NILLITÄNKÖ? PT KÄYTÖSSÄ

Millimallikas

Haluaisin nyt kysyä ihan itseni takia, nillitänkö nyt liikaa. Otin siis itselleni PT:n ja nyt mietin, että laitan vaihtoon.

Mulla ei ole aikaisemmin ollut Personal traineria. Olen käynyt salilla kuitekin ja perus maastaveto, kyykky ym tuttua. Eli siis pohjaa on ja tämän tein selkeäksi myös PT:lle, kun otin yhteyttä. Kerroin, että haluan että hän tekee mulle ohjelman ja käydään se yhdessä läpi sekä nähdään sen jälkeen vaikka kerran kuussa ja katsotaan, miten olen edistynyt. PT ehdotti, että tapaamme ensin ja tekee mulle kehonkoostumus mittauksen ja keskustellaan tavoitteista. No sovittiin sitten niin.

Tavattiin ja katsottiin mittaustulokset ja sovittiin seuraava tapaaminen parin päivän päähän. Seuraavalla kerralla sitten koko tunti meni siihen, että mun piti olla eri asennoissa ja liikkutella eri raajoja, jotta kundi näki millainen liikkuvuus mulla on. Ok. Sovittiin seuraava kerta ja tällä kertaa ihan käytiin pari liikettä yhdessä.

No mikä mua nyt rassaa? Mua rassaa se, että en ole saanut siis mitään treeni ohjelmaa. Olen omin päin sitten käynyt nostelemassa rautaa, mutta tavallaan ei oikein treenaus ole lähtenyt käyntiin. Jotenkin myös koko liikkuvuus juttu tuntui vain rahastukselta, kun olettaisin, että samalla kun treenaillaan huomaa mihin taivun ja mihin en?

Toinen on kommunikointi:
Sähköpostien kohdalla odottelin vastauksia yleensä aina pari päivää. Ei hätää, ymmärrän sen kyllä. Alussa hän kysyi mitkä ajat sopivat mulle ja kerroin, että 11-14 ja tapasimme sitten kuitenkin aina klo 10. Noh, ei se elämää kaada, mutta töideni takia tunti aamulla enemmän tekee jo paljon. Toinen kerta kun tavattiin, kundi laittoi edellisenä iltana viestiä, että jos sopii nähdään jo 9:45. Vastasin, että eiköhän se sovi ja että tulen itse 9:30 ja lämmittelen ennen tapaamista. Ei kuittausta viestiin. Seuraavana aamuna hän oli myöhässä kuitenkin itse ja ei pahoitellut edes asiaa. Seuraavalla kerralla taas myöhässä. Puhuimme seuraavista treeneistä ja sovimme alustavasti päivän, mutta oli puhetta että hän varmistaa asian vielä. Ei varmistanut enkä ole kuullut sen jälkeen. Joko kommunikointi tökkii tosi pahasti tai sitten ei vaan kiinnosta.

Kundi on todella hurmaava nuori mies, oikein kohtelias ja ystävällinen. Siksi olen halunnut olla ymmärtäväinen, mutta siis onko mulla nyt tässä oikea ongelma vai vaan sitruuna p*llussa? :D Saa sanoa suoraan.

2

87

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • enolpt

   Noihan se menee kun niille opetetaan. Katsoo sun lähtötason ja sitten tekee ohjelman sen perusteella. Liikkuvuus pitää huomioida kun tehdään liikkuvuutta vaativia liikkeitä. Niitä on myös hyvä korjata. Jos maltat niin sitten puolen vuoden päästä ymmärrät paremmin liikkuvuuden merkityksen ja liikkeiden tekniikat. Salilla näkee sellaisia kyykkytekniikoita yms et en luottaisi yhtään kenenkään osaamisiin ennen kuin näkee.

  • saliaamulla

   Vaihtoon. Ja äkkiä. Kuulostaa vedätykseltä ja rahastukselta. Mallipoika hurmaa asiakkaita eikä tunnu osaavan hommaansa.
   Eka tapaaminen:asiakkaan kuntotason tarkistus ja asiakkaan tavoitteet. Sitten katsotaan onko realistiset tavoitteet tämän hetken kuntoon nähden ×ajassa.
   Toka tapaaminen: liikkeet läpi oikealla tekniikalla ja sali+ruoka+kunto ohjelmat. Mitataan ja tutkitaan liikkuvuus jos tarpeen.
   Kolmas tapaaminen 2vko päästä missä tehdään jatko suunnitelmat. Käydään läpi ongelmia. Mietitään muutokset.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Iina Kuustonen ja Mikko Leppilampi "häähumussa", Mikko-isä kuittaa viiltävästi: "Totaalinen..."

   Iina Kuustonen on heittänyt hulvattoman idean Instagramissa. Tällä porukalla on kyllä sarkasmi hallussa! https://www.suomi24.fi/viihde/oho-iina-kuusto
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   5474
  2. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   62
   3087
  3. Sohvaperunat starttaa! Tiesitkö tämän uusista perunoista? Kaksi ystäväpariskuntaa tulee pohjoisesta!

   Sohvaperunoiden uudet jaksot starttaavat ja tässä ovat uudet (ja vanhat) perunat! Löytyykö suosikkeja tai keitä olisit halunnut mukaan? https://www.su
   Sohvaperunat
   32
   2450
  4. Poliisioperaatio kansanedustajan kotona

   Riikka Slunga-Poutsalon poika säilytti kovia huumeita ja myyntivälineitä äitinsä asunnossa. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a23dec18-05ef-4ab2-b
   Maailman menoa
   298
   1553
  5. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   1417
  6. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   67
   1027
  7. Olen vähän kahden vaiheilla

   Odottaisinko vielä jos meistä tulee jotain. Vai tekisinkö toisenlaisen ratkaisun ja keskittyisin hetkeksi siihen. Ei sekään meitä täysin poissulkisi.
   Ikävä
   81
   973
  8. Upeaa Sofia jaStefan

   Uusi Upea Esoanjan villa .ehkäpä jo jouluksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   973
  9. Mistä tietää että mies on kiinnostunut?

   Kertokaas mistä voi huomata miehen kiinnostuksen tai oikeastaan ihastumisen? 🥰 Millä tavoin eroaa jos olet vaikka ujompi mies? Miten käyttäydyt kahde
   Ihastuminen
   47
   950
  Aihe