Metalli ja heavy

wampire55

Voi vittu mitä lasten musaa

24

260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dsfgergtfdsa

      Martina Aitomaito on niin aikuinen.

    • Tervetuloa.aikuiseksi

      Kielenkäytöstä päätelleen aloittaja ei enää itse ole lapsi, vaan on juuri täyttänyt 13 vuotta.

    • kjnhvgfcdfvbgnjm

      No, kuuntele toki Erkki Junkkarista jos tunnet siten itsesi aikuiseksi.

      • ikärasisti.warrior

        Onhan se kyllä parempaa enimmäkseen.


    • yksinkertaista

      Pitää pitkälti kutinsa, että huutamalla ja vinguttamalla napataan yksinkertaisilta rahat.

      • trre

        Älä nyt pahoita mieltäsi kyllä se tulee paskaa puhumalla ja uhoomalla millä lapsilta rahat pois otetaan eli räpillä niin että kumpi olikaan sitä lasten musaa.


    • booooring

      Yritän juuri kuunnella Rainbow-kokoelmaa. Ennen elämys, nyt kärsimys.

      • A.Light.in.the.Lack

        Nii-i! Ja kelaa millanen kärsimys oot itelles joskus jatkossa? Ei kannata elää, paa vaan twiitit seurantaan...


    • goatmoon

      Onko aika kasvaa ulos massapopista?

    • Mitävittuaaa

      Uuh, Justiina Bieber on niin hyvä

      • Biebersitäjatätäroar

        On muuten nykyhevareille tärkein artisti, josta puhutaan eniten metallipiireissä mm. Youtubessa. ;)


    • Miksisittenkuuntelet

      Onhan se sentään parempaa kuin nykypäivän tekno/dupstep/pop-scheisse. Kukaan ei myöskään pakota sinua metallia kuuntelemaan.

      • parempikuBiiber

        No sinäkään et ymmärrä jostain elektronisesta musiikista hevon helvettiäkään, mutta möliset silti hevisti siitä ja muusta noita ahdasmielisiä ennakkoluuloja... :)

        Totuus on vain se, että hevi on aika pöhöttynyttä ja pystyynkuollutta musiikkia tänä päivänä. Se nousi kuolleista, kukoisti hetken ja pöhöttyi sitten, ja nyt vaan ihmetellään, mitä pitäisi tehdä, kun Bieberiin vertailukaan ei tuo paljoa uutta ja elinvoimaista taiteeseen.


    • Menkää.tuuleen.roskat

      Hevi on paskaa, ja sen pitää kuolla. Tumput ei vaan tajuu. t:kristitty

      • Harhaisetkuvitelmat

        Uskonnot sinne kuuluu.


      • Menkää.tuleen.roskat

        Et tajua, koska olet niin lapsellinen. :)

        Ok, saatoin muotoilla myös hieman provokatiivisesti.


    • wampire55

      ketju täynnä lapsia puolustamassa rajua musaansa

    • kullatutmuistotmonilla

      Jos nyt ihan totta puhutaan, niin 1980-luvulla ei ollut kuin muutama hyvä juttu ja loput oli pelkkää paskaa. Sitä puhutaan suuria, että ennen osattiin paremmin ja plaapplaapplaap. Oikeasti silloin osattu sen enempää kuin nykyäänkään. Leffat, musat jne., niin suurin osa ihan aikaa kestämätöntä paskaa. Moni 1980-luvun hevibändikin kuoli ja kuopattiin aikoja sitten. Maiden ja Priest vielä on 2010-luvullakin uutta musaa tehnyt, mutta ei nekään enää pitkään keiku. Kohta niistäkään ole kuin muistot jäljellä. Maidenilla ja Priestilla on biisejä, joita yhä kuuntelee, mutta sitten, varsinkin Maidenilla, on biisejä, joita pysty ees kuuntelee. On niin noloja, että huh huh. Maidenilla on ne tietyt hyvät, mutta Priest on vaan osannut musanteon paremmin. Priestilla jotakuinkin yhtä monta huonoa biisiä kuin mitä Maidenilla niitä kuunneltavia. Ei Maiden nyt susipaska oo, mutta kyllä minä ja moni muu peukuttaa enemmän Priestin biisien puolesta, kun kuuntelee heidän albumeita eri vuosikymmeniltä.
      Sitten on nämä 1980-luvun artistit, kuten Samantha Foxit sun muut, jotka kuuluivat vain sinne 1980-luvulle. Niitä enää kukaan ole kuunnellut kohta 30 vuoteen. Kasarihitit hirveätä paskaa.

      • EiPelkkääKultausta

        "Moni 1980-luvun hevibändikin kuoli ja kuopattiin aikoja sitten."

        Mitäpä sillä on tekemistä musiikin laadun kanssa? Paljon löytyy 80-luvultakin pumppuja, jotka ovat hautautuneet jonnekin, mistä enemmistö ihmisistä ei niitä löydä. Ovat kumminkin loistavia pumppuja, jotka eivät musiikillisesti ole vastuussa "kuoppauksestaan". Musiikkibisnes on siitä perseestä, että se todellakin on bisnestä. Jos musiikki ei ole muodikasta, voi olla, ettet saa levytyssopimusta. Näin kävi esim. Hellille, joka lopulta julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2011, vaikka bändi kuopattiin jo 80-luvun loppupuoliskolla, kun eivät onnistuneet saamaan levytyssopimusta. Syiksi sanottiin mm. etteivät kappaleet olleet tarpeeksi tarttuvia, tai ettei musiikki ollut kummoisempaa. Debyyttilevy sisältää vanhaa materiaalia uudelleen äänitettynä, ja lätty sai loistavia arvosteluja julkaisuajankohtanaan 25 vuotta sen jälkeen, kun jätkien piti lyödä pillit pussiin.

        Sama tapahtui Pagan Altarille. Nämä eivät koskaan virallisesti edes julkaisseet mitään. 80-luvulla pyöri vain vuosikymmenen alussa tallennettu bootleggi, joka sai bändin jonkinlaiseen kulttimaineeseen. 2000-luvulla bändi aktivoitui jälleen ja julkaisi pari uuttakin materiaalia sisältävää lättyä. Jälleen molemmat levyt saivat runsain mitoin kehuja. Toinen näistä levyistä oli vielä nauhoitettu jo 80-luvulla ensimmäisen kerran, muttei koskaan julkaistu. Jos yhtye ei olisi aktivoitunut uudelleen, olisi tämäkin bändi saanut kuolleen ja kuopatun leiman, vaikka oikeasti olikin potentiaalinen yhtye, jolla oli jotain annettavaakin.

        Syy bändin unholaan jäämiselle voi siis olla vaikkapa se, että on edellä aikaansa. Kappaleet voivat olla musiikilisesti laadukkaitakin, mutta ne eivät kiinnosta levy-yhtiöitä, jos eivät kuulosta tarpeeksi muodinmukaisilta renkutuksilta. Tai ehkä bändin mielenkiinto vain lopahtaa. Syy voi olla mikä tahansa. Se, että bändi on pinnalla vuosikymmeniä, ei tarkoita automaattisesti laatua. Voitko ihan oikeasti väittää, että joku Madonna olisi musiikillista neroutta, kun suosio näyttää vieläkin pitävän? Nuo unholaan jääneet metallibändit ovat ehdottomasti laadukkaampaa musiikkia kuin tuon edellämainitun perseenkeinuttajan tehtailemat hitit.

        Kyllä se niin on, että 80-luvulla listapoppikin oli vielä kuunneltavaa. On siellä toki ne aikaansa kuuluvat ylilyönnit ja muut, mutta siltä vuosikymmeneltä tuli radiosoitannassa olleita kappaleita, joita pystyy kuuntelemaan vieläkin. 90-luvun aikana tapahtui jotain, ja listapoppi muuttui mitäänsanomattomaksi paskaksi, jollaisena se on pysynytkin tähän päivään saakka. Nykyään se on ala-arvoisempaa kuin koskaan räpin ja kaikenmaailman hiton Gangnam Stylien myötä. Jos minä saisin valita, kuuntelisin mieluummin täysin 80-luvulle jämähtänyttä radiota kuin tätä, joka soittaa sen jälkeistä kamaa.

        80-luku oli viimeinen vuosikymmen, jolloin musiikki vielä kehittyi ollen edelleen kuunneltavaa. Sen vuosikymmenen syntsavetoiset soundit olivat mielestäni viimeinen eteenpäin viety musiikillinen asia, jota pidemmäs ei ole enää päästy ilman, että musiikki siitä kärsii. 90-luvulla tuli tautologinen eurodance, jonka myötä naksutuspoppi jäi pysyäkseen. Rock-maailma otti takapakkia grungen myötä, ja 90-luku olikin rockin surkein vuosikymmen. Se oli myös Maidenin ja Priestin suvantovaihetta lukuunottamatta jälkimmäisen vuosikymmenen ensimmäistä lättyä. 2000-luvulla sitten ruvettiin puhumaan rytmin tahtiin toden teolla ja laulajiksi kelpuutetaan nykyään laulutaidottomia lip-synkkareita, taikka autotunella nuotissa pysyviä. Riittää, että on ulkomusiikillisia "taitoja", kuten kyky pyörittää persettä, taikka siloiset posket. Pinnalla oleva poppi on naurettavaa ja noloa. Tuntuu kuin kilpailisivat siitä, kuka saa keskivertoihmisessä enemmän myötähäpeää aikaiseksi. Metallimusiikki on kumminkin muuttunut teknisemmäksi, ja sillä saralla asiat ovat pysyneet hyvässä jamassa, lukuunottamatta tietenkin niitä lukemattomia turhanpäiväisiä metalligenrejä, jotka antavat naurettavuudessaan huonon leiman metallimusiikille.


      • klisheitä

        Miten musiikin laatu määritellään? Musiikki herättää minussa myönteisiä tunteita tai sitten ei, saa itkettääkin. Muuta laatua ei yksinkertaisesti ole. Monimutkainen ja teknisesti hieno kirjoituskaan ei ole välttämättä yhtä hutaistua lausetta laadukkaampi tai sisällökkäämpi.


      • EiPelkkääKultausta
        klisheitä kirjoitti:

        Miten musiikin laatu määritellään? Musiikki herättää minussa myönteisiä tunteita tai sitten ei, saa itkettääkin. Muuta laatua ei yksinkertaisesti ole. Monimutkainen ja teknisesti hieno kirjoituskaan ei ole välttämättä yhtä hutaistua lausetta laadukkaampi tai sisällökkäämpi.

        Jos koko tuotanto on sisällöltään samanlaista perusratkaisuihin perustuvaa yllätyksetöntä ja yksinkertaista melodiaa, jota moni muukin taho harjoittaa, voi mielestäni puhua laadullisista asioista. Varsinkin, kun listapopparit vieläpä kierrättävät takavuosien vastaavien ideoita, jotka nekin olivat jo kierrätyskamaa. Jos koko tuotanto on massaan hukkuvaa tusinatavaraa vailla mitään sellaista, mitä ei ole jo tehty moneen kertaan, ei musiikissa yksinkertaisesti ole mitään kuunneltavaa. Tällainen musikki uppoaa vain niihin, jotka ovat juuri alkaneet kuunnella musiikkia. Tällaiset eivät ole kuulleetkaan niitä takavuosien aikaisempia versiointeja, ja luulevat siksi kyseessä olevan jonkun uniikin mestariteoksen. Kun olet vuosikymmeniä kuullut samoja renkutuksia eri versioina, rupeat erottamaan laatuasiat. Ymmärrät, mikä musiikki kestää kuuntelua, ja mikä on lopulta lähinnä äänisaastetta.


      • parempikuBiiber

        Niin - jos jotkut hevijampat eivät tiedä 80-luvun hevistä muuta kuin Maidenin ja Priestin, joilta tykäävät jokusista ihan hyvistä hiteistä, niin se on kyllä sitten ihan vaan oma mokansa ja sivistyksen & juurten puutoksensa, mitä diggailemaansa musiikkigenreen tulee... :'D

        Olihan siinä hevissä kasarin kultakaudella elinvoimaa ja tuoreutta aivan eri tavalla kuin tämän päivän formutuoteskeidassa, jossa ei ole voimaa, ei vaaraa, ei silmille räjähtävää luovuutta eikä hulluutta. Ts. ei yleensäkään juuri mitään, mikä hevissä on/oli joskus hyvää.

        Mitä kasarin pop-hitteihin taas tulee, niin se, että jotkut heviurpot eivät niitä (tietenkään) kuuntele (vaan keskittyvät niputtamaan ne samaan pinoon itselleen tärkeimmän ja puhutuimman nykyartistin Justin Bieberin kanssa), ei todellakaan tarkoita sitä, että kukaan ei niitä kuuntelisi tai että niillä ei olisi enää mitään merkitystä. Niillä on tietysti omat yleisönsä, renessanssinsa ja jälkivaikutuksensa, joista te ette vain ahdasmielisyyksissänne luultavimmin edes tiedä mitään. Koska kuuntelette vain pöhöttynyttä nykyheviä, ja keskitytte haukkumaan Biiberiä ja kaikkea muuta... Mutta kyllähän 80-luvun pop-musiikki hakkaa musiikkina ja ns. taiteena nykyisen mainstreamin mennen tullen. Paras osa siitä hakkaa myös nykyisen hevituubin mennen tullen musiikillisessa elinvoimassa ja luovuudessa...

        Täysin sama pätee kyllä myös 90-luvun vaihtoehtoiseen rock-musiikkiin. Se että ysärin hevi oli suurilta osin laimeaa (toki kiinnostavampaa kuin ylihehkutettu 2000-luvun vastineensa), ei tarkoita, että koko ysärin musiikki olisi ollut laimeaa. Silloin tapahtuivat mm. grungen ja eletronisen musiikin vallankumoukset, jotka ovat vaikuttaneet massiivisesti kaikkeen myöhempään populaarimusiikkiin ylipäätään. Tietysti monet nykyhevarit eivät niitä arvosta, eivätkä niistä mitään juuri tiedä, koska - jälleen - "Justin Biiber" ja "paskaa kaikki" jne.


    • AntaaTulla

      No, mainitsehan nyt, mikä on sitä aikuisten musaa?

      • parempikuBiiber

        Aikuishevi?

        Jos tällaista genreä ei (muka) jo ole, niin sehän pitäisi keksiä.

        Ok, en siis ole aloittaja, kunhan vastailin kumminkin... :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe