Cheek on kloonattu

uwannawakeup

Jos vähänkään asioihin kiinnittää huomiota, näkee että Tämä nykyinen Cheek ei ole se joka alunperin median kuvissa poseeraa. Hakekaa kuvia alkuajoista nykyiseen, esim. verratkaa kasvojen mittasuhteita,kasvojen pituutta,leukaa,korvan rakennetta. Alkuperäisellä Cheekillä on pitempi naama, jämäkämpi leuka ja korvat on erilaiset, kuka tahansa voi nähdä että kyseessä on eri henkilö. Myös tästä alkuperäisestä saa eri "vibat" kuin nykyisestä...ihmisen syvin olemus eli sielu on eri. Vaikuttaa siltä että näitä cheekkejä on useita, jotka mahdollisesti vuorottelevat julkisuudessa tai uusi klooni astuu kuvaan. Eikä kloonaus rajoitu tähän yhteen henkilöön, vaan tässä maassa on monia muita jotka on kloonattu. Tää todellisuus koskien ihmisten kloonausta on totta, ja asia johon tavallinen, laput silmillä oleva ei osaa kiinnittää huomiota. Kloonin tunnistaa kuitenkin ennen kaikkea korvista, sillä niiden muoto ja rakenne on kaikilla ihmisillä yksilöllinen, ja naaman luusto ja mittasuhteet ei muutu ilman leikkauksia. Julkkisten, esim. laulajien kloonaamisesta löytyy netistä paljon materiaalia jos vaan hakee. Maailmassa tapahtuu kulissien takana sellaista mitä kukaan ei osaa edes kuvitella....takana kieroutunut, sairas ja pimeä valtakoneisto. Samalla tavalla musiikkimaailmaa hallitsee pimeyden voimille itsensä myyneet. Kannattaa avata silmät ja intuitio niin näkee verhon läpi, ainakin osan totuutta.

24

1367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cheeekkari

      Sama . Myös oikee miley cyrus delas aikoinaan ja sen tilalle cloonattiin tää nykyinen. Totuus on tarua ihmeellisempää

    • Luettavissa

      Muovikuoret hampaissa, kauneus leikkaukset jne. muuttaa olemusta. Ei näiden julkkujen ja m....jen kohdalla ole muusta kyse.

      Lue tuo Seiskan juttu näiden Sisäpiiristä. Siinä on pimeyttä riittämiin.

      • JokuTuhosiHyvän

        Mitä pimeyttä on kaveripiirissä? Kirjoittelut tutkittiin ja mitään laitonta ei tullut esille.
        Jare Tiihonen totesi jossakin, että yksittäisiä asioita oli irrotettu asiayhteydestä, jolloin se näytti aivan muulta mitä olikaan.
        Toivottavasti tämä kaveripiirin tuhoaja saa ansionsa mukaan omassa elämässään.


      • Anonyymi

        voisit laittaa nettiosotteen sivulle- koska ei löydy.

        klooniteollisuus ollut jo 80-luvulla.. USAssa tietenkin mutta saattaa olla jo muuallakin...


    • CrazyReality

      Cheekin musavideolla "Jos mä oisin sä "

      https://m.youtube.com/watch?v=yMMqVQ7RozM

      asia on lätkäisty niin esille, että kukaan ei osaa sitä edes ajatella koska se on niin näkyvillä.

      Video vaikuttaisi olevan suora viittaus kloonaustodellisuuteen: Cheek katsoo videolla monitorista toista Cheekkiä, kopiota itsestään joka videon lopussa kävelee hänen luokseen. Tämä klooni on melkein identtinen ulkoisesti, mutta kuitenkin sisältä eri.

      Tarkkasilmäinen huomaa valkolippis-cheekin ja tummalippis-cheekin kasvoista kyseessä olevan kaksi eri yksilöä, kaksi eri versiota cheekistä, kaksi kloonattua Cheekkiä. Biisin sanoissa Cheek sanoo: " Voin viedä sisään ovista jost et tiedä mitää, ja sen jälkeenkään et saa olla tietävinään " Viittaus kloonaustodellisuuteen, joka pitää kuitenkin salata? " Mä en Oo sä ja sä et Oo mä " eli Cheek klooni 1 sanoo klooni 2:lle että ne on eri henkilöitä vaikka ovat geneettisesti toistensa kopioita.

      Video "Liekeissä" https://m.youtube.com/watch?v=vYbNmHk5jnA

      taas vaikuttaa esittävän jonkinlaisen maanalaisen paikan jossa käytävän varrella olevassa ikkunallisessa "kammiossa", yhdessä monista, Cheek-klooni kärvistelee sidottuna kahleisiin apean näköisenä.


      Nämä videot voi joku nähdä vain pelkkänä taiteellisena tulkintaan, mutta jos vaan osaa nähdä vihjeet niin huomaa että symboliikka on siellä tarkoituksella.

    • Heheheee

      Hhheeehhhheeee... Kyllä on jollakin mielikuvitus valloillaan.

      • Anonyymi

        mitenkää aiheeseen liittymättä mutta myös mielenkontrolli-aivopesu voi muuttaa ihmisen aika paljon- "eri tyypiksi"... ja vaikuttaa jopa ulkonäköön...


    • TruthIsInsideYou

      No, voihan niin ajatella, ja se on helpompaa ajatella et se kaikki on vaan mielikuvitusta, mutta Kuka Tahansa pystyy tuntemaan ja näkemään että 2009 videolla oleva Cheek on ihan toinen henkilö, kuin nykyisin julkisuudessa esiintyvä.
      Ihmisen luonne, sekä tapa puhua ja olla ei muutu noin radikaalisti näinkin lyhyessä ajassa. Sitä paitsi 2009 videon Cheek on vanhemman näköinen, kuin Cheek nykyään. Myös vanhalla videolla Cheekin puheääni ei ole mitään mörinää, ja hänestä tulee vilpitön, tunteita näyttävä, tavallinen, jopa nöyrä vaikutelma....tuleeko nykyisestä cheekistä??
      2009 vuodelta cheekillä on tummat kulmat..nykyisellä ei, suu on erilainen...ilmeen rypistelyä...korvat erilaiset...

      Kyseessä on eri ihminen. Nykyinen on klooni, ja kuten sanottu näitä cheekkejä on useita.
      Eri pituisilla naamoilla, leualla, nenällä, eri muotoisilla ja kokoisilla korvilla.
      Hiuksenhienoilla eroilla piirteissä, jotka vaatii tarkkuutta et ne erottaa.

      Jotkut jotka pystyy, näkee sen esteen läpi...valheen läpi, tuntee sen intuition kautta...että jokin ei täsmää, jokin...ja se jokin on se mitä kukaan ei vois ikinä edes kuvitella , mutta joskus se totuus on jotain muuta kuin se miksi realiteetit esitetään. Tää on vaan yksi monista asioista, joka pimitetään ihmiskunnalta.

      • Heheheee

        Oletko huomioinut sitä, että ihminen muuttuu ajan myötä - toiset enemmän ja toiset vähemmän? Itse huomaan hänen muuttuneen ja saman huomaan itsestänikin...hehhehheh...


    • Kumihammas

      Juu ja näkyi nyt b-jobi menneen pieleen kun hampi poikki

    • ThinkWithIntuition

      Up Tämä ketju. Tässä mahdollinen totuus. Ehkä yksi syy siihen miksi Cheek lopettaa esiintymisen.

      • ThinkWithIntuition

        Tässä levynkannessa "Käännän sivuu" https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Käännän_sivuu lukee tienviitassa "Cheek 5th" esim. 5th Street englanniksi. Mutta jospa se tarkoittaakin että kyseessä on "viides Cheek" .Viides Cheek-klooni? Onko silloin tehty viides versio Cheekistä, vuosi 2005. Monesko versio nykyinen on? Siksikö lopetti uran että kloonaus on tapahtumissa mukana?

        Huomio myös kiinnittyy kasvoihin levynkannessa. Ei juuri muistuta nykyistä Cheekkiä. Hyvin tummat kulmat, nykyään vaaleat? Pitkähkö leuanmuoto nykyään lyhyt. Katse myös näyttää erilaiselta nykyään.

        Moni julkkis ja youtube-henkilö joita ihmiset Suomessa ja maailmalla seuraa vaikuttaa olevan jotenkin keinotekoisia. Iho usein kummallisen muovia muistuttavan näköinen, ainutlaatuinen yksilöllinen luonne ei tule henkilöstä esiin, silmien katse usein tyhjä ja seisahtunut. Onko siellä niiden silmien takana sielullinen olento vai pelkkä tyhjä robottimainen ohjelmoitu mieli? Voiko sielu olla robotoidin, keinotekoisen kloonin sisällä?

        Tekstiä robotoideista, kloonauksesta:

        http://www.heinola.org/~patato/fritz15.html


      • ThinkWithIntuition

      • OletkoNähnytLivenä
        ThinkWithIntuition kirjoitti:

        Siis linkki Käännän sivuu - levynkanteen.

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Käännän_sivuu

        Miksi selität asiat noin?
        Hänellähän on 20 vuoden aika Cheekinä, valokuvia muokataan ja niitä otetaan eri suunnalta yms. Tupakoinnin hän aloitti jossakin vaiheessa uraa, jolloin myös ääni muuttuu yms.
        Oletko koskaan nähnyt häntä livenä?


    • kloonausontotta

      Olet oikeassa!! Ihmisten kloonaus on todellista. Maailmassa on todella olemassa kloonattuja ihmisiä.
      Suuri osa heistä on ns. "julkkiksia". Verratkaapa vain laulaja Katy Perryä ja näyttelijöitä Zooey Deschanelia sekä Rachel Shelleytä ja Mia Kirshneriä. Ja George Clooneyn nimi, kuin parodiaa - clooney?
      Ja Britney Spearsilla on jopa laulu Mona Lisa, jossa sanotaan: "Hän on kloonattu".
      Ihmettelin aina kun Demi Moore teki "comebackin" julkisuuteen vuoden 2000 alussa, että miten hän voisi olla sama henkilö kuin aiemmin. Niin erilaiselta hän näytti, samanlaiselta mutta todella kuin paljon nuoremmalta versiolta, mutta ikänsä puolesta hän oli 20 vuotta vanhempi.
      Lehdet kirjoittivat että hän oli ollut kauneusleikkauksessa, mutta miten se on mahdollista ilman näkyviä merkkejä?
      Sanotaan myös että huippumalleja vain "löydetään" jostain, usein suurelta Venäjältä. Mutta mitä jos niin ei olekaan? Jotkut mallit näyttävät hämmästyttävän samanlaisilta keskenään, esimerkiksi Adriana Lima ja Miranda Kerr. Myös Milla Jovovichissa on jotain kummallista, erityisesti hänen pistävän vaaleansiniset silmänsä. Sellaiset on myös Cameron Diazilla.
      Michael Jackson on myös todella kummallinen tapaus, kyseessä ei mitenkään voi olla sama henkilö mustana ja valkoisena.
      Kolmetoista syytä -sarjan päähenkilö Katherine Langford näyttää hämmästyttävästi tutulta, vaikka kuulemma hänestä tuli tähti vasta kyseisen sarjan myötä.

      Myös Suomessa on kloonattuja ihmisiä julkisuudessa, olen melko varma että niihin kuuluvat mm. Cheek ja Sanni. Epäilen myös Nylon beatin Jonnan ja Erinin olevan klooneja. Sara Forsberg oli suomalainen tavallinen nuori nainen, josta tuli julkisuuden henkilö kuulemma Youtube-videonsa myötä, jossa hän lausui sujuvasti monia tuntemattomia kieliä. Idea oli kaiken lisäksi vielä ettei hän sanonut varsinaisesti mitään vaan puhui ”siansaksaa”. Hänen videonsa näyttökerrat kuulemma ”räjähtivät” yhden yön aikana, tämä kuulostaa jokseenkin erikoiselta.

    • Anonyymi

      Tsiikin sylkeä ja kantasoluja istutettiin pahkasian uterukseen Viikin eläinsairaalassa. Tuloksena täydellinen kopio itse maestrosta. Koko homman masinoi Soros, mutta tarkoitusperät ovat toistaiseksi jäänet hämärän peittoon.

    • Anonyymi

      Ihmisen kloonaus on jo teollisuutta. Kanadassa se aloitettiin jo vuosikymmneiä sitten.
      Nykyään toimisto siirtyi muistaakseno Kaliforniaan_:
      https://t.me/c/1878216607/2130
      Janelle Monáe says she can juggle music, film and the rest of her life because she has "a clone" under a contract.

    • Anonyymi

      🦍💩

    • Anonyymi

      🦍💩

    • Anonyymi

      Lloyd Austinin uuden kloonin ennustettiin valmistuvan 23. 1. paikkeilla julkisuuteen. Niinhän tuossa kävi, että hän tuli videolla julki 24.1.
      https://www.bitchute.com/video/xSNID7JE0kBQ/
      Tosin videon tausta näyttää aika omituiselta.

    • Anonyymi

      Cheekin tapauksessa on mahdollisesti kasvatettu uusia elimiä hänen omista kantasoluistaan. Sehän on kätevää että voitais kasvattaa esim uudet munuaiset, sydän, keuhkot ihmisen omista kantasoluista. Näin vältytään ikäviltä hylkimisreaktioilta. Tällä tekniikalla on voitu tehdä Cheekille varaosia. Näkeehän sen siitäkin että Cheek ei ole vanhentunut 20 vuoden aikana näkyvästi ollenkaan. Cheek on usein matkustanut ulkomaille virallisesti lomailutarkoituksissa. Luultavasti nuo lääketieteelliset toimenpiteet on tehty noiden lomamatkojen aikana ökyrikkaiden klinikoilla. Näkisin että Cheekin kasvojen ihoa on uudistettu ja hiuksetkin on kuin 17 vuotiaalla. Tuuheat ja kuohkeat hiukset jotka säilyttävät aina muotonsa. Tupakointikaan ei liiemmin vahingoita Cheekkiä. Aina voidaan kasvattaa hänelle uudet keuhkot. Alkoholiakin voi käyttää huoletta ainakin maksan suhteen. Luulen että Cheekille on jo kasvatettu varamaksa. Tämä on todella kätevää tekniikkaa mutta se on vielä toistaiseksi niin kallista että tavallisilla ihmisillä siihen ei ole varaa. Cheekkiin tehdyt operaatiot on tietenkin salaisuus ja nämä ovat vain arvauksia. Epäilen kyllä että Cheekille on tehty ainakin kasvojen ihon ja hiuksistoon tehtyjä operaatioita. Muita kuluvia osia lienevät äänihuulet ja suolisto joihin lienee tehty huoltoa suurella kädellä.

    • Anonyymi

      räppäri-klooneja kloonataan varmaan myös suomen rajalla kun maahan tulee koko ajan lisää...?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe