Autolle.com kokemuksia auton myymisestä?

Klllohicigoh

Jos laittaa auton heille myyntiin, meneekö auto nopeasti ja saako rahat miten pian tilille? Minulla olisi muutama uudehko auto ja nyt toinen tarpeeton ja harkitsen myymistä.

43

14296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paskadiili

      Kaveri laittoi sinne autonsa myyntiin mutta eivät saaneet sitä kuudessa viikossa myytyä. Olisi pitänyt maksaa niille 1500 euroa jos olisi tullut kaupat sen kuuden viikon aikana vaikka olisi myynyt omalle tutulle.

    • roiorbison

      eihän ne mitään saa myytyä, samat autot seisoo sivuilla puolikin vuotta kunnes autojen omistajat kyllästyy.

      • Anonyymi

        Olisin ostanut auton, mutta olisi pitänyt maksaa ennen näkemistä ja koe ajoa parisataa.
        Käteisellä olisi ostanut, mutta näiden ehtojen takia vanha auto edelleen käytössä.
        Tosin en sitä edes vaihdossa tarjonnut!
        Omituinen kauppa!


    • GSF1250

      Meillä oli tarpeettomaksi käynyt Nissan myynnissä Nettiautossa vajaa pari vuotta sitten. Autolle.com oli ainoa yhteyttä ottanut, vaikka hinnoittelu oli tehty maltillisesti ja auto oli halvimpien joukossa vertailussa samanlaisiin ja -ikäisiin. Lupasimme sen sitten heille myyntiin, toki epäilimme systeemin toimivuutta mutta päätimme kokeilla kun suoralla myynnillä johonkin kauppiaalle olisi saatu selvästi matalampi hinta. Toki pyydetystä hinnasta tinkivät vielä sen verran, että menimme jo oman kipukynnyksen alle. Uudehkon auton myyminen yksityisenä on selkeästi vaikeaa, minkä kyllä hyvin ymmärrämme. Auto piti käyttää neuvotulla katsastusasemalla kuntotarkistuksessa ja kuvattavana, sen jälkeen poistimme sovitusti oman netti-ilmoituksemme.

      Noin kolmen viikon jälkeen ottivat yhteyttä ja kertoivat jonkun olevan autosta erittäin kiinnostuneen, mutta jos vielä vähän tingittäisiin hinnasta niin kaupat varmistuisivat. Kieltäydyimme alentamasta hintaa, koska se oli jo laitettu enemmän kuin kohdilleen ja vielä tiputtamalla olisimme voineet kaupata sen suoraan, tokihan joku asiallisen auton aina ostaa jos hinta vedetään tonnikaupalla vastaavia alemmas. Noh, seuraavana päivänä heidän toimistolta soitettiin ja kysyttiin, milloin toimitamme auton kun se on jo eilen myyty. Mehän toimitimme auton sinne lähes välittömästi, teimme paperit ja rahat luvattiin heti tilille. Ja kyllä, rahat myöskin ilmestyivät tilille heti ja summa oli se mikä oli alun perin sovittu.

      Meille Autolle.com täytti tarkoituksensa. Pääsimme meille turhasta autosta eroon, emme parhaalla hinnalla mutta kuitenkin paremmalla kuin suoraan autokauppiaalle myyden. Ainoa mietitys jäi siitä toiseksi viimeisestä puhelusta, jonka siis soitti kaikesta päätellen sen auton lopulta myynyt kauppias. Oliko auto jo todellisuudessa myyty ja yrittivät vielä vähän vedättää parempaa katetta itselleen vai ostiko ostaja sen joka tapauksessa? Sitähän emme voi tietää. hehän ovat kuitenkin kauppiaita ja tekevät tulosta yritykselleen. Mutta parasta oli, että ei tarvinnut katsella renkaanpotkijoita ja tuhlata aikaansa turhuuteen, niistäkin on kokemuksia mutta se on jo toinen tarina.

      • Heheimeneläpi

        Omistaja itse veti pienet myyntipuheet?


      • Huvituttivitusti

        Olis voinu edes yrittää ettei noi pahasti paista läpi. Ei hyvin sielläkään mene jos omistaja notkuu suomi24 illat. Toisella palstalla omistajahan kommentoi myös asiaa ja silloin jopa myönsi olevansa itse asialla. Ei voi kun seurata huvittuneena.


    • vältä.pienliikkeitä

      Kyllähän noi kunnon liikkeet auton aika nopeasti saa kaupaksi. Pikkuräkälään kun jätät auton myyntiin, niin kestää kauan ja joko jobbari itse tai jobbarin kaverit saattaa ajella autollasi vastaan.

    • AutoAuto123

      Mitäs sitten tehdään kun rahoja autosta ei tule eikä vastata puhelimeen?

      Kyse kuitenkin erittäin suuresta summasta, ei muutamasta tonnista.
      Alustavia neuvoja saatu tänään ja ne on kaupanpurku ja rikosilmoitus. Huomenna tulee asianajaja kuvioihin mukaan ja lähtee isommat pyörät pyörimään. Onneksi on suhteita mediaan, niin pitänee antaa juttu ainakin muutamalle talousalan lehdelle.

    • Joooopasjoo

      Käy täällä ilmoittamassa miten maksun kanssa kävi. Jos eivät maksa auton myyjille rahoja, niin täytynee ottaa omakin auto pois myynnistä sieltä, jos touhu on tuollaista.

    • kjlkljop

      Nyt on rahat autosta tulleet.

    • Toyotanmyyjä

      Minulle eivät ole maksaneet kauppasummaa vieläkään vaikka auto on myyty jo yli kuukausi sitten. Pakko varmaan mennä poliisille asian kanssa.

    • HAENomaniPOIS

      Kuukausi sitten leimatun auton vein ihan vaan huollettavaksi pidemmän reissun vuoksi. Huoltoliikkeestä huolestuneena soittelivat että taitaa matka jäädä tekemättä... en kerro enempää koska tutkinta päällä.

    • KeppostelijatCom

      Kerrassaan hulvatonta keppostelua!;)

      • Jannepoi

        Joo kyllä ne saa joskus myytyä.Omassa meni noin 4 kuukautta ja sitten saikin odotella koska maksavat Loppuvelan rahoitusyhtiölle.Tässä meni kuukausi jonka ajan rahoitusyhtiöltä soiteltiin perään harva se päivä koska maksan osamaksun ja tältä ajalta jouduin myös maksamaan autoveroa.Seliteltiin vaan kun tiedustelin asiaa että näissä menee semmoinen kolmeviikkoa yleensä.Lopulta kun en enää jaksanut odotella vaan soitin jälleen neljännen kerran asiasta niin sitten vasta asia hoitui.En ainakaan kellekään suosittele kyseistä koijarifirmaa.


    • Tornionjobbari

      Olkaa tarkkoja hinnan kanssa. Itellä on nyt alkanu epäilys herätä tän niiden tinkimisen kanssa. Tuon autoja ruotsista ite kun asu tässä rajan pinnassa. Oon nyt yhteensä 4 autoa myyny isäni kanssa ja joka kerta sieltä joku soittaa välillä oikee toimitusjohtaja itse. Aina koitetaan tonnia tinkiä. Kuulemma kauppa siitä kiinni. Viimeisellä kerralla myin niin tiukalla hinnalla että en halunnut tinkiä. Sanoivat että kauppa meni siinä. No kuitenkin 30min meni ja soittivat että kauppaan päästiin. Veikkaan että koittavat vaan saada löysät pois kaikilta. Pysykää siinä hinnassa mitä ootte sopinut. Siitä täytyy tunnustus antaa että kaikki on myyty nopeasti jopa parissa viikossa. Rahoja toki saa odottaa sen toisen pari viikkoa. Aina ne on sieltä tullut kuitenkin. Ilmeisesti kassa sen verta tiukalla että joutuu asiakkaat vähän rahoittamaan yhtiötä.
      Henkilökuntaa on aivan liian vähän kun koskaan ei saa ketään kiinni. Mutta lopulta kun saa ni yleensä porukka on tosi osaavaa.

      • TornioSuomenPerse

        Eli toisin sanoen MYYSKENTELEVÄT kaltaisiesi VERONKIERTÄJÄ JOBBAREITTEN romppeita?! Vttu mitä autokauppiaan leikkimistä koko pulju! Pthyi vttu!


      • lkewhgjew

        Kuulostaa oudolta. Hinta laitetaan aika kohdalleen, mutta aina asiakas saa vähän tinkiä ja silloin kaikilla on hyvä mieli ja kauppa syntyy.


    • Kannattaakos

      Autollecomin asiakkailla on iso ongelma siinä, että he joutuvat antamaan autonsa omistusoikeuden Autollecomille ilman rahaa ja rahat tulevat vasta 2-4 viikon kuluttua, jos tulevat edes silloinkaan. Myyntikin on saattanut kestää jo siihen mennessä esim. 1,5 kuukautta.

      Autollecom vie autot ostajille joskus toiselle puolelle Suomeakin, ja ostajilla on lain mukaan 14 vrk aikaa perua kauppa syytä ilmoittamatta. Kun ostaja purkaa kaupan ja auto palautuu Autollecomille, niin se palautuu sitä kautta myös alkuperäiselle omistajalle. Autolla saattaa olla ajettu parikin tuhatta kilometriä ja siinä voi olla uusia lommoja sekä vikoja. Ne kaikki auton myyjä saa muistoksi "kaupasta".

    • Sellyourself

      Autollecom: sellainen naurava nasse tämä johtaja? Puhuu ihan joutavia eikä ole uskottavaa toimintaa.

    • Manninen2

      Myyvät pääasiassa harmaatuovien jobbareiden autoja. Eivät tunne myymiään autoja eivätkä kanna vastuuta virheistä. Välttäkää!

    • kauppaseonjokakannattaa

      Yrittävät kyllä juuri näin saada auton omistajalta lisää katetta, soittavat ensin että nyt olisi ostaja jos tiputtaa muutaman satkun hinnasta muuten kauppoja ei synny, no jos ei lupaudu, ei kauppoja tule. Kuitenkin auto otettu myynnistä jo pois ja soittavat myöhemmin että kaupat on tehty.

      • Kusetettuko

        Tämänpä takia aloin tätä ite googletella kun oli palaneen käryä. Autoni oli viikon näkynyt myytynä ja kun soittelin perään kukaan ei suostu sanomaan mikä tilanne kunnes joku soittaa ja alkaa kauhea tinkaaminen. Täytyy odottaa että auto näkyy uuden omistajan nimissä ja sitte soittaa ja kysästä millä hinnalla meni.


    • Jobbarit

      Kamuxille myin oman A45 amg:n. Maksoivat paremmin kuin yksikään olisi edes tarjonnut vaihdossa toiseen autoon. Kamux vaan osti sen auton pois ja velka kuitattiin siltä istumalta pois. Helppoa kuin heinän teko. Autolle.com otti minuunkin yhteyttä mutta tiesin kyllä ettei siitä mitään tule...otti muutama muukin. Jopa jotkut jobbariliikkeet.

    • kierräkaukaa

      Auto rahaksi palvelua en voi kenellekkään suositella. Auto kyllä kelpasi, mutta rahoja vaan ei näy tilillä. Eivät ota yhteyttä, vaikka lupaavat ja mitään informaatiota, milloin rahat maksetaan ei tule.
      Seuraavaksi asia hoitoon lakitoimiston kautta.

      Älkää vaan tehkö heidän kanssaan sopimusta, missä he velvoittavat sinut maksamaan sakon, jos et myy heille autoasi. Lupaavat maksaa rahat tilille auton luovutuksen jälkeen, mutta todellisuus on jotain aivan muuta.

      • niin.läpinäkyvää

        Älä viitsi kateellinen pikkujoppari mustamaalata kilpailijaasi.


      • kierräkaukaa

        Laitan tarkempaa tietoa tapauksesta, kun asia etenee. Tämä "pikkujoppari" odottelee edelleen rahojaan, että pääsisi ostamaan uutta autoa perheelleen. Auto jo uudella omistajalla ja verot sekä vakuutukset edelleen minun nimissäni.

        Viimeisen kerran kyseisen yrityksen palveluita käytän ja aion jakaa kokemukseni myös muiden kanssa.


      • kierräkaukaa

        Sain heiltä korjausarvion autostani ja minun pitäisi kuulemma maksaa siitä 60%. Korjausarvio oli täysin epävirallinen. (vain epämääräinen kuva auton moottoritilasta, ei mitään erittelyä, mitä korjaukseen sisältyy osat/työt??) Panttasivat siis koko kauppasummaa tähän vedoten. En saanut minkäänlaista tarkempaa erittelyä pyynnöistä huolimatta.

        Otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen ja asianajajaan, jotka molemmat sanoivat, että en ole vastuussa korjauksista, koska auto kuntotarkastettu heidän toimestaan. Sain osan kauppasummasta tililleni vasta, kun ilmoitin Autollecomin edustajille, että poistan autoni liikennekäytöstä ja vakuutuksista. Lisäksi mainitsin heidän olevan ilmoitusvelvollisia uudelle omistajalle, että autoa ei saa käyttää liikenteessä.

        Edelleen odotan loppu kauppasumman kohtaloa, vaikka ovat luvanneet hoitaa asian jo aikoja sitten. Laitan lisää viestiä, kun asia etenee...


    • kierräkaukaa

      Tässä tähän astinen historia toimista heidän kanssaan:

      Luovutin auton A-katsatukseen niin kun sovittiin ja allekirjoitin paperin, jossa eräpäivä kauppasummalle maksettavaksi pankkitililleni. Rahoja ei ollut maksettu tililleni vielä useita päiviä eräpäivän jälkeen, eikä minuun otettu millään tavalla yhteyttä. Pitäisiköhän myyjälle ilmoittaa tässä vaiheessa, jos jotain muutoksia sovittuun on tullut?

      Soitin itse heille, että milloin rahat maksetaan. Vastauksesksi laittoivat reilun tuhannen euron arvion korjauksesta, mikä oli vain yksi kuva ilman mitään erittelyä autossa olevasta viasta ja mitä korjaukseen sisältyy. Tämän perusteella panttasivat siis koko yli kymmenen tuhannen kauppasummaa. Lupasivat olla yhteydessä, mutta eivät olleet. Silloin ilmoitin, että poistan auton liikenteestä, jos ei ainakin riidatonta osaa kauppasummasta makseta välittömästi tililleni. Noin 5min tämän jälkeen puhelin soi ja sain osan kauppasummasta tililleni. Lupasivat ilmoittaa minulle, kun korjauskustannukset selviävät.

      Katsoin Trafista auton uuden omistajan, joka on toinen autoliike. Olivat siis myyneet autoni toiselle autoliikkeelle, kun eivät sitä itse hieman alle 3kk ajassa saaneet myytyä. Auto on tällä hetkellä myynnissä toisessa autoliikkeessä ja heidän mukaan täysin kunnossa. Herää kysymys,: Jos auto on kunnostettu, eivätkö tässä vaiheessa voisi myös ilmoittaa minullekin, mitä on korjattu ja paljonko maksoi? Lupasivat taas tänään ottaa minuun yhteyttä asian tiimoilta, mutta eipä ole yhteyttä otettu.

      Tiivistettynä:
      - Eivät pitäneet sopimuksen maksuehdoista kiinni, eivätkä edes ilmoittaneet asiasta minulle.
      - Panttasivat koko kauppasummaa (yli 10 000€) vedoten alle 1000€ minulle osoitettaviin korjauskustannuksiin, jotka oli perusteltu vain yhdellä kuvalla ja ilmoittamalla: maksaa x verran.
      - Eivät saaneet autoa myytyä alle 3kk ajassa, joten päätyivät myymään sen toiselle autoliikkeelle, jonka olettaisin saavan autoja myydyksi.
      - Maksoivat riidattoman osuuden vasta, kun ilmoitin poistavani auton liikennekäytöstä
      - Eivät edelleenkään kerro minulle, mitä autossa on korjattu, vaikka auto kunnostettuna toisen liikkeen myyntilistoilla

      Vinkkinä, jos olette jostain syystä sopimuksen heidän kanssaan menneet tekemään:
      - Älkää tehkö sähköistä siirtoa autosta heidän nimiinsä ennen kuin ovat maksaneet sopimuksessa olevan summaan kokonaan tilillenne (verot ja vakuutukset voi siirtää takautuvasti tietylle päivämäärälle, ette siis joudu maksamaan niitä ajalta sen jälkeen, kun auto on luovutettu)
      - Älkää suostuko minkäänlaisiin hinnanalennuksiin perustuen epävirallisiin korjausarvioihin,
      auto on kuntotarkastettu heidän toimestaan!! (Toki, jos rehellisesti ilmoittavat että autosta löytyi vika, tässä on korjaamon virallinen arvio työstä ja osista, olisin ainakin itse valmis neuvottelemaan).
      - Heillä ei ole mitään oikeuksia pantata kauppasummaa tai osaa kauppasummasta epämääräisiin syihin vedoten!

      • öljymoottori

        Jos olet auton yksityinen myyjä kuten varmaan suurin osa autolle.comissa niin sinulla ei ole osaa eikä arpaa auton korjauksiin kun omistus vaihtuu !

        Se kuuluu vain yrityksen/firman vastuuseen että " käytetyssä autossa virhevastuu"

        Eikä autoa luovuteta tai omistusta siirretä milloinkaan ennen kuin rahat on tilillä näkyvissä kokonaan tai käteisenä kädessä.


      • öljymoottori

        Selvennetään tekstiä

        Kun myyt yksityisenä auton " autolle.comin firmalle" sinulla ei ole mitään korjausvastuuta kun et ole enää omistaja autolle.

        Virhe/korjausvastuu on jää firman kontolle.


      • hyväveliverkosto

        Tuossahan ihan selvästi yritetty saada hintaa alemmas perustelemattomalla vialla.


    • kierräkaukaa

      Se virhe tapahtui heti alkuun, että luovutin auton ja hyväksyin maksun tapahtuvan tilisiirrolla vasta kolmen päivän päästä luovutuksesta. Itseni sokaisi mediassa olleet positiiviset julkaisut kyseisestä yrityksestä, minkä perusteella uskoin, että asiat menevät niin kuin sovitaan.

      Sopimuksen purkamista vaikeuttaa myös se, että he vaativat 450€ maksua sopimusrikkomuksesta, jos ei suostu myymään auto heille. Sopimus astuu voimaan, kun auto kuntotarkastetaan.

    • kierräkaukaa

      Tänään sain puuttuvan kauppasumman tililleni pahoittelujen kera. Toivottavasti jatkossa keskittyvät paremmin yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa ja hoitavat asiat niin kuin sovitaan.

      Ymmärrän, että kova kiire varmasti päällä ja yrityksen tavoitteena kasvaa nopeasti. Asiakaslähtöisyys ei saisi silti kärsiä.

    • Kiinnostunu

      Uusii liike on tullut Kajaaniin ja osoite sama kuin a-katsastus mutta en kyllä mitään autoja löytäny kun kävin tsiigaamassa. Onkohan a-katsastus edes tietonen moisesta?

    • kurjuudenkokonaisuus

      Totuus on, että Suomessa on liikaa autoja. Pitää myydä halvalla ja hyvää. Sitten voi mennä.
      Muuten liityt skodamyyjien jonoon joka on loputon ja lohduton.
      Lisäksi verotus muuttuu, että valtiokin omalta osaltaan hankaloittaa myyntiä.
      Onnea vaan Suomi. En sano että sipilä olisi huono, mutta sosialismi on vienyt maan perikatoon.
      En ikinä äänestä vasureita,vihreää tai sdp:tä.
      Työttömyys, turvattomuus, rikollisuus, rahattomuus, tulevaisettomuus.
      Vaalit on tulossa.
      Minä taidan laittaa panokseni PS puolueelle.

    • kurnuttajanvalinta

      Jaa tää toimii tällatavalla tämmönen yritys. Aika jännä.

      No, ostin auton parisen vuotta sitten ja tänään tuli sähköpostia:
      "Tähtiasiakkaille 500e alennus yli 5000e arvoiseen autoon"

      Otetaanko tää nyt sitten siltä auton omistajalta suoraan.

    • paskaanastunu

      Älkää sekaantuko ko. puljuun.vie vaan rahanne.

      • Anonyymi

        Mulle kävi samoin,huomenna teen rikosilmoituksen..rahat on varmaan mennyt..


    • Anonyymi

      Peruin myyntisopimuksen heidän kanssaan jouduin maksamaan 400€ sopimusrikemaksun. Maksoivat katsastuksen ja kuntotarkastuksen sopimuksen alussa joka oli noin 100€.
      300€ euroa maksoi ilmoituksen näpyttelely . Yritin soittaa heille ja jouduin jonoon 5min joka maksoi 1.40€. Kallista musan kuuntelua, kun kukaan ei vastannut.

    • Anonyymi

      Ei saa rahoja kun kirveen kanssa. TÄYSI KUSETUS!! Ei minkään sortin asiakaspalvelua. Vittuilua päin naamaa kun yrittää saada omiaan pois.

    • Anonyymi

      Firma valehtelee päin naamaa ja tuo sovitun hinnan tinkaaminen "varmojen kauppojen" vuoksi näyttää olevan vakio käytäntö.

      Oman autoni rikkoivat kun ajelivat sillä 700km ja yhtä äkkiä auto ilmoitti ripakopallisen vikavaloja.

      PYSYKÄÄ KAUKANA TÄSTÄ HUIJARI FIRMASTA!

    • Anonyymi

      Ei kannata sekaantua tämän puljun huijauksiin. Myyntiin menevästä autosta ei niitä rahoja saa. Kova homma vaan hakea takaisin ja tehdä omistajan vaihdoksia eessuntaas. VAROKAA JA KIERTÄKÄÄ KAUKAA

    • Anonyymi

      Omat kokemukseni erittäin huonoja

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe