Jenkkien kattoverhoilu?

paroni89

Tallissani on "varastoituna" Chrysler LeBaron Coupe ja tyypilliseen jenkkiauton tapaan kattoverhoilu alkanut roikkumaan mutta onneksi vai kämmenen kokoinen alue takana mutta siitä se lähtee leviämään mikä ensiavuksi?

Koko sisusta tummanpunaista plyyshiä ja katon takana, pienen sivuikkuna yläpuolella katon kuperalla osalla irti kattoverhoilu joten onko olemassa jotain liimaa jolla saisi verhoilun pysymään roikkumatta, irti oleva alue on vielä pieni, moni liima varmaan tulee läpi kankaan.

Ajattelin että jos pienestä reiästä saisi jollain ruisku/neula systeemillä liimaa kankaan alle ja sitten puristus jollain pehmeällä "tyynyllä" ja tuettuna takapenkkiin jollain kepillä7tangolla ja antaisi kuivu, onnistuuko näin ja onko jollain kokemusta tuollaisesta korjauksesta?

5

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiva-Auto

      Eräs keino on leikata kangas auki ja levittää suihkeliimaa. Sitä tulee niin ohuelti, että se ei tunkeudu kankaan lävitse.

    • paroni89

      Ok, tuo oli hyvä neuvo, varmaan ei sauma jää näkyviin kun kyse plyyshistä jos saa onnistumaan siististi. Kiitos vinkistä!

    • zzpot

      Ota tarvittava määrä kattolistoja pois, sitten pääset irrottamaan kangasta liimauksestaan niin että pääset suihkuttamaan sprayliimaa koko irtiolevalle alueelle sekä kankaaseen että pohjapahviin.

    • HarvinainenHarraste

      Valitettava tosiasia on että moinen hätäratkaisu ei yleensä toimi kunnolla eikä ainakaan miellytä silmää lopputuloksellaan koska moinen auto on myös katseiden kohteena paljonkin tarkemmin kuin joku 900 Saab jossa tuo oli vakiovika 80-luvulla..myös minulla eikä sitä hapertunutta,venynyttä ja ohutta kattoverhoilua siististi saanut korjattua neuloilla,ruiskuilla eikä liimallakaan.
      Karmean näköinen lopputulos ja lopulta revin koko verhoilun alas ja maalasin näkyville tulleen eristepinnan josta tuli ihan kelpo esitys halpaan käyttö Saabiin,LeBaroniin ei.
      Kattoverhoilujen korjaaminen vaatii ammattitaitoa ja tarttee tietää mitä tekee,ellet tiedä älä tee mitään,pilalle menee hyvin herkästi eikä takapakkia voi ottaa liimatouhuissa eli on onnistuttava kertalaakista kuin kankaan kiristys tehtävä hyvinkin tietoisesti mitä tekee eikä mutu tyyliin.
      Ellei onnistu niin hukkaan mennyt koko askartelu eikä siitä kumminkaan pitkäikäinen ratkaisuna ole,myyntiautoon kelpaa jos semmoinen mielessä.
      Suomeksi sanottuna vie LeBaron verhoilijalle näytettäväksi ja jos tuo olisi minun kaunokainen niin teettäisin siihen tyyliin sopivan mahd samanlaisen verhoilun tai tilaisin USA:sta alkuperäisen ja asennuttaisin sen.
      Riippuu mikä tavoite tässä on ,siisti orkkistyyli ,hieno alkuperäinen vai kunhan vanha jotenkin katossa roikkuu?
      Ei maksa omaisuutta kumpikaan vaihtoehto ja netistä löytää niitä orkkiksia jos siihen päädyt.
      VISA ja parin viikon odotus niin katto täällä,viet verhoilijalle ja haet auton valmiina pois.Piste ja ongelma ratkaistu oikealla tavalla.

    • paroni89

      LeBaronin kattoverhoilun korjaus jäänyt tekemättä ja nyt kun auto seisonut 7 vuotta pressutallissa niin melkein kokonaan kattoverhoilu roikkuu, kangas kiristyy kun sisätilat kuivattaa eikä verhoilu aivan silmillä roiku.
      Kuinkahan tuo koko kattopahvi lähtisi ulos autosta, taipuneeko kattopahvi coupe-mallissa ovesta ulos vai pitäisikö tuulilasi irroittaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe