Haluan muslimimiehen

Nina_-

Olen nuori hyvännäköinen ja viehättävä suomalainen nainen. Jos menen esim.baariin niin minulla riittää kyllä vientiä.Pääni kääntävät kuitenkin lähinnä muslimit,niin tummaihoiset kuin turkkilaiset ym. Asun pikkukaupungissa joten eipä niitä ihan hirveästi siellä ole.

Olen ollut yhden iranilaisen kanssa. Hän oli uskomattoman hauska ja kiva. Hän ei todellakaan ollut mikään baarissa tavattu vaan vanha koulukaveri. Hän paljastui kuitenkin aikamoiseksi idiootiksi,koska esim.jätti minut humalassa yksin tyttöystäväni kanssa keskelle Helsingin keskustaa. Hän suoraan sanottuna varmaan halusi vain kellistää minut....

Niin eli asiaan.Mikä niissä muslimimiehissä viehättää? Ulkonäkö on hyvä,isot vehkeet ja tumma iho/muu tummuus.(Siis tykkään sekä tummaihoisista että euroopan muslimeista). Mutta tässä ei todellakaan ole kysymys pelkästä ulkonäöstä.

Flirtti on yleisesti ottaen muslimeilla paljon hauskempaa kuin suomalaisilla.Se viehättää, mutta ei sekään ole se tärkein. Sitäpaitsi tiedän kyllä,että sitten kun mennään naimisiin niin ei sitä samanlaista flirttiä enää ole. Mutta niinhän se on kaikilla,suomalaisillakin!

En ole mitenkään erityisen innostunut nuorista muslimimiehistä,ketkä asuvat euroopassa ja ovat omaksuneet kaikenlaisia kyseenalaisia käytöstapoja. Tarkoitan esim.näitä miehiä ketkä roikkuvat baarissa ja kuvittelevat saavansa jokaiselta naiselta!

Mitä minä haluaisin mieheltäni? Haluaisin miehen pitävän minusta huolta ja suojelevan minua. En halua kuitenkaan olla mikään alistettu. Jossain määrin mitä olen lukenut muslimien käsityksestä naisten ja miesten välisistä eroista olen samaa mieltä. Ja eikö olekin niin että kulttuuri ja uskonto ovat eri juttu.Eli kulttuurin takia naisia alistetaan ja uskonnon takia ei välttämättä.

Miksi puhun naisten alistamisesta? Siis en halua olla alistettu,mutta koen että suomalaiselta mieheltä ei voi saada sitä samanlaista suojelua kuin muslimilta.Haluan saada lapsia ja mennä naimisiin.En halua olla mikään kynnysmatto silti.

Olen ehkä jonkun naisen mielestä rakentanut harvinaisen ruusuisen kuvan muslimien naisten kohtelusta.No kyllä minä ymmärrän että en halua olla mikään päästä varpaisiin hunnutettu nainen, joka ei saa poistua kotoa.

Ja muuten tämä iranilainen nuori mies sanoi että nainen on fifty-fifty koiran kanssa? No ainakin hän piti minua paremmin kuin jotain koiraa. (Olen siis itse hyvin eläinrakas)Tai piti alussa, mutta sitten hänestä paljastuikin kaikenlaista..

Haluaisin miehen, joka antaa minun nähdä ystäviäni ja harrastaa.Ymmärtää jossain mielin että käytän alkoholia ja poltan,mutta ei minulle viina ole mikään maailman tärkein asia.

Käyn töissä ja hän on se ns.perheen pää, joka on pääasiallinen tienaaja.Hän huolehtii minusta,sillä olenhan hänen lapsiensa äiti. Ja hän ymmärtää,että olen tunteellinen.Monet naiset ovat mutta feministit haluavat sen monesti kieltää!

Haluan miehen,jota voin kunnioittaa.Ja hänkin tietysti minua,vaikka kunnioitus onkin erilaista.

Eräs egyptiläinen sanoi kerran minulle,että olen hyvin fiksu nainen.Keskustelimme suomalaisesta yhteiskunnasta.Sen jälkeen hän sanoi "Minä haluan sinua.Tule tänään minun luo."

Tuollaisia nuo nuoret muslimimiehet tuntuvat monesti olevan.Haluaisin kuitenkin jotain syvällisempää...Minä en halua mitään seksiä muslimien kanssa vaan haluan muslimimiehen joka huolehtii minusta. Eikö paras mitä mies voi tehdä lapsilleen on huolehtia lapsien äidistä?

No tuntuu että vuodatan tätä ilman päätä ja häntää.Mikä on edes pointti? En varmaan itsekään tiedä.Tiedän vain ehkä löytäväni aviomieheni joskus...toivottavasti..Ja uskon hänen olevan muslimi,joka osaa huolehtia naisestaan.

12

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oot-kakara

      heippa kakara, menes runoilemaan lasten osastolle.

    • NytHerätys

      Hauska provo. Ei kukaan oikeasti noin ajattele.

    • Oiettäihanaa

      Mä oon vanha susiruma nainen. Kun menen baariin oleskeluluvattomat piirittää ja vientiä riittää ja heitin mielestä olen viksu. Ja niin kaunis. Mennään jo kun oot maksanut.

    • Rasismivapaa_alue

      Burka jo ostettuna?

    • Suomalaiset naiset älkää seokko noihin mamuihin.Niiden kanssa vasta elmä on helvettiä.Nenäytää muka rakautennsa mutta kun on mukula ja naimisissa olet niiden alistamana.

      • adsdd

        sinulla taitaa olla 15 vuotiaan parran kasvu ja poieni penis


      • SuomiBoyyy

        kalpea valko kalkkuna mies haiven naama mini muna :DD


      • sUOMIpaSKA

        PERKELE p?


      • adsdd kirjoitti:

        sinulla taitaa olla 15 vuotiaan parran kasvu ja poieni penis

        Mulla on severran elämän kokemusta nyt jo ,et me kotios kasvaa nulikka.


      • adsdd kirjoitti:

        sinulla taitaa olla 15 vuotiaan parran kasvu ja poieni penis

        Mulla on severran elämän kokemusta nyt jo ,et me kotios kasvaa nulikka.


      • sUOMIpaSKA kirjoitti:

        PERKELE p?

        Voit mennä sotilas karkuri sotiin isänmaan puolesta.


      • ltortm
        rakula kirjoitti:

        Mulla on severran elämän kokemusta nyt jo ,et me kotios kasvaa nulikka.

        Elämänkokemus ei ole opettanut sinulle näköjään kirjoitustaitoa. Nyt takaisin kouluun!


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe