Kaikkia pullaperseitä sitä näkee salilla

todellavittuuntunut

Ihmetyttää nuoret kuinka lihavia jotkut on,nämä on saattaneet reenailla kotvasen mutta yläkehoa,jaloissa puolet läskiä,luit aivan oikein,jaloissa puolet läskiä.

Monilla miehenaluilla on käsissä taas puolet läskiä vaikka kuvittelevatkin näiden olevan lihasta.

Vuosia on käyty salilla mutta hiki ei edes virtaa,sielä kuvittelevat olevansa jotain,nämä teini aikuiset eli pennut sitten hymeksii vanhemmille ihmisiille älyämättä niiden omaa tasoaan vaikka pompitaan laitteelta laitteelle.

Nuoremmat miehen alut repii taljaa puoli tuntia,samaa lössiä olevat tytöt leikki miltei ja tarinoi välillä häiriten oikeita treenajia,sitten saattavat veivata takamusta mutta jalat on treenamattomia saatikka nuorilla pojan tolleroilla.

He ehkä luulevat olevansa parempia kuin ikämiehet tai naiset keimailullaan tai ilkkuen jos toinen ikäihminen oikeasti koittaa saada läskiä pois ja hiki tippuu sekä sairauksien lomassa treenaa.

Olen useana vuonna nähnyt saman toistuvan erinuorilla,kuvitelmat on aika suuret itsestään.

Vaimoni kärsi toissa vuonna tästä noiden pikku diivojen takia kun selän takana naurettiin ja kertoi minulle tästä,muutenkaan ei ole hirveän helppoa ikäihmiselle treenaaminen niin vielä tirskutaan toisille.

Kerran taas pojan nulkki tuli eteeni kun olin juuri menossa maastavetoa tekemään eli olin istahtanut lepuuttamaan kahdeksi minuutiksi,niin johan valtasi röyhkeästi alueen ja muikasi ilmeellään että menehän siitä.

Tälläisiä niin sanottuja pas-koja on kaupungin tai kunnan salit joissa ei ole käyttätymis sääntöjä,nytkin nuo jättivät viimeisenä asiakkaana valot saliin vaikka viimeisten tulisi sammuttaa lähtiessään.

Nämä nuoret aikuisiän saavuttaneet ja sitä nuoremmat ovat häpeäksi monissa tapauksissa käyttäytymisellään.

Jopa nuoret aikuiset raahavat pienet lapset sinne eteen ja alkaa huutaminen ym,,,,,keskittyminen on vaikeaa muille kun hälinää on.

Kyllä saleilla pitäisi olla tarkka valvonta , eräät jättävät jopa painot tankoihin ja jalka prässeihin,alkaa kyllä ottamaan aivoon nuo pullamössö nuoret.

Osa istuu rivissä käytävällä pas-kaa jauhaen ja nimen omaan on kieletty ettei asiattomia saa olla tiloissa jos ei treenaa.

Salia siis pitäs itse vaihtaa,mutta vähävaraisilla siihen ei ole mahdollisuutta ja pitkät matkat mättää vastaan seuraava oikea sali olisi 120km per kerta,nyt on 60km.

Toivoisin että salille kun mennään niin sitä treenataan eikä käkätellä ja ilkuta toisia ja kuvitella ihan hurjia itsestään,menkää kisoihin kehonrakennukseen tai painon nostoon niin näätte faktat itsestänne,loppuu se muiden iäkkäämpien ihmiten aliarviointi.

5

284

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • todellavittuuntunut

   Vielä pitää mainita että joku helv-etin idiootti on vienyt salilta jousilukot,niitä ei enään ole,ja sitten osa porukasta nakkelee välineitä minne sattuu,hel-vetti että ottaa pannuun nuo kaupungin salit.

   Tästä en syytä nuoria koska ei tiedä kuka vei.

  • ljjkjjljhkk

   Kannattaa varmaan siellä salilla huomauttaa näistä edellä mainituista asioista, edellä mainituille henkilöille...

  • vm43

   Saman suuntaisia havaintoja myös kaupallisella salilla.
   Huomattava osa nuorista ei koskaan tule pois mukavuusalueelta ja sitten ihmetellään kun ei kehity.
   Varusteiden ja levyjen levittäminen on yleistä.
   Kun saliyrittäjä huomauttaa käyttäytymisestä niin kerran on kustu kiukaalle ja kerran tuhottu kiukaan vastukset heittämällä kiville muivinen löykykauha. Ei saa ohjeistaa nuoria! Pahoittavat mielensä.

   Salilla on kahden suorituspaikan nostolava. Siihen on mahtunut sitä tarvitsevat. Mavea sopii tekemään 2 - 3 liki samoilla raudoilla treenaavaa. Kyykkypaikalla sama juttu ja telineellä on helpompi vaihtaa levyjä.
   Varsinaisen riesan muodostavat peilaavat naiset jotka syvästi paheksuvat väistämiskehoituksia.
   Ämmät tulevat lavalle peilaamaan käsipaino- tai minikahvakuulalutkutuksiaan naamat peiliin päin.
   Peilejä on salissa muuallakin ja tällä punttipuolellakin myös nostolavan sivulla.

   Aloitin saliharkat 13 vuotta sitten tuoreena 6-kymppisenä ja minun on sanottava, etten ole havainnut merkkiäkään ikäsyrjinnästä tai vastaavasta.

   Mutta kyllä nuoria on arvostettavakin. Seuramme kokoukset ovat sen omalla kuntosalilla. Yhden kokouksen aikaan sinne tuli kaksi kaveria jotka olivat treenanneet lihaskuntoa jo pari kuukautta inttiä varten. Toinen teki otsa kurtussa maastavetoa 5:n sarjoina 50kg:lla. Siis työsarjoja, ei lämmittelyä.
   Toinen penkkasi samalla periaatteellla 40kg:n painolla vitosia. Ei ollut lämmittelyä sekään.
   Yksi kokouksemme jäsenistä oli poikien tuttu ja vahvisti, että rosi on kyseessä.
   Hyvä, että pojat yrittävät ja tajuavat karun totuuden.

   • Vaimitäeiköolekinnäin

    Tarkoitatko karulla totuudella sitä, että kaikista ei ole natutreenaajiksi, koska se jos mikä vaatii osaamista ja luonnetta?


  • Porno-Jalmari

   Minulla ei ole aika tuijotella toisia salilla.

   Salilla raiskataan rautaa, ei tuijotella.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Iina Kuustonen ja Mikko Leppilampi "häähumussa", Mikko-isä kuittaa viiltävästi: "Totaalinen..."

   Iina Kuustonen on heittänyt hulvattoman idean Instagramissa. Tällä porukalla on kyllä sarkasmi hallussa! https://www.suomi24.fi/viihde/oho-iina-kuusto
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   5070
  2. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   58
   2919
  3. Sohvaperunat starttaa! Tiesitkö tämän uusista perunoista? Kaksi ystäväpariskuntaa tulee pohjoisesta!

   Sohvaperunoiden uudet jaksot starttaavat ja tässä ovat uudet (ja vanhat) perunat! Löytyykö suosikkeja tai keitä olisit halunnut mukaan? https://www.su
   Sohvaperunat
   26
   2297
  4. Poliisioperaatio kansanedustajan kotona

   Riikka Slunga-Poutsalon poika säilytti kovia huumeita ja myyntivälineitä äitinsä asunnossa. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a23dec18-05ef-4ab2-b
   Maailman menoa
   297
   1496
  5. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   1282
  6. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   67
   985
  7. Upeaa Sofia jaStefan

   Uusi Upea Esoanjan villa .ehkäpä jo jouluksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   954
  8. Olen vähän kahden vaiheilla

   Odottaisinko vielä jos meistä tulee jotain. Vai tekisinkö toisenlaisen ratkaisun ja keskittyisin hetkeksi siihen. Ei sekään meitä täysin poissulkisi.
   Ikävä
   53
   897
  9. Mistä tietää että mies on kiinnostunut?

   Kertokaas mistä voi huomata miehen kiinnostuksen tai oikeastaan ihastumisen? 🥰 Millä tavoin eroaa jos olet vaikka ujompi mies? Miten käyttäydyt kahde
   Ihastuminen
   42
   868
  Aihe