Jatkuvat irtisanomiset

Kuristaa

Joo. Kävi myös itselleni. Työpaikka lähti. Tuotannolliset syyt. Suomi on ikilamassa. Byggmaxissakin nyt. Suomi ei nouse. Talouden nousuun uskovia riittää...suojatyöpaikoista huudellaan ja tarinoidaan.

Kysyntälama kaikkialla( ostovoimaa ei ole. Ihmisiltä viedään perustoimeentulo. Tulee aika vielä rankempi. Kadut tyhjinä, köyhyys pahenee jne. Ei näytä hyvältä.

- realisti ei pessimisti

10 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Suomi on vieläkin alhossa viime vuosikymmenen pankkikriisin jäljiltä. Ehkä tämä vuosi ehditään hieman kasvaa, sitten voi hyvinkin jo seuraava maailmanlaajuinen lama olla jo ovella.

  Silti poliitikot kilpailevat vain sillä, kuka ottaa eniten lainaa ja uusia elätettäviä. Kohta tulee sellaista tuhoa, että sitä eivät pysty enää korjaamaan edes uudet ahot ja viinaset.

 • Kyllä vain uusi globaali lama on jo ovella ja täällä poliitikot hädissään hehkuttavat että olisi nousukausi vaikka vain reilut puoli vuotta sitten Sipilä piti kiky puheen töllössä ja kertoi että olemme syvässsä ahdingossa ja nyt taasen väittää että nousua pukkaa, hupaisaa sirkusta koko touhu.

  Paskapuheilla ei tämä maa nouse ja kusettamisella on lyhyet jäljet.
  Uskottavuus politiikoilla on Suomessa nolla prosenttia ja nettiaikana jää kusettaja kiinni välittömästi paskapuheistaan.

  EU:ssakin pysytään pinnalla ainoastaan siksi kun EKP ostaa roskalainoja pois markkinoilta joita arvopapereiksikin kutsutaan niissä piireissä.
  Tämäkin touhu tulee pian päätökseen kun pörssikurssit nousevat vain ja ainoastaan tämän takia ja realitalous supistuu kuitenkin koko ajan.
  EKP:n rahat alkavat loppumaan kun pankit ja Kreikka painavat päälle pelkillä huonoilla uutisilla sekä talous on jo Kiinassakin perseellään.

  Taviksilla ei ole enää ostovoimaa ja työttömyys kasvaa kokoajan.
  WW3 on jo alkanut ja varsinainen sota alkaa aina ennen käytännön keinoja taloussodalla.

 • Suomi ei toipunut edes 90-luvun lamasta. Sama massatyöttömyys vaivaa yhä, vaikka välillä oli muka lihavia vuosia asioille ei tehty mitään. Vuodesta 2007 on hävinnyt yli sata tuhatta teollisuuden työpaikkaa automaation ja tehtaiden tuotannon ulkomaille siirtojen takia. Kyllä tämä maa on menetetty, koska EU ja yhteisvaluutta, ettei vi edes devalvoida ja Sipilän kutsuvieraat kuormittavat tietenkin ja heitä tulee lisää koko ajan kokoomuksen halusta.
  http://beta.oikeamedia.com/o1-27639

 • Eiköhän sinne oteta vaan vuokra ukkoja sun tilalle,saa halvemmalla ja voi kiertää maksuja.Suomen pahin syöpä...

 • Olen pannut merkille, että lähes kaikkialla kunnan ja kaupungin laitoksissa työntekijät puhuvat hoono soomi. Kirjaston henkilökunta, bussikuskit, terveyskeskuksen henkilökunta . . .

  Onko meillä salaa kahdet palkkanormit? Onko kotimainen liian kallis?

 • Mitä te höpisette. Suomen talouden kasvu on nyt talvella 2018 kovempaa kun kertaakaan 30 vuoteen. Edes 90-luvun kiihkeiden Nokia-vuosien tai 2000-luvun nousukauden aikana käyrät eivät olleet näin jyrkässä ylämäessä. Vientiteollisuus työntää koneet punaisena tavaraa maailmalle. Suomi on vauraampi kuin koskaan historiansa aikana.

  • Siis rikkailla menee paremmin kuin koskaan ennen mutta työväellä menee 90-luvun lamaakin huonommin saati työttömät jotka hallitus haluaa tappaa keinolla millä hyvänsä.


  • Rupea sinäkin porvariksi.


 • Jokainen euro lisää köyhälle menee suoraan kulutukseen ja vieläpä kotimaiseen kulutukseen.

  Alimpia eläkeitä ja työttömyysturvaa on nostettava nyt heti 100 eurolla kuukaudessa netto.

  • Kokkareet haluaa lisää köyhiä ja ihmiset kaduille osoittamaan mieltään. Perseaukista ei tunnista mistään päältäpäin vaan se köyhä voikin vainota rikasta paskaa lopunikäänsä ja ihan vain huvikseen.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.