Miehen paha olo

missumau

Tapasimme baariillassa.....mies vaikutti täydelliseltä..teki selväksi että on sinkku..siitä alkoi suhteemme...sitä kesti 3.v ennenkuin vaimo soitti...en osanut odottaa..epäilin kyllä monesti. Kun asia paljastui siinä käytiin monta kriisiä..olin ehtinyt rakastua mieheen ja mies todisteli että entinen suhde oli onneton ja tahtoi jatkaa kanssani eloa,,,epäilin mutta annoin mahdollisuuden ottaa järjen päähän haluaisiko sittenkin jatkaa suhdetta ja väistyisin...oli laittanut jo pyörät pyörimään ja oli tosissaan..ero tuli entiseen ja muutimme yhteen paljastumisen jälkeen 2.v lisää tuohon 3.vuoteen,,,tosin sain kuulla entiseltä mihin mun olisi varauduttava ja miten saisin ansioni mukaan kun miehen häneltä vein ja kumminkin että tämä henkilö seurusteli jo uuden ihmisen kanssa ja oli onnellinen...No niin asiaan...se mikä painaa on se että entinen edelleen viestittää kuinka saan rangaistukseni ja että mies on pelkkä petturi..olen siis tullut jokseenkin vainoharhaiseksi ja jos mies ylitöissä tai vapaalla viettää kokopäivän poissa ilmoittamatta mitään itsestään,,niin ajattelen että nyt se oli tässä ja harrastaa epäsiveellistä meininkiä..nämä asiat vainoavat minua,,miehen aiempien valheellisuuksien takia,,,olemme harvemmin olleet juhlimassa ja nämä puhumattomat paineet ovat purkautuneet ulos huutona,,,niistä olen saanut potkimista, kuristamista ja käden vääntöä liki sijoilleen vastaukseksi,,, mitä ihmettä !!!! Mun mielestä mies joka koskee naiseen väkivallalla on alhaisinta kastia...seuraavana päivänä kysyin mieheltä onko hänellä tyypillistä käyttäytyä naista kohtaan väkivaltaisesti ? Sanoi " ei" Muuten on mennyt loistavasti,,voisiko olla että miehellä olisi niin kovat paineet entisestä suhteesta jotta mua kokeilee...miten ihmeessä miehet käyttäytyvät jos entinen suhde ollut hankala ja onneton...mitä yleensä tarkoittaa onneton suhde miehelle ja miksi saattaa käyttäytyä uudessa suhteessa jopa väkivaltaisesti ? ja väliin on todella rakastettava..löytääkö itsensä ?

15

531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oppeliini1

      Laita mies kiertoon vielä suhteellisen hyvän sään aikana.
      Väkivaltaisuus ei koskaan kuulu yhteiseen elämään.
      Tuskinpa miehen uusikaan nainen uskoisi sinua jos kerrot millainen mies on. Ethän sinäkään uskonut miehen vaimoa.

      Voi voi, mistä teitä oikein lisääntyy!!????

    • Niinpetaakuinmakaa

      Eikö ole upeaa aloittaa pettämisellä. Saa lopun aikaa juuri epäillä toisen kunnollisuutta. Osaako tehdä muutoksen ja parannuksen ettei petä enää. Kannattaisi tehdä niin että eroaa ja on sinkkuna hetken aikaa omillaan ennenkuin jatkaa suhdetta jonka aloittaa pettämisellä. Tuo mitä kerroit että on ollut huonossa suhteessa ja siksi alkoi kanssasi kertoo yleensä miehestä joka hakee itselleen hyvää ja käyttää naisia kuten tahtoo. Pitäisi kuitenkin olla sinkkuna edes vähän aikaa ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Seuraava halukas nainen saa kuulla saman tarinan kun sinuun kyllästyy. Kuinka huonossa suhteessa on. Ja aina löytää ymmärtävän naisen. Vannoi olevan sinkku ennenkuin vaimo kertoi. No myöntää täytyy nykyään on helppo tarkistaa taustat. Tuota millä perusteella annoit mahdollisuuden miehelle joka oli jo valmiiksi sulle valehdellut. Muista nyt kysellä aikaajoin onko onneton ja huonossa suhteessa kanssasi. Näitä miehiä riittää kuten sinun tapaisia " varatun ymmärtäjiä.

    • Salasuhdejokatiedetään

      Älä viitsi puhuisit edes totta asioista. Muka kolme vuotta seurustelua tietämättömänä. Tuskin kyllä ajassa jo tutustuttiin ystäviin ja sukulaisiin. Sitä kautta olisi jo vaimo vastaa tullut. Kolme vuotta surustelit tietämättä vaimosta älä puhu paskaa. Yhdenkin yh tiedän joka varattua vääntää ja montavuotta. Saa siinä kavereilleen selvittää ettei tiennyt. Ihan varmasti tietää. Sen ymmärtää että mahdollisuuden antaa varatulle erota kun on suhde siihen. Mutta tuo tietoisesti suhteilu on tiedossa. Jos se eroaa niin ei suoraan ovelta ovelle vaan omaan kämppään. Käy muutoin kuin sulle. Näitä naisia löytyy.

    • Tietoinenolit

      Samaa mieltä kyllä jo kolmessa vuodessa pitäisi vaimo esille tulla. Jos oikea seurustelu kyseessä muutamassa kk saa yleensä tietoonsa toisen asumisen ja elämisen laadun. Olet niitä narsisti naisia jotka tietäen varatun otat ja toivoit sen eroa. No kolme vuotta annoit aikaa miehelle päättää. Aika huonossa suhteessa oli jos kolmessa vuodessa päätökseen tuli. Taisi tieto tulla vaimolle joka nakkasi miehen ulos. Mitäs te kolmessa vuodessa touhusitte montako kertaa viikossa tapailitte? Entä viikonloput miten ne meni kolmen vuoden aikana? Olet selkeästi narsisti joka selittää itselleen ja muille ettei tiennyt asiasta uskoen jopa itsekin? Älä puhu paskaa ei voi pitää paikkaansa että kolmen vuoden ajan olit tietämätön. Ihan kiltteyttänäkö vaimo sulle kertoi? En muuten usko tuotakaan. Vielä ohjailee viestin sinua että osaat olla varovainen. Tuskin ja jos vaimolla jo uusi ja onnellinen niin miksi sen pitää vielä teitä hämmentää ohjauksillaan kertoen miehen petollisuudesta. Tuskin tuokaan pitää paikkansa. Mutta ehkä tällä tarinalla omatuntosi helpottaa kun saat myötätuntoa toisilta kun et tiennyt.

    • Kakkosenjonkatiedän

      Täytyy kyllä olla samaa mieltä kolme vuotta tietämättömänä. Kyllä se viimeistään kun vuosi täyttyy seurustelua niin ilmi pitäisi tulla asumuoto ja sivilisääty. Kunnes vaimo soitti. Olet selkeästi nainen joka oli kakkonen ja odotin kunnes tiedon sai ja sait upean petturin itsellesi. Nauti nyt äläkä epäile ei sua petä kun on nyt niin onnellinen sun kanssa näymmä. Vai otti komea vuotta ennenkuin vaimo teki asiasta lopun. Nyt löytänyt uuden ja on onnellinen. Sinustako huolissaan kun huolehtii että tiedät minkälaisen miehen saat. Söpöä on kyllä. Nauti kuule olostasitten ja miehestäsi nyt ja lopeta satujen kertominen täysin. Toisaalta näitä kakkos naisia löytyy jotka niin ymmärtävät varattua. No teillä kävi hyvin kun sinuun siirtyi. Onnea suhteeseen ja elämään tuolla tiellä kannattaa pysyä. Kyllä se toinen ymmärtää löytyy kohtapuoliin.

    • Sitäsaamitätilaakin

      Aika säälittävä tarina. Tietämätön kolme vuotta seurustelleena. Tuskin ei kukaan noin yksinkertainen ole millään tavalla. Hyvä kun vaimo vihdoin kolmen vuoden jälkeen otti yhteyttä. Kertoi totuuden. Montakohan vuotta olisi sulla ottanut ennenkin huomasit seurustelevan varatun kanssa? Kai se siinä vaiheessa kun olisit ehdottanut yhteen muuttoa? Kai nyt vuodessa jo pitäisi ilmi tulla toisesta asioita? Eikö teillä ollut kavereita joiden tykönä kävitte tai sinun ystäviä aina joku tuntee jonkun olisi se tullut ilmi. Sori samoin minä katson sinun keksivän tarinan jotta omatuntosi helpottaisi edes vähän. Muutoin olette ansainneet toisenne nauttikaa!Et ainakaan mun ystäviin kuulu ja jos kuulisin jonkun noin toimineen emme olisi ystäviä lainkaan. Kartan tuollaisia valehtelijoita. Olit se siteen sinä tai tuo mies. Ystäviin en hyväksy pettämisellä aloittavia pareja. Yhden parin tunnen ja välttelen niitä ystävieni kera.

    • lakanatjakoon

      Käsittämätöntä, ettet muka kolmen vuoden aikana tiennyt miehen olevan varattu. Kyllä tiesit, et vaan halunnut myöntää sitä itsellesi. Eikö vaan?
      Sun kannattaisi jutella miehen eksän kanssa. Ihan vaan että millainen mies oli heidän suhteensa aikana. Väkivaltainen hän on varmasti ollut myös edellistään kohtaan. Entinen puoliso ei vaan uskalla sitä sulle kertoa tai ei osaa tai halua, koska itse on syystä tai toisesta kestänyt tilannetta vuosia. Hän on varmasti tiennyt miehen pettävän ja kun on epäillyt, turpiin on tullut. Kuulostaako mahdolliselta?
      Sinuna en miettisi yhtään pettääkö mies sinua. Miettisin, miten vaivattomammin pääset hänestä eroon. Sun ei pidä alistua väkivaltaan. Kenenkään ei tarvitse. Hänen väkivaltaisuus ei ole sun syy. Hänet pitää saada hoitoon mutta se ei onnistu, ellei hän itse myönnä ongelmaansa. Sinä älä jää parempaa päivää odottelemaan. Ei ole sun velvollisuus odottaa seuraavaa kuristamista. Siinä voi käydä sulle todella huonosti. Lakanat vaan jakoon ja mies hoitoon.
      Jos tarinasi on totta, niin järjettömiä kommentteja olet saanut. Ilmeisesti petetyiltä naisilta. Älä välitä niistä. Heillä on vielä menossa vaihe, että puolison pettäminen on vieraan syytä ja he vihaavat silmittömästi sitä vierasta ja toivovat hänelle pahaa.
      Ei kukaan ihminen ansaitse tuollaista kohtaloa kuin sulla vaikka suhde olisi alkanut miten.

      • adgghuyghjvh

        Vai järjettömiä kommentteja? En ole kirjoittaja, mutta järjettömintä on ollut kolmen vuoden salasuhde ja sen seuraukset. On ollut ajatus jostakin sielujen sympatiasta, mutta kaikki oli täysin sairasta ja nyt on koko kuvitelma sortumassa omaan kammottavuuteensa. Siinä on haukuttu toisia puolin ja toisin, ja samslla on ap. tarjonnut pesää ja kodin lämpöä miehelle, jonka ensisijainen tehtävä olisi ollut selvittää entinen suhteensa. Miten voi edes kuvitella, että pohjimmiltaan hyvin epärehellisesti ja vastuuntunnotta toimiva mies on henkisesti ok? Ehkäpä siksi, että itselläänkään ei ole ollut järkeä huutaa peliä poikkia ja todeta, että nyt on tulllut tehtyä väärin, eikä kenenkään perhettä ole ollut tarkoitus rikkoa, mistä johtuen suhde ei jatku millään tasolla '- oli mies sitten eroamassa tai jatkamassa liitossaan. Monet miehet ovat vain niin henkisesti heikkoja, että menevät sieltä mistä aita on matalin. Monet tälläiset raukat ovat elämänsä loppuun rakastettuja perheenjäseniä läheisilleen, jos vain saavat tähän tilaisuuden älykkäältä ja epäitsekkäältä rakastajiltaan. Se ei ole seksi mitä ihminen kaipaa elämän hiipuessa, vaan ne läheiset. Kun arki osoittautuu elämän irvikuvaksi ja seksin papitar muuttuu symboliksi kaiken menetykselle, pääsevät henkisen tilan heikot palikat esille elämässä. Virheistään joutuu maksamaan, ja voit vain yrittää minimoida sen suuruutta.


    • Vai että 3 vuotta ennenkuin selvisi, että mies oli varattu? En usko. Ei sitten sulle tullut mieleen, että treffaisit sitä miestä vaikka hänen luonaan? Siellä olisi selvinnyt pian, että mies ei olekaan vapaa. Tai jos hän koettaa aina keksiä tekosyitä, miksi siellä ei voisi tavata, niin luulisi hälytyskellojen alkavan soimaan.

      Mutta tod.näk. avaus on pelkkää provoilua. Ei kukaan voi olla noin tyhmä.

    • Onko nämä kaikki kirjoittajat Oopellinia lukuunottamatta yksi ja sama henkilö?

      Kaikki kirjottavat pitkän viestin yhteen pätkään ilman kappalejakoja.

      • osta.pösö

        Onko Ooppellini kirjoittanut ne kaikki, mutta vain oman viestinsä erilailla, erottuakseen muista?


      • Kun kirjoittelee vastaukset kännykällä, ei viitsi hukata tilaa turhiin kappalejakoihin.


    • dodiiiiih

      Aamuyön naurut, ei toki kovin iloiset - mutta aloittajan kysymys"Väliin todella rakastettava, löytääkö itsensä..." :) Ei häneltä ole mitään hukassa, sinulta on ja se on surullista.

      Taas kerran olen hämmästymättä miten yliymmärtävä nainen ja pahoinpitelevä mitään miettivä holtiton mies löytävät toisensa, Tinder jää toiseksi. Kun vaimo soitti: "...en osainnut odottaa...vaikka monesti kyllä epäilin..." -Mitä tämä edes tarkoittaa oikeasti?

      Mitä tähän kukaan koskaan voi ikinä sanoa järkeä? Parempi kysyä miksi ihminen onnen ja hyvän olon sijaan haluaa draamaa ja pahaa oloa 6 päivää viikossa voidakseen nauttia 7.stä päivästä kun joku toinen on noin suhteellisen normaali? Jos väkivalta ei pysäytä naista niin ei mikään järkipuhe myöskään eikä käytännössä mikään hullu mitä mies tekee. Kun rattijuopon kyytiin nousee niin toki voi fbeessä kysyä miksi ajaa niin kovaa ja mummonkin yli....Välillä on kuitenkin kivaa ja radiostaki tuli se niin meidän biisi, ihanaa!!

      Sitten ns normimiehet tai muuten mukavat ihmettelee että tuollakin naistenhakkaajapettäjällä taas uusi huijattava polysuhteessa ja mikä siinä on ku ei kunnonmies kelpaa edes yhdelle.

      Jos naiseen koskeva mies on alhaisinta kastia, mitä se tekee sinusta jos olet sellaisen "miehen" kanssa? Maailmaa reissanneena ei voi kuin todeta että karua biologiaa, osa naisista haluaa miehen joka vetää turpaan ja pistää soikeaksi vinoon suoraan mutkalle hetken heilahdusten mukaan ja nainen saa kuvitella hattaroita samalla ku käsi on poikki. Miehekäs mies kuitenkin, ja niin raksu raksu :D

    • Paskansait

      No mistä mies pahan olon itselleen hankkinut? Jos kolme vuotta jyysti teitä kahta? Toki voi olla että ei jaksanut enään. Aika kauan kyllä vaimolla otti ennenkuin käry teille kävi. Mahtoi kaverit tiedon asiasta saatuaan arvostaa miestä? Puhuisit edes totta etkä viitsi " uhrina hakea sympatiaa. Tietoinen olit ihan varmasti. Nyt muuta kerrot kun ei se elämä ollutkaan niin ihana kun kuvittelit? Paskan sait ja nyt katkerana et pääse eroon.

    • Enuskotarinaasi

      Kolme vuotta tietämättä seurustelee. No ei voi pitää paikkaansa. Aikanaan kun itse seurustelun alotin alkuun tavattiin pari iltaa viikossa. Jo muutaman kk kuluttua vkl yhdessä. Samoin jo muutamassa viikossa toistemme kotona viettänyt aikaa. Samoin ystäviin tutustuminen aika nopeasti kun kylillä törmättiin. Kolme vuotta muka vaimon ilmi tuloon. Puhut paskaa. Tietoisesti varatun kanssa seurustelit kunnes kiinni jäitte. Nyt kun huomasit todella mitä tuo ex sulle kertoi oletkin huomannut minkä paskan sait. Kuka seurustelee kolme vuotta jos tulevat appivanhemmat ovat vielä esittelemättä. Ja jos taas tapasit kai ne olisi tienneet vaimon olemassa olosta. Eikä erossakaan noin kauaa ota. Puhut selkeästi paskaa hakien toisilta ymmärrystä sinun tekoihin. Jotka taas ei pidä paikkaansa. Toki salata voi sudetta pitkäänkin mutta kiinni siitä jää. Sinun on pitänyt olla todella tyhmä jos kolme vuotta luulit toista sinkuksi. Mitä muuten vaimo sanoi milloin ja mistä tiedon sai teistä? Kummallisia tarkoita seurustelusta kyllä. Yleensä tuo vaimo on viimeinen jolle se kerrotaan ja sitä voi kolme vuotta pettää kun osaa salata hyvin mutta silloin panokaveri on mukana siinä tietäen. Ei muutoin noin monta vuotta voi jommankumman tietämättä seurustella tuohan on ihan varma asia. Jompikumpi teistä tiesi joko sinä tai tuo vaimo. Kunnes toinen kyllästyi tilanteeseen. Kolme vuotta istui kotonasi odotellen toista? Etkö käynyt ystävien kanssa ulkona tai jotain? Kolmeen vuoteen ette yhdessä olon aikana käyneet missään? Uskomatonta paskan jauhantaa kyllä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1629
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1569
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1507
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1455
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1256
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1187
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe