Valitsin väärän miehen

Surullinen3

Onko muita jotka kokeneet saman? Valitsin aikoinaan väärän miehen. Nykypäivänä en enää tule saamaan sitä menetettyä miestä. Miten opin antamaan itelleni anteeksi, että makasin? Tai, että hyväksyn tilanteeni, vituiksi meni.

21

1049

  Vastaukset

  • Siis mokasin

  • Kuulehan. Kaikki miehet on vääriä. Jo yhtään lohduttaa. Fakta.

  • Oletkohan nyt vähän liikaa täydellisyydentavoittelija, kun syyllistät itseäsi noin? Suomessa on avioeroja noin 14000/vuosi ja kyllä he ovat ihan tosimielellä olleet avioituessaan, mutta perseelleen meni. Elämä on.

  • Niin, tavallaan saat syyttää itseäsi. Harvan miehen vastaavassa tilanteessa tarvitsee syyttää itseään, koska mies äärimmäisen harvoin pääsee valitsemaan, joutuu tyytymään siihen naiseen joka hänet valitsee. Vastuu oikeasta valinnasta on siis naisella, koska hän valitsee, mies ei.

   Onko siis onneton suhde aina naisen syy, joka teki väärän valinnan eikä jättänyt miestä vapaaksi sen oikean naisen valittavaksi.?

   • Hieno näkemys ja tottakin.


   • Noo, kaikkia miehiä ei valita koskaan joten olisi jättänyt senkin yksinäiseksi. Ätmeiksikö niitä sanotaa?


   • Naisena yritän myös välttää tuota tilannetta viimeiseen asti, että mies joutuisi vain tyytymään minuun. Tämä varmistuu vain antamalla miehen tehdä selkeä aloite ja varmistaa ettei itse ole liian helposti saatavilla. Tuo johonkin tyytyminen on varmasti myös totta erityisesti miehillä, jotka saavat huomiota useilta naisilta, helposti tottuvat siihen, että naiset hoitaa homman ja on yhteyksissä.


  • Mies ajattelee varmaan samalla tavalla; että valitsi väärän naisen kun sinut otti.
   Tehkää palvelus ja ottakaa ero.

  • Nykyinen miehesi voi olla sinulle väärä, mutta todennäköisesti oli entisesikin, jos nykyisen valitsit.

  • Minulla on aivan sama tilanne. Jätin nuoruudenrakkauden, ja menin väärän miehen kanssa avioliittoon. Sain hänen kanssaan lapsenkin, joten hänestä ei pääse eroon koskaan. Tunteita on edelleenkin nuoruudenrakkautta kohtaan. Eivätkä ne tule koskaan loppumaan. Surullinen tarina.

   • Ihanaa kun on kohtalotovereita edes


   • Samanlainen tarina kuin on minulla. Todella surullista.


  • Kyllä, mutta oikeastaan en välitä enää.... aikoinaan kun piti käydä sukuloimassa sukulaiseni sairastuttua, ukko ei halunnut mukaan.... jälkeenpäin sain tietää että oli vieraillut naapurin nuoren naisen luona kun poikakaverinsa ei ollut paikalla.... kertomansa mukaan ei ollut tapahtunut mitään seksuaalisia juttuja mutta muuten oli kuulemma yrittänyt nuoleskella, nainen kertoi viestissä minulle!!
   Sen jälkeen ukkoni ihastui johonkin horoon joka oli samassa työpaikassa ja kyllähän siitä polemiikkia syntyi. Vieläkin on horon kanssa instassa kaverina, mutta en jaksa enää välittää. Halusin kertoa tämän että aivan varmasti samankaltaisia kokemuksia on muillakin kuin sinulla.
   Varsinaisia pettämisiä olen myös kokenut, mutta täytyy sanoa että aikalailla parkkiintunut olen ja siksi nuo ukkoni temput ei enää hetkauttaneet. Vaikka en voi satavarmasti sanoa, onko hyppinyt sänkyyn noiden kahden kanssa, sanon kolmannen kerran että en edes jaksa ajatella asiaa.... kertoo lienee sen että tuskin rakastan häntä enää sillä tasolla jolla olisin aiemmin rakastanut.
   Jos olisin sinä, niin lähtisin lätkimään...sulla on kaikki oikeudet tehdä niin, säälistä en jäisi tuollaisen ukon kanssa enää olemaan! Jos minulla olisi pitävät todisteet ukostani että on mennyt pahemmin tekemään, niin sanoisin että soronoo!!!

   • Miksi itse jäät tuollaiseen suhteeseen? Itse en katsoisi tuollaista läpi sormien. Eikö se riitä jo todisteeksi että joku kertonut hänen lähennelleen ja pettänyt. Muuttuuko hän jos on tehnyt niin jo aiemmin. Ja vaikutat kyllä aika kypsältä mieheesi.


   • Lähes samanlainen tilanne täälläkin, paitsi tiedän mieheni suhteesta työkaveriinsa. Hän palasi luokseni ja ratkaisu tuntui hyvältä sillon. Lapset oli pieniä.
    Nyt kun siitä kulunut vuosia, harmittaa äärettömästi että eroa ei silloin tullut. Mies on täysi k-pää, myös isänä todella huono.
    Tällä hetkellä olen itse sairastunut tästä kaikesta niin etten jaksa tehdä asian eteen mitään. Ainoa hyvä puoli asiassa on se etten tunne miestä kohtaan yhtään mitään.
    Asia itsessään harmittaa aivan suunnattomasti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lähes samanlainen tilanne täälläkin, paitsi tiedän mieheni suhteesta työkaveriinsa. Hän palasi luokseni ja ratkaisu tuntui hyvältä sillon. Lapset oli pieniä.
    Nyt kun siitä kulunut vuosia, harmittaa äärettömästi että eroa ei silloin tullut. Mies on täysi k-pää, myös isänä todella huono.
    Tällä hetkellä olen itse sairastunut tästä kaikesta niin etten jaksa tehdä asian eteen mitään. Ainoa hyvä puoli asiassa on se etten tunne miestä kohtaan yhtään mitään.
    Asia itsessään harmittaa aivan suunnattomasti.

    Eihän lapset ole syy jäädä tuollaiseen liittoon. Kyllä siitä lapsetkin kärsii jos vanhemmat onnettomia.


  • Särkynyt sydämiset, aina juovan tuntuvat. hukuttaakseen murheet jotka kelluu kuin untuvat. ehkä elämä on vain huonoa pilaa mutta mehän hekotetaan..niin että kukahan seuraavat tilaa sillä kai me ne otetaan. viekää minut baariin veljet tuoliin nostakaa...hitto joo mä en pelle oo jos mies en olla saa.

  • Minulle kävi samoin. Mutta hyvin näinkin on mennyt ja olemme mieheni kanssa oppineet jollain tasolla rakastamaan toisiamme.

  • Olen itselleni ihan helvetin vihainen siitä, että tein lapsen ihmisen kanssa, joka ei välitä paskan vertaa omasta lapsestaan ja on muutenkin surkimus minin tavoin. Mietin tosi usein, miten tyhmä olen ollut ja tunnen suurta surua lapseni puolesta.

   • Miksi jätit nuoruuden rakkauden?


  • jätit kiihkon ja otit turvallisen jota et rakastanu vaan turvan hän antoi mutta ilman rakkautta jäit .miehesi palvo sinua mut et vastannu palvontaa. jäit unelmasi varaan hukkaan meni 40 vuotta uskoisin mutta turvan sait.et halunnu peti kaveriksi miestäsi. vaan luotetavan toverin joka sinua aina odotti mutta sun tunteesi oli muualla.näin 70 % naisista valitsee. ja ovat onnetomia mutta ei halua erotakaan.

  SEISKA.FI

  • Nyt puhuu 1990-luvun kohukaunotar Marjut Lyra pahoinpitelystä: Olin menossa hakkaamaan vasaralla tauluja seinään, en ystävääni!
  • Danny ja Erika asuvat erillään: Tulevaisuus näyttää, miten vaikuttaa parisuhteeseen!
  • Duudsonit-Jarno avioerosta: Sattuu todella paljon

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2201
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1894