Työttömiä NÖYRYYTETÄÄN pupuleikeillä

http://www.iltalehti.fi/tyoelama/201704112200097548_tb.shtml

Sadistiset pervotko noita kursseja vetää?
3
Ilmianna
Jaa

179 Vastausta


Stallarien perustaman gulakkiblokin kermat kuorii porvarihallitus lakaisemalla ongelmia maton alle, orjatyön teettäjät ovat aika pitkälle Orpon porukkaa. Pitkäaikaistyöttömyyden takuulaitos?
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
EK:n organisaatio muodostui käytännössä terrorijärjestöksi työläisiä kohtaan, joka on ollut yhteistoiminnassa IKL:n kanssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"Ilman perusteita kuntouttavasta työtoiminnasta kieltäytyvä henkilö menettää oikeutensa työmarkkinatukeen tai työttömyyspäivärahaan 60 päiväksi. Myös hänen toimeentulotukeaan voidaan laskea.

Osa kirjoittaneista kertoo jopa pelkäävänsä, että he joutuvat karenssiin, jos he kieltäytyvät osallistumasta nöyryyttäviksi kokemiinsa leikkeihin.

- Onhan ne naurettavia kursseja. En ymmärrä mitä tekemistä niillä on työnhakemisen kannalta. Kai ne yrittää nöyryyttää siellä, jotta ihmiset menisivät mieluummin töihin, eräs pohtii."
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näillä työttömien tempputyöllistämisen päivähoitokursseilla leikitään päivät pitkät jotta työttömät saadaan niin pahasti nolatuiksi että ymmärtävät ottaa itse karenssia kun 20 000 humpuukityöpaikasta ei 500 000:lle työttömölle duunia löydy. Mitäänhän nämä päivähoitoleikkipaikat eivät tuota vaan ainoastaan vievät valtion verovaroja eli työllistämisrahaa. No kurssittajathan ovat Kokkeleita itsekin ja muutama tyhjänpäiväinen tempputyöllisyyskurssittaja lihottaa miljoonatulojaan ja se onkin Kokkelien tarkoitus. Keppiä ja nöytyyttämistä siinä Kokkelin työllisyyspolitiikka jota kokkarien äärioikeisto-osasto persut ja kepun yrittäjäoikeisto komppaa. Valvontalakiakin tiukennetaan sen takia että kun ihmiset saavat tarpeekseen niin nämä tunnistetaan ajoissa jotta proletaarin vallankumousta ei pystytä masinoimaan. Rahaeliitin oligarkia tehnyt Suomessa vallankaappauksen, jossa 10% vähemmistö n politiikkaa ajava valtaeliitti estää demokratian toteutumisen propagandakoneistollaan ja manipulaatiolla rahalla sekä lobbauskoneistolla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
TE-palveluista vain mol-sivujen avoimista työpaikoista on hyötyä työttömälle. Kaikki muu on lapsellista huuhaata.
Ilmianna
Jaa
Tarkoitus on säästää korvausten maksamisesta työttömille. Moni ei alistu tuollaiseen nöyryyttämiseen ja jää pois. Sitten sossu saa tekosyyn olla maksamatta korvauksia. Siitä tässä on kyse.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Suomiko muka yhdenvertaisuuden maa, mitä vittua toi pelleily tarkottaa. Perheelinen mies pistetään piiri leikkiin ja kotona lapsi ja vaimo, Vitun porvarit, ihan tosissaan palaa käämit...turpaan vetäisin jos vastaan tulis.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kukaan ei valvo mitä paskaa työttömille tarjoillaan. Kuka tahansa hullu tai huijari näköjään voi pistää kurssin pystyyn ja saada rahoituksen.

Milloinhan scientologit sun muut hoksaavat tilaisuutensa.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mitä jos työttömät perustaisivat jonkun bulvaanin kautta oman aktivointipelleilypäivähoitopaikan johon osallistuisivat sitten porukalla itse. Kepulifirman tulot jaettaisiin osuuskuntatyyliin osallistujaomistajille. Saisi työttömyysturvan päälle työllisyysmäärärahoja vielä oikein kunnolla eikä karenssi uhkaisi. Päivähoidossa ei tietenkään tehtäisi mitään, korkeintaan opetettaisiin lisätaitoja kusettaa kokomustia riistoporvareita niiden omilla keinoilla. Pian keskusta saa varmaan läpi uudella nimellä porvarien ja varsinkin kokoomuksen sekä Stubbbin pari kertaa jo ajaman omistuksia piilottavan hallintarekisterin. Sitä kautta tämä työttömien osuuskunta voisi piiloutua niin etteivät riistoporvarit hoksaa ideaa. Heillehän on kauhein kauhistus jos työtön ym. proletaari rikastuu porvarien keinoilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nyt kaikille työttömille ohje:

Seuraavan kerran kun on tapaaminen jonkun virkailijan kanssa niin ette ole siellä lippalakki kourassa nöyränä kuuntelemassa määräyksiä vaan sanotte että teillä on tällainen koulutus ja haluatte tällaisia hommia ja pyydätte että ottakaa yhteyttä vasta kun on sellaisia hommia tarjota ja sitä ennen ei saa häiritä teidän asiallista työnhakua ja pupuleikit eivät todellakaan ole sitä mitä haluatte tehdä.

Niin ja kuntouttava työtoiminta muuttuu pakolliseksi vasta kun työnhakija laittanut nimensä paperiin jossa sitoutuu osallistumaan siihen. Mikään pakko ei ole tällaista paperia allekirjoittaa. Tuntekaa oikeutenne niin pääsette helpommalla. Ja tämä neuvo ei ole siksi että kaikkien pitäisi vain elää tukien varassa vaan siksi että ette päästä itsetuntoanne romahtamaan ja alistu yhteiskunnan pompoteltavaksi. Vain siten voitte saada ihan oikeita töitäkin jatkossa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Täytyykin kieltäytyä allekirjoittamasta tollasia pupu ja orjatyö lappuja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
KUUNNELKAAPA TÄTÄ NEUVOA, kirjoittaja näköjään arvonsa tunteva nainen, mitä en pahalla sano.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
TE-haastattelussa ei tietenkään voi puhua kuin ihminen ihmiselle, koska taustalla väijyy karenssin pelko. Mitä pitkään vakituisessa virassa notkunut haastattelija voi tietää työnhausta ja työnhakijan asemasta? Mitä kolmekymppinen haastattelija tietää vanhemman sukupolven elämästä ja elämästä yleensäkään? Mitä kansanedustaja tietää pärjäämisestä perusturvalla? Koko päättäjien kehittelemä asetelma on lievästi ilmaistuna tragikoominen.
Ilmianna
Jaa
alentavia tarhaleikkejä aikuisille ihmisille verovaroilla ei mikään ihme että valtionvelka kasvaa hurjaa vauhtia nämä turhat työt pitäisi lopettaa ja kohdentaa rahat johonkin yleishyödylliseen toimintaan?
Ilmianna
Jaa
Median velvollisuus on julkaista luettelo TE-huuhaapalvelujen järjestäjistä. Yritys, omistajat, omistajien suhteet päättäjiin, omistajien ja työntekijöiden tulot. Tiedän, että huuhaalla on tienattu verotettavaa jopa satojatuhansia vuodessa.
Ilmianna
Jaa
Kuka uskoo suomalaisen hyvävelimedian sanaan? "Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti, ja artikkelissa voi halutessaan esiintyä nimettömänä."
Olen oppinut, että työttömänä ei kannata luottaa mihinkään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kiusaajamulkkujen kotiosoitteet saa kyllä selvitettyä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
tuommonen joku karenssi on laiton nykyään kun voi sähköisesti ilmoittautua

eihän kellään työttömällä voi muuta suunnitelmaa olla kuin '' hakee hyväpalkkaista työtä ''

semmoisen jonku ultra vastenmielisen suojatyöpaikassaa olevan nilkin tapaamiseen ei pitäis mennä 5 minuuttia pitempää

mut ei, niitä aikoja tarjotaan niin paljon että väkisin saadaa karenssiin kuka vain

sitten työttömyysturvan muutoksenhaku lautakunta helsingissä on nii hidasta että eivät ole edellistä karenssi valitusta edes käsitelleet kun nämä nilkit jo siitä pari kk eteenpäin uuden aiheuttaneet ja joutuvat uuden lausunnon antamaan muutok.hak.ltk varten vaikka edellisen karenssin valitusta ei ole käsitelty vielä ..

miettikää sitä.. miettikää sitä tarkkaan.. se paljastaa aika hyvin missä mennään.. kykenevät siis tuottamaan uuden karenssin vaikka ei ole edellisen MYÖS LAITTOMAN lopputulosta tiedossa vielä.. :)
Ilmianna
Jaa
että harjoittelet työntekoa vielä 4-kymppisenä ja vieläpä naapurin rahoilla ???????????

voi vittu mitä paskaa...
Ilmianna
Jaa
Uusimmat aktivointivaatimukset ovat kuin Kafkan teoksesta: ollaksesi työtön on sinun oltava työssä.

"työttömän tulisi tehdä töitä vähintään 18 tuntia kolmen kuukauden tarkastelujaksolla. "
Ilmianna
Jaa
Pupuleikit ovat erittäin tärkeitä työttömien kuntoutuksessa. 🐰🐇
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Niin. Eihän sitä tiedä, vaikka ne saisi työllistettyä pääsiäispupuiksi.. tai -noidiksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Millä oikeudella TE-virkamies rankaisee asiakasta toimeentulon menetyksellä? Oikeusvaltiossa tuomiot antaa oikeuslaitos. Suomessa TE-virkamies antaa vain työvoimapoliittisen lausunnon. Tuen myöntämisestä päättävä taho päättää myös tuen eväämisestä TE-lausunnon perusteella. TE-virkamiehellä ei ole mitään vastuuta vääristä ja kohtuuttomista lausunnoistaan.
Minkä rikoksen työnhakija tekee kieltäytyessään TE-hallinnon suosittelemasta toimenpiteestä? Ilmeisesti hän ei tee rikosta, koska oikeuslaitoksen sijasta työtöntä rankaisee epämääräinen virkamiesten kenttätuomioistuin, joka tietää työtöntä paremmin, mikä toimenpide on työttömälle sopivin.
Ilmianna
Jaa
Noiden sadististen "kouluttajien" onni, että olen työelämässä, en työtön. Jos joutuisin tuollaiselle kurssille, saattaisin käydä kiinni tuollaiseen alistajaan ja selvittää hänen lähipiirinsä tiedot. Sitten vasta alistaminen alkaisikin.
Ilmianna
Jaa
Keskokoomuspersujen idea on se että sinun tulee tehdä 18 tuntia työtä kolmen kuukauden tarkastelujaksoa tai osallistua 18 tunnin työttömien nöytyytyspäivähoitoon tai saat päivän karenssin. Lisäksi nämä porvaririistäjät haluavat että työttömän pitää hakea 15 työpaikkaan kolmen kuukauden tarkastelujaksolla tai heille laitetaan pidempi karenssi. Kokoomuksen kunnallisvaalivoitto on nostanut riistäjien itsetunnon uusiin fääreihin koska he uskovat että suurin osa suomalaisista kannattaa EKokoomuspolitiikkaa. Työttömien kiusan päälle on tulossa vielä Orpon lupaama 1-2 miljardin euron KiKy2 työelämän kilpailukykyleikkauspaketti pieni- ja keskituloisille työläisille, tarkoitushan on laskea palkakuluja matalapalkka-aloilla sekä keskituloisten palkasta 10-15%, jotta työkustannukset sadaan kymmeniä prosentteja alle oman viitekehyksemme kilpailijamaiden Ruotsin, Tanskan, Saksan, Hollannin ja Ranskan.
Jätä äänestämättä niin saat mitä tilasit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Minä lupaan ja vannon, että olen rehellinen jatkossa kaikissa työhaastatteluissa, ja kun kerran näitä kaikenlaisia kiristyksiä pupu kerhoja ja tempputyöllistämisiä nyt ajetaan, samalla loukaten ihmisten perusoikeuksia, kuten ihmisyyttä, sekä kunniaa nöyrryyttävillä toimilla. Edellinen persläpi hallitushan sai aikaan sen, että sairastamisesta tehtiin laitona, ja tätä ajoi myös työnantaja puoli, niin tätä peliä voi sitten pelata kahteen suuntaan.

Lupaan jokaisessa haastattelussa heti kättelyssä kertoa vaikea-asteisesta pitkäaikaissairaudesta, rajuine työrajoituksineen, mielelläni erittelenkin mitä nämä rajut työrajoitukset tarkoittavat, ja jotka aiheuttavat minulle jopa kuukausien työkyvyn menettämisiä. En suinkaan unohda kertoa sitäkään seikkaa, että edellinen työpaikkani tuhosi selkäni, josta on alaseljässä nikama kääntynyt, joka puolestaan vaikuttaa niin seisoma kuin istumatyön tekemiseen oleellisesti, kumpaakaan en kykene koko päiväisesti tekemään, ja että oikea jalkani jomottaa tai särkee vuorokaudet läpeensä. En myöskään unohda mainita sydämmen sivuääntä, enkä rajuhkoja migreenikohtauksia, josta kärsin toistuvasti, enkä kaiken tämän lisäksi unohda astmaa. Mielellänihän minä haen töitä vaikka 30 paikkaan kuukaudessa ympäri Suomea, olenhan silloin täyttänyt velvollisuuteni työnhaussa saamatta ensinmäistäkään kutsua edes työhaastatteluun. Jo vanhempani aikoinaan sanoivat, että valehteleminen on rumaa, niiin miksi en noudattaisi kyseistä sääntöä.

Kaikista on olemassa useamman lääkärien lausunnot, osasta jopa ylilääkärin lausunnot, ja sen tiedän, että yksikään te-keskuksessa istuva (koulutukseltaan merkantti) oleva virkailija ei näiden lausuntojen yli kävele, tai toinen vaihtoehto on ne mahdolliset tulevat oikeudenkäynnit korvauksineen ja saattaapa siinä heilua pupu kerhon vetäjän jakkara, aivan kuten te-keskuksessa istuvan virkailijankin jakkara, jos pakolla yritetään teettää sellaista, mitä en saa tehdä lainkaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mielummin minä pupujen kanssa leikkisin, kun tekisin jollekin porvarille ilmaista ruumiillista orjatyötä.
1
Ilmianna
Jaa
Minä leikkisin mielelläni tukiopetuksessa pupuleikkejä :)

http://the-toast.net/wp-content/uploads/2016/05/Screen-Shot-2016-05-15-at-11.52.33-PM.png
Ilmianna
Jaa
Jos työttömiltä viedään ihmisarvo he eivät sitten enää kysele miksi somali menee asuntojonossa edelle?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kohta siellä on kaikki työmarkkinatuen saajat, kun joka vuosi määrää lisätään 30 %.
Ilmianna
Jaa
Orpo varmaan nauttii tästä.
Ilmianna
Jaa
Eikö nyt ole tiputanssien aika
Ilmianna
Jaa
Voisiko työttömät purkaa aggressioitaan noihin "kouluttajiin"
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sen lupaan tehdä, ja palkattomissa töissä pelkkää sutta ja sekundaa jotta se tulee valtiolle mahdollisimman kalliiksi, ja samaa suosittelen muillekkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Harva ilmeisesti tietää, mutta nämä nöyryyttämiset voi työttömänä ollessa myös välttää kokonaan. TE-toimistolla on tieto, että teen vapaaehtoistyötä jatkuvasti SPR:lle ja Vapepalle. TE-toimisto tulkitsee vapaaehtoistyön työkykyä ylläpitäväksi toiminnaksi ja osallistumiseksi, joten en joudu minkäänlaisten kuntoutustoimien kohteeksi. TE-toimisto pitää vapaaehtoistyön kelpoisuuden ehtona sitä samaa rajaa joka KELA:lla on, eli vapaaehtoistyön tulee tapahtua yleishyödyllisessä ja/tai hengen pelastavassa järjestössä joka ei maksa palkkaa vapaaehtoisilleen.
Kaikki se mitä teen TE-toimiston kanssa perustuu yhteisymmärrykseen ja neuvottelemiseen koska minua ei pääse alistamaan millään höpökursseilla.
Työtuntimäärissä teen 8-50 tuntia viikossa vapaaehtoistyötä + kaikki vapaaehtoisen taitoja ylläpitävät ja parantavat kurssit ja vielä hälytyskeikat päälle. Vuodessa tulee ihan järkyttävä määrä työtunteja noin lopulta, kotona kerkeän käydä suunnilleen nukkumassa jos sitäkään, etenkin päivinä joina vapaaehtoistyö venähtää hälytyskeikaksi joka kestää läpi yön.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Sinua kusetetaan. Kuka hullu tekee töitä ilmaiseksi?

"SPR:n palkkalistoilla on kuitenkin järjestön pääsihteeri Kristiina Kumpula. Hän tienasi viime vuonna mukavat ansiotulot - yli 107 842 euroa."

Toiset tekevät vapaaehtoisesti ilmaiseksi töitä ja toinen käärii taskuunsa 108 000 euroa.,

"Kalansaaliskin jaetaan, vaikkei ihan tasan, saa soutajat perkuujätteitä kasan, sillä solidaarisuuttahan Suomessa tarvitaan" - Jussi Raittinen
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Näin_se_menee kirjoitti:
Sinua kusetetaan. Kuka hullu tekee töitä ilmaiseksi?

"SPR:n palkkalistoilla on kuitenkin järjestön pääsihteeri Kristiina Kumpula. Hän tienasi viime vuonna mukavat ansiotulot - yli 107 842 euroa."

Toiset tekevät vapaaehtoisesti ilmaiseksi töitä ja toinen käärii taskuunsa 108 000 euroa.,

"Kalansaaliskin jaetaan, vaikkei ihan tasan, saa soutajat perkuujätteitä kasan, sillä solidaarisuuttahan Suomessa tarvitaan" - Jussi Raittinen
SPR:llä on yli 50 000 vapaaehtoista ja lisää tulee koko ajan. Vapaaehtoisuus on arvovalinta inhimillisten arvojen ja auttamisen puolesta, ei siinä ketään mitenkään kuseteta. Johtajien palkoilla ei ole vapaaehtoisille mitään merkitystä ja johtajat ovat palkkansa täysin ansainneet SPR:n arjen pyörittämisestä. Ei minuakaan kukaan ole kusettanut, itse olen vapaaehtoiseksi ruvennut ja tiesin mitä tuleman pitää. Täysin vapaaehtoinen oma päätökseni johon kukaan muu ulkopuolinen ei vaikuttanut millään tavalla. Eikä kestänyt kauaa kun ryhdyin myös Vapepan vapaaehtoiseksi, sekin oli omaa vapaa valintani.
Vapaaehtoisuudessa on sekin hyvä puoli, että se on käytännön tapa päätä vaikuttamaan tähän maailmaan inhimillisen kärsimyksen vähentämiseksi ja tasapuolisemman maailman luomiseksi. Paljon parempi tapa kuin isänmaallisten harrastama netissä mylviminen ja MV-lehdellä hehkuttelu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Näin_se_menee kirjoitti:
Sinua kusetetaan. Kuka hullu tekee töitä ilmaiseksi?

"SPR:n palkkalistoilla on kuitenkin järjestön pääsihteeri Kristiina Kumpula. Hän tienasi viime vuonna mukavat ansiotulot - yli 107 842 euroa."

Toiset tekevät vapaaehtoisesti ilmaiseksi töitä ja toinen käärii taskuunsa 108 000 euroa.,

"Kalansaaliskin jaetaan, vaikkei ihan tasan, saa soutajat perkuujätteitä kasan, sillä solidaarisuuttahan Suomessa tarvitaan" - Jussi Raittinen
On se vapaaehtoistyö nyt kuitenkin huimasti paljon järkevämpää osallistumista kuin pupuleikit ja vieläpä yleishyödyllistä kaikille! Varsin fiksu tapa välttää pupuleikit kun voit osoittaa osallistuvasi ja olevasi työkykyinen, sen vapaaehtoistyö todistaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
järkevääosallistumista kirjoitti:
On se vapaaehtoistyö nyt kuitenkin huimasti paljon järkevämpää osallistumista kuin pupuleikit ja vieläpä yleishyödyllistä kaikille! Varsin fiksu tapa välttää pupuleikit kun voit osoittaa osallistuvasi ja olevasi työkykyinen, sen vapaaehtoistyö todistaa.
Se on järkevämpää,mutta miksi tehdä ilmaiseksi sitä mistä alalla työssä olevat saa palkkaa???Ja vastaus en tarvi rahaa ei kelpaa.Pupukurssit on häpeä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yhteiskunnalla on oikeus nöyryyttää niitä, jotka ovat siltä rahaa vailla.

Kaikille on tarjolla myös vaihtoehto: vapaassa maassa oikeus ansaita elantonsa aivan itse.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ei aivan noin mene. Vapaassa oikeudenmukaisessa maassa yhteiskunta on velvollinen järjestämään sellaisia töitä joita ihmiset tarvii elääkseen,ei muuta. Ja jos ei kykene,toimeentulo on järjestettävä muulla tavoin,ihmisarvoa loukkaamatta ja ilman orjaksi tulemisen pelkoa.
Työ ei voi olla automaattinen rangaistus niin kuin se on esim. yhteiskunta palvelua suorittavalle,ei muille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
NIMENOMAAN. TÄMÄ LUKEE PERUSTUSLAISSA. KUULUU IHMISOIKEUKSIIN.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ja hävyttömällä tavalla työntää sen porhojen perseeseen. Mee perkele hoitoon ite, kuinkahan päin tuo mahtaa olla.

"ovat siltä rahaa vailla."
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Porhot vaativat melko harvoin rahaa yhteiskunnalta. Heille riittää, että jokaisella olisi se, minkä on ansainnut.

Työtön tietää sisimmässään itsekin, että on vielä selvästi saamapuolella, kun tienaa satoja euroja pupuleikeillä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ja tulevista oikeudenkäynneistä kunnialoukkauksineen muutaman tonnin lisää, sekä potkut kyseiselle työkkärin virkailijalle sekä pupu kerhon vetäjälle. Aivan surutta ja varottamatta nostan syytteen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Työttömien joukossa on niin pahasti syrjäytyneitä pitkäaikaistyöttömiä, että pupuleikit ovat ainoa mihin heidät voidaan laittaa kun mikään muu ei enää alikoulutelulta työkyvyttömältä suju. Nämä työttömät syrjäytyneet eivät tee enää mitään muuta kuin makaavat kotonaan ja kävelevät korkeintaan lähimpään nurkkapubiin juomaan päänsä täyteen ja kiroamaan "suvakkeja" jotka eivät ole millään tavalla oikeasti syyllisiä siihen, että tyhmä ja huonosti koulutettu kantasuomalainen junttiapina on työtön.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Ja sinä mieluummin maksaisit veroillasi siitä että se työtön käy noita pupuleikkejä jotka maksaa vähintään 5000e/kk per työtön,joissa ei tuoteta mitään ja josta ei hyödy kukaan yhtään mitään, kuin että maksaisit veroillasi sen 520e/kk per työtön työttömyyskorvausta jossa ei velvotteita???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HulluMaailma kirjoitti:
Ja sinä mieluummin maksaisit veroillasi siitä että se työtön käy noita pupuleikkejä jotka maksaa vähintään 5000e/kk per työtön,joissa ei tuoteta mitään ja josta ei hyödy kukaan yhtään mitään, kuin että maksaisit veroillasi sen 520e/kk per työtön työttömyyskorvausta jossa ei velvotteita???
Ennemminkin koulunsa kesken jättäneet tai vain amiksen käyneet työttömät syrjäytyneet pitäisi pakottaa lailla kouluttautumaan uudelleen etteivät makaa kotonaan. Kiinnosti tai ei niin koulun penkille takaisin opettelemaan uutta ammattia vaikka tarvittaessa poliisin valvomina. Toinen vaihtoehto on lailla pakotettu työn teko tai lähtee tuet alta. Se on väärin, että kaljaa kittaavat syrjäytyneet itseään isänmaallisiksi kutsuvat dorkat makaavat kotonaan tai imevät keskiolutta nurkkapubissa ja yhteiskunta maksaa siitä heille.
Tosiasiassa työttömille loisiville isänmaallisille junteille paras ratkaisu olisi pakkotyöleiri jossain pohjoisessa. Opetetaan laiskat pummit tekemään töitä hernesoppapalkalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
työttömätkouluun kirjoitti:
Ennemminkin koulunsa kesken jättäneet tai vain amiksen käyneet työttömät syrjäytyneet pitäisi pakottaa lailla kouluttautumaan uudelleen etteivät makaa kotonaan. Kiinnosti tai ei niin koulun penkille takaisin opettelemaan uutta ammattia vaikka tarvittaessa poliisin valvomina. Toinen vaihtoehto on lailla pakotettu työn teko tai lähtee tuet alta. Se on väärin, että kaljaa kittaavat syrjäytyneet itseään isänmaallisiksi kutsuvat dorkat makaavat kotonaan tai imevät keskiolutta nurkkapubissa ja yhteiskunta maksaa siitä heille.
Tosiasiassa työttömille loisiville isänmaallisille junteille paras ratkaisu olisi pakkotyöleiri jossain pohjoisessa. Opetetaan laiskat pummit tekemään töitä hernesoppapalkalla.
Pidä sinä SPR-natsi nyt vaan se turpasi kiinni! Sinut on tunnistettu. Rasistinen kantasuomalaisten vihaaja olet, se on jo nähty.

Toisille on kunnia-asia se, ettei auta mitään vieraan valtion miehittäjiä näissä vapaaehtoistöissä. Sinä taas myyt vaikka äitisi, kun sen rikoksena on olla vain kantasuomalainen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
hörhöthiiteen kirjoitti:
Pidä sinä SPR-natsi nyt vaan se turpasi kiinni! Sinut on tunnistettu. Rasistinen kantasuomalaisten vihaaja olet, se on jo nähty.

Toisille on kunnia-asia se, ettei auta mitään vieraan valtion miehittäjiä näissä vapaaehtoistöissä. Sinä taas myyt vaikka äitisi, kun sen rikoksena on olla vain kantasuomalainen.
Vapaaehtoistöitä on sadoissa erilaisissa järjestöissä kuten SPR, vapaapalokunnat, Vapepa alajärjestöineen, WWF, UNIFEC, Greenpeace, Johanniitat jne. Jokaiselle löytyy kyllä se se oma vapaaehtoistyönsä kun omaa halua lähteä toimintaan löytyy vain. Itsekin teen vapaaehtoistyötä jo kolmessa eri järjestössä ja olen liittämässä Amnestyn ja WWF:n toimintamuotoihini uusina järjestöinä itselleni. Lisäksi laitan aikaani Vasemmistoliiton hyväksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Pitäähän sitä antaa jotakin vastineeksi, jos haluaa jotakin saada. Työtön maksaa tupakkansa, kaljansa ja kämppänsä sillä, että luopuu itsekunnioituksestaan.
Ilmianna
Jaa
CV:ssä lukee olen leikkinyt pupuleikkejä kuntouttavassa työtoiminnassa.
Olen myös rakentanut kaksi linnunpönttöä...
Kyllä noilla ansioilla kelpaa lähteä työnhakuun. Työnantajat tappelevat sinusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Lasten tarhaan töihin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ehkä se nimenomaan on idea, ettet ole enää työnantajien riesana kun TE-toimisto on laittanut CV:hesi tiedon, että olet viime aikoina keskittynyt leikkimän pupuleikkejä ja nikkaroinut linnunpönttöjä. Jokainen työnantaja näkee heti ettet ole enää työkykyinen ja on parempi antaa sinun leikkiä pupuleikkejä kaikessa rauhassa =D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Sosiaalityöntekijöiden palkkaa pitää laskea alle tonniin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
thteshst
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Itse saattaisin pitää puputtajaa nyrkkeilysäkkinä.
Ilmianna
Jaa
Täys-idiootit näitä vetää ja keksii. Kuka h****tti tällaisista pupu- ja pusuleikeistä muka avun saa?

Kysymys taitaa olla vain ja ainoastaan joidenkin työvoimaviranomaisten työttömien kyykyttämishalusta, ja työttömien nöyryyttämisestä.

Idea voi olla paperilla ihan "kätsä ja kiva ja ihana", mutta käytännössä tällaiset pupu-ja pusuleikit kuuluvat vain esim. lapsille, lasten päiväkoteihin tms, ei aikuisille, eikä todellakaan aikuisille työttömille.
Ilmianna
Jaa
Sosiaalityöntekijältä voi saada siperialaisen pilkkukuumeen.
Ilmianna
Jaa
työnhakukurssit on täyttä humpuukkia ja teatteria. niistä saa ilmaista työvoimaa, vaalirahoittajien puljuihin. kun vaaliraha yrityksen kassaan kilahtaa, ilmainen orjatyövoima yrityksen ovesta sisään vilahtaa.
Ilmianna
Jaa
Onhan se varmasti terapeuttista toimintaa kun ihmiset ovat yhdessä ja harrastavat sosiaalista kanssakäymistä. Yhdessäolo ja pikku leikit ehkäisevät syrjäytymistä jolloin aktiivisuus työnhakuunkin on helpompaa. Ihminen joka istua möllöttää sohvallaan kuukaudesta toiseen yksinään erakoituu ja muuttuu sosiaalisesti rajoittuneeksi eikä pysty enää työelämään.
Siksi pitää olla aktiiviteettia ihan leikkien muodossa.
Kesällä tulee mukaan rantailtoja jossa voi onkia vaikka ruokakalat ja liikunnallisia naruhyppelyjä halauksia pois jättämättä.
Mielikuvitus on vain rajana, työvoima täytyy pitää työkuntoisena ja virkeänä kansantalouden vuoksi eikä saa jäädä elätettäviksi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
10 VASTAUSTA:
Noilla laitostavilla pakkotoimillahan ne just jäävät elätettäviksi toimintakeskuksiin, ja on keskukset taakkana. Tällaiset budjettilaitokset vain paisuvat, tässäkin taas taseet töissä..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kolhoosejaneon kirjoitti:
Noilla laitostavilla pakkotoimillahan ne just jäävät elätettäviksi toimintakeskuksiin, ja on keskukset taakkana. Tällaiset budjettilaitokset vain paisuvat, tässäkin taas taseet töissä..
Kyllä ne lähiöiden vangeiksi syrjäytyneet pitkäaikaistyöttömät laitostuvat jokatapauksessa koska näitä tapauksia ei enää voida mitenkään sijoittaa työelämään kun yksikään työnantaja ei palkkaa kotisohvallaan vuosikaudet loisinutta white trash-turhaketta, jolla ei ole työkykyä eikä minkäänlaista kelvollista ammattitaitoa. Pupuleikit ovat ainoa mihin nämä ikuisuustyöttömät isänmaalliset pummit voidaan pakottaa, edes sen verran aktivointia näille pelleille. Ja onhan ne pupuleikit aina parempi vaihtoehto kuin kotisohvalla keskikaljan kittaaminen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Terapeutti miksi pyydät palkkaa siitä mistä muut ei saa leiki ilmaiseksi itsekin vain en rupea mihinkään pellekursseille sen takia,että terapeutille tulee rahaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
pupuleikithyväksi kirjoitti:
Kyllä ne lähiöiden vangeiksi syrjäytyneet pitkäaikaistyöttömät laitostuvat jokatapauksessa koska näitä tapauksia ei enää voida mitenkään sijoittaa työelämään kun yksikään työnantaja ei palkkaa kotisohvallaan vuosikaudet loisinutta white trash-turhaketta, jolla ei ole työkykyä eikä minkäänlaista kelvollista ammattitaitoa. Pupuleikit ovat ainoa mihin nämä ikuisuustyöttömät isänmaalliset pummit voidaan pakottaa, edes sen verran aktivointia näille pelleille. Ja onhan ne pupuleikit aina parempi vaihtoehto kuin kotisohvalla keskikaljan kittaaminen.
Sinä olet itse keskikaljan kittaaja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Uskoisin juovani vähemmän kuin sä olen alkon suhteen melkein täysraitis.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Oletkin jo juonut aivosi pilalle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
palkkaaleikistä kirjoitti:
Uskoisin juovani vähemmän kuin sä olen alkon suhteen melkein täysraitis.
Suhtautumisesi olueen on kuin pikkutytöllä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Oletvainkokeillut kirjoitti:
Oletkin jo juonut aivosi pilalle.
Miten voi juoda aivot pilalle jos ei ole koskaan ollut alkoholin ongelmia???Selitäpä se.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kaikki ne sanoo vain kokeilleensa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mänttiääliö kirjoitti:
Sinä olet itse keskikaljan kittaaja.
Se on palstan häirikkö: punavihreä matujen palvoja ja suomalaisten vihaaja. Kannattaa käskeä pitämään vain turpansa kiinni. Mitään annettavaa sillä ei noilla oksennuksillaan ole kenellekään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
työttömyydella on todella törkeaa ja rumaa toimintaa.
leikit ei auta,kun yksinkertaisesti työpaikkoja ei ole. miten sita leikitaan?
Ilmianna
Jaa
Eipä ole ihme ettei Linström reagoi asiaan mitenkään koska nuo nöyryyttämiset ovat saaneet hallituksen hiljaisen hyväksynnän. Tuskin raegosi sittenkään vaikka työttömiä seisotettasi päällään paskassa, tai saattaisi vaan selittää senkin niin että se on työttömille hyödyksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Lähes puoli miljoonaa työtöntä, ja kaikki ovat niin nöyryytettyjä! Ei ihme, että eivät osaa itse tehdä mitään, vaan aina pitää jonkun potkaista jollekin pupukurssille!
Luulisi että tuollaisesta laumasta löytyisi edes muutama fiksu, normaalia arkielämää hallitseva ihminen, joka osaisi kertoa, mitä pitäisi tehdä ja mitä kannattaisi tehdä.
Tyhjiä tehtaita, liiketiloja ja teollisuushalleja löytyy. Työttömät porukalla perustamaan oman alansa työpaikkoja. Ette te työnantajia tarvitse, ne on paskamaisia pomoja ja idiootteja kyttääjiä, sen te tiedätte itse!
Vai onko ne pupujen pussauskurssit sittenkin kivempiä, saahan niiltäkin päiviltä päivärahaa, eikä niillä kurseilla kauheasti rasitu! Oikea työ taas ottaa ah niin voimille!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
laiskapupu kirjoitti:
Lähes puoli miljoonaa työtöntä, ja kaikki ovat niin nöyryytettyjä! Ei ihme, että eivät osaa itse tehdä mitään, vaan aina pitää jonkun potkaista jollekin pupukurssille!
Luulisi että tuollaisesta laumasta löytyisi edes muutama fiksu, normaalia arkielämää hallitseva ihminen, joka osaisi kertoa, mitä pitäisi tehdä ja mitä kannattaisi tehdä.
Tyhjiä tehtaita, liiketiloja ja teollisuushalleja löytyy. Työttömät porukalla perustamaan oman alansa työpaikkoja. Ette te työnantajia tarvitse, ne on paskamaisia pomoja ja idiootteja kyttääjiä, sen te tiedätte itse!
Vai onko ne pupujen pussauskurssit sittenkin kivempiä, saahan niiltäkin päiviltä päivärahaa, eikä niillä kurseilla kauheasti rasitu! Oikea työ taas ottaa ah niin voimille!
Pupuleikit ja yrittäjyys ei saa olla vaihtoehto. Läheskään kaikista ei ole yrittäjiksi eikä ketään voida pakottaa yrittäjiksi, sellaista on TE-virkanilkit jopa tehneet mutta siihen sentään ministeri Lisnström puuttui.

Tyhmimmät veronmaksajat kiittää ja taputtaa tuolle heidän maksamalleen teatterille vaikka eivät nää koko esitystä xD
Idioluutio on siis totta eikä komediaa.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Idioluutio
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En minä ainakaan hevin vaihda näitä sohvalla löhäämisiä, Työntekoon.
"hullut töitä tekevät, viisaat pääsevät vähemmällä" -no eihän minua liiemmin arvosteta.
Ilmianna
Jaa
inhottava maa ...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
ymmärtääkö kukaan kuinka paljon inhoan tätä nyky suomea?
virkamies-natsivaltaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kohta-räjähtäää kirjoitti:
ymmärtääkö kukaan kuinka paljon inhoan tätä nyky suomea?
virkamies-natsivaltaa.
Et inhoa kauaa, pian opit hempeitä tunteita pupuleikkien kautta syventyen pupuilun syvimpään olemukseen ja myös anuksesi rassataan puhtaaksi pupukursseilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kohta-räjähtäää kirjoitti:
ymmärtääkö kukaan kuinka paljon inhoan tätä nyky suomea?
virkamies-natsivaltaa.
Ymmärrän. Lähen todella kauas täältä pian. Mulle riitti. Ulkomailla missään ei oo näin paskaa ku suomessa. Pelkkää nousua siitä lähtien kun täältä pääsee pois
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰 🐰
🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇 🐇
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
paljon pupuja ja fönärit sisään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yhteiskunta ei ole työttömälle velkaa. Mitä tahansa diiliä saa tarjota. Jos joku ei halua tienata tonnia kuussa pupuleikkiä leikkimällä, voi esimerkiksi ottaa vastaa työpaikan, kerjätä, työllistää itsensä, kuolla nälkään, opiskella yms.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Paljolti näin kuten sanot. Toisaalta fiksu yhteiskunta (jos tarkoitetaan yhteiskunnalla Suomen valtiota) koettaa tarjota työttömille ( heikompiosaisille) jotain muuta kuin tyhmiä pupuleikkejä. Eikä valtio pupuleikkejä tarjoakaan lakiasetuksissansa vaan koulutuksen järjestäjä sellaisia keksii. Jotain hyödyllistä tilalle mikä vahvistaa yhteisöllisyyttä ja parantaa yksilöiden mahdollisuuksia kulkea elämässä. Siten turvataan myös parhaiten yhteiskuntarauhaa. Pelkistettynä elämässä vastuu omista tekemisistä on aina jokaisella itsellänsä. Sen ainut jonka kanssa kulkee 100 prosenttisesti läpi koko elämän näkyy peilistä katsomalla. On helpompi antaa ja jakaa toiselle kun tiedostaa, ettei kukaan ole minulle mitään velkaa. Anteeksiantaminenkin on silloin helpompaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Yhteiskunta on velkaa täysylläpidon sompuille ja terveydenhuollon satunnaisille onnenonkijoille ja terroristeille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ilmaista lounasta ei ole. Epäsosiaalinen juoppo renttu ei saa rahaa taikaseinästä vaan joutuu leikkimään sosiaalistavaa pupuleikkiä. Kannattaisi kotonakin leikkiä pupuleikkiä eikä vain juoda viinaa ja piereskellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Niille on annettu rauhoittavia opiaatteja, ei ne muuten sinne mene kuin lampaat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ei niille kuulu mitään maksaa,. Kaikkee touhuu pitää olla että hakisivat jotain työtä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
niin sun pitäs hakee hoitoa mielenterveysongelmiisi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mutta yhteiskunnalla pitäisi olla aina tarjota työttömälle töitä joita pystyy tekemään,sehän se on työllistämisen tarkoitus eikä tällaiset lastentarhat.
Mitä helvetin alistajia päättäjät kuvittelee olevansa,kun tällaista pelleilyä on vara ylläpitää ja harjoittaa valtionvaroilla? Ei voi ymmärtää,ei.
Valtion kuuluisi maksaa työttömälle koko ajan enemmän jos niitä töitä ei ala löytymään kohtuu ajan kuluessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
musut mukaan pupuleikkeihin tai tuet pois?
Ilmianna
Jaa
työnteko kohtuu palkalla pitäisi olla oikeus.
ei koulutusta/työkokemusta = 1.000€
vähän koulutusta/työkokemusta = 1.500€
paljon koulutusta/työkokemusta = 2.000€
kunnilla ei omia työntekijöitä, vain noita yllämainittuja.
yksityispuolen korkeista palkoista sitten normaali kilpailu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Haluaisitko itse vaikkapa sellaisen 2000 €/kk kirurgin leikattavaksi, joka on saanut työpaikkansa pelkästään siksi, että hänellä on siihen oikeus?

Ei nykyaikaisesta työstä tule mitään, jos tekijä ei joudu tekemään mitään sen ansaitsemiseksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Saako siellä tanssia, onko se sallittua vain vammaisille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Vain Työministeriö saa tanssia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ihmiset ahdistuu ahdistavassa työttömyyden tilanteessa lisää, kun heitä nöyryytetään noin. Itse en alistuisi, vaan tekisin jotain, josta lehdet kirjoittaisi pitkään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
aamen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jossain oikeus- ja sivistysvaltiossa tuosta saisi muutama virkanilkki kenkää ja ministeri pyytäisi julkisesti anteeksi kaikilta nöyryytetyiltä.
Suomessa asia hoidetaan vaikenemalla. Ministeri ja virkanilkit on kun keltainen neste jalkavaatteessa ja ehkä naureskelevat koko asialle koska tuota keltaista nestettä on siellä missä aivojen pitäisi olla ja jos joitain aivojen tapaista noista paskaläjistä löytyy niin ne on siellä jolla kehon osalla istutaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Näin niitä breivikkejä ynnämuita synnytetään. Typerillä pupuleikeillä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kokoomuksen kääpiö, se Orpo vaikuttaa siltä, että se laukeaa iltaisin uneen ajatellessaan näitä alistavia pupuleikkejä.
Ilmianna
Jaa
Jos noille kursseille osallistuu (mitä epäilen) matuja, voisivat laulaa Putte Possua ja leikkiä muita sikaleikkejä ja pelata heitä sikaa peliä.
Ilmianna
Jaa
Keksiiköhän ne hallituksen iltakoulussa noita perveimpiä nöyryytyksiä.
Ilmianna
Jaa
Kettu kanatarhassa leikki
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
PerusJarppa saa aikaan kunnon jälkeä työvoiman suhteen. Jarppan salainen tili KARIBIALLA lihoo, kuten PerusJarppakin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nämä muutokset avaavat etujärjestöjen parhaille veljille rajattomat mahdollisuudet kurmuuttaa työttömiä. Sote ja työttömien sote. http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005175946.html
Ilmianna
Jaa
En tajua tätä työ-ja elinkeinotoimistojen toimintaa. Kun kävin n. vuosi sitten esittelin tekemisiäni ja uusia ideoita jotka voisi työllistää jatkossa, niin hyvä kun edes innostuivat näistä. Jäi sellainen maku että koko TE-lafka on täynnä ammattitaidotonta väkeä. Saisivat tehdä TE-keskuksissa ELY-keskuksen ja keksintösäätiöiden ym. kanssa enemmän yhteistyötä. Homma lähtee virkailijoilla tällä hetkellä enemmän kyykyttämisen halusta, eikä asiakkaiden innostamisesta ja ohjaamisesta oikeisiin paikkoihin. Ja sitten nämä "pupuleikit", onko pakko edes sanoa. Siis tosi noloa. Eikö ne parempaa keksi?
Ilmianna
Jaa
Kun työtön kiletäytyy leikeistä, ei tarvitse maksaa korvauksia. Siitä tässä nöyryyttämisessä on pohjimmiltaan kyse.
Ilmianna
Jaa
Tietoista toimintaahan tuo nöyryyttäminen on että joku sekoaisi tai jäisi pelleilystä pois niin saataisiin taas mätkäistyä karenssia mielivallan avulla.

Tuleekin mieleen että on Suomi mukamas sivistysmaa, mielestäni ei ole eikä tällä menolla koskaan tule olemaankaan.

Päinvastoin tätä maata romutetaan pala palalta lähinnä kehitysmaatasolle ja tuloerot senkun kasvavat ja samalla joku miljoonan vuodessa tienaava palkollinen johtaja vinkuu kikyjä lisää.

Sairas on maa ja vielä sairaammat ovat herrat sen johdossa, "kaikki ne pitäis erottaa" sanoi Irwinkin aikoinaan lauluissaan, pitää niin kutiinsa edelleen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
"Tietoista toimintaahan tuo nöyryyttäminen on että joku sekoaisi tai jäisi pelleilystä pois niin saataisiin taas mätkäistyä karenssia mielivallan avulla."

Yksi hullu työllistää 20 viranomaista. Tämähän on siis niiden etu, saavat lisää hoidettavia. Sairaanhoitajat, mielenterveyshoitajat, kuntouttajat, TE-virkailijat, lista jatkuu ...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Suomi on kaukana sivistyneestä. Suurimmalla osalla puuttuu normaalit käytöstavatkin. Umpihullua sakkia hallituksessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Itse en tuollaiseen paskaan osallistuisi aseella uhattunakaan. Mieluummin asuisin sillan alla kuin antaisin jonkun sadistisen huoran/narukäsi hinttarin nöyryyttää minua noin.
Ilmianna
Jaa
Ja työtön bilettää actioncenterissä keharien kanssa
Ilmianna
Jaa
Tätähän ollu jo kauan, kyykyt vasta alkaa.. Nytkin teämmät kilvan syöttää ns. Työpaikkoja, eivät ehdi lukemaan tarjoamaansa paikkaa, saatika sopiiko se..

Samaan aikaan matuja nöyristellään ja saavat kaikessa rauhassa suunnitella iskuja eikä etuudet poistu vaikkei olisi papereita, mistä riittää raha pelleilyyn...
Ilmianna
Jaa
Mähän leikin mun koiran kanssa muutenkin aina oman remontin välillä. Se on hirveän mukavaa vaihtelua oikeastaan tosi kovaan arkeen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Voit vaikka käyttää sitä rentouttavasti hyväksesi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tottakai työttömiä ensisijaisesti nöyryytetään. Ja eläkeläisiä. Ja vanhuksia. Seuraavaksi pientuloisia ketkä tekevät orjapalkalla töitä, kohta ilman palkkaa kokonaan työkokeilun varjolla! Tämähän on aivan selvä asia ollut jo kauan aikaa.
Mutta itsehän kansa on hallituksensa valinnut, mitä hittoa oikein valitatte. Sitä on kansa saanut mitä on tilannut. Pääasia että ei kuitenkaan tarvitse olla vassari ja punikki, sehän olisi katastrofi vaikka asiat olisivatkin paremminkin. Joten turvat kiinni ja tyytykää siihen mitä olette ansainneet!
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
https://www.aamulehti.fi/kotimaa/22-000-tyotonta-paasee-pirkanmaalla-uuteen-kokeiluun-24424512/

Voi tamperelaisparkoja! Lähes 200 virkaloista alkaa kyykyttämään työttömiä pupuleikkeihin siellä!
Ilmianna
Jaa
Eivät raukat uskalla kiusata ihan ketä tahansa. Minutkin olisi varmaan pitänyt jo aikoja sitten laittaa noihin pupuleikkeihin mutta ei löydy niin rohkeaa virkanilkkiä joka uskaltaisi edes yrittää, raukkoja ovat kaikki. Nuo virkanilkit käyttäytyvät kun uhamaikäikset kakarat jotka koettelevat rajojaan. Tosi paikan tullen ovat raukkoja ja heittävät pyyhkeen kehään ja luovuttavat kun ei ole rohkeutta istua tuleen omalla perseellä.
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13675633/virkanilkkien-kasittelyohjeet
Noille virkanilkeille pitää tehdä samoin kun kissalle joka ei suostu käyttämään hiekkalaatikkoa eli syöttää oma paskansa, toki riittää kun tässä tapauksessa sen syöttää kuvaannollisesti eli panna tajuamaan oma typerä käytöksensä.

Virkanilkin määritelmä

Virkanilkki (lat. virkusnilkus), tuo ihmistä päällisin puolin muistuttava olio lymyilee usein virastossa virkapöydän takana. Ihmisestä sen erottaa vain siinä että järki puuttuu täysin. Virkanilkin pää ei sovellu muuhun käyttöön kun hattutelineeksi, joidenkin osalta ei siihenkään.
Kun virkanilkki jää itse teossa kiinni lakien rikkomisesta ja/tai valehtelusta niin sen naama menee norsunvitulle ja muuttuu ensin vihreäksi, sitten keltaiseksi ja lopulta punaiseksi (aivan kuten liikennevalot), vettä tulee silmistä ja vaahtoa suusta. Sen lisäksi kuuluu epämääräisiä kurkkuääniä ja/tai mölinää jotka kelpaisivat kauhuleffan äänitehosteiksi.

Virkahaitake (lat. virkushaitakus), on muuten samanlainen kun virkanilkki mutta aiheuttaa laittomilla virkatoimillaan enemmän haittaa yksilöille ja yhteiskunnalle murentaen yhteiskunnan selkäränkaa ja moraalia sekä on häpeäksi koko virkakunnalle sekä yleiselle lain kunnioitukselle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Se on helppo mennä lain taakse piiloon
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ostarilla somput saivat taas nauramisen aihetta, on ne alkuasukkaat sitten loosereita.
Ilmianna
Jaa
Tämä jos jokin on rasistista touhua ihmisiä kohtaan. Työttömiä kohtaan tulisi olla jo jokin suoja miten heitä saa kohdella ja mitä heistä saa kirjoittaa. Keskustelupalstatkin on täynnä haukkumisia ja uhoamisia työttömiä kohtaan. Usein heitä haukutaan toisen luokan kansalaisiksi ja juopoiksi mitä suurin osa ei todellakaan ole!!!!! Tiedän monia täysin raivoraittiita työttömäksi joutuneita aivan fiksuja ihmisiä jotka vain ei ole saaneet töitä ja tiedän useita 50v jotka ovat ikänsä vuoksi jo ulkona markkinoilta. Ainoa ratkaisu tähän pelleilyyn on perustulo, joka koskee työttömiä ei niitä jotka ovat töissä. Perustulo ei ole tienaamista vaan summa jolla ihminen voi yrittää tulla toimeen jos töitä ei ole saanut. Perustulo on taattava nyky-yhteiskunnassa kaikille, sillä jokamiehen oikeudet on viety ihmisiltä pois....et saa kalastaa, metsästää, marjastaa...rakentaa metsään hirsitaloa vapaasti vapaaseen paikkaan, et saa polttaa puita pitääksesi itsesi talvella lämpimänä ilman lupia lupia ja lupia!!! Ilman rahaa ei maailmassa enää voi tulla toimeen, sillä kaikki omatoimisuus on estetty elättää itsensä luonnosta jne. Perustulo on ihmisen perusoikeus tänä päivänä!!!!! Se ei ole sama asia kuin olla hyvässä työssä ja saada palkkaa3000- 5000e kuukaudessa minkä moni saa!!!
Ilmianna
Jaa
THL:ssä on typin löylykauhaosaston suunnittelu, THL ehdottaa Theresienstadtin leirin juden ratin mukaista mallia IL:ssä. Asiakasraati saisi ehdottaa vauva.fi:ssä, millainen löylykauhan pää saisi olla.
Ilmianna
Jaa
Turpa kii kantasuomalaiset työttömät. Teidän työnne mamut tekee halvemmalla.
Ilmianna
Jaa
Minut uhataan laittaa työkokeiluun tai kuntouttavaan ja kaikki ehdottamani paikat olivat kuulemma täynnä ja laitetaan minne on vielä tilaa. Miten tällainen voi auttaa minua etsimään töitä, kun ei ole edes mahdollista kertoa ja antaa tietoa omasta osaamisesta ja kiinnotuksen kohteista työpaikkaa ajatellen. Kaikki mitä kertoo on aivan turhaa. Minullekin vain sanottiin, että heille on tullut määräys ylemmältä taholta, että heillä on tässä nyt painostus laittaa työttömiä kuntoutukseen eli siinäki virkailijat siis eivät piitanneet yhtään meistä työttömistä vaan tuijotettiin omaa napaa ja sitä, että saavat sanoa, että ovat tehneet tehtävänsä. Pitkäaikaistyöttömänä tuntuu olevan täysin toisten armoilla ja se tuntuu todella kamalalta!
Ilmianna
Jaa
Eikö nyt hallitus voisi työllistää niihin oikeisiin tukitöihin, mitä tarjottiin ennen kuin kokoomuksen pitkä taival oppositiossa päättyi parilymmentä vuotta sitten, niin lehdet voisi kirjoittaa, että pupulit eivät ole ainutta terapiaa. Voitaisiin esitellä työttömiä, jotka tekevät rehellistä työtä pikkupalkalla. Orpo ja EK eivät anna edes opiskella.
Ilmianna
Jaa
Äänestäkää vaan Kepua ja Kokoomusta ensi vaaleissakin niin kyllä tätä ihanuutta riittää!
Ilmianna
Jaa
Ajatelkaa ihmiset, Tanskassa pelkkä toimeentulotuki on 1500€/kk - ihan jokaiselle.

Suomessa eivät palkat, eivätkä eläkkeet, yllä edes tuolle tasolle. Varsinkaan Veroparatiisiporvarihallituksen, perustuslain vastaisten leikkauksien jälkeen.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14821783/ilta-sanomat-on-natotrolli-

Suomen kansan pitäisi mennä SUURLAKKOON - Kerralla ja kunnolla, kaikki liitot ja ihmiset.

Rajat oikeusvaltiolle on menetetty, eikä voi puhua enää aidosta demokratiastakaan, kun esim. sananvapaudet puuttuvat. Eikä medioista ole mihinkään, harvoja poikkeuksia ja toimittajia lukuun ottamatta. Ne toimittajat, eivät näytä olevan ainakaan natotrollaukseen keskittyvässä IS:ssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samantien kapinaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
1 VASTAUS:
asiaa, ammattiliitot on HIIRENPASKAA
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Järkyttävää ihmisten kohtelua!!
Ilmianna
Jaa
Mitä tekee työtön, kun yhteiskunta tarjoaa elatuksen vuodeksi tai pariksi sen vastineeksi, että käy pari viikkoa pupuleikeissä? Valittaa kohteluaan, kun raha ei tulekaan täysin tyhjästä! Pullamössöväen vaatimukset ovat mahdottomia tyydyttää... siksi niille eivät varmaan työtkään kelpaa.
Ilmianna
Jaa
Kuntouttava työtoiminta on mainio keksintö.
Siinä sitä joutuu nostamaan perseen penkistä ja lähtemään liikkeelle.
Kyllä tämä vihaksi käy, kun näin meitä vedätetään.
Tässä sitä menee monet entiset hyvät päivän vituralleen.
Harmittaa ja vihaksi käy, niin, että!
En näitä "vapaapäiviä" olisi vaihtanut työtoimintaan EN.
Ilmianna
Jaa
En ole nykyajan pupuleikeissä ollut, mutta silti työkkärin kursseilla: tuntuu, että kouluttajiksi valikoituu kimurantteja tapauksia, joille kurssi on ilmaista terapiaa. Myöskin tykkäisivät olla lasten leikittäjinä, mutta siihen taidetaan tarvia jonkin sortin pätevyys toisin kuin työttömien leikittämiseen. Mutta asenne on vähän sama, ihan kuin työttömät olisivat lapsia. Lisäksi kouluttajat piikittelivät toisiaan. Kiusausmentaliteetin uhka leijui kokoajan ilmassa. Kaikki kurssilaiset jännittyneitä, ettei vaan joku rupea kiusaamaan. Esim. yhtä ulkomaalaista kiusasi sen erikoisesta nimestä, eipähän sitten enää kurssilla näkynyt sitäkään tyyppiä.
Eräs naiskouluttaja rupesi ahdistelemaan naiskurssilaista. Huumetyypin näköinen mieskouluttaja roikkui nuoressa pojassa kiinni. Joku kurssilainen katsoi koneelta pornoa. Puolet koulutettavista ja kurssinpitäjistä olivat kuin kuin henkisesti epävakaita väkivalta- tai seksuaalirikollisia. Fiilis kurssilla jotenkin yliseksuaalinen. Kouluttaja kehuskeli ryhtyvänsä huumediileriksi. Kaikenlaista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ja Sipilä tumputtaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
lesta_tyyliin kirjoitti:
Ja Sipilä tumputtaa
Sipilä ei tumputa. Se on syntiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyväksyisin tämän tapaisen alistamisen turvapaikanhakijoita kohtaan, en kantasuomalaisia.
Ilmianna
Jaa
Kyllä noita työttömiä voi vähän simpauttaakin. Suurin osa yrittää elää päivärahoilla ja kaikenmaailman tuilla eikä ole aikomustakaan hakea töitä.
Vähän pitää motivoida työttömiä lähtemään töihin, kyllä töitä on. Urakoitsijat joutuu Puolasta ja Virosta roudaamaan työväkeä kun suomalaisille ei hommat kelpaa jos joutuu ulkohommiin tai on vaara mennä tukka sekaisin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Kyllä, työkykyähän tunnetusti edistää se, että työtön poljetaan maanrakoon eikä kannusteta oikealla tavalla etsimään ja löytämään töitä. Tästähän mulkulla narsistipomolla on jokapäiväistä kokemusta omassa työpaikassaan, jossa hitlerinä häärii omien vielä töissä olevien orjiensa kanssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
jåwmfgfgfg kirjoitti:
Kyllä, työkykyähän tunnetusti edistää se, että työtön poljetaan maanrakoon eikä kannusteta oikealla tavalla etsimään ja löytämään töitä. Tästähän mulkulla narsistipomolla on jokapäiväistä kokemusta omassa työpaikassaan, jossa hitlerinä häärii omien vielä töissä olevien orjiensa kanssa.
Ihmisen pitäisi kannustaa työntekoon ihan sen, jos hän haluaa syödä.

Jos työttömiä kuitenkin on pakko elättää, on ihan hyvä vaihtoehtoinen tapa tehdä työttömyys mahdollisimman nöyryyttäväksi. Jonkun voi kannustaa töihin se, että siten saa säilyttää itsekunnioituksensa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Nyt sitä itketään lähetetyistä työntekijöistä. koska hekin todennäköisimmin joutuvat maksamaan saman veron kuin suomalaiset. Työeläkevakuutusmaksupetos on työnantajan rikos.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"Suurin osa yrittää elää päivärahoilla ja kaikenmaailman tuilla eikä ole aikomustakaan hakea töitä. "
Mihin tuollainen "varma tieto" perustuu?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tuollaisen mulkun työmaalla kivireen vetäminen tapahtuu aina itkien ja hammasta kiristäen, mutta työtön voi tanssia ja äännestää vasemmistoliittoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yli 50-vuotiaita turha nöyryyttää, ne ei töitä kuitenkaan saa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ja jos meitä 6-kymppisiä yrittää nöyryyttää niin voi olla että tuo nöyryyttäjä ainut joka joutuu nöyrtymään.
Se joka viimeksi kyykyttää se parhaiten kyykyttää!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos työttömät perustaisivat valtion, siellä näännyttäisiin nälkään. "Ruoka ei vain riitä kaikille, ei voi mitään." Eihän kukaan nyt voi ihan itse painua kasvattamaan haluamaansa ruokaa, vaan hallituksen pitää jakaa niukkuutta.

Eivät pupuleikit tietenkään täysjärkisille aikuisille sovi, mutta työttömät ovatkin lähempänä lapsia tai vammaisia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Natsit olivat pitkälti työttömiä rintamamiehiä, ja valtio syntyi. Leninin porukka rosvosi, ja syntyi mahtivaltio.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Se valtio toimisi hyvin, sillä siellä saisi kaikki itse toimia omatoimisesti ja viljellä, kalastaa, rakentaa hirsitalon metsään ja elää luonnon antimista ja vaihtokaupoista. Tämä nykymalli ei toimi ja luvat kaikkeen mitä tekee on sairautta. Et ole vapaa ihminen nyky-yhteiskunnassa.
Ihmisellä ei ole enää jokamiehen oikueksia olet antanut ne pois!!! Ihminen ei ole vapaa vaan markkinatalouden ja median orja! Nykyään ihmiset "työskentelee" laatikkorakennuksissa ja näyttelee toisilleen palkalla ostettuja uusia kännykköjään joita sitten tuijotellaan ja hups se työnteko vähän kärsii kun pitää somettaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kukakohan sen ruokalusikan vie työttömän suuhun? Sinäkö, joka heidän selkänahastaan revit miljoonaomaisuuden ja eräänä kauniina päivänä totesit, ett nyt MULLA on riittävästi veroparatiisissa ja paat luukut kii. Ei kaivele aikanaan saamat valtion miljoonatuet eikä muukaan. Pääasia, ett ITELLÄ on kaikki hyvin. Tällänen ihmiskuvatus voi olla vain KOKKARE.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kuvailija kirjoitti:
Kukakohan sen ruokalusikan vie työttömän suuhun? Sinäkö, joka heidän selkänahastaan revit miljoonaomaisuuden ja eräänä kauniina päivänä totesit, ett nyt MULLA on riittävästi veroparatiisissa ja paat luukut kii. Ei kaivele aikanaan saamat valtion miljoonatuet eikä muukaan. Pääasia, ett ITELLÄ on kaikki hyvin. Tällänen ihmiskuvatus voi olla vain KOKKARE.
Miten työttömän selkänahasta mitään revitään? Olen luullut työttömiä lähinnä kulueräksi. Teen kyllä mielelläni miljoonaomaisuuden, mutta tarvitsen vähän tarkempia ohjeita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Onpa ressu omaksunut aivopesun kliseet kuin hyödyllisen idiootin tuleekin. Ja kuvittelee itse olevansa immuuni työttömyydelle ja kyykytykselle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kannattaa äänestää edelleenkin porvareita. Kansa haluaa elää vaikka paskahuusin alla - kunhan ei vaan äänestä vassareita! Eläköön porvarikomento!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Vasemmisto se byrokratian ylin ystävä on. Oikeisto heittäisi varmasti mielellään kuikkaa näillä kursseilla ja mieluummin vaikkapa vähentäisi verotusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Sehän tässä erikoista onkin, ett' byrokratia on luotu sosialistien toimesta, mutta sitä pyrkii yli-innokkaasti konservatiivit hyödyntämään.

" Oikeisto heittäisi varmasti mielellään kuikkaa näillä kursseilla "
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hei työtön, menetkö huomenna taas nöyryytettäväksi?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
6 VASTAUSTA:
Jouduin työttömäksi kun firma meni nurin ja uutta työtä en ole sitten milään saanut. Työhalua on ja kovasti etsin, mutta turhaan. Oli hyvä palkka ja työ ja nyt sinnittelen työmarkkinatuella ilman muita etuja. Ikä 50v ja kuntoutukseen alalle jota en ole koskaan tehnyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Sama homma täällä. Kohta 50v ja uutta työtä ei löydä vaikka kuinka yrittäis ja aina kun olisi edes pieni mahdollisuus vie sen parikymppiset nenän edestä!
Nyt sitten yritetään nöyryyttää ja viedä ihmisarvo vaikka olen veroja maksanut useamman kymmenen vuotta, kun aloitin heti jo peruskoulun jälkeen työskentelyn. Mitään jatko-opintoja minulla ei ole.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
alaväärä kirjoitti:
Jouduin työttömäksi kun firma meni nurin ja uutta työtä en ole sitten milään saanut. Työhalua on ja kovasti etsin, mutta turhaan. Oli hyvä palkka ja työ ja nyt sinnittelen työmarkkinatuella ilman muita etuja. Ikä 50v ja kuntoutukseen alalle jota en ole koskaan tehnyt.
Sipilä ja Orpo tarjoavat eutanasian, ota se vastaan että kokkareet tekevät hiukan enemmän rahaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
jätetttä kirjoitti:
Sipilä ja Orpo tarjoavat eutanasian, ota se vastaan että kokkareet tekevät hiukan enemmän rahaa.
Sipilä on lestadiolainen, se ei päästäisi ketään tuskistaan. Syytä toki olisi, sillä mitä järkeä on maksaa isot rahat siitä, että kärsivää eläintä pidetään hengissä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
alaväärä kirjoitti:
Jouduin työttömäksi kun firma meni nurin ja uutta työtä en ole sitten milään saanut. Työhalua on ja kovasti etsin, mutta turhaan. Oli hyvä palkka ja työ ja nyt sinnittelen työmarkkinatuella ilman muita etuja. Ikä 50v ja kuntoutukseen alalle jota en ole koskaan tehnyt.
Vähän aikaa ku seuraat tätäkin ketjua, sinut todetaan syylliseksi työttömyytees. Et sitte kommari(extyökkäri) muistanu maksaa jäsenmaksuu hälle, jolloin sullakaan ei ois murheen päivää, vaan VOIT VALITA seuraavan työnantajas.

Kaikesta paskasta huolimati, voimia jatkoon. T: Ystävä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
jeesussearmahtaa kirjoitti:
Sipilä on lestadiolainen, se ei päästäisi ketään tuskistaan. Syytä toki olisi, sillä mitä järkeä on maksaa isot rahat siitä, että kärsivää eläintä pidetään hengissä?
Bisnestä kuoleman rajoillla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mikä meininki muissa pohjoismaissa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ruotsissa laitetaan opiskelemaan ainakin kaikki valkolaiset
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pupujussille pusu, siten työntää sen housuihin ja maustaa sen "majoneesilla" ja ojentaa ohjaajalle ja sanoo, että nyt on sinun vuoro pussata pupua.
Ilmianna
Jaa
Minä lähden ajamaan palkalla trukkia, joten jääkää te luuserit vaan pupuleikkejänne leikkimään! Haistakaa työttömät perse!
Ilmianna
Jaa
Eikö tällainen touhu ole täysin RASISTISTA???!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Bideekin varmaan kiljuu jotta ihmisoikeudet kuuluu kaikille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei kuulu nykyaikaan tuollainen, väliaikariihessä taas ovat työttömien kimpussa, mikä niitä riivaa? Jättäkää pienituloisimmat rauhaan! Ja verottakaa sieltä missä sitä rahaa on! Vapaavuori kääri tuosta noin vaan 340 000 tekemättä mitään, jos laki on tuollainen niin laki on MÄTÄ
Ilmianna
Jaa
Äänestäkää porvareita ensi vaaleissa! Porvarikomennossa on ihana elää. Ei byrokratiaa, ei sosialisointia, ei kolhooseja. Ei punikkivaltaa joka suunnittelee vallankumousta ja Suomen ryssittämistä! Veroja kerätään reilusti kaikilta etenkin pienituloisilta, että suurpääoma saa siirtyä veroparatiiseihin. Isoille herroille enemmän palkkaa että saavat rössästellä! Kansa saa olla vapaasti tehdä töitä ilman sitovia ja hidastavia työehtosopimuksia tai työaikalakeja! Työnantaja saa määrätä palkan, ei tarvitse lakkoilla - ei tule katkoja ansioihin!
Olkaamme kaikki porvareita, kokoomusta tai kepua! Muistakaa äänestää!
Ilmianna
Jaa
En suostu
Ilmianna
Jaa
Olin täysin terve ja iloinen ihminen ennen työttömyyttä. Kun jouduin kuntouttavaan oli se niin ahdistavaa, sillä minua kohdeltiin toisen luokan kansalaisena. Alkoi ahdistus ja masennus kun jouduin jo kolmannen kerran pompotettavaksi. Nyt olen sairaseläkkeellä vain ja ainoastaan näitten orjatöiden vuoksi. Ei kestänyt mieli tällaista touhua.
Ilmianna
Jaa
Tämän päivän työelämässä se terveys menee. Itse olen moninverroin terveempi kun pääsin työttömäksi ja päivärahoilla eläjäksi. On sitä veroja maksettu niin paljon että nyt otetaan takaisin sen minkä keretään! Pidetään lystiä ja katsotaan kun jotkut raataa orjatyössä melkein ilman palkkaa itsensä siniseksi! Onko se muka joku autuus. Lahtarit riistää oikeasti tuhkatkin pesästä!
Kasaa mielesi ja ota elämä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Näinkin voi käydä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tämän päivän työelämässä se mielenterveys menee.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minua ei yhtään haittaisi, jos siellä nöyryytettäisiin seksileikeillä.
Ilmianna
Jaa
Liikuntaa pitäisi työttömien harrastaa, se pitää mielen virkeänä. Osallistuminen ulkoilulenkkiin tai johonkin joukkuepeliin tulisi ottaa työttömien aktivointikriteeriksi. Liikunta edistää myös kansanterveyttä ja siten säästää yhteiskunnan kustannuksia. Ei se sohvalla löhöily ja kaljan kittaaminen voi olla hyväksyttävää kun muut kuntoilevat ja tekevät töitä hiki päässä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Taitaa yhtä harva tehdä töitä hiki päässä kun työttömistä löhöilee sohvalla ja kittaa kaljaa, eli ei juuri kukaan. Sitkeässä on median muokkaamat "totuudet" joidenkin homepersefossiiien päässä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sairasta touhua.
Ilmianna
Jaa
Tämä sosiaaliturbv pitäisikin antaa vain niille jotka sitä äänestää,muut olkoot omillaan,ja pienemmillä veroilla. Ne ketkä maksaa myös saavat.
Rahastopuskurit vain pitäisi kerätä niin suuriksi että valtion ei tarvitsisi ottaa mitään velkaa ollenkaan.
Pari vuotta menisi kun sosiaaliturvaa maksavat keräisivät bkt:stään suuren määrän rahaa valtion tileille sekä yritysten tietysti kuuluisi maksaa nykyistä suurempaa veroa koska Suomen alueella toimivat. Mutta kun rahaa on kerätty tarpeeksi,keräys voitaisiin lopettaa js siirtyä vain saamaan korkotuottoa pääomalle.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Työttömiä NÖYRYYTETÄÄN pupuleikeillä

http://www.iltalehti.fi/tyoelama/201704112200097548_tb.shtml

Sadistiset pervotko noita kursseja vetää?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta