Ei pizzaa minulle. kuulemma.

Ymmälläni

Hei.

En oikeen tiedä miten suhtaudun tähän. Tulin siis aamulla myöhässä töihin noin 10min ja olin laittanut pomolle viestiä 8:40, että tulen myöhässä töihin, kun pitää hakea ruokaa vauvalle kaupasta.

No tulin sitten töihin 9:10 ja sain tietää että pomo oli ottanut valokuvan aamulla aamupalaverissa työporukasta ja ehkä kai vitsaillut siinä että teetän tästä taulun. No sitten hän tilaa kaikille muille pitsan paitsi minulle. Olen toki myöhästynyt tällä viikolla useampana päivänä mutta en tiedä mitä pitäisi tehdä? Tilaan varmaan oman pitsan sitten ja näytän sille.

8

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • grgrgrrr

      Lopeta myöhästely. Seuraavasta voit ihan syystä saada varoituksen. Jos et ota siitä opiksesi, seurauksena voi olla potkut.

    • vauvanruokaa_etukäteen

      Kovin lyhyitä teidän työpaikanne aamupalaverit. Myöhästyt 10 minuuttia ja palaveri on jo ohi. Otitko vauvan mukaan töihin, kun oli välttämätön kiire hakea vauvalle ruokaa ettei töihin ehtinyt. Suosittelen että pidät huolta työajoista. Se on hyvä rohto ongelmiisi. Ostat sitä vauvanruokaa pakastimet ja kaapit täyteen. Sen voit tehdä omalla ajallasi. Siten varmistat ettet joka aamu myöhästy töistä. Pomo ostaa jo ensi viikolla sinulle pizat ja kebabit kun ryhdistäydyt.

    • Ajoissatöihin

      Kyllä kaupassa käydään ihan omalla ajalla. Varmaan kannattaa suunnitella elämä niin että ehdit olemaan töissä koko sen ajan mistä palkkaakin maksetaan. Eikö sillä ole väliä mitä sieltä kaupasta ostat, ei voi työajalla hoitaa.

    • nokkimis_järjestys

      Muistan joskus et puolustusvoimissa joulun aikaa jaettiin ruusuja kahvitauolla, yllättäen sitten mukaan tuli kuokkavieras jolla isommat jupimit ja eh, minun ruusu meni sille. Ei sen puoleen minusta se oli ihan hyvää käytöstä osoittaa vieraanvaraisuutta mut syletti kun olin varannut niitä ruusuja edeltä käsin pukukaappiin jo itselleni yli oman tarpeen omille tuttaville. Se vähän nolotti, täh, onko tässä tapahtunut joku väärin käsitys ? sillä enhän minä sitä ruusua olisi todellisuudessa huolinutkaan. perk*le.ju*alauta vit*tti saa*ana perke pitäisi kuitenkin kysyä kuin heittää ilmaan "ahneen" leimaa, voi vii*tu teki mieli kaataa pöytä, siinä saatana joulua teille pe*kele, et ei tartte tulla vihjailemaan mitään, tapellaan

      • ärsyyntynytmielentila

        Kaveri teki kerran vähän samalla lailla "ikävästi" kun vein hänet toisen uuden tuttavan työpaikkansa illanviettoon, niin hän kysyi minulta aiemmin kyytiä ja sanoi että maksan sitten 30 euroa siitä kyydistä. No kävimme sitten automaatilla ja hän löi mitään sanomatta 20€ kouraan, pisti kädet ristiin eikä puhunut mitään. Ärsytti ruveta kysymään "siitä kympistä", koska joutuisin automaattisesti huonoon valoon hänen työkaverinsa silmissä (juurikin tuo ahneen leima). Kysyin kuitenkin... Mutta ärsyttävää silti tuommoinen! Ihan kuin tahallaan asettaisi ansan kun pistää kädet ristiin ja tuijottaa vaan tiukasti etuikkunasta talon seinää.

        Koko asiasta en tietenkään olisi voinut sanoa hänelle mitään myöhemmin, koska silloinhan olisin vasta ollutkin pöljässä tilanteessa :/


      • Saman_kokenut

        Muille tuli joulukukat, mulle ei. Tuntu mukavalta ja joulumielikin oli kohdallaan.


    • tiivintaavin

      Aloitus on palstalla jossa keskustellaan työpaikkakiusaamisesta. Mikäli kumminkin on kyseessä työsopimuksen tulkintaerimielisyys, kuten tässä, suosittelen puhumaan sen pomon kanssa josko työajan saa alkamaan vasta kello 9.15 esimerkiksi.
      Direktio-oikeuttaan työnantajasi käytti. Ei pitsaa kun myöhästelee toistuvasti. Ei siis vielä varoitusta antanut?
      Kaupassa voi käydä vapaalla. Työaika on aikaa, joko tuntityönä tai muuten, jostain kellonlyömästä, tai liukumilla- tms. mutta kun on töitä, työaika, ei olla: nukkumassa. Vaipanvaihdossa. Kaupassa. Pilateksessa....
      Silloin ollaan työnantajan käytettävissä, tehdään töitä. Työsopimus on nykyään arvokas asia. Tyrimällä saa aika pitkän karenssin, kolme kk.

    • Sulle_ei_pikkujouluja

      Tjaa. Nythän mullakin silmät aukenivat, kun luin noita kommentteja. Mulla on vähän samankaltainen juttu kuin aloittajalla. Esimies sulkee mua nyt systemaattisesti asioiden ulkopuolelle, tätä on jo jonkin aikaa jatkunut. Pieniä juttuja, mutta kuitenkin. Mulla on liukuva työaika, ja tykkään käyttää sitä melko iltapäiväpainotteisesti, kun en ole mikään aamupirtelö. Tosin se on siis sallittua, mutta ehkä ärsyttävää, kun esimies itse on aikaistakin aikaisempi. Enpä ole tullut ajatelleeksi. Mutta voishan sen sanoa suoraan, eikä tuolla lailla vihjaillen toimimalla. Hmm. Täytyykin kokeilla, muuttuuko ääni kellossa, kun yritän muuttua aamuihmiseksi. Jos, niin sitten se oli oma vika.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe