kannattaako erota?

Muija ei halua seksiä, ei ikinä kehu/sano mitään kivaa minusta, muutakuin haukkuu kavereille. Lapsille sanoo aina rakas/kulta mutta en muista koska olisi minulle sanonut. käyttäydyn yleensä hyvin mutta käyttäytyminen ajautuu kokoajan huonompaa suuntaa kun en saa huomiota.. eroasin heti jos ei ois lapsia ja yhteistä omaisuutta paljon,.
Ilmianna
Jaa

15 VastaustaMiksi pitäisi kehua. Se on mielestäni hyvä syy uskoa itse itseensä, että olet tullut valituksia aikanaan ja lapsiakin olette saaneet yhdessä.
Minusta tuo sanojen kerjääminen ja loukkaantuminen jos toinen ei hoe joka päivä rakas tai jotakin muuta, jonka nyt vois sanoa, vaikka kuka ihan leikillään.
Todellakin se että on jo perhe yhdessä, pitäisi riittää noiksi kehuiksi.
Ilmianna
Jaa
Muijasi on tyhmä haukkuessaan sinua muille. ILMOITA, siis et yritä sanoa tai yritä mainita, vaan suoraan ja rehellisesti ILMOITAT ettei oman perheen jäseniä kuulu mustamaalata ulkopuolisille. Se on vyön alle lyomistä oikein ilkeällä tavalla.
ILMOITA myös, siis et yritä sanoa tai yritä mainita, että te olette yksi perhe jonka kuuluu vetää samaa köyttä. ILMOITA ettei perheen yhdessäkuulumiseen saa liittyä oman perheen lokaaminen muille.
ILMOITA että mikä naisesi mieltä painaa, se käydään kahdestaan lävitse ja korjataan .
ILMOITA ettei naisesi käytös ole sopivaa, sinä haluat muuttaa mitä muutettavissa on, saadaksenne yhteenkuuluvaisuuden takaisin perheharmoniaan.
ILMOITA ettet sinä voi tehdä sitä yksin, se on kahden kauppa johon Muijasi ON osallistuttava!
Ilmianna
Jaa
Käytin aina pieruverkkareita ehkä siinä syy kun laihaläskiselluliittiperseeni lähti. Tai minä taisin lähteä.
Ilmianna
Jaa
Ehkä muijalla on joku syy käytökseensä. Ehkä muija miettii näitä samoja asioita sinusta? Ehkä toivot jotain mitä et itsekään voi tarjota?
Ilmianna
Jaa
Hei miten itse puhuttelet muijaasi? Yleensä jos helyttely nimellä toista esim. Puhuttelee kertoo se juuri tunteiden olevan kohdallaan. Sanotko itse sitä "kulta? Armas? Söpö? Tai muuta? Jos niin teet ja toinen ei näytä eikä käytä samaa silloin ei ole asiat kunnossa. Nyt muistutan jos itse et Puhuttelee toista noilla sanoilla et odottaa että toinen voisi edes aavistaa mitä mietit. Kehutko sinä häntä? Parisuhteessa kun tarvitaan kaksi. Minulla ainakin toiminut jo vuosia kun puhuttelen toista helyttely nimellä on hänkin vastannut samoin. Joten muista jos näin ei tapahdu ja toinen on kylmä silloin voit sen eron ottaa ja perustella. Katsos kun kaiku vastaa samalla tavalla!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Katsos kun parisuhde ei ole kaiku. Näin miehenä olen samassa tilanteessa ilman lapsia, kehun ja kannustan, annan hyvää fyysisesti ja henkisesti. En saa mitään takaisin itse. Se että sinulla toimii jokin ei tarkoita että se olisi ratkaisu maailman kaikkiin parisuhteisiin ja ihminen joka ei saa samaa kuin sinä toimisi väärin.......Maailmassa on paljon kivojakin naisia jotka eivät anna miehelleen mitään riippumatta miten hyvin heitä kohdellaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Niin tästä haluamisesta voidaan olla montaa mieltä. Joskus se toisen tarve voi olla niin ahdistaa, ei anna yön ei päivän rauhaa , kun häntä aina haluttaa. Ei siinä enää jaksa haluta yhtään mitään muuta kuin, että saisi nukkua ja olla rauhassa. Liikaa on liikaa. ja Tuskin jaksaa olla vähän sanomatta asiasta.
Minusta tuollainen haluaminen ei ole enää minkään normaalin puitteissa, mikä mahtaa olla tällä haluajalla pielessä.

Tämä haluaja tietenkään ei itse näe asiaa tällä tavoin, vaan kokee juuri tuota ap:n kaltaista kelpaamattomuutta, vaikka ei se ihmisen kelpaamattomuutta ole, vaan tuon seksin jatkuvaa ruinaamista.
Elämässä on paljon asioita, joita voisi tehdä yhdessä ja nauttia niistä.
Ilmianna
Jaa
Jos jätkä kerran on naimisissa lapsiensa ja paljon yhteisen omaisuuden takia, niin sou vot, senkun jatkaa avioliittoaan vinkuen tuntemuksiaan tälle palstalle.
Ilmianna
Jaa
Vähän samaa täällä, vaimo ei ole kehunut varmaan koskaan ja kavereille haukkuu, itse kehun usein vaimoa.
Ilmianna
Jaa
Ei sellaisessa suhteessa mielestäni kannata olla, missä on tuollaista.
Suurinpiirtein koko aika paha mieli, tai ainakin useammin paha kuin hyvä, ja joutuu olemaan koko aika varpaillaan, että mistä seuraavaksi tulee haukut ja kuin isosti ja kovaa.
Ja kyllähän seksikin tärkeä juttu on, ei silläkään nyt kuitenkaan saisi toista kiusata tai pitää polvillaan.
Eihän sitä toisen persettä tarvitse nuolla koko aika, mutta kyllä sitä nyt täytyisi aina välillä tuoda ilmi sitä hyvääkin toisessa ja muutenkin pitää sitä arvostusta nyt joskus näyttää muutenkin.
Ja ylipäätään, näyttää että vieläkin rakastaa ja pitää toista itselleen tärkeänä. Vaikka sen toisen naama joskus vähän vituttaisikin..:)
Ei se nyt ole automaattisesti niinkään, että sen pitää riittää kun toinen on ottanut mieheksi/vaimoksi ja antanut siihen päälle vielä mukuloita.
Tietysti jos se huomion tarve on jatkuvaa ja jos kehuja pitäisi antaa jo sellaisestakin, jos toinen vaikka ajaa nurmikon tai hakee maitoa kaupasta, niin se on liiallista huomiontarvetta.
Tuo on mun mielestä vähän väärä juttu olla lasten takia yhdessä. Mielestäni ei toimi useimmiten, kun kyllähän lapsetkin sen huomaa ja tajuaa, jos vanhempien on paha olla yhdessä. Vaikka lapset ei sitä sanoisikaan. Ja se taas voi vaikuttaa lapseen myös pitkälle aikuisuuteen asti negatiivisesti.
Omaisuus taas...No raha on rahaa. Mut avioehtokin on olemassa.. Olisi ihan hyvä juttu että ihmiset tajuaisivat tehdä sen ja mielellään ennen vihkimistä.
Ilmianna
Jaa
Kyllä seksi kuuluu parisuhteessa olemiseen. Miten ihmeessä löytyy ihmisiä jotka tyytyvät olemaan liitoissaan jossa seksiä ei saa? Se on suhteen tae ja jatko juuri tuo seksi. Jos sitä ei ole en käsitä miksi jäädään liittoon jossa sitä ei ole? Kyllä kehua pitää toista. Muutoin ei tunne hyviä tunteita toista kohtaan. Koita nyt ensin puhua ja kehua jospa sekin alkaa muuttaa omiaan.
Ilmianna
Jaa
Kai autat muijaasi kotitöissä?
Ilmianna
Jaa
Kyllä autan kotitöissä ja paljonkin, ei siitä pitäisi kiinni olla. Taas on menty pari viikkoa ilman seksiä... vittu
Ilmianna
Jaa
Minusta kannattaa erota jos kumppanin asenne on tuollainen,,moitteet kavereille ovat alhaista menettelyä,samoin jatkuva negatiivisuus.Eroon raskas mutta tarpeen....
Ilmianna
Jaa
Keskustele hänen kanssaan. Ehkä hän ei ymmärrä sinun kaipaavan kehuja. Ehkä et tee tarpeeksi kotitöitä vaan kaikki kotityöt ovat hänen vastuussaan ja väsyttävät häntä.

ENNEN KUIN PÄÄTÄT EROTA, MIETI:
1. Miksi alunperin rakastuit häneen?
2. Mitä hyviä asioita hänessä on?
3. Oletko keskustellut hänen kanssaan sinua häiritsevistä asioista?
4. Oletko pohtinut hänen kanssaan yhdessä, miten parisuhteenne ongelmat voisi korjata?
5. Ymmärrätkö, ettei kukaan voi olla täydellinen?
6. Oletko sinä tehnyt tarpeeksi parisuhteesi eteen?
7. Olisitko mieluummin yksin kuin hänen kanssaan?
8. Oletko luvannut olla hänen kanssaan loppuelämäsi niin myötä- kuin vastamäessä?
9. Onko hän satuttanut tai pettänyt sinua?
10. Onko ero mielestäsi ratkaisu?
11. Oletteko kokeilleet parisuhdeterapiaa?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

kannattaako erota?

Muija ei halua seksiä, ei ikinä kehu/sano mitään kivaa minusta, muutakuin haukkuu kavereille. Lapsille sanoo aina rakas/kulta mutta en muista koska olisi minulle sanonut. käyttäydyn yleensä hyvin mutta käyttäytyminen ajautuu kokoajan huonompaa suuntaa kun en saa huomiota.. eroasin heti jos ei ois lapsia ja yhteistä omaisuutta paljon,.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta