa palkkaa sai vaihtamalla työpaikkaa siis jos puhutaan suorittavan portaan työpaikoista.

        Vaihtamalla ei enää parane kun jokapaikassa on YT:t tai tuotannon tehostamis hölynpölyä niin että ihmiset eivät enää jaksa.

        Silloin on parempi kaikkien kynnelle kykenevien haistattaa pitkä paska surkealle firmalle ja alkaa elämään omaa elämäänsä.

        Totta. Kenenkään ei kannata elää elämäänsä tuhlaten ja hukaten. Uhrautuen turhaan. Vuodet juoksevat todella vinhaan. Jos nykyinen palkkatyö on syvältä ja vahingoittaa, niin se on silloin jätettävä heti, kun vain on mahdollista. Jotain muuta tilalle, ettei jää tyhjiöön. Itseänsä kiduttamalla vain vajoaa syvemmälle mitättömyyden upottavaan kuraan. Itseensä kannattaa aina panostaa ehdottomasti ensin. Jokainen joutuu miettimään mitä se omalla kohdalla sitten tarkoittaa. Tärkeintä, että saa ja voi elää omien tavoitteidensa mukaan vapaana ihmisenä. Sanokoot muut mitä sanovat.


    • Vapautta-arvostava

      Ymmärrän hyvin.

    • Puuha-pete247

      Tiedän kyllä hyvin mitä ap tarkoittaa...tein itsekkin suorittavaa työtä 10-vuotta tehtaassa 3-vuorossa. Palkka oli kyllä hyvä mutta ei se sen rahan arvoista ollut. Hain sitten ihan tarkoituksella pienempipalkkaista työtä pienemmästä firmasta ja sainkin sitä.

      Nyt olen todella tyytyväinen kun työt on vakituisesti arkisin 8-16. Työt on mukavaa ja saa vapaasti tehdä omaan tahtiin, eikä pomo ole jatkuvasti hoputtamassa tai hönkimässä niskaan. Voin kyllä suositella muillekkin.

    • HulludesHuoneds

      Itsellä alkoi työ ja pieni palkka tylsimään niin perin pohjin että vaihdoin maisemia. Olenkin nyt päätynyt siihen pisteeseen, että en tiedä olisinko mielummin syömättä, vai kävisinkö ed. työssä töissä (ja söisin). Auton pitäminen on pienituloisella aika mahdotonta, koska se on niin iso kuluerä. Tänä keväänäkin meni yli 400 Euroa osineen ja korjaamomaksuineen ja katsastusmaksuineen, lisäksi koko ajan kului bensaa osia hakiessa ja katsastaessa ja uusintakatsastaessa. Samalle kuulle mätkähti myös ajoneuvovero ja vakuutusmaksu, yli 100€ yhteensä. Että heps keikkaa!!! Kuka täällä selviää järjissään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe