Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

vhh vie ennenaikaiseen hautaan

oikjnbolkmölkm

Sydneyn yliopiston neropatit ovat kuulemma saaneet selville asian, joka muualla on tiedetty jo kauan sitten. Nimittäin sen, että, oikein runsas proteiini syönti on epäterveellistä. Tällä perusteella "asiantuntijat" varoittavat Daily Mailissa, että vähähiilihydraattinen ruokavalio voi olla vakavaksi vaaraksi terveydelle.

Nämä "asiantuntijat" eivät näytä olevan vähähiilihydraattisten ruokavalioiden asiantuntijoita. Esimerkiksi ruotsalaistyyppisessä lääkärivetoisessa LCHF-ruokavaliossa ei syödä proteiinia yhtään sen enempää kuin virallisten suositusten mukaisessa ruokavaliossa. Sama pätee kaikkiin muihinkin järkeviin vhh-ruokavaliotyyleihin, esimerkiksi Kwasniewskin ruokavalioon. Käsittääkseni tälläkin foorumilla suuri enemmistö korvaa hiilareita rasvalla, ei proteiinilla. Hyvinkään suuresta rasvan määrästä ei ole haittaa, sen myöntää jo Amerikan ravitsemussuosituksia valmisteleva toimikuntakin. Vähiten insuliinitasoa nostavana makrona rasva on se makro, jonka osuutta esimerkiksi insuliiniresistentit MetSit kaikkein turvallisimmin voivat lisätä. Hiilihydraattien korvaamisesta rasvalla on pelkkää terveyshyötyä.

On sikamaista olkinukkeilua väittää Daily Mailin tavoin vähähiilihydraattisia ruokavalioita runsasproteiinisiksi, vaikka pahimman rasvakammon aikakaudella sellaisiakin onnettomia dieettiviritelmiä nähtiinkin - pahin taisi olla Dukanin ruokavalio.

4

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • abkipinäkerhooy

      vhh ALTISTAA diabeetekselle........ kuten hyvin tiedetään kaikki vhh:ta väkivaltaisesti markkinoivat ovat eriasteisia diabeetespotilaita ! Ruotsissa jopa aivokuolemia ja koomaa tavataan VHH-sokeritautisilla tulpattoman mopedin polkijoilla !

    • hpv16

      Kun yhtä makroa vähennetään niin kahden muun osuus yleensä kasvaa. Esimerkiksi pekonissa ja kananmunassa on merkittävästi proteiinia ja jos päivän aloittaa kahdella kananmunalla ja 80 g pekonia niin saa jo 31 g proteiinia.

      Kovaa rasvaa ei suositella edelleenkään edes Yhdysvalloissa. Pehmeät rasvat taas edistävät terveyttä.

    • hpv16

      Täältä löytyy Yhdysvaltojen ravitsemussuositus vuosille 2015-2020:
      https://health.gov/dietaryguidelines/2015/

      ja lainaus:
      'Limit calories from added sugars and saturated fats and reduce sodium intake. Consume an eating pattern low in added sugars, saturated fats, and sodium. Cut back on foods and beverages higher in these components to amounts that fit within healthy eating patterns.'

    • yök2017

      Kun julkisuudessa puhutaan karppaamisesta, esitetään aina lihava mies, joka syö pelkästään eläinkunnan tuotteita. Rasva vain suunpielistä tursuaa. Anorektikollakin voi olla pidempi elinajan odote.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe