se on sellaista nykyään

limavana

Vain kierot pyrkyrit ja perseen nuolijat
On hyviä työntekijöitä.

7

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meisseliette

      Mutta miten voi tulla pomon kanssa juttuun ilman että vaikuttaa jonkun mielestä perseennuolijalta? Ei mitenkään.

    • hyivittu

      Tämähän on nykymittapuun mukaista "hyvä tyyppi" jargonia eli töihin etsitään toisin sanoen perseitä nuolevia jees miehiä/naisia nuolevatkin vaikka kiveksetkin ,nöyristelevät paskat housuissa jatkuvasti ja niillä ei ole edes omaa tahtoa.

      Ihmettelenpä vain että kuka oikeasti tuollaisia haluaa töihin ottaa vaikka olisi johtaja itse.
      Kertoo vain kuinka perseestä ovat firman asiat kun johto suorastaan haluaa tuollaisen työpaikan ala-arvoisen työilmapiirin mistä häipyvät kaikki normaalit ihmiset pois heti kun vain uusi paikka löytyy.

      • LÖYTYY321

        Hirvittää tämä kuvailu, koska kokemusta on vähän samanlaisesta tilanteesta. Se on todella raadollinen meno kun aletaan taistelemaan jostain kuvitteellisesta ihannepaikasta. Tai jos halutaan savustaa joku tyyppi ulos. Yhtään sivistynyt tai terve ihminen ei sellaista tee, koska ymmärtää tekojensa seuraukset. Pienenä sivuhuomautuksena: Jos kuuluu johonkin uskonlahkoon, voi olla hyvin erilainen käsitys siitä mitä saa tehdä.


    • Irtisanottu

      Isoissakin firmoissa on pomona vallanhaluisia pieniä partiopoikia, joilla Napoleon kompleksi. Toisten elämän pilaaminen on lempipuuhaa ja omatunto puuttuu kokonaan tai on lakannut toimimasta kun se on aina vaiennettu.

    • Hvpompo

      Huomattu on, oksettavaa touhua. Jos on omia mielipiteitä, arvostat itseäsi ja osaamistasi, tiedät arvosi ja olet ahkera.. kukaan ei palkkaa koska et suostu alistumaan perseennuolentaan ja muuhun mihin kunnon mato vain ryhtyy. Freelancerinä paras, ei tarvi katella narsistisia pomoja.

    • Boikotti111

      Kunnon pomo arvostaa työntekijöitä ja mielipiteitä sehän vain parantaa yhtiön toimivuutta ja työntekijöiden hyvinvointi lisää kaikinpuolin yhtiön menestystä. Aivan uskomatonta miten niin moni alistuu hirveään kohteluun ihan vain sen takia että rahaa on saatava jostain "muuta ei ole" kyllä on! Vois aloittaa vaikka siitä että kaivaa itsearvostuksen sieltä maan alta ja irtisanoutuu tommosen narsistin pomotuksesta pois. Tuollainenhan jatkuu niinkauan kuin työntekijät alistuu.

    • PieniPiruVasempaan

      Jos tuo esille sitten sen toisen puolen, niin kunnon työntekijä arvostaa pomoaan eikä kyseenalaista hänen työtään eli johtamista.

      Jos ei lasketa mukaan yritäjiä, niin pomot tekevät työtä toiselle pomolle ja toimarin esimiehenä on hallitus, joka saa erottaa toimarin noin vain pelkästään luottamuspulaan vedoten. Pomot ovat enemmän kusessa kuin työntekijät ja mitä korkeammassa asemassa, sitä herkemmin saa potkut ja sitä vaikeampaa on löytää uutta duunia.

      Duunarina on aika helppo olla. Siinä voi haistatella pomolle eikä seurauksena ole yleensä mitään, joskaan hyvääkään ei heru yhtä hyvin kuin ilman sitä. Arvatkaa, miten käy, jos pomo haistattelee omalle pomolleen tai hallitukselle. Niinpä :D

      Suurin osa työntekijöistä hyväksyvät sen, että heitä johdetaan ja ovat valmiita tekemään töitä saadakseen palkan. Ei se tarkoita tietenkään sitä, etä rakastaisi työtään, eikä pomokaan rakasta omaansa. Useimmat ymmärtävät realiteetit.

      Jokaisessa yrityksessa on kuitenkin koiria, jotka ovat tehneet omasta elämästään surkeaa ja jotka levittävät kurjuutta työympäristöön. Heidän paha olo ei johdu työstä eivätkä he olisi yhtään onnellisempia ilman sitä. Eivät ne sille mitään voi, mutta säälittää vähän...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe