Naisten ihanne mies tieteen näkökulmasta

Tässä on lueteltu kaikki tuntemani tieteelliset tosiasiat. Harva nainen tietää, mutta jos on miehistä kiinnostunut niin eniten heihin vetoaa pitkät ja tummat ulkomaalaiset miehet jotka ovat fyysisesti hyvässä kunnossa ja terveitä sekä muistuttavat paljon naisen omaa isää ja veljiä. Lisäksi on tutkittu että homseksuaalisuus ja feminiiniset kasvonpiirteet miehessä saavat nisen syttymään. Harvoin tälläinen mies kuitenkaan vastaa naisten ihanne unelmia, ja useimmin tämä mies aina lopulta enemmän tai vähemmän renttu.
Ilmoita

TV.ssä oli ohjelma, jossa todettiin:
Ovulaation tienoilla vietti on lihaksikkaaseen, maskuliiniseen miestyyppiin. Ovulaation jälkeen vietti on taas pehmotyyppiin. On kuulemma luonto, mikä vetää vahvoihin selviytyjägeeneihin, eikä mieli.
1 VASTAUS:
Valmet Automotive on käynnistänyt historiansa suurimman rekrytointikampanjan, jolla haetaan yli 1000 uutta autonrakentajaa Uudenkaupungin autotehtaalle....
Haussa on työntekijöitä hitsaamon, maalaamon, kokoonpanon sekä sisäisen logistiikan tehtäviin.
Kampanjaa tukee Suomi-kiertue, jonka myötä Valmet Automotive vierailee kahdeksassa kaupungissa eri puolilla Suomea 2017 - 2020 aikana.
+Lisää kommentti
Höpö höpö ! En jaksa uskoa että homomaisuus ja femiiniset kasvot kiihottaa naista. Nainen syttyy miehestä joka on maskuliininen. Vahvat miehekkäät kasvonpiirteet ja miehekäs olemus. Miksi ihmeessä nainen syttyisi homomaisesta, sirkuttavasta sukupuolettomasta hennosta olennosta. En minä ainakaan. Sanokoot sinun tutkimukset mitä tahansa.
1 VASTAUS:
En minäkään! Yäk, joku homomainen mieskö itselleni? Yök! Voin pahoin jo pelkästä ajatuksesta.
+Lisää kommentti
Tieteellinen tutkimus... Hmm.. Missäs tuolaista on tutkittu ja kuinka suuri kohderyhmä on ollut kyseessä?? Viehätyksestä hieman: Älykkyys, paljon muuta ei tarvita. En ole koskaan ihannoinnut ulkomaalaisia, mutta taidan tulevaisuudessa vakavasti harkita sitäkin mahdollisuutta. Suomalaiset joihin törmännyt: Joillakin taustalla apukoulu, housut roikkuvat, niin että persvako näkyy. Kaivellaan nenää ja hangataan räät vaatteisiin, katsellaan lastenohjelmia ja kehutaan kuinka muut olisivat kateellisia lapsenmielisyydestä. Asutaan äidin helmoissa, Ei osata pyyhkiä pyllyä pöntöllä käydessä, ei osata vaihtaa puhtaita vaatteita, ei pidetä huolta henkilökohtaisesta hygieniasta, keskustelu rajoittuu siihen mitä hän on päivän aikana tehnyt, sängyssä... huokaus, se loppui lyhyeen. En ihmettele miksi moni mies hakee naisen thaimaasta. Sänkyhommat eivät ole pelkästään sitä, että tyydytetään mies ja se olikin siinä. Onhan näitä tapauksia nähty, lähes jokaisella jotain ongelmaa. Olen elämäni aikana nähnyt vain yhden ihmisen, jota kunnioitin ja jonka kanssa keskustelin normaalisti. Hän oli älykäs. En pidä ihmisten väheksymisestä, mielestäni jokainen ansaitsee mahdollisuuden ulkonäköön katsomatta. Tavallaan tämä on tyhmästi ajateltu, koska tiedän lopputuloksen. Uskon silti, että vain tutustumalla ihmiseen selviää todellisuus. Valitettavan usein suomalaiset miehet ovat renttuja, laiskoja, mammanpoikia. Ei pahalla, enkä tarkoita yleistää ;-)
3 VASTAUSTA:
Kyllä nuo merkit voi liittää naisiinkin. O5in kerran peukalokyytiläisen ja hän haisi kuselle että oli pakko ajaa ikkuna auk. Ei muuten ole ainoa
Ei muuten viehätä naista älykkyys vaan kusipäisyys, on se jo nähty! Esimerkiksi psykopaatti Steen Christersen sai kokonaisen haaremillisen naisia teloitettuaan kaksi poliisia Helsingissä kadulla. Vihittiinkin vankilassa ollessaan ja on siellä edelleen. Googlella lisää.

Tuokin Riina sai iskettyä itselleen oikein ihannemiehen, pääpalkinnon, mistä monet kilpasiskot ovat vieläkin kateudesta vihreitä: https://www.itavayla.fi/uutiset/index.php?id=missa_on_riina_makinen_20_etsintoihin_haetaan_apuvoimia
Saattaa vain Riinan löytyminen olla vaikeaa. Tuolla seudulla joskus liikkuneena maasto on hyvinkin epämiellyttävää ja ruumiin mahdollisia kätköpaikkoja on enemmän kuin paljon.
Valitettavan usein suomalainen nainen on valittaja, kiukuttelija, uusavuton pikkulapsi, renttu ja laiska, jopa tyhmä, täysin vailla käytöstapoja, mutta tokihan nainen edellyttää mieheltä täydellisyyttä. Ei pahalla, mutta ei kyllä niin hyvälläkään ja kyllähän homppeleilla on näkynyt olevan halukkaita ottajia naisten keskuudessa.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
>> eniten heihin vetoaa pitkät ja tummat ulkomaalaiset miehet jotka ovat fyysisesti hyvässä kunnossa ja terveitä sekä muistuttavat paljon naisen omaa isää ja veljiä.<<

Mutta tuohan on täysin ristiriitaista koska jo suomalaisten naisten omat isät ja veljet eivät yleensä muistuta ulkomaalaisia pitkiä ja tummia miehiä lainkaan.

Olen suomalainen ja tosin tumma, mutta muhun ainakin vetoaa eräs marko.h (jonka nimeä täällä ei saisi sanoa) no mikäs tuo miestyyppi sitten on? eikä oikeastaan edes mitään väliä koska se mies vetoaa ulkoisesti kovastikin.
Ilmoita
Pitää paikkansa. Olen suomalainen, komea mies, jolla on feminiiniset kasvonpiirteet. Hiukseni ovat tummat ja silmät ruskeat, joten Italiassa minua pidetään paikallisena, jolta turistit tulee kysymään tietä.

Naisilta saan poikkeuksetta myönteistä palautetta ja erityisen hyvältä tuntuu saada huomiota minua paljon nuoremmilta naisilta. Olen sinkku, joten elämä on mukavaa näin.
Ilmoita
En tiedä KAIKKIEN naisten ihannemiehestä, mutta tällainen vaalea mies kun torilla tulis vastaan niin se olisi menoa se.

http://tinyurl.com/y882k5qq
4 VASTAUSTA:
Muuten hyvä vedätys, mutta ei sieltä linkistä mitään kuvaa löydy.
veisaa.vaikka.kuus kirjoitti:
Muuten hyvä vedätys, mutta ei sieltä linkistä mitään kuvaa löydy.
En tiedä Marco Hietalan luonteesta, mutta ulkoisesti on tämän naisen IHANNEMIES.
Jouluna ton näkösiä miehiä vipottaa joka torilla, turuilla ja kaduilla. Silloin sinun aikasi on koittanut !
viisveivaa-tieteestä kirjoitti:
En tiedä Marco Hietalan luonteesta, mutta ulkoisesti on tämän naisen IHANNEMIES.
No niin paljastuihan se, raha, raha, raha see on, joka naiseen vetoaa.
Tuskinpa tämä karvanaama naisia kiinnostaisi, jos olisi tavis, eikä rahaa tilillä.
Meikäläiselläkin on massia pankissa, mutta ei vaan naisia meikä kiinnosta, kun ei ole komeaa ulkonäköä,
+Lisää kommentti
En ole kyllä koskaan tuntenu vetoa isän tai veljen näköiseen mieheen, nehän on lähisukulaisia niin olisi ällöttävää olla jonkun samannäköisen kanssa :x
3 VASTAUSTA:
Kyllähän naiset hakee isäänsä, ainakin luonteenpiirteitä
Ilmankos kusipäillä onkin kysyntää, kun se kusipää on päässyt ennenkin pukille ja sitten isäksi!
Perintötekijät siis jatkuvat: naisen äiti antoi kusipäälle ja tytär samoin.
Me kunnolliset olemme katoava luonnonvara.
Nyt maahan on tuotu noin 50 tuhatta älyllisesti vajaamielisen tasolla (ÄO kaikkien tutkimusten mukaan keskimäärin 68-70) olevaa täyttä kusipäätä. Ja mokkakikkelien suihkinta vain kuuluu joka suunnalta!
viestittäjä kirjoitti:
Kyllähän naiset hakee isäänsä, ainakin luonteenpiirteitä
Riippuu isästä. Jos jollakin on ollut kauhea isä, niin tuskin haluaa samanlaisen miehen.
+Lisää kommentti
Naiset joilla on haju-aisti kunnossa, eivät huoli mokkamunia. Poikkeuksetta näiden ominaishaju karkottaa naisen, itselläni on vahva testosteronia huokuva ominaistuoksu jota naiset eivät voi vastustaa vaan haluavat heti tehdä lapsia joita minulla onkin jo 15 eri naisten kanssa ja lisää tulossa sosiaalitanttojen harmiksi.
1 VASTAUS:
Kannattaisi jo alkaa käyttämään käyttää ehkäisyä ?
+Lisää kommentti
En tunne kyl yhtään feminiinistä renttumiestä.....
Ilmoita
Ensinnäkin minulla ei ole veljiä ja isää. Toiseksi olen seurustellut punatukkaisen, vaaleatukkaisen ja tummatukkaisen kanssa. Elämässäni olen nähnyt komeita miehiä jotka kuitenkin poikkeavat täysin toistensa ulkonäöstä.
Uskon että tärkein tekijä miehen ulkonäössä on "se jokin". Silmät usein ihastumisen laukaiseva asia.
1 VASTAUS:
Jokaisella on joskus ollut isä:)
+Lisää kommentti
No ei ollenkaan pidä paikkansa! Oma isäni oli n. 190 cm tumma, roteva mies, enkä ole koskaan ollut niin rakastanut kuin olen tällä hetkellä itseni pituiseen (170 cm) platinablondi viikinkimieheen. Ulkonäöllisesti hän miellyttää kovasti mutta kaikkein tärkeintä hänessä on sielu! Älykkyys, huumorintaju, muiden huomioiminen..Hän on oikea karvanaama Äijä, kasvonpiirteissä ei ole naisellisuudesta tietoakaan.
Ilmoita
Olisipa kiva nähdä nuo tutkimukset.
Ilmoita
Tieteellisten tosiasioiden yhteydessä on tapana laittaa lähdeviitteet esille. Ja varmaan tietänet, että luotettava lähde ei ole jonkun blogissa esittämä mielipide, "tunnettu tosiasia" tai edes luotettavasta lehdestä otettu lainaus ilman viitettä alkuperäiseen tutkimukseen.
Ilmoita
Empiirisen tutkimukseni perusteella, naisiin tehoaa erinomaisesti, kun juttelee niitä näitä ja lupailee ja kertoilee kaiken maailman satuja, tarinoita ja tulevaisuudensuunnitelmia. Mitä lennokkaampia ja mitä enemmän irti todellisuudesta, sen parempi. Ihan vaan pokkana selittää päin naamaa, miten on bisneksiä vireillä siellä ja bisneksiä vireillä täällä, miljoonien liikevaihto ja ansiotulot odottaa ihan kielenmitan päässä. Että voisiko Neiti tämän kerran vipata satasen, niin tarjoan mielelläni nämä juomat? Kohta alkaa tulla nimittäin omaisuutta ovista ja ikkunoista, ja saadaan se Kirkkonummella sijaitseva perintökartanokin täysremonttiin, ja lentokone vaihdettua uudempaan. Nyt meni kaikki säästöt, kun tuli parikymmentä vuotta opiskeltua huippuyliopistoissa, mutta eihän se koskaan hukkaan mene, vaikka olisi pariltakin eri alalta väitellyt. Työmarkkinoilla on kysyntää, kun on tuplatohtori, ja puhuu sujuvasti neljää kieltä. Siis sen ohella, kun satun olemaan sekä konserttipianisti, että astronaultti. Astronaultin urasta piti luopua, kun välikorva vaurioitui syvänmeren sukelluksella.......
Ilmoita
Itse vastaan yleisesti kumppaninolemisen kannalta.... evoluutiossa on se, että sukupuolet tarvitsevat toisiaan vain lisääntymiseen ja kumppania valitaan siihen, että saadaan hyvät ja terveet suvunjatkamisen tekijät.

Mutta itse olen omissa ongelmissani oleva ihminen, kyllä nyt jo tässä iäsä on myönnettävä, että yksin ollaan... ollaan yksin vaikka joskus saa kuulla mielipiteitä, että eihän niin voi olla.

Mutta miettikääs... miten paljon pitää olla vaikka rahaa... pystytkö tuomaan vuosikymmenien projektiin jonka arvo on vaikka miljoona, nii... summaa joka olis 60-45%, voitko edellyttää toiselta, että hän tuo tuon summan, eli 600 000e ja sinä et voisi tuoda edes kymmentäprosenttia? ottaisitko siivelle rammanankan?

Itse olen joskus kauanaikaa sitten tavannut ihmisen joka väitti ettei perusasioita tarvi niin nöpönuukaan... mutta voi sitä taivasta kun arki kohtaa ja sitä aletaan elämään....

Ihanneihminen on vain sellainen jota tarvitaan hauskanpitoon, elämä eletään erikseen! Oi sitä taivasta kun tapaisi ihmien joka täyttää kaikki ihanteet ja itse kelpaisi sellaiselle.... Tyydyn tähän
1 VASTAUS:
itse väitttäisin että ne elämän pienet ilot löytyvät siitä arjesta. Eivät hauskanpidosta. Se että kaksi ihmistä ajattelee samalla tavalla luo yhteenkuuluvuuden tunteen eikä sitä mitata voi mitata rahassa. Täysin köyhänäkin se on elämän parasta aikaa jota muistellaan vanhoina kiikkustuolissa.

Mitä tulee talouteen niin asiat järjestyy aina. Siis taloudelliset. Ei koskaan kannata miettiä esim. lasten hintaa. Itsellä kului noin 170 00e/lapsi ennenukuin muuttivat pois kotoan. Mutta mitä sitten? Itse tein talon ja säästin. itse kerään luonnosta kolmasosan ruuasta (marjat, sienet, kalat, pienriista...) ja siten säästän lisää. Matkat liikun polkupyörällä ja autoa käytän vain jos on pakko. Näin olen saanut hyvän ja liikunnallisen elämän ja kasvattanut Suomen väkilukua. Eikä vaimo ole taloudellisesti auttanut kuin satunnaisilla kaupankäynneillä.

Raha on vain rahaa. Sillä ei ole arvoa jos sitä ei käytä. Eikä sitä voi syödä. Joten, miksi siis kerätä sitä? Parempi käyttää se elämiseen, eli perheeseen. Perhe olisi toki voinut olla isompikin mutta luonto määrää osasta asioita.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Naisten ihanne mies tieteen näkökulmasta

Tässä on lueteltu kaikki tuntemani tieteelliset tosiasiat. Harva nainen tietää, mutta jos on miehistä kiinnostunut niin eniten heihin vetoaa pitkät ja tummat ulkomaalaiset miehet jotka ovat fyysisesti hyvässä kunnossa ja terveitä sekä muistuttavat paljon naisen omaa isää ja veljiä. Lisäksi on tutkittu että homseksuaalisuus ja feminiiniset kasvonpiirteet miehessä saavat nisen syttymään. Harvoin tälläinen mies kuitenkaan vastaa naisten ihanne unelmia, ja useimmin tämä mies aina lopulta enemmän tai vähemmän renttu.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta