Naisten nirsous

Jorma680

Naisten nirsous parisuhdemarkkinoilla on todella ärsyttävää ja vastenmielistä. Naiset luulevat olevansa miehiä älykkäämpiä ja paremmannäköisiä, vaikka naisten ulkonäkö on lähes poikkeuksetta meikeillä ja väreillä keinotekoisesti tehtyä. Maskin alla on yleensä vain vaisun ja vaatimattoman näköinen nainen. Ei siis ole perusteltua vaatia mieheltä ihmeitä, kun nainen itsekin on vaan tavallinen ihminen.

33

1015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nirsompi

      Kaipa jokainen saa vaatia mitä haluaa, eri asia on löytyykö sitä mieluista parisuhdetta sitten. Nirsot naiset tosiaankin mieluummin ovat sinkkuja kuin tyytyvät vähempään kuin mitä mielestään ansaitsevat. Ei miehenkään tarvitse hyväksyä, jos nainen on liian vaisun näköinen, aina voi tavoitella parempaa, mutta sitten saattaa kohdata vielä nirsompia naisia. Varmaankin aika karu oivallus aloittajalle.

    • Se on vaan tämä Homo sapiens- lajin parinvalinnan markkinallinen epäsuhta. Jostain olen kuullut tai lukenut, että tämänkin palvelimen treffisivuilla olisi 18 miestä yhtä naista kohti. Pitäneekö paikkansa? Jos ketä kiinnostaa, 40 vuotta sitten pinnalla oli sellainen kohukirja kuin Esther Vilarin "Hyvin opetettu mies". Mahtaako sitä löytyä rnää mistään?

      • ei-se-niin-mene

        Lähetettyjä viestejä 1143 viestiä´133 henkilölle
        Vastaanotettuja viestejä 2188 viestiä 807 henkilöltä

        miehiä on yhtä naista kohden lähes rajattomasti :P :P


      • ei-se-niin-mene

        ps tämä kaikki miesten lähettämät viesti pulu kerännyt yhdessä päivässä ja naurun röhäsy päälle. yhestä pienestä reiästä änkiää äijää kuin hyttysiä keski-kesän metsässä.


      • heikinheikki

        Luulisi yhden lapsen saavan aikaiseksi kun tuon suuruinen äijä porukka kun on ruuttaamassa ja huntista vetoa ettei ole ihan tavis ujo poikamies ollu asialla


      • voin_säästää_aikanne

        Miljoonalla se lähtee tai voiko sanoa, ohitetaan turha jonotus aika ja luonnollisesti ... yhm. Noin suosittu ei välitä ikä erostakaan, haistan sen ja maistan


      • älyhoip

        Naisia ja miehiä on suunnilleen yhtä paljon, joten mitään epäsuhtaa ei ole. Ongelma vaan tulee siinä, että miehet eivät hahmota omaa ikäänsä tai tasoaan vaan kaikki miehet haluavat vain sen 20-vuotiaan missinaisen.


    • Omamielipide

      Minusta naisen kuuluukin olla se paremman näköinen osapuoli. Minkä verran on sitten toinen juttu.
      Älykkyys ei ole naisen vahvin puoli, onko se mahdollista edes? Meikki ja maski on ihan ok mutta ei sillä ihan kaikkea voi korjata. Vaisuus ei automaattisesti tee naisesta turnoffia mutta jos se on ainoita ominaisuuksia niin heikoilla jäillä mennään.

    • haistakaahuoratvittu

      Kuoleepahan sitten yksin saatana

      • Teijjaa

        Onko sillä jotain väliä kuoleeko yksin kaksin vai viisin. Mulle yks hailee...


    • Erkkiiii

      No sehän on ihan biologista et nainen valitsee komeimman yksilön. Turha a itseään suututtaa ja taistella tuulimyllyjä vastaan

    • Tulee muistaa, että kauneus on katsojan silmässä! Vaatimattomammankin kuoren alta saattaa paljastua helmi, kunhan viitsii tutustua. Nykyaikana vaan halutaan saada kaikki mulle heti..................ja enemmän ja parempaa kuin naapurilla. Se on aika säälittävää!

    • nelikymppinenmies

      Todellakin naiset on aika vaatimattoma näköisiä, liikaa meikkiä eikä kovin kauniita. Nainen vaatii silti miehen olevan joku komea jääkiekkoilija.

    • Onko jääkiekkoilijat komeita?..................en ole huomannut

      • Nainen45vee

        Aika monelta jääkiekkoilijalta puuttuu hampaita...


    • Joukooo

      Naisten kuuluu olla nirsoja. Ei ne luonnon eläin naaraatkaan kelpuuta kuin joka tuhannennen

    • EOFB

      Se kyllä surullista nähdä esim. tinderissä, kuinka jo neljääkymppiä lähestyvä suomineito näyttää lähinnä kuusikymppiseltä.
      Popikkeuksiakin toki on.

    • Korjaan vähän tuota aikaisempaa kommenttiani: Se epäsuhta 1:18 taisikin olla Iskurissa, mutta kyllä se on aika epätasaista täälläkin. Kirjavihje edelleen voimassa, vähän älykkäämmille voin suositella Desmond Morrisia ja Konrad Lorenzia. Apinoitahan me kuitenkin olemme.

    • vinkkitämäkin

      Menkääpä tanssipaikoille. Siellä naisia 10 yhtä miestä kohden.

      • miessssssssssssss

        En osaa tanssia..


      • tanssivamummu

        Siinäpä se, ne fiksut ja hyvän näköiset naiset kun ei löydy pubeista, eikä niiden tarvitse treffipalstoilta miestä metsästää, fiksuja miehiä löytyy tanssilavoilta ja saa samalla kivaa liikuntaa kun ahkerasti tanssii.


    • osaeläkkeellä

      Olen viime aikoina vieraillut suomi 24 treffipalstalla ja pannut merkille, miten vaikeaa esim. vanhemman miehen on päästä syvempään ajatustenvaihtoon suunnilleen samanikäisten naisten kanssa.Profiilinsa perusteella asiallisen oloisilla naisilla saattaa olla satoja yhteydenottoja ja tuntuvat esiintyvän kuin lapset karkkikaupassa: jokaista karkkia on päästävä maistamaan eikä päätöstä pystytä tekemään, tätä jatkuu jopa vuosia. Vastauksena asialliseen yhteydenottoonsa voi
      saada epäasiallista sanailua, jota ei odottaisi ensimmäiseen viestiin. Moni eronnut tuntuu kostavan koko miessukupuolelle aikaisemman kokemansa, pakosta tulee mieleen, että eron ainakin osasyynä saattaa olla naisen oma toiminta aikaisemmassa liitossaan.
      En ole suinkaan naisvihaaja. Leskeydyin n. vuosi sitten ja olisin jatkanut parisuhdetta eteenkinpäin, mutta sitä mahdollisuutta ei meille suotu.

      • etkötiennyt

        Kenenkään miehen ei pitäisi missään ikäluokassa etsiä naista näiltä treffisivuilta. Miehiä yksinkertaisesti on näillä sivuilla moninkertainen määrä naisiin verrattuna. Ja valitettavasti monet naiset ovat suoraan sanottuna rumia ja/tai lihavia.


    • naiset-nirsoja

      Naiset pn paljon rumempia kuin miehet. Lopettakaa naiset meikkaus niin nähdään miten rumia oikeasti olette. Teistä tulee heti pinnallisia kun meikkaatte ja sitten vaaditte jotain mister suomea.

      • missimimmi

        Tai mitäs jos sä alat meikkaamaan, niin nähdään kuinka hehkeä sinusta tulee. Ei muuta kun kipi kipi meikkikauppaan.


    • voielämänkevättaas

      Jaajaa taas näitä kirjoituksia voi herrajestas.. Yleistetään jälleen kaikki naiset samanlaisiksi ja sehän on ainoastaan kaikkien naisten syy etten itse kelpaa.. Koska olen itse niin mahtava ja upea jne.. Tälläsiä keskusteluja on täällä tuhansittain.

      Vaikuttaa ettei nämä valittaja miehet ymmärrä että te ette voi vaatia ketään pitämään teistä eikä se auta että te istutte (asutte) täällä suomi24:jässä ja valitatte.. Onhan jokaisella oikeus päättää millaiset vaatimuskriteerit on mies- tai naisystävään. Oli ne kriteerit sitten todella ulkonäkö painotteiset tai lmuunlaiset.. Monesti miehet itkee täällä kun ei naiset tee aloitetta ja he ovat niin itsekkäitä kun odottavat miehen tekevän sen..? mutta eihän kenenkään ole pakko mennä ketään iskemään? Jokainen saa itse päättää meneekö iskemään ketään tai ei. On oikeus olla menemättä iskemään ja odottaa vaikka että se oma prinssi tai prinsessa tulee hakemaan.. Suomi on vapaa maa.

      miehillä ei oikeesti ole muuta tekemistä kuin valittaa naisista.. Tehkää asialle jotain älkääkä vinkuko asiasta niinkuin pienet kakarat.. Turhaa on valittaa muista, kun ei toisia ihmisiä pysty muuttaa, ainoata ihmistä ketä voit muuttaa olet sinä.. Sen voin sanoa että harvaa naista kiinostaa mies jolla on tollanen erittäin typerä oletus ja asenne naisiin..

      • crux

        Kovasti sinäkin yrität muuttaa miehiä kirjoituksessasi vaikka juuri kerroit että se on mahdotonta.


      • voielämänkevättaas

        Ei, en yritä. Saatte olla juuri tuollaisia kuin olette itsehän siitä kärsitte. Kerroin vain oman mielipiteeni.


      • Voielämänkevättaas

        On minullakin omia tiettyjä mielipiteitä miehistä, jotka näkyvät joissakin miehissä välillä, mutta sen sijaan että istun koneella päivät pitkät ja valitan kuinka kaikki on ihan perseestä, keskityn omaan elämääni sekä keskityn positiivisempiin asioihin ja teen asioita. Ei minullakaan ole pelkästään hyviä kokemuksia mieshenkilöistä niinkuin ei naishenkilöistäkään, mutta en yleistä muutamien kokemuksien perusteella esimerkiksi että kaikki miehet ovat sellaisia.


      • crux
        voielämänkevättaas kirjoitti:

        Ei, en yritä. Saatte olla juuri tuollaisia kuin olette itsehän siitä kärsitte. Kerroin vain oman mielipiteeni.

        Mutta Suomi on tosiaan aika vapaa maa ja varmaan tuo valitus jatkuu miesten taholta niin kauan kuin naiset käyttävät oikeuttaan olla niin nirsoja ja passiivisia kuin tällä hetkellä ovat. Kuten sinua ärsyttää miesten valitus niin miehiä ärsyttävät nämä asiat naisissa samalla tavalla. Jokainen saa tehdä näissä asioissa kuten parhaaksi näkee, mutta ei pidä luulla etteikö niillä teoilla olisi isommassa mittakaavassa mitään vaikutusta.


      • crux
        Voielämänkevättaas kirjoitti:

        On minullakin omia tiettyjä mielipiteitä miehistä, jotka näkyvät joissakin miehissä välillä, mutta sen sijaan että istun koneella päivät pitkät ja valitan kuinka kaikki on ihan perseestä, keskityn omaan elämääni sekä keskityn positiivisempiin asioihin ja teen asioita. Ei minullakaan ole pelkästään hyviä kokemuksia mieshenkilöistä niinkuin ei naishenkilöistäkään, mutta en yleistä muutamien kokemuksien perusteella esimerkiksi että kaikki miehet ovat sellaisia.

        Niin, naisilla nyt vaan on vähän helpompaa kuin miehillä. Voit palata koska vaan koneen tai Tinderin ääreen ja taas löytyy seuraa. Miehellä se voi olla vähän rajumpi kokemus kun kovasta yrityksestä huolimatta saattaa huomata olevansa edelleen ihan yksin, ilman että edes treffeille on päässyt. Yleistäminen ei tietenkään auta mutta sillä tavalla se paha olo usein kanavoituu ulos.


    • vinkkivinkkisulle

      Suomi24:jässä suurinosa miehistä on oikeasti luusereita.. huoh en ihmettele ettei kukaan huoli, suosittelen miettimään omaa asennetta ainakin..

    • Ikää46

      Tein itselleni profiilin Suomi24:n deittisivustolle. Rehellistä tekstiä sekä itsestäni, että toiveistani, ei kuvaa. Ensimmäisen viikon aikana tuli niin paljon yhteydenottoja, että iski ahdistus... Yritin vastata kaikille jotain, mutta ei riitä vapaa-aika mitenkään. Oli pakko laittaa profiili piiloon vähäksi aikaa, avaan sen uudestaan kun on paremmin aikaa miehiin tutustumiseen. Sen verran kuitenkin olen miesten ulkonäön suhteen nirso, että usko meinasi loppua kuvallisten omanikäisten miesten profiilien selailuun. En voi kuvitella olevani parisuhteessa noin 50-vuotiaan miehen kanssa, joka näyttää 70-vuotiaalta... Näitä oli kuvallisissa profiileissa paljon, en edes uskalla ajatella, minkä näköisiä vaareja löytyy kuvattomien profiilien takaa... Taidan sittenkin pysytellä ihan livetapaamisissa jatkossa. En ole missi minäkään ja ikärenkaitakin vyötäröltä löytyy. En kuitenkaan näytä 70-vuotiaalta mummolta. Elän terveellisesti ja pidän itsestäni huolta. Aina puhutaan siitä "kipinästä", jota kahden ihmisen välillä joko on, tai sitä ei ole. Pitää olla kyllä aikamoisen loistava persoonallisuus 70-vuotiaan näköisellä miehellä, jos saa minut "kipinöimään"...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe