Ovatko ahneuden riivaajat hinnoittelemassa ?

Kauhsituttava.hinta

Aikamedia Oy

Huippu uutuus ennakkohintaan ja rahtivapaasti kampanjakoodilla:
AIKANAAMA
• Yli 30 000 risti- eli rinnakkaispaikkaviitettä
• Yli 20 000 kommentaariviitettä ja raamatuntekstin alaviitettä, jotka selittävät ja opettavat sekä ohjaavat ja motivoivat soveltamaan Raamattua omaan elämään
• Yli 5 000 lukemista ohjaavaa ja helpottavaa otsikkoa ja rakennekaaviota
Ennakkotilaushinta 189,00 € .

RÖYHKEÄN SUURI KISKURIHINTA. Kohtuullisen suuri voiton saaminen olisi jos kirja maksaisi 50 euroa.

11

1414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • esitä.laskelma

      Mihin sinun hinnoittelusi perustuu?

    • Ei kukaan käske tuommosia ostelemaan. Raamattu riittää

    • Painatuskuluja

      On se ehkä hyvä opas. Mutta hinta ninuakin kauhistuttaa. Esitetty arviohinta 50 euroakin on liikaa. Kohtuullinen hinta olisi 30 euroa.

    • pfoe

      Tuo on kyllä Helluntaikirkon rahastusta. Selitykset ja ohjeet helluntaikirkon näkemyksen mukaan. Eikö Raamattu riitä? Mitä tuo 189 euroa pitää sisällään?

    • HoseeHalapenjo

      Tuo kommentaari-Raamattu on käännöstuote, ei alkuperäistuotantoa. En nyt muista tähän hätään, mistä se on käännetty, mutta asiasta on ollut juttua mm. RV:ssä.

      • HoseeHalapenjo

        Ah, tässä: http://www.ristinvoitto.fi/ristin_voitto/uutiset/sana_elamaan_-kommentaariraamattu_valmistumassa/

        Elikkä tuo teos on suomeksi käännetty Life Application Study Bible ympättynä Raamattu Kansalle -käännöksen yhteyteen. RV:n jutussa puhutaan siitä, että tuo perustuu Holman Standard Christian Bible -käännökselle. Se on hyvänä pidetty käännös, mutta itse maininta asiasta on asiavirhe, koska tuota kommentaariraamattua myydään myös muilla käännöksillä, kuten esimerkiksi New Living Translation, joka on erittäin huono käännös. Siihen sen bestseller-status varmaan perustuukin ja samalla paljastaa tekijöistään sen, ettei heitä kiinnosta totuus, vaan raha. Siitä on pääteltävissä, että kommentaari tuskin on kovin syvällinen, vaan riittävän ympäripyöreä, ettei se riitele minkään käännöksen kanssa. Se ei luultavasti myöskään ota kantaa mihinkään kiistanalaiseen, kuten kasteeseen, ennaltamääräämiseen, armolahjoihin tai eskatologiaan.

        Aikamedia tekisi hyvin, jos tarjoaisi opuksesta parinkymmenen sivun samplen, että siihen voisi kunnolla tutustua ennen ostopäätöstä.


      • laulaja

        Varmaan moni ostaisi,jos hintaa vähän pudottaisi. Eniten itse kaipaisin,että sen olisi voinut hankkia osamaksulla. Nyt moni halukas ostaja jättää hankkimatta korkean hinnan tai koska ei mahdollisuutta maksaa erissä.


    • Merkkituote.on.halvempi

      Syy korkeaan hinnoitteluun on manipuloitavissa ostajissa, jotka ovat hyväksyneet, että heiltä ryöstetään rahaa ylihinnoittelulla.
      Tekijöilleen tuo kirja maksaa noin 10 euroa kpl. Sen yli menevä hinnoittelu on bisnestä.

    • Kauanuskossa

      Voi kun Kommentaariraamattu olisi ilmestynyt aikaisemmin. On kyllä antanut potkua Sanan tutkimiseen. Avautuu yksinkertaisellekin ihan eri tavalla. Todellinen aarreaitta! Hankkikaa ihmeessä.

    • Anonyymi

      Yep yep... Jospa ensin perehdytään taustoihin tarkemmin, ennenkuin aletaan nimittelemään ketään tai mitään?

      Ensinnäkin Aikamedia on kustantamo siinä, missä muutkin kustantamot, eikä mikään helluntailaisten ikioma kirjapaja. Toki tuottavat hengellistä matskua, kuten myös Päivä, joka on enemmän identifioitunut Vapaakirkon kustantamoksi - mutta julkaistavaa matskua tulee yli kirkkokunta rajojen.

      Kuten Raamattu Kansalle- yhdistys, johon kuuluu yli 3600 jäsentä eri kirkkokunnista ja herätysliikkeistä. Kommentaari Raamattua on tehty vuosikausia yhteiskristillisesti yli kirkkokunta rajojen vapaaehtoisvaroin ja osin talkootyönä. RK pusersi siis ensin markkinoille formaalisen, eli sana vastaavuuteen (kirjoittaja uskollisen) käännöksen (VT + UT) uunista ulos 2012 ja sitten sen pohjalta Aikamedian kanssa yhteistyössä tämän upean teoksen, kommentaari Raamatun, meille kaikille.

      3032 sivua tiukkaa tavaraa, front and back. A
      Jokaisen kirjan alussa on johdanto, mahdollisesti karttakuvia ja selvitys, mitä tapahtui missäkin, tiivistelmä, avainjakeita ja muuta taustatietoa kyseisestä kirjasta. Lisäksi on kronologinen aikajakso, teemat, rakenne jne. Sitten tulee varsinaiset jakeet, joita voi olla tyyliin seitsemän jäätävän kokoisella sivulla - ja sitten pikku präntillä hirveä liuta taustoja ja alkuperäissanojen tarkoitusta avaavia tekstejä.

      Ja kaikki, aivan kaikki on tarkoitettu avuksi meille tiedon ja ymmärryksen lisäämisen lisäksi auttamaan meitä soveltamaan Raamattua omaan elämäämme.

      Eli ei ole tarkoitettu pelkille besserwissereille tämä opus, vaan heille, jotka haluavat elävöittää ja syventää suhdettaan Sanaan ja Jumalaan. Oppia soveltamaan Sanaa elämäänsä sen sijaan, että vain opiskelee Sanaa eli periaatteessa teologiaa.

      Suomeksi? Pilkkahinnalla lähtee, kun perehtyy vähän asioihin ja ymmärtää, kuinka monia vuosia ja millaista vaivannäköä sekä RK 2012 käännöksen, että tämän kommentaari Raamatun julkaisemiseksi meille on nähty.

      Etenkin, kun saadut varat menevät edelleen erilaiseen käännöstyöhön, hengellisten tekstien julkaisemiseen ja siis Jumalan valtakunnan levittämiseen - sekä Hänen kansansa johdattamiseen tässä eksytyksien ja kärsimysten ajassa.

      Mutta se siitä. Mielestäni kommentaari Raamattu sopii paremmin heille, jotka ovat kykeneviä syömään "liharuokia", eli ovat jo harjaantuneita uskossa erottamaan asioita toisistaan. Joidenkin kommenttien perusteella ajattelenkin, että saattaa olla hyvä ensin lukea ihan vaan uutta testamenttiä ja opetella seuraamaan Jeesusta - eli tekemään, kuten Hän opetti ja kulkemaan lähimmäisen rakkaudessa ja kuuliaisuudessa Jumalaa kohtaan - ja vasta sitten siirtyä kommentaari Raamatun pariin?

      Siunausta kaikille! 🙏🏼❤️

      ~Kati N. Rontti 🐈‍⬛

    • Anonyymi

      Yöhinnat, ylpeyttä ei ole pysyä ostamatta tai myymättä. Ehkä iltahinnoittelija olisi paremmassa terässä kuin aamunhinnoittelija.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      86
      2048
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1662
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1152
    4. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      350
      1126
    5. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1113
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      53
      851
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      839
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      777
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      737
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      367
      719
    Aihe