Enkeli haki lapsen tavaaseen!

tämäkuuluupalstalle

Itse olen lukenut varsinkin vanhemmista Lasten Siioneista/Siionin keväistä kertomuksia, joissa lapsi näkee enkelin tai lapsen luona nähdään enkeli. Lapsi on sairas ja maallinen elämä päättyy.
Videolla tapaus, jossa enkeli hakee lapsen:
https://www.youtube.com/watch?v=l-XX0u4mnUg

Minulle on kerrottu, että oltuani pieni lapsi/vauva, minun luonani oli ollut valo, mikä ei siis ollut maallinen. Tuosta videosta nousi tuo mieleen. Enkeli saattaa näkyä kirkkaana valona. Toinen tilanne, josta nousi mieleeni, minkä näin yhtenä yönä herättyäni hetkeksi. Se tapahtui talvella. Näin sumuvalon pimeässä huoneessa. Laitoin kuitenkin pian silmäni kiinni ja jatkoin unia. Videolla "Jennan taivasmatka" Jennan siskon kerrotaan nähneen sumuvalon, ja hän myös kuului jonkun herättelevän häntä.

6

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jättienkeli

      Kerrostalon kerroskorkeus, eli alakerran lattiapinnan ja yläkerran lattiapinnan välinen mitta, on tavallisesti noin kolme metriä.

      Videosta pystyy arvioimaan enkelin koon, mittaa sillä on abouttiarallaa 10 metriä! Joko enkelit ovat kovin isoja, tai sitten videon askarrellut kaveri ei tullut ajatelleeksi millaiseen mittakaavaan enkeli kannattaisi tehdä.

      Uskokoon videon oikeaksi tai huijaukseksi ken haluaa. Siitäpä loppujen lopuksi on kysymys.

      • RunosieluPlusTodPlusPlus

        Tai tulkitkoon miten haluaa jos tosiaan haluaa. Tiedossa on kyllä, että näemme kaikenlaisia hahmoja mm. pilvimuodostelmissa, kaurapuurossa, lattiapisteissä jne. Ne voivat joskus olla jopa subjektiivisesti merkitseviäkin, mutta mitään objektiivisia tosiasiaväitteitä niistä ei voi uskottavasti johtaa. Tuollaisen videon pohjalta tuskin kukaan muu tulee vakuutetuksi, vaikka joku toinen tuossa olisi jonkin mytologiahahmoisen enkelin nähnytkin, lapsen sielusta puhumattakaan.


      • eivätpieniäolentoja

        Se on totta että enkelit voivat näyttäytyä hyvinkin isoina. On kysymys aivan muusta kuin pulleista siivekkäistä lapsiolennoista joulukarkkilaatikoissa ja postikorteissa. Varsinkin arkkienkelit ovat mahtavia ja suuria ja enkeleistä lähtee vielä laaja valosäteily.


      • hui-jaus-ta
        eivätpieniäolentoja kirjoitti:

        Se on totta että enkelit voivat näyttäytyä hyvinkin isoina. On kysymys aivan muusta kuin pulleista siivekkäistä lapsiolennoista joulukarkkilaatikoissa ja postikorteissa. Varsinkin arkkienkelit ovat mahtavia ja suuria ja enkeleistä lähtee vielä laaja valosäteily.

        Videossa näkyvä valoläiskä ei ole enempää kuin valoläiskä.

        Katsokaapas tarkemmin kun "valoilmiö" ilmestyy katon etuosan päälle. Aurinko paistaa talon takaa, joten kuvassa näkyvä katto ja etuseinä ovat varjossa. Vaikka valoa säteilevä "ilmiö" on yhtä kirkas kuin taustalla oleva aurinko, se ei valaise kattoa lainkaan. Räystään allekaan ei synny varjoa vaikka pitäisi. Valoa ilmiö ei säteile videon maisemaan siis lainkaan.

        Video ei ole enempää kuin amatöörin tekemä tökerö huijaus. Kaikella sitä enkeleihin uskovia vedätetään.


      • Krrröhömmmmm

        Voi hidsi, luulin että oli oikeasti kuvattu tulipaloa. Mutta tulipaloa ei ollutkaan, eli filmi oli vain höplöinen väärennös.


    • ent.saku

      Ennen syntymääni tähän kehoon ohjasin kuolevia sotilaita toiselle puolelle. Olinhan sitä ennen itse kuollut ja siirtynyt valoon koulutukseen.

      Monien "kuolleiden" mutta taas elävien mieluisaksi tehtäväksi muodostuu vastatulleiden opastaminen.

      Tuo nähty valo saattaa olla oikean enkelin aiheuttama tai sitten toisella puolella valokehossa olevan auttajan. Kun ihminen alkaa kuolla, hänen yläpuolellaan oleva "tähti" alkaa välkkyä. Toiset näkevät tapahtuman ehkä toisella tavalla.

      Kun näin esim. tuttujeni ja saksalaisten sotilaiden kuolevan ohjasin heitä valomaailman puolelle. Kullakin ryhmällä, esim. ryhmänä suomalaiset, on omat kansalliset yleisohjaajansa ja sitten on henkilökohtaisia ohjaajia. Vastaanotto on organisoitu, joten voi olla huoletta. Henkilökohtaisia ohjaajia sanotaan henkioppaiksi, jotkut nimittävät heitä enkeleiksi tai vain henkiauttajiksi.

      Ihmisille tarjotaan senkaltainen vastaanotto, että he kokevat olonsa mahdollisimman viihtyisäksi. Miten suloista onkaan jälleennäkeminen mukavissa merkeissä. Aikanaan me taas kohtaamme, vaikka 100 000 vuoden kuluttua, mutta ennen pitkää kohtaamme me jotka olemme yhdessä eläneet taas tavalla tai toisella. Vaikka sitten kuin vain valopisteinä taivaankannella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2779
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      370
      2645
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2200
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1866
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      71
      1818
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1783
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1774
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      142
      1687
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1462
    Aihe