Lihottaako leipä ja kahvi

RamonaEx

Lihottaako ruiss leipä? syön ainaskin yhden reissumies pakkauksen päiväs eli ne neljä palaa jotka on halkaistu, ja ehkä viäl yhden palan lisäks. Leivän päälle en laita mitään, eli ihan vain pelkkiä leipiä jonkun keiton kans esim hernekeitto tai kasviskeitto. Entäs lihottaako kahvi, juan muutaman kupillisen päiväs töissä ilman maitoo tai sokeria.

7

1388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikämiesX

      Eihän reissumies mikään dieettiruokaa ole, mutta ei kaloripommikaan. Pussista näet ravintoarvot. Päälle voit laitta kinkkua tai kananmunaa, mutta ei voita tai makkaraa. Kahvia voit juoda niin paljon kuin vatsa kestää.
      Kinkku, kananmuna ja herneet sisältävät runsaasti proteiinia jota kroppa myös tarvitsee. Myös maksa on hyvä, kun jätät kastikkeesta sen kerman pois.

      Itselläni on nyt kuuri menossa tavoitteena hukata 12 kg neljän kuukauden aikana. Olen vasta alussa, mutta on jo kahden viikon aikana painostani hävinnyt yli 3 kg. Lasken päivittäin kalorit siten, että syön noin 800 kcal päivässä vähemmän kuin kulutan.

    • 3634663

      Kyllä ruisleipä voi lihottaa jos syö paljon, koko pakkaus päivässä on aika paljon. Ei ehkä yksistään lihota mutta estää kyllä laihtumisen koska hiilareita siitä löytyy aika hyvin. Ruisleivän etu valeaan taitaa olla että on hitaammin imeytyviä tervellisiä hiilareita (nälkä pysyy poissa), mutta tästähän on hyötyä vain jos hyödyntää sitä hidasta imeytymista ja syö vain vähän ja harvoin.

      Kahvi ei lihota eikä haittaa laihduttamista, itse vedän 6-7 isoa kupillista päivässä ja 30kg lähtenyt viimeisen 6kk aikana.

    • EiTuollaLIho

      Reissumiespaketti 8 viipaletta yhteensä:
      rasvaa 4,00 hiilareita 88,00 proteiineja 22,40 kaloreita 536

    • Eivälttämättä

      Jos tarkoituksesi ei ole laihduttaa tai olla dieetillä niin voit syödä kyllä ruis leipää mutta siinä on kyllä aika paljon kaloreita jos syöt pussillisen! Jos et ole lihonut niin ei ongelma mutta jos laihdutat nii syö vaikka pari viipaletta päivässä. Voit myös itse tehdä hyvää leipää : 1purkki vähärasvaista kermaviiliä ja 3dl kaurahiutaleita. Todella hyvää!!

    • ihminentarvitsee

      hyviä rasvahappoja ja niitä saa, jos sipaisee leivälle keijua, tai vaikka flooraa. Itse en myöskään aikoinaan käyttäny ollenkaan rasvaa leivällä, vaan korvasin sen sulatejuustolla. Kolestroliarvoni pamahtivat pilviin ja hyvä hdl arvo oli todella alhainen. Rupesin käyttämään keijua/flooraa ja palasivat normaaleiksi.

    • vähennä.leipää

      Laihduttava nainen voi syödä esim 1300 ja mies 1500 kaloria. Kyllä pussillinen reissumies leipiä tai vähän enemmänkin vie helposti 600 kaloria. On se aika suuri osuus pelkkään leipään ja leipä ei edes pidä kovin hyvin nälkää. Siinä on tuplaten kaloreita esim lihaan verrattuna.Puolita leipien määrä ja laita reilusti vihanneksia päälle. Syö esim kevyttä lihaa eli noin 80-120 kaloria per 100g (leivässä noin 230 kaloria per 100g), maitotuotteita ja vähän hedelmiä ja marjoja lisäksi. Koosta se kalorimäärä monipuolisemmin ja syö proteiinipitoista ruokaa, joka pitää nälkää. Jos vaikka syöt aamulla puuron, niin siinä on jo hiilihydraatteja tarpeeksi, ota lisäksi vaikka marjoja, kananmuna ja kevyttä maitotuotetta esim rahkaa tai raejuustoa joka myös täyttää. Tee vaikka munakas ja kinkkua sekaan. Ruuan ei tarvitse olla monimutkaista. Uskon, että sulla on parempi olokin, maha pysyy enemmän täynnä, kun valitset monipuolisemmin kevyitä vaihtoehtoja eri ruoka-aineryhmistä, jos vertaa siihen että teet jonkun tosi vähäkalorisen ja yksipuolisen kasviskeiton ja sitten syöt pussin leipää ohessa. Ota tavoitteeksi, että harjoittelet vähän monipuolisempia valintoja.

    • Anonyymi

      EI KIINNOSTA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe