Varattu nainen ihastunut

enkestäajatuksiani

Mitä ajattelisit, jos huomaisit naisen ihastuneen suhun? Nainen siis varattu, joka ei voi tunteilleen mitään... Ja mikäli sinäkin olisit varattu.

olen siis ihastunut erääseen työkaveriini jota näen muutaman kerran kuukaudessa. Olen yrittänyt piilotella tunteitani, mutta pelottaa että olen niin läpinäkyvä että sen huomaa :/.

Kiinnostaisikin tietää, miten te miehet reagoitte, mikäli huomaisitte jonkun olevan ihastunut? Onko se imartelevaa vai kiusallista?

Minulla ei siis ole tarkoitus ryhtyä edes mihinkään, mutta en vain voi tunteilleni mitään. Välimme aina kohdatessamme ovat hyvinkin "leikkisät" , heitämme läppää ja kiusoittelemme toisiamme. Toisaalta toisinaan piikittelen ja yritän olla "koppava" vaikken haluaisi, mutta pelkään että minusta näkee ajatukseni......

15

1256

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kaikensekestää

   Varatun naisen ihastus on kiusallista. Näitä osuu kohdalleni aina silloin tällöin. Yksi on nytkin ihastunut, mutta onnekseni asuu toisella puolella Suomea, joten ei tarvitse häntä nähdä. Me pidetään kyllä yhteyttä joskus.

   Tosi on kuitenkin, että tuntemani varatut naiset ovat paljon laadukkaampia kuin tapaamani vapaat naiset. Eli jos heidän tilanne joskus jostakin syystä muuttuisi, voisin itsekin olla kiinnostunut. Nyt tilanne ei minua sytytä, vaan treffailen vapaita, nuoria ja kauniita naisia.

  • svsdvsd

   Saattaisin varattunakin sanoa saman kuin nyt sinkkunakin: varattuja naisia en noteeraa, palataan sitten asiaan kun ollaan kummatkin sinkkumarkkinoilla. Pettäminen on vaan niin luusereiden touhua.

  • Miesmannn

   Jos nainen olisi ruma, yrittäisin olla niin kuin en huomaisikaan, mutta jos nainen olisi kaunis, niin ainakin flirttailisin.

  • selvitäonkoihastunut

   Kysehän on kemioiden kohtaamisesta. Jos molemmilla synkkaa, niin pitää vain katsoa mitä eteen tulee. Muutoin kaikki on ihan turhaa, jos ihastuminen ei ole molemminpuolista. Silloin ei kannata hakata päätä seinään. Olen itsekkin joskus erehtynyt ja ihastunut ihmiseen joka ei tuntenut minua kohtaan mitään.

  • kerrantäällävaaneletään

   Olen ihan samanlaisessa tilanteessa mutta naisen näkökulmasta. Olen ihastunut työkaveriini jota näen muutaman kerran kuukaudessa. Odotan näitä työvuoroja tosi kovasti koska viihdyn miehen seurassa, hän on hyvä työkaveri ja välillämme on pientä flirttiä ja kiusoittelua joka piristää päivää. Myös työkaveri on varattu joten yritän ottaa iisisti ja hoitaa hommat kunnolla koska pelkään saada näpeilleni.

   • Anonyymi

    Keskittykää töihinne tai saatte vielä potkut.


  • sekäettäd

   Kiusallista jos itseä ei kiinnosta, mukavaa jos itseä kiinnostaa.

  • pop98

   Miehet, unohtakaa kummalliset säännöt, itseä harmittaa koko elämässä kaikkein eniten se että olisin saanut kahdeltakin varatulta nuorelta naiselta aikoinaan kun olin johtaja -asemassa töissä, mutta "kun ei kunnon mies kajoa toisen miehen naiseen", ja vitut että nyt
   harmittaa kun olen ollut nyt 18v yksin ja mielettömässä puutteessa nyt vanhempana,

   eikä ole edes muisteltavaa siitä miten olisin vetänyt takaapäin työkaveria kahden lapsen nuorta hoikkaa timmipeppuista äitiä,

   Harmittaa äärettömäst moinen uskomattoman ääliömäinen lapsellisuus..voi vi**u..miten voin olla silloin täydellinen ääliö.."moraaleineni"..

  • Anonyymi

   Varattujen naisien/ miesten metskailu on aika huono markkina.
   Ylipäänsä oot saattanu ottaa vääriä viestejä ja kuvittelet pienet normaalit kiltteyden osoitukset ihastukseksi ja toinen iso tekijä mikä kannattaa huomioida on se fakta että jos varattu vaihtaisikin suhteensa sinuun on tiedossa ongelmia lähes varmasti. Homma alkaa epävakaalta pohjalta ja tulee sitä myös olemaan siihen asti kuin tämä varattu etsii taas tilallesi toisen.

   • Anonyymi

    Niinkuin sä mitään mistään tietäisit. Sinulla on itselläsi ongelmia; täällä olet päivästä toiseen toisille saarnaamassa.


   • Anonyymi

    ...ja kaivelemassa vuosia sitten vanhentuneita aloituksia moraalisaarnojen alustaksi.

    Sinusta tulee kylmät väreet...hrrrrr!


   • Anonyymi

    Jos varattu nainen alkaisi iskemään niin ensiksi käräyttäisin hänet ukolleen ja seuraavaksi ilmiantaisin hänet häirinnästä esimiehelle. Lisäksi tekisin raportin vielä työnsuojeluun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos varattu nainen alkaisi iskemään niin ensiksi käräyttäisin hänet ukolleen ja seuraavaksi ilmiantaisin hänet häirinnästä esimiehelle. Lisäksi tekisin raportin vielä työnsuojeluun.

    ... mutta jos olisitkin mies? Tilanne näyttäytyisi ihan eri valossa


  • Anonyymi

   Mä olisin ihan onnesta soikeana, jos se rakastus tuntisi samoin!!!

  • Anonyymi

   Ottaisin uude ihastuksen vastaan, samoin kuin aiemmatkin, varatut naiset ovat himokkaimmat, ja minä olen tyytyväinen niin kauan kuin rouva ei ala puhumaan erosta, tai jos mies ei ole mustasukkainen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   259
   3002
  Aihe