Karismattisten Voitelu ?????

voitelussa

Koko ajan karismaattiet tuomitsi meitä varottajat kun me sanoimme että voitelu on Luciferin voima koska ei Jumala voi käyttää saasta niin kuin nyt tuli ihan julkisesti ilmi että Patrick on.. Oletteko löytäneet Rakkaat karismaattiset teidän Raamatussa että Jumala käyttää homot ja että Jeesus olisi lähettänyt homot kaikkien maalimaan tekemään kaikki hänen opetuslapseksi??

12

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voitelussa

      Karismaattisten vouhutus on hiljentynyt ! Mutta vielä vain aniharvassa on noussut Jumala Pelko että missä oikein uidaan ja on lähtenyt hakemaan Pelastusta siitä Voimasta mitä kaataa uskovaiset ja saa heidät aivan mielisairaan näköisiä! Kumma juttu mun mielestä ettei pelastus ja vapautus Jeesuksen Nimessä ja Veressä Luciferin voimasta !!

      • sekavaasoppaa

        mitä oikein selität!??


      • Voitelussa
        sekavaasoppaa kirjoitti:

        mitä oikein selität!??

        Totuuden joka ei taida mielyttä sun henkesi ja herrasi ??


      • saviseutulainen

        Nm. "Voitelussa",

        teki varsin hyvän ja tärkeän aloituksen ja tuo sitä seuraavassa viestissään selkeästi esille mistä karismaattisessa KAAOKSESSA on kyse.

        >>Mutta vielä vain aniharvassa on noussut Jumala Pelko että missä oikein uidaan ja on lähtenyt hakemaan Pelastusta siitä Voimasta mitä kaataa uskovaiset ja saa heidät aivan mielisairaan näköisiä!<<

        Juuri näin!
        Kundaliinivoimasta eli valhe henkien riivaajavoimasta on kyse.


      • TotuuttaRakkaudessa

        Niin on. Totuuden& Rakkauden Hengellä täyttyneet, havahtukaa että Herramme Jeesus koettelee kaikkien sydämen asenteita, Hänen sallimansa hengellisen KAAOKSEN keskellä! Osottautukaamme Hänen palvelijoikseen, autetaan ja nostetaan toisiamme siten miten Herra voimia ja kestävyyttä antaa! Ei anneta perkeleelle voittoja toinentoisensa perästä! Siunausta.


    • SatunnainenOhilukijainen

      Meidän Jumala on järjestyksen Jumala ja Jeesuksen todelliset opetuslapset maailma tunnistaa siitä että heillä on rakkaus keskuudessaan.

    • Kyllä Patrick Tiainen oli Jumalan käytössä ja Pyhä Henki vaikutti hänen kauttaan. Jotkut saattoivat hengessään havaita, että hän taisteli haureellisuutta vastaan, mutta se ei tehnyt häntä luciferin voitelemaksi. Oli selvästi nähtävissä, että Patrick taisteli tätä kiusaustaan vastaan ja halusi palvella Herraa kokosydämisesti.

      Opissa saattoi olla joidenkin mielestä virheellistä painotusta, mutta Pyhä Henki selkeästi vaikutti hänen palvelustyössään ja hedelmänä oli monien uskoontulo ja sairaiden paranemisia.

      Jokainen voi myös mennä itseensä ja nähdä, että itselläkin on kiusaus jollakin elämän alueella - Patrick siis ei ole poikkeus. Kun henkilö on vielä paljon Jumalan käytössä, niin saatana sitäkin aggressiivisemmin hyökkää ja tekee kaikkensa, ettei Jumalan työ edistyisi, eikä ihmisiä tulisi uskoon. Meidän tehtävä ei siis ole syytellä, vaan rukoilla Jumalan valtakunnan työntekijöiden puolesta. Ymmärtää myös, että he ovat aivan erityisen kovalla taistelurintamalla ja todellisen saatanan hyökkäyksen kohteena. Saatana etsii ne heikot alueet ja hyökkää niihin hyvin voimakkaasti.

      Parasta, mitä nyt voisimme tehdä, olisi rukoilla Patrickin puolesta, että hän pääsisi ylös lakeemuksestaan, eikä jäisi siihen.

      • AnythingGoes

        Mitä vieläkin rajumpaa tarvittaisiin, että heräisit eksytysten lumoista?


      • Oikea.Mielenlaatu

        Vanhurskaita ovat nm uusi.luomus sanailusi!


      • älkää.uskoko.tiaista

        Patric Tiainen ei ole koskaan ollut Jumalan valtakunnan työntekijä, vaan eksyttäjä ja harhaanjohtaja, jonka Jumala on paljastanut, jotta Hänen lampaansa kavahtaisivat laumaa raatelevaa sutta.


    • mnähh

      Ei yhtään Jumalan pelkoa elää synnissä ja saarnaa. Itse kyllä pelkäisin henkeni puolesta jos toimisin noin. Yhä vaan häntä palvotaan ja väitetään itse Jumalan olevan puolellaan voi kauhistus.

    • EläHöpise

      Uusi luomus: "Et voi olla tosissasi!"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2007
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1470
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      99
      1413
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1154
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      480
      1094
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      51
      982
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      933
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      882
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      856
    Aihe