Kannattaako uskaltautua ?

Tunteellinenlyyli

olen viisikymppinen nainen ja olen nyt mennyt tyhmyyksissäni lukemaan näitä eri deittailuista kertovia palstoja. Ulkomuodosta ja -näöstä löytyy niin paljon inhottavia kertomuksia, että alan jo epäröimään mahdanko kelvata deittipalstalle ollenkaan. Olen kuitenkin ihan tavallinen nainen, pyöerän ja runsasmuotoisen välimaastossa jossain ja kyllä, maan vetovoima voittanut niiltäkin osin. Rypytkin tietenkin näkyy elämän jäljiltä. Itsetuntoni mielestäni kuitenkin kohdillaan, enkä hae hyväksyntää ja eihän minun tarvitse kelvata kuin vain yhdelle,yksi riittää minulle. Mutta on kyllä hieman lannistava lukea näitä tekstejä täällä ja miettiä että missejä ja mallejako vain niissä haetaan.

43

957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VainRohkeaRokanSyö

      Et voi tietää ellet yritä :).

    • nelikymppinenmies

      Kyllä sinä kelpaat mutta sinut huolii vain joku joka kohtelee naisia muutenkin huonosti.

    • N49luovuttanutjo

      En suosittele. Netissä on niin paljon epärehellisiä/varattuja/pelimiehiä/mihinkään tyytymättömiä koko ajan uuden etsijöitä, että tavallisella ihmisellä meinaa mennä luotto ihmisiin netin myötä.

      Lisäksi, valtaosa miehistä etsii hoikkaa tai normaalipainoista naista. Vaikka olisit kuinka nätti fiksu työösäkäyvä tervettä elämää elävä kiva nainen, netissä kelpaatkin enää lähes pohjasakaksi luokiteltavalle miesjoukolle jos olet ylipainoinen. Siinä ei auta oma hyvä itsetunto, eikä se että olisit tyytyväinen itseesi kiloista huolimatta. NettiMiesten silmissä olet läski. Jos sitten löydät miehen joka on sanojensa muk " kiinnostunut pyöreämmistä naisista " huomaat jonkun ajan kuluttua olevasi vain seksuaalisessa mielessä kiinnostava. Parisuhdetta nää miehet ei pyöreämmän naisen kanssa haluat.

      Kun sitten lopulta pääset livetreffeille, siellä tapaat epäsiistin rahtarin, mersullaan elvistelevän itseään täynnä olevan pienyrittäjän, röökiä vetävän työttömän raksaduunarin (vaikka etsit savutonta miestä), puutteesta silmät kiiluen tärisevän 130kg painavan bussikuskin jota kiinnostaa vain sun sukkahousut, eronneita miehiä jotka haukkuvat ekatreffeillä eksäänsä, ja toki sulle tehdään myös ohareita vaikka oisit puhunut deitin kanssa puhelimessa, ja jos annat puhnrosi alat saada häirikköviestejä ja kullinkuvia.

      En tiedä miksi nettiin pakkautuu nämä kaikki idiootit. Tiedän kyllä että fiksujakin miehiä on olemassa, myös 5-kymppisiä. Ehkä ne ei ole niin pitkään vapaita että ehtisivät mennä nettiin naista etsimään. Eli etsi sinäkin ap kirjoittaja seurasi live-elämästä, ettei sunun tarvitse muutaman vuoden päästä todeta minun ja monen muun ikäiseni nettideittailleen naisen olleen oikeassa..

      • N47myösluovuttamassa

        Tuo on kyllä niin totta. Ja valitettavasti ne kunnon miehet jos niitä siellä on, niin taitavat jäädä niin noiden idioottien jalkoihin, etteivät uskalla enää puhua puhista naisille.


      • xxxxcxcxcxc

        Nuo 50v fiksut miehet jahtaavat 10v nuorempia naisia. Ihan turhaa, koska meille ei kelpaa. Ovat sitten ennemmin näköjään yksin..


      • N49luovuttanutjo

        Niinpä. En minäkään halua 10v vanhempaa miestä.

        Ihmettelen noiden hieman mahaa kasvattaneiden tavallista työtä tekevien osin kaljuununeiden miesten käsitystä itsestään ja vetovoimastaan, kun ne oikeesti luulee olevansa vetovoimaisia nuorten naisten silmissä. Aika moni 45-55v mies etsii 20-40v naista.


      • thaikku_love_rulez
        N49luovuttanutjo kirjoitti:

        Niinpä. En minäkään halua 10v vanhempaa miestä.

        Ihmettelen noiden hieman mahaa kasvattaneiden tavallista työtä tekevien osin kaljuununeiden miesten käsitystä itsestään ja vetovoimastaan, kun ne oikeesti luulee olevansa vetovoimaisia nuorten naisten silmissä. Aika moni 45-55v mies etsii 20-40v naista.

        Ne on käynyt/tuttu käynyt Thaimaassa tms niin kuvitellaan olevan kuumaakamaa, ymmärtämättä ko maiden neitosten olevan kasvatettuja palvomaan miehiä, jotka heidät "huolii"...


      • hehehehehee
        thaikku_love_rulez kirjoitti:

        Ne on käynyt/tuttu käynyt Thaimaassa tms niin kuvitellaan olevan kuumaakamaa, ymmärtämättä ko maiden neitosten olevan kasvatettuja palvomaan miehiä, jotka heidät "huolii"...

        tää ol paha.......sori vaan miehet...... :D:D:D:D:D:D


    • Samatoive

      Mulla sama tilanne: Olen erosta yli päässyt ja haluaisin vielä kumppanin. Mutta rohkeus ei taida riittää nettideitteihin, kun näitä arvosteluja lukee. Mistähän ihmeestä sitä alkaisi etsiä?
      Vähän olen miettinyt 50 plus match sivustoja. Onkohan kellään kokemuksia siitä?

    • baanallevaan

      Eihän nettideitit ole muutoinkaan mistään kotoisin. Siinä pitää olla oikeanlaista kemiaa - ei bittejä :)

    • piiipiii

      Kyllä netistä löytyy yhtä lailla kun baareista tai mistä vaan. En usko että netti on mikään perkeleen pesäke tässä asiassa. Kannattaa olla kärsivällinen ja tavata monta eri tyyppiä. Kokemus opettaa. Kyllä ne pelimiehet aika pian tunnistaa. Rohkeasti vaan ja ei aina onnistu mutta ei kannata lannistua.

      • N49luovuttanutjo

        En tiedä syytä, mutta mitä enemmän miehellä on ikää, sitä hoikempaa naista etsii. Tai ehkä syynä on se että oma ex-vaimo lihoi ja mies haluaa siksi hoikan naisen. Netissä tämä korostuu. Jos siis naisella on yhtään ylikiloja, ei kannata nettideiteissä tai Tinderissä etsiä mitään.

        Lisäksi todella monet fiksut eronneet aikuiset miehet eivät enää halua parisuhdetta, koska aika menee lapsin, työhön ja harrastuksiin. Nämä "fiksut" miehet kyllä roikkuvat tuolla netissä ja korostavat sitä että "elämä on hyvää eikä mtn puutu, mutta jos oikea tulee kohdalle, niin sitten vakiinnutaan". Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nää miehet käyvät naida naksauttamassa netissä tapaamiaan naisia lapsivapaaviikonloppuinaan. Sitä oikeaa ei tule koskaan vastaan, ellei joku itseään 10-20v nuorempi luonnonkaunis, fiksu, koulutettu nainen tule tarjolle. Tätä nuorta (omia lapisa haluavaa) naista pidetään löysässä hirressä jopa vuosikausia, kunnes nainen tajuaa ettei mies mtn uusperhettä halua. On toki niitäkin miehiä, jotka ei loppupeleissä ole tarpeeksi fiksuja miettimään aknnattaako niiden 2-4 entisen lapsen lisäksi tehdä rakkausvauvaa sen nuoremman naisen kanssa. Kun se on tehty ja vaippa-korvatulehdus-uusperhearki koittaa, ja nuori nainen (toisin kuin me 60-70- luvulla syntyneet yleensä) haluaa vauvaarjesta huolimatta säilyttää vapauden mennä kaverien kanssa ja harrastaa lähes joka ilta, miehen vaaleanpunaiset kuvitelmat uudesta aloituksesta nuoren naisen kanssa sulaa arkielämän raskauteen ja äijä lähtee kävelemään.

        Tunnen valitettavan monta yllä kuvaamaani tapausta...enkä tajua miten älykkäänäkin pidetyt miehet eivät tajua vauva-arjen raskautta...ehkä se oli se väsynyt lihonut tympiintynyt naama norsunvitulla ollut ex-vaimo joka hoiti ne muksut ja kodin, eikä mies tajunnut miten iso työmäärä se oikeesti oli.


        Vasta siinä iässä kun lapset on jo aikuisia, miehet alkaa miettiä parisuhdetta ihan tositarkoituksella.

        Ihmisen täytyy olla todella teflonia, että kykenee nettideittailuun. En tod enää viitsi vaivautua valmistautumaan , laittautumaan, meikkaamaan tuntikausia ja sokkotreffeillä on vastassa peseytymätön mies tai "muutaman kaljan ottanut, tai "savuton" joka onkin oikeesti vasta lopettamassa, tai "työssäkäyvä" joka tosiasiassa on ollut vuoden työttömänä, tai 45v joka näyttää ja pukeutuu kuin 6-kymppinen. Jos siellä treffeillä on asiallisesti käyttäytyvä selvä mies, se etsii vain seksiseuraa tai tulet olemaan sille vain se lapsivapaiden vkonloppujen deittailukaveri jonka kanssa ei aiota tehdä mitään muuta.

        Kuka oikeesti jaksaa positiivisella mielellä ravata treffeillä kymmeniä- jopa satoja kertoja, jos onnistumisen todnäköisyys on lähes olematon. On paljon todennnäköisempää löytää mies kirjastosta tai puistonpenkiltä.

        Kuka aikuinen ihminen jaksaa käydä baareissa muulloin kuin syömässä ja/ tai sen jälk tyttöporukalla lasillisella? Itse käyn silloin tällöin äivällä terassilla, mutta ei siellä saa ketään iskettyä. Siellä olevat yksinäiset miehet menee omiin pöytiinsä ja keskittyvät lehteen tai kännykkään. Olen joskus aikoinaan (nuorena, nättinä ja lähes normaalipainoisena)kokeillut sitä (yökerhoissa tmv) että olen antanut minusta kiinnostuneen oloiselle miehelle puhnroni ja ehdottanut että tavataan selvin päin seur vkolla. Kukaan ei koskaan ottanut yhteyttä. Sen tietää että ne etsi vain 1 yön seksiä.


    • N50luovuttanut

      Sanon suoraan, että ei kannata. Ellet nimenomaan halua ikävyyksiä ja särkeä itseäsi siinä leikissä. Siihen on syynsä, miksi esim Suomi24-sivustolla on niin paljon enemmän naimattomia,eronneita, karanneita, leskiä, sinkkuja miehiä kuin meitä naisia. Mun vastaan on tullut todella toivottomia tapauksia. Mun viimeisin täältä lötynyt suhde keski reilut pari vuotta ja kaatui pääsiäisenä HUOM ! Ensimmäiseen riitaan! Kyseinen mies (leski, saman ikäinen kuin minä) kertoi tutustumisvaiheessa, että oppi avioliittonsa aikana puhumaan vaikeistakin asioista ja kykenee selvittämään erimielisyydet puhumalla. Ja paskat, ihan puhekyvytön ja sulkeutunut kuin simpukka koko ihminen. Erehdyin vielä alkuvuodesta kuvittelemaan, että tässä voisi olla peräti lopun elämää kestävä suhde.Mulla on ollut aiemminkin pitkäkin seurustelusuhteita, ja nyt päätin, että riittää yritykset muodostaa lopun ikää kestävä parisuhde. Tästä edespäin panostan vain ja pelkästään itseeni ja omaan onnnellisuuteeni. Jossain ja joskus,tulee tai on tulematta, uusi ihminen elämääni. Uuden kumppani haku päättyy mun osalta tähän. En kestä enää yhtään pettymystä ja sydänsuruja.Onneksi on ystäviä, työpaikka, säännölliset tulot, joten jatkossa keskityn nauttimaan elämästä, matkustelen ym ym..sisältöä elämään. Netissä valittavat äijät saavat jatkossa jatkaa etsintäänsä miten tykkäävät, mutta mun aika on liian kallista enää tuhlattavaksi siihen touhuun.

    • eikivaa

      No jaa jos sulla on itsetunto kohdillaan, niin uskalla vaan, ota hupina. Saa aika hyvän kuvan miehistä. Ensinnäkin sun ikä on jo rasite. Sun ikäistä naista haluaa sua vanhemmat miehet:eläkeläisleegio hyökkää, varo vaan. Kuvattomat miehet on outo juttu: niihin kannattaa suhtautua varauksella. Aika moni suhteessa ja etsivät panoseuraa. Eihän vapaalla miehellä luulisi olevan niin suurta kynnystä laittaa naamaansa esiin.
      Jos tsekkaat miehestä mitä hän etsii, eri kriteerit kertovat korutonta sanomaa. Esim. jos 50 -v hakee naista ikäskaalalla 20-65 mitä se kertoo? No seksiähän siellä ruikutetaan ja kaikki käy. Ja jos parikymppinen kelpaa, on jos aika pedofiili kyseessä.
      Paskamaista touhua loppu peleissä. Rumat, kouluttamattomat juntit siellä on pääasiassa. Kuvaa haluavat, kun saavat naamakuvan, sitten pitäisi antaa kuva kropasta. Juttua eivät osaa yleensä suoltaa. Yöks-yöks.

    • DoLikeThis

      Varo yli kaiken niitä ulkomaalaisia profiileita joissa yleensä karismaattiinen leskimies tai eronnut etsii tosissaan seuraa.
      Ne haluavat ainoastaan rahaa ja tekevät työtä sen eteen.
      Niillä on halussaan ostopalvelupaketti, jonka avulla naisia huijataan.
      Ovat vieneet jo monilta viimeiset säästöt ja jotkut naiset ovat ottaneet jopa lainaa että keskusteluyhteys ei katkeaisi.
      Kiristäjiä. Ovat ilmeisesti afrikkailaisia, vaikka yleensä esittäytyvät amerikkalaisina, englantilaisina tms.
      Erittäin symppiksiä.
      http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3156291/Kansainvalinen huijari vei turkulaisnaisen satojentuhansien omaisuuden
      https://www.facebook.com/Helsinginpoliisilaitos/posts/904078633007005
      http://yle.fi/uutiset/3-9440475
      -googleta nettihuijarit, niin saat paljon tuloksia joita kannattaa lukea ennenkuin avaat oman profiilin.

    • ihmettelenvaan

      että mikä siinä on, kun siellä kuitenkin on ihan tavallisia normi kunnon miehiäkin, että miksi ne eivät ota yhteyttä rohkeasti? Voisitteko miehet ystävällisesti vastata siihen, mikä mättää. Rohkeuden puute vai mikä? Tuntuu niin omituiselta, että profiilia kyllä tullaan kymmeniä kertoja katsomaan, mutta sanaakaan ei uskalleta puhua. Ja hei, oikeasti miehet, ne flirtit on älyttömän tyhmiä keskustelun aloitus yrityksiä.

      • kunnonmies46vuotta

        Itse olen eronnut jo kauan sitten ja ihan normaalipainoinen työssäkäyvä mies. Ulkonäössäkään ei pitäisi olla suurempaa vikaa (tiedän tämän, enkä vain luule). Profiilissani kävi parissa viikossa noin 200 naista, joista yksikään ei lähettänyt viestiä. Itse lähetin suunnilleen ikäiselleni ja sopivalle noin 40-60 naiselle (kuvallisille ja myös kuvattomille) muutaman lauseen pituisen mukavan viestin. Näistä naisista 3 vastasi lyhyesti jotain. Kukaan näistä kolmesta ei enää toiseen viestiini vastannut mitään. Totesin tämän homman olevan turhaa ja poistin profiilini.


      • Luusereidenkerääjäkö

        Minäpä kyllä haluaisin treffeille nopeaan tahtiin ihan tavallisten miesten kanssa, ei jaksa kirjoittelu juttuja sitten millään, kun ei ne mihinkään johdakaan. Mutta eihän nämä miehet oikeasti uskalla kyllä yhtään mitään, kun niille ehdottaa. Seksin vonkaajat kyllä lähtisi alta aika yksikön. Taitaapi vaan koko treffisivusto tarjota näkyville ihan vääriä miehiä. En kyllään millään jaksa ruveta selaamaan yksitellenkään koko sakkia. Jotta syytän kyllä hieman sivuston omaa ihannekumppanin ehdotuksia, sillä se jättää paljon myös näyttämättä vaikka kuinka yrittäisi muutella mitä tahansa.


      • asimolok
        Luusereidenkerääjäkö kirjoitti:

        Minäpä kyllä haluaisin treffeille nopeaan tahtiin ihan tavallisten miesten kanssa, ei jaksa kirjoittelu juttuja sitten millään, kun ei ne mihinkään johdakaan. Mutta eihän nämä miehet oikeasti uskalla kyllä yhtään mitään, kun niille ehdottaa. Seksin vonkaajat kyllä lähtisi alta aika yksikön. Taitaapi vaan koko treffisivusto tarjota näkyville ihan vääriä miehiä. En kyllään millään jaksa ruveta selaamaan yksitellenkään koko sakkia. Jotta syytän kyllä hieman sivuston omaa ihannekumppanin ehdotuksia, sillä se jättää paljon myös näyttämättä vaikka kuinka yrittäisi muutella mitä tahansa.

        olen yhtä mieltä kanssasi esim Tinder sivustosta: olen mies olen saanut kontakteja sieltä mutta tuntuu siltä että nämä naiset etsivät ilmaista terapeuttia eivätkä elämänkumppania, tiedän olen liian ystävällinen ihminen ja liian monesti joutunut vain Terapeutin rooliin, tiedän että naiset tarvitsevat puhua paljon, mutta uskon että jossakin se terve raja menee, minusta netti on hyvä asia saada nopea kontakti ihmiseen mutta minusta ihmissuhde rakennetaan face to face kontaktin perusteella, en usko vielä että Etelä pohjanmaa on niin kylmä paikka että ei yhtä lämmintä ihmistä löydy


      • Pysy-Poissa

        Flirtit tyhmiä keskustelu yrityksiä? mikset perkele laita itse viestejä? miksi arvostelet miehiä? etkö sinä tajua miksi flirttejä laitetaan? no sen takia että miehet tietäsi jos et reakoi ettei sua kiinnostakkaan. olet sä ihan dorkkis? parempi ettet mee treffi sivuille lainkaan sun kaltaisia idiksii on ihan liikaa.. valitat ja kitiset ja arvostelet.. mutta et ite tee asioille mitään.


      • nohnohnohnoh
        Pysy-Poissa kirjoitti:

        Flirtit tyhmiä keskustelu yrityksiä? mikset perkele laita itse viestejä? miksi arvostelet miehiä? etkö sinä tajua miksi flirttejä laitetaan? no sen takia että miehet tietäsi jos et reakoi ettei sua kiinnostakkaan. olet sä ihan dorkkis? parempi ettet mee treffi sivuille lainkaan sun kaltaisia idiksii on ihan liikaa.. valitat ja kitiset ja arvostelet.. mutta et ite tee asioille mitään.

        Onpas nyt ollut huono päivä jollain. Parempi vaan herran itse on pysyä poissa, sillä tuskin noilla käytöstavoilla vastakaikua saa. Rauha mielellesi.


    • ukkoxxl

      Miksei kannattaisi uskaltautua? Mitä voisit hävitä? Mitä menettää?

      Ainoa virheesi lienee ollut lukea joitain katkeria purkauksia sieltä täältä ja antaa niiden liiaksi vaikuttaa omiin valintoihisi. Mitä se oikeastaan sinun deittailuusi pitäisi vaikuttaa, mitä joku pettynyt ukko tai akka jossain omia ajatuksiaan vatvoo.

      • tulipasuoratsanat

        noin suoria sanoja deittaajatkin voisivat käyttää. Lähdetkös ukko kuule treffeille?? ;DD


    • NuoruusLoppui.ElämäEi

      Itse olen 50-vuotias mies. Olen ihan hyvässä kunnossa, mutta kylmä tosia on se, että näiltä deittipalstoilta ei ilmesty yhtikäs mitään ainakaan minulle. Ei tarjoa S24, happypancake eivätkä maksullisetkaan palstat rehellistä tuttavuutta suomalaiselle miehelle. Jotenkin turhauttavaa touhua ainakin täällä Suomessa.

      Muutama vuosi vielä ja työn puolestasta pääsen ulkomaille. En tiedä miten suomalaisiin suhtaudutaan edes etelä Euroopassa, mutta Suomessa ei näistä asioista näytä tulevan yhtään mitään.

      Onneksi en ole enää "vakavissani" näistä nettideittailuista eli kokemus on kovettanut minut ja siitä olen oikeasti ihan tyytyväinen. On helpompi jättää suomalaiset kuviot kun mikään ei ole onnistunut eikä tule onnistumaan täällä.

      Uskon että elämä voi alkaa tai jatkua muuallakin kuin tässä maassa.

    • Tahvo52

      Miehenä ja 52 vuotiaana omaan ehkä vähän ajatuksia asiasta. Eronnut vajaa pari vuotta sitten ja elellyt kutakuinkin selibaatissa sen ajan ja viimeiset kolme vuotta avioliitossa ilman seksiä......eli en siis hae pelkkää seksiä tämän perusteella.
      No, siis parisuhde, kyllä ja ei...parisuhde kävisi kyllä päinsä mutta ei enää ns. ympärivuorokautinen parisuhde. Miksi ei, no siksi että en vaan kaipaa sitä ja valitettavasti naisella ei ole tarjota minulle mitään lisää mitä minulla oikeastaan on jo. Kuullostaa kusipäiseltä eikö vaan mutta näin se nyt vaan on minun kohdalla. Tietysti voisin valehdella että jos nyt joku kiva tulee vastaan....ei, ei minua kiinnosta, liian hankalaa, monimutkaista jne jne. Jonkun pitäisi oikeasti hyväksyä minut juuri sellaisena kuin olen ja ei, en minä muutu ja minua ei voi muuttaa! No miksi ei, siksi että silloin en enää ole minä kaikkine hyvine ja huonoine puolineen.
      On vaan niin helppoa elää yksin, voi tehdä mitä haluaa, koska haluaa, miten haluaa ja voi jättää tekemättä jos siltä tuntuu.
      Ja vielä pari asiaa, en ole ruma, köyhä, huonosti koulutettu, syrjäytynyt, jne jne, minä olen suomalainen mies!!!!

    • unelmiesi.rumilus

      Ei naiset mitään uskalla. Ei kutosen naiset halua kutosen miehiä

      • MulleKylläKelpaisi

        Mutta kun te ette tee itse mitään sen eteen.

        Hiljaa vaan ollaan ja pelätään, että joku kutonen ottaa yhteyttä.

        Rakkautta olisi kyllä jaettavaksi yhdelle ainoalle ja tärkeälle, mutta ei niin ei. :(


      • keski-ikäinen1

        Itse olen kuvattomana. Ja olen aina laittanut kuvan naiselle joka on ottanut yhteyttä. Ja vaikka naisen profiilissa lukee rempseesti että kuva kuvasta, niin eipä ole tullut naisen kuvaa mulle takaisin. En ole lihava vaan hoikka ihan tavan suomalainen vaalea mies, jopa urheilullinen. Mutta aika hoikka. Ja etsin oman ikäistä naista. Kysymys: pitääkö 50-kymppisen äiänkin siis olla joku bodari, että naista kiinnostaa? Itse oon 182 ja 72. Liian hoikka?


      • Miumaumui
        keski-ikäinen1 kirjoitti:

        Itse olen kuvattomana. Ja olen aina laittanut kuvan naiselle joka on ottanut yhteyttä. Ja vaikka naisen profiilissa lukee rempseesti että kuva kuvasta, niin eipä ole tullut naisen kuvaa mulle takaisin. En ole lihava vaan hoikka ihan tavan suomalainen vaalea mies, jopa urheilullinen. Mutta aika hoikka. Ja etsin oman ikäistä naista. Kysymys: pitääkö 50-kymppisen äiänkin siis olla joku bodari, että naista kiinnostaa? Itse oon 182 ja 72. Liian hoikka?

        Itse en kyllä tykkää kummastakaan. Jotain nyt miehelläkin luiden päällä pitää olla kuitenkin. Mutta nämä nyt ovatkin makukysymyksiä.


      • KympinNainen
        keski-ikäinen1 kirjoitti:

        Itse olen kuvattomana. Ja olen aina laittanut kuvan naiselle joka on ottanut yhteyttä. Ja vaikka naisen profiilissa lukee rempseesti että kuva kuvasta, niin eipä ole tullut naisen kuvaa mulle takaisin. En ole lihava vaan hoikka ihan tavan suomalainen vaalea mies, jopa urheilullinen. Mutta aika hoikka. Ja etsin oman ikäistä naista. Kysymys: pitääkö 50-kymppisen äiänkin siis olla joku bodari, että naista kiinnostaa? Itse oon 182 ja 72. Liian hoikka?

        Mä haluan sinut ! Mutta pitääkö viisikymppisen naisen olla fitnessmallikunnossa ? Mahakkaita ja bodarimiehiä on treffisivustot pullollaan, mutta itse ainakin pidän maratoonarin näköisistä hoikista pitkistä miehistä. Onneksi makuja on monia ja toivottavasti ne tämän sivuston treffeissäkin kohtaavat eivätkä mene ristiin.


      • Eitoiminiei
        KympinNainen kirjoitti:

        Mä haluan sinut ! Mutta pitääkö viisikymppisen naisen olla fitnessmallikunnossa ? Mahakkaita ja bodarimiehiä on treffisivustot pullollaan, mutta itse ainakin pidän maratoonarin näköisistä hoikista pitkistä miehistä. Onneksi makuja on monia ja toivottavasti ne tämän sivuston treffeissäkin kohtaavat eivätkä mene ristiin.

        Mutta, kun ei vaan kohtaan. Sivustossa olisi paljon parantamisen varaa kyllä, ei edes plussallakaan! Vaikea hakuista on.


      • KympinNainen
        Eitoiminiei kirjoitti:

        Mutta, kun ei vaan kohtaan. Sivustossa olisi paljon parantamisen varaa kyllä, ei edes plussallakaan! Vaikea hakuista on.

        No vaikeaahan se sopivan ihmisen löytäminen tätä kautta on, mutta miten muutenkaan voi löytää kun ei jaksa baareissa käydä eikä työpaikalla tai lähikaupassa tule sopivaa vastaan ? Kyllä täällä itse kukin toivonsa heittää, mutta hei, mä löysin netistä aikoinaan vuosia kestäneen suhteen ja sanoisin että hän oli tähänastisen elämäni tosi rakkaus :-) En ollut hänestä eka tapaamisessa ollenkaan kiinnostunut, mutta suostuin tapaamaan uudelleen ja sitten mua vietiin...


      • juurisopiva
        keski-ikäinen1 kirjoitti:

        Itse olen kuvattomana. Ja olen aina laittanut kuvan naiselle joka on ottanut yhteyttä. Ja vaikka naisen profiilissa lukee rempseesti että kuva kuvasta, niin eipä ole tullut naisen kuvaa mulle takaisin. En ole lihava vaan hoikka ihan tavan suomalainen vaalea mies, jopa urheilullinen. Mutta aika hoikka. Ja etsin oman ikäistä naista. Kysymys: pitääkö 50-kymppisen äiänkin siis olla joku bodari, että naista kiinnostaa? Itse oon 182 ja 72. Liian hoikka?

        Oispa enemmänkin vielä edes 40v ikäryhmässä samoissa mitoissa olevia, mutta yli 90% tuntus olevan enemmän tai vähemmän läskejä :( vaikka omasta mielestään "normaaleja" ja jopa "urheilullisia"! Saa olla mua lyhempikin, kunhan hoikka...


    • ikuinen-sinkku

      Naiset ei ota yhteyttä mieheen ellei mies ole axl smith. Naiset haluaa axelin panoringiin jos vaikka sitten tienaisivat rahaa samalla.

    • Vässykkä_

      Elä nyt ainakaan meitä viisikymppisiä miehiä lähesty. Me kun ollaan jo henkisesti luovuttaneita, kuten Kirsi sanoi.

      • 50lähestyvä

        No voi, minä kyllä olisin juuri teitä halunnut lähestyä.


      • Kirsifani
        50lähestyvä kirjoitti:

        No voi, minä kyllä olisin juuri teitä halunnut lähestyä.

        Elä valhettele, silmät selkeästi paljastaa sinut. Olet himojesi orja, haluat vain nuorta miestä.
        Sitä paitsi 5-kymppistä lähestyttäessä ottaa maha ensin vastaan ja naisella rinnat, joten niskajäykkyyksien takia huulet ei koskaan tavoita toisiaan.
        Nuorella miehellä niska on notkea ja taipusat kädet kääntyy pehmeästi vartalolle ja alaselän puolelle, kun 5 kymppisen kädet on jo niin jäykät ettei olkapääkipujem vuoksi yllä edes etupuolelle.
        Kyllä Kirsi muuten tietää, onhan se jo kaikki ukot nähnyt. Kaiken kun näkee niin kaiken sitä kärsii, ja Kirsi nyt ainakin on kärsinyt. Uusimman tiedon mukaan 5-kymppinen ei kelpaa edes töihin. Miten se silloin muka voisi kelvata naisen lähestymiseen.
        Kirsi on paras, kysy vaikka Kirsiltä.
        Ethän vaan ole Kirsi?


      • herääjopahvi
        Kirsifani kirjoitti:

        Elä valhettele, silmät selkeästi paljastaa sinut. Olet himojesi orja, haluat vain nuorta miestä.
        Sitä paitsi 5-kymppistä lähestyttäessä ottaa maha ensin vastaan ja naisella rinnat, joten niskajäykkyyksien takia huulet ei koskaan tavoita toisiaan.
        Nuorella miehellä niska on notkea ja taipusat kädet kääntyy pehmeästi vartalolle ja alaselän puolelle, kun 5 kymppisen kädet on jo niin jäykät ettei olkapääkipujem vuoksi yllä edes etupuolelle.
        Kyllä Kirsi muuten tietää, onhan se jo kaikki ukot nähnyt. Kaiken kun näkee niin kaiken sitä kärsii, ja Kirsi nyt ainakin on kärsinyt. Uusimman tiedon mukaan 5-kymppinen ei kelpaa edes töihin. Miten se silloin muka voisi kelvata naisen lähestymiseen.
        Kirsi on paras, kysy vaikka Kirsiltä.
        Ethän vaan ole Kirsi?

        voi Kirsi Kirsi Kirsi, mitä oletkaan tehnyt tälle katkeralle nyhverölle, kun pili sormissa ja tutti suussa täällä inisee........................................


      • Kirsifani
        herääjopahvi kirjoitti:

        voi Kirsi Kirsi Kirsi, mitä oletkaan tehnyt tälle katkeralle nyhverölle, kun pili sormissa ja tutti suussa täällä inisee........................................

        Vaan mitäpä minä olen tehnytkään sinulle kun reaktio oli noin valtaisa tunteenpurkaus.
        Jos nyhverö saa aikaan sinussa iskun vatsaan niin mitäpä saa aikaan tutiton kaveri.


    • Äläluovuta

      Kannattaa uskaltautua, mutta deittipalvelussa, missä on henkilöt, jotka sitä suhdetta tosissaan etsivät. Eliittikumppaneissa 3 kk maksaa noin 120 €, mutta joka sen maksaa, on etsimässä kumppania tosissaan. Kallista, mutta eikö sen verran kannata kumppanista maksaa. Monella se menee yhdessä illassa baarissa. Eihän se ole varmaa, että Eliiteistäkään löytyy, mutta ainakin siellä on asiallista väkeä lähes kaikki. Profiilit ihan eri luokkaa kuin ilmaispalveluissa. Itse olen nianen, lähempänä 60 vuotta kuin 50 vuotta, ja vaikka olen kuvaton, saan yhteydenottoja ja treffeilläkin olen käynyt. (Tosin olen normaalipainoinen ja koulutettu nainen, ammatti ei käy ilmi profiilistani). Minusta tuntuu, että kummankin sukupuolen kannattaa etsiä kaltaistaan niin mielenkiinto varmempi. Ei lääkärimies ole kiinnostunut duunarinaisesta, ellei tämä ole kuvassa kaunotar tai tuomarinainen rekkakuskista. Suutari pysyköön lestissään. Parisuhdekin parempi, kun on yhteistä taustaa. Tosin täytyy sanoa, että alkoholiongelmat ovat hyvin yleisiä hyvissäkin ammateissa toimivilla 50-60-vuotiailla eronneilla miehillä, samoin kuulema monilla naisilla.

    • Meitä ihmisiä on niin erilaisia !
      Jotta hyvin suhteessa toimeen tulisi ja suhde kehittyisi, niin täytyisi olla molemmilla soveltuva henkinen taso, ja sitä kautta yhteys. Ns. pelkkä pintaliito ja -kiilto ei riitä ystävyyteen ja henkiseen yhteyteen.
      Itse olen 57v. mies. Ja minulla on profiili suomi24. Suosio ja menestys deittailu rintamalla ei ole ollut hyvä. ( Olen saanut vain markkina mainosviestejä ulkomaisilta ammattilais naisilta ).
      Mutta aikuisena ihmisenä etsin jotain muuta, etsin esim. hyvää reilua suhdetta,. En kuitenkaan etsi kiinteää liittoa, jossa oma elämän malli ja ns. oma itsenäisyys täysin katoaa.
      Aiemmin, kauan sitten olen kyllä elänyt liitossa ja kasvattanut lapset, yms. Mutta täysin sitovaan uuteen suhteiluun ei ole nykyään halua. Ystävyyteen on.
      Varmaankin omassa profiilissa rajoitteena monille on se, että esim. olen kertonut olevani nyt työtön. Muussakin elämän menossa olen huomannut, että työttömät on jotenkin leimattu joukko, Esim. juuri valta median viestinnässä ja poliittisessa viestinnässä on näin. Ja sieltä se mielikuva on siirtynyt kansan pariin.
      Tässä jotain yleistä, mieleen tullutta. Ja, jos järkevää naista tällainen mies kiinnostaa, niin vapaasti vain yhteydenottoja.

      • tällaisenkunlöytäisi

        Naisena en kyllä välitä siitä onko mies töissä vai ei, jos vaan on omillaan toimeen tuleva. Elättämään en kyllä enää ala ketään. Ja itselläni toiveena myös löytää mies parisuhteeseen hyvään, ilman pelkoa, että pitäisi hynttyyt yhteen pistellä.


      • tällaisenkunlöytäisi kirjoitti:

        Naisena en kyllä välitä siitä onko mies töissä vai ei, jos vaan on omillaan toimeen tuleva. Elättämään en kyllä enää ala ketään. Ja itselläni toiveena myös löytää mies parisuhteeseen hyvään, ilman pelkoa, että pitäisi hynttyyt yhteen pistellä.

        Ota yhteyttä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      523
      3085
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      40
      1395
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      51
      1241
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      33
      1206
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      165
      1186
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1129
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      100
      1019
    8. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      41
      906
    9. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      60
      902
    10. Idän uskontojen viisaita tekstejä...

      ... luettuani tulin siihen tulokseen, että esim, sielunvaellusessa en halua syntyä satiaiseksi jonkun h...an perzeezeen.
      357
      804
    Aihe