Miehet, pidättekö pitkiä naisia viehättävinä?

epävarmateinityttö

Ja nyt puhutaan siis naisista jotka ovat yli 175cm.
Miksi, miksi ei? Tunnetteko maskuliinisuutenne uhatuksi? Onko pitkää naista vaikeampi lähestyä? Mikä on ns. "hyväksyttävä pituus"? Haittaako jos nainen on pidempi kun sinä? Entä koroissa? Kertokaa myös oma pituutenne.

29

825

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teknodonna

      Mjoo

      No siis serverin naiskäsityskokonaisuuteen kuuluu oletusarvoisesti se, että naiskunta on lyhyttä, painavaa ja tyhmää. Näin olen käsittänyt.

      Havainnollistaakseni kuinka lyhyttä, painavaa ja tyhmää se on, niin minun on rinnastettava se tähän pituus- , paino- ja tyhmyyskeskusteluun. Näissä teemoissa ei ole mitään pituusarvoa, vaikka niiden painoarvo nojaa niiden sisältämään tyhmyyden keveysarvoon.

      😁

    • pätkämiestä

      Kyllä pitkät naiset ovat aivan yhtä viehättäviä kuin lyhyemmätkin.

      Tyly ja "vittumainen" luonne se on joka hävittää ihmisen viehätysvoiman, vaikka olisi millaisissa missin mitoissa.

      • esikaupunkienbuddha931

        Sama homma, ulkoinen kauneus katoaa hyvin nopeasti jos sisältä ruma. Mitä pituuteen tulee niin ei haittaa jos 175cm, itse 194 ehkä kerran tai kaks tullut pidempi nainen vastaan.


      • LapinPoikkii

        Samaa mieltä!


    • edruhl

      Pääsääntöisesti pitkät naiset eivät ole kovin kauniita.

      • itsetuntokysymys

        Pääsääntöisesti pitkät naiset ovat kauniita, jos haluaa nähdä kauniina sen kun ihminen kantaa ylpeästi kroppansa ja pitää siitä huolta. Katselkaapa vähän ympärillenne, kuinka moni yli 180 pitäkä nainen kulkee köyryssä tai on kovin ylipainoinen?

        Mikään yksittäinen ulkoinen ominaisuus ei tee kauneutta tai haluttavuutta. Itsensä kanssa sinut oleva ihminen on näyttävä ja haluttava, kunhan löytyy yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja yhteinen tapa olla lähellä.


    • 190cmM

      Pitkät naiset laittavat vaan vähän ujommaksi.
      Muuten ei ole kuin luonne ja hyväksyttävän näköisyys esteenä.

    • Mies179

      Pituutesi ei haittaa. Olen itse 179cm ja mies. Olen seurustellut 183 olevan naisen kanssa. Koettiin kait olevamme noin yhtä pitkiä.. Toki mä olin se lyhyempi, mutta tuskin se hänen itsetuntoaan tai omakuvaansa romahdutti. Upea nainen oli, muut asiat pilasivat suhteen. Tietysti pitkät naiset ovat kauniita :)

    • Protietäjä

      Naisen pituus on vain yksi ominisuus, joka ei paranna tai huononna pelkästään mitään. Ruma on pitkänä tai lyhyenä edelleen ruma jne. Tietysti jotkut ylä ja alarajat on naisen pituudelle, koska en välittäisi kulkea minkään sirkuksesta karanneen näköisen kanssa julkisilla paikoilla. Vaikka muuten olisi hyvin kaunis nainen, niin joku 140cm nainen olis aika vammaisen näköinen ilmestys käsipuolessa kaupungilla ja jos pidemmälle ajattelee, niin huono suvunjatkamiskumppanikin koska kääpiölapset. Lisää kääpiöitä ei kukaan vähänkään järkevä ihminen halua tehdä lisää tähän mailmaan. Sama juttu todella pitkän naisen kanssa kaikki vaan katsoisi, että mikä vitun friikki toi on ja myös ne yhteiset lapset olis mahdollisesti jotain pituusvammaisia jälleen ja kärsisivät itsekin siitä. Eli ei jatkoon, koska kärsimystä on jo tässä mailmassa ihantarpeeksi.

      Vastaus kuitenkin kysymykseen, eli pitkä nainen voi olla viehättävä ja myös lyhytkin, jotain rajaa toki molempiin suuntiin, koska muuten näyttää sirkusfriikiltä ihan sama kuinka kaunis muuten olis.

    • Olen 191cm mies ja seurustellut 183cm pitkän naisen kanssa. Mahtava pituus, oli kiva kulkea vierekkäin kun olimme melkein yhtä pitkiä. Olisi kyllä mahtavaa löytää vielä 180cm pitkä nainen mutta ovat aika harvassa. Mutta pituudella ei ole silloin mitään merkitystä jos korvien välissä tuulee. Ihan sama asia kuin misseilläkin.. ..mitä hyötyä on kauneudesta jos korvien välissä ei ole mitään tai jos sydän puuttuu. Kultainen sydän korvaa puuttuvan pituuden! Mutta jos pitkällä naisella on elämänarvot kohdallaan ja omaa kultaisen sydämen niin naisen pituus saa olla mun puolesta vaikka 185cm.

    • Pitkääeleganssia

      Itse (175cm) seurustelin taannoin 184 cm pitkän naisen kanssa. Pitkissä naisissa on sitä jotain(esim. eleganssia) jota lyhyemmissä ei ole grrr... ja lyhyemmissä enemmän suloisuutta. Taidan kuitenkin olla enemmän heikkona pidemmänpuoleisiin naisiin ja veikkaan osasyyksi (varhais)teini-iässä kokemiani joitain vitt***isia / inhottavia kohteluita ns. normaalien (suutasoittavien)perusteinien osalta; pidempi nainen herättää yleensä enemmän luottamusta ja turvallisuudentunnetta kuin lyhyempi (johon ainakin ennen assoisioitui riski huutavasta ja keskenkasvuisesta likasta). No, liioittelin hieman mutta en pahasti.

    • pop987

      Usein on kyllä niin että pitkä nainen on muutoinkin "kolsu", isoluinen leveäharteinen, leveäleukainen paksureisinen isopolvinen. Eli miehekäs.

      Itse en miehenä ole viehättynyt miehisistä naisista, ja syystä tai toisesta, pitkät naiselliset naiset on aina varattuja. Ehkä syy on se että pitkillä naisilla on poikeuksetta hyvä itsetunto, ja se jatkuva naisten ilmanaikuinen kitinä valitus ja mankuminen loistaa poissaolollaan.

      Väitän, että pitkillä naisellisilla naisilla on vientiä enemmän kuin normaalipituisilla, eli naista pidemmällä ATM:llä ei yleensä ole mitään saumaan pitkiin naisiin.

      Puhutaan siis normaaleista/hoikista pitkistä naisista, lihava ISO nainen ei ole kaunis koskaan,

    • tyytyväinenpituuteen

      Olen 14v tyttö ja 178-179 cm

      • jokurandom23

        Oon poika 13 vuotta ja 7kk vanha. Pituutta 172 cm. Oot aika hyvän kokoinen.


    • yhden.miehen.vastaus

      Olen itse 187cm mies ja pisin nainen jonka kanssa olen seurustellut on ollut 184cm. Omiin mieltymyksiini sellainen taskukokoinen (alle 160cm) nainen on kuitenkin viehättävin. Ehkä siinä herää sellainen tietynlainen suojeluvaisto naista kohtaan, kun nainen on huomattavasti lyhyempi ja söpö.

      Pitkät naiset voivat olla viehättäviä, mutta jos he eivät ole hoikkia niin heistä tulee jotenkin sellainen maskuliininen vaikutelma. Lyhyiden naisten lievä rotevuus ei sen sijaan haittaa yhtä pahasti. Pitkistä naisista tulee myös jollakin tavalla "kylmempi" ensivaikutelma kuin lyhyistä naisista, vaikka he eivät sellaisia oikeasti olisikaan.

      Useimmat naisystäväni ovat olleet kuitenkin normaalipituisia (165-175cm).

      • reppeli

        Mikä hemmetin suojeluvaisto. LOL! Kyllä mies pitää tykätä pitemmistäkin naisista.


    • WhySoHomoHipster

      Eipä ole koskaan sytyttänyt pitkät naiset. Lyhyet on tosiaanki paljon paljon mieluisampaa kateltavaa kunhan ikää on vähintään se 26v

    • Mies189

      Ehdottomasti toimii hyvin kun vielä korkkarit päälle ja pokalla vaan pitkät sääret esille. Olen itse 189 ja kiva kun korkkareilla nainen vähän pidempi. Lyhyet miehet voi nähdä vaivaa mutta ei kannata välittää..

    • vierailija4455

      Arvosteletteko te luonteen ja kauneuden pituudessa? Pitkät naiset on kiehtovia! Tässä näkee taas sitä naisen ja miehen välistä tasa arvoa. Miehet on parisuhteessa usein ylipainoisia. Ei minua haittais minua 5 cm pitempi nainen tai saman kokoinen.

    • vierailija964

      Joo ite kyllä pidän pitkiä naisia yhtä kauniina kuin lyhyitä. Pituudella ei niin väliä, mutta luonteella ja kauneudella on.

    • kohti.uusia.pettymyksiä

      Olen 42v mies ja jotenkin minusta vaikuttaa että naisten keskipituus on noussut huomattavasti viimeisen 20 - 25 vuoden aikana. Olen 176,5cm, tosin nuorena armeijassa mitattiin 178cm ja muistelen silloin 90-luvulla olleen aika harvassa itseäni pidemmät naiset mutta viime aikoina niitä on näkynyt ihan jatkuvasti.
      Silloin ennenhän olin ihan keskimittainen mutta nyt olen tainnut pudota sen alapuolelle jo...
      Ikä tuo muitakin menetyksiä, viimeksi piti luopua pari päivää sitten yhdestä hampaastakin, ensimmäinen poistettu hammas :/ Eikä edes lähtenyt suosiolla, melkoinen piinapenkki oli se >_<

    • Teknodonna

      Poikkeus toisessa

      Tiedättekö, mitä kaksi toisilleen täysin vierasta pitkää naista tekevät tavatessaan toisensa raflahumussa?

      He ystävystyvät.

      (Reps)

      😁

      • ei.naurattanut

        Oliko tuo vitsi?
        Naisten huumorintaju... 🙄


      • Teknodonna
        ei.naurattanut kirjoitti:

        Oliko tuo vitsi?
        Naisten huumorintaju... 🙄

        En oikein osaa sanoa, onko se huumoria vai ei. Mutta sen osaan sanoa että pituus on eräänlaista yksinäisyyttä, ja toinen pitkä nainen tietää tämän.

        Eihän siinä muuta sitten enää tarvita.

        😁


      • ei.naurattanut
        Teknodonna kirjoitti:

        En oikein osaa sanoa, onko se huumoria vai ei. Mutta sen osaan sanoa että pituus on eräänlaista yksinäisyyttä, ja toinen pitkä nainen tietää tämän.

        Eihän siinä muuta sitten enää tarvita.

        😁

        Jos kerran hyljeksii lyhyempiä miehiä niin yksinäisyys on omaa syytä.


      • ei.naurattanut
        Teknodonna kirjoitti:

        En oikein osaa sanoa, onko se huumoria vai ei. Mutta sen osaan sanoa että pituus on eräänlaista yksinäisyyttä, ja toinen pitkä nainen tietää tämän.

        Eihän siinä muuta sitten enää tarvita.

        😁

        Sitäpaitsi, etkö sinä nyt syyllisty siihen naisten kammoksumaan YLEISTYKSEEN kun oletat että toinen pitkä nainen ajattelee samoin kuin sinä?
        Jos mies erehtyy vastaavaan yleistykseen niin alkaa hirveä puolen tunnin kaakatus yleistämisestä ja siitä miten naiset ovat yksilöitä ja jokainen ajattelee omalla tavallaan jne jne jne


      • Teknodonna
        ei.naurattanut kirjoitti:

        Sitäpaitsi, etkö sinä nyt syyllisty siihen naisten kammoksumaan YLEISTYKSEEN kun oletat että toinen pitkä nainen ajattelee samoin kuin sinä?
        Jos mies erehtyy vastaavaan yleistykseen niin alkaa hirveä puolen tunnin kaakatus yleistämisestä ja siitä miten naiset ovat yksilöitä ja jokainen ajattelee omalla tavallaan jne jne jne

        Mielestäni en.

        Keskustellessamme mi.ulle kävi selväksi, että hän ajatteli juuri samalla tavalla kuin minä.

        Että tämmöstä

        😁


    • sdsdfksdksdklfjsdjk

      Tall girl problems videot näyttää olevan suosittu aihe youtubessa. Sori vaan kun nauroin tälle videolle kun pitkä nainen käveli kadulla ja löi päänsä puunoksaan xD
      https://www.youtube.com/watch?v=aKyFwYXLEf0

    • Kukintyylillään

      Tulipa mieleen yksi pari ja hei ne oli onnellisia! Mies lyhyt nainen pitkä ja ylipainoinen mäyräkoira oli näky kun olivat kävelyllä. Kaikki tasapainossa muista välittämättä. Mutta kyllä se hymyn huulille toi itse kullekin. Viehätys pitää olla persoonassa ei pituudessa tai painossa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe