Turkkilainen nettihurmuri Facebookissa

satuavaitotta

Tutustuin turkkilaiseen lihaksikkaaseen, hyvännäköiseen mieheen facebookissa. Kirjoittelimme jonkin aikaa ja jopa ihastuin komean ulkomuodon lisäksi kuuman ja intohimoisen rakkauden täyteisiin viesteihin. Tuli lupauksia yhteisestä tulevaisuudesta ja yhteisestä kaupasta jossa työskentelisimme yhdessä. kosikin monta kertaa. ja seksihän oli todella tärkeä asia. Mutta rahaahan sitä kauppaa tarvittiin jota hän yritti minulta kalastella. Eilen hän oli poistanut profiilinsa yhtäkkiä. Onkohan muillakin naislla kokemuksia tästä komeasta miehestä? Hän on nelikymppinen ja varmasti moneen muuhunkinkin naiseen "rakastunut".

8

339

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuuli.jokinen2017

      Kokemusta löytyy, oiskohan sama paska kusettaja kyseessä johon tutustuin myös facebookissa. Lihaksikas, tumma hiuksinen ja nelikymppinen mies henkilö Alanyasta. Muka business mies, joka omistaa kaikkea jo valmiiksi. Asunnon ja auton. Oikeasti tämä henkilö ei omista mitään vaan yrittää näyttää hyvätuloiselle miehelle. Koittaa näillä keinoin saada vastapuolen sijoittamaan yhteiseen bisnekseen, johon hän myös aikoo sijoittaa puolet tai isomman osuuden. Kirjoittaa yhteisestä tulevaisuudesta ja töistä yhdessä. Lupaa naimisiin yms. Tarinasi kuulostaa niin tutulle samoine lupauksineen yhteisestä elämästä ja tulevaisuudesta. Jos haluat jakaa tiedot kanssani tarkemmin ota yhteyttä s-postiini [email protected]

      Täällä keskustelupalstoilla kun ei voi nimeä mainita, vaikka olisi kaikkien suomalaisten etu, ettei tämä ko. henkilö huijaa enempää ihmisiä jatkossa.

      • YusufTuranErgul

        Ole varovainen. Tällä henkilöllä on useita Facebook profiileja. Tämä mies pelaa naisten kanssa ja puhuu samat rakkaudet kaikille hänen "uhreilleen". Tällä miehellä on useita tyttöystäviä Suomesta, Hollannista ja Tanskasta. Todellisuudessa hän on naimisissa ruotsalaisen naisen kanssa, jonka kanssa hänellä on lapsi. Hän käyttää kaikki naisiaan hyväksi ja koittaa huijata rahaa. Älä ikinä anna tällä miehelle rahaa, sillä et tule samaan ikinä rahojasi takaisin. Lupaa kyllä maksaa. Tällä miehellä on erittäin huono maine Turkissa ja erittäin paljon ongelmia. Hän käyttää naisiaan ainostaan seksiin ja koittaa saada rahaa. Tämä henkilö on henkisesti ja fyysisesti sairas ihminen. Ole varovainen äläkä koskaan harrasta hänen kanssaan seksiä, sillä hänellä on useita seksisuhteita ja ei käytä mitään ehkäisyä naistensa kanssa. Ulkokuori tällä henkilöllä on kunnossa, lihaksikas, pitkä ja komea 42-vuotias mies.


      • SinanPolatAlanyaGigolo

        Voi luoja.
        Tiedän tämän miehen. Totta, hän ottaa paljon rahaa naisista. Hän haluaa myymälän ja ostaa asunnon. Hän haluaa viisumia. Mutta hän on naimisissa.
        Kuulen, että hänellä on nyt uusi fake-profiili.
        Hänen vanhan väärennetyn facebookinsa hän sai kiinni ja hän sulki fake-profiilinsa.
        Kun hän avasi uuden väärennetyn profiilin löytää uusia naisia.
        Naiset, jotka uskovat ja eivät tiedä, että heitä pilkataan.
        Tämä 42 vanha lihaksikas mies. On vain hyvää sanojen kanssa. Hänellä ei ole mitään. Hänellä on vain paljon ongelmia. Ja erittäin alhainen moraali, ei periaatteita eikä standardeja.
        Naiset asettavat poliisin rapportit ja oikeustosat Alanyan gigoloa vastaan.
        Hän on vihainen ja naimisissa monta kertaa. Nyt hän on naimisissa Swedisch nuorella naisella ja on pieni poika 2-3-vuotias. Huono vaimo. Hän varastaa rahaa muista naisista ja ei anna vaimoa tai lasta.
        Hänellä on seksiä kaikkien kanssa. Nuoret ja vanhat. Ole varovainen. Rahasi ja terveytesi. Tämä mies on itse paholainen.


    • MuratAlanyaGigolo

      Alanyassa on itseasiassa serkukset, jotka tehtailevat näitä naisten rahahuijauksia. Toinen lihaksikas nelikymppinen, pitkä 180cm ja tumma. Toinen serkuista ollut ennen lihaksikas, nykyisin lihonut ukko, nelikymppinen, pitkä 180cm, mulkosilmät ja tummat hiukset, jotka harmaantuneet jo. Molemmat tyypit ilmoitettu myös jo Suomessa poliisille. Toinen naimisissa ruotsalaisen naisen kanssa ja yhteinen lapsi. Pelaa monen naisen kanssa, suomalaiset mieleen, koska meiltä on helpoin saada huijattua rahaa ja isoja summia.

      Tämä toinen turkkilainen, ei niin komea kuori kuin tällä toisella, asuu oikeasti Alanyassa suomalaisen rouvan kanssa. Tämä turkkilainen pelailee näitten tyttöystävien kanssa omassa vuokratussa kodissaan ja pitää siellä haaremiaan. Tällä tyypillä monia useita tyttöystäviä, joilta huijaa rahaa eri tarkoituksiin. Tämäkin tyyppi huijannut huomattavia summia hänen feikki sijoituksiin yhdessä "elämänsä rakkauden kanssa".

      Molemmat näistä helvetin hyviä paskan puhujia. Kovat lupaukset ja hyviä puhumaan pään kuin pään pyörryksiin. Lupaavat ikuista rakkautta, yhteistä elämää ja tulevaisuutta.
      Todellisuudessa nämä tyypit elävät naisilta huijatuilla rahoilla ja eivät omista mitään Alanyassa.

      • Täysikuumuharrem

        Kolme tämmöistä on jo kosinut minua. Myös edellisissä viesteissä mainitut. Kaikilla kolmella on joku yhteys autovuokraamoon. Kaksi ovat tietääkseni veljeksiä ja heistä kumpikin vannonut rakkautta. Ja yhdelle on nyt 15.12 menossa nainen vierailulle viikoksi. Tämä mies on asunut paljon Suomessa ja on nyt alanyassa. Yksiavioinen on sana jota hän vannoo paljon ja haluaa naimisiin. Myös tammikuussa on naisia menossa hänen luo. Voi voi.


      • Asunutsuomessako

        Haluaisin lisätietoja tästä joka oikeasti asuu suomalaisen naisen kanssa? Tuntomerkkejä? Onko hiukset harvenneet ja minkä ikäinen? Puhuuko suomea?


    • Faktaa

      Serkuksilla ei ole mitään asiaa Turkin ulkopuolelle, eivätkä ole koskaan käyneet Suomessa. Molemmat löytyy facebookista feikki nimillä nykyään, koska ovat kusettaneet niin monia naisia.

    • Serkku

      Alanyan serkukset. Serkku numero 1) naimisissa ja useita lapsia eri naisten kanssa. Pyörittää huijauksia Crystal Garden kompleksissa yhdessä serkku numero 2.n kanssa. On ostavinaan asuntoa yhdessä naisen kanssa ja tämä asunto on serkku 2.n vuokra-asunto. Useita huijattu samalla asunnolla Crystal Garden Kompleksissa. Serkku numero 2) asuu vuokra-asunnossa Crystal Gardenissä ja esittää omistavansa vuokraamansa asunnon. Huijaa naisia pyytämällä huomattavia summia yhteiseen investointiin esim. Asunnon ostoon jne. On maksavinaan suurimman osan sijoituksesta. Esittää väärennettyjä kuitteja maksuistaan. Erittäin taitavasti rakennettu huijaus.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe