Suomi jälleen lietsoo sotaa

SuomMedioidenMainilat

Putinin lämminhenkinen vierailu Suomessa ei ollut kaikille, etenkään ruotsalaisille mieleen. Ei aavistustakaan, pahoittiko Trump siitä mielensä, mutta Tukholmassa ja Ankkalammessa oli suru suunnaton! Medioista ainakin Ilta Sanomat, tunnetun kolumnistinsa Venäjän vastaisilla palopuheilla tekee nyt Putinin rauhanvierailun jälkeen kaikkensa jotta rauhansuhteet ja ystävyys Suomen ja Venäjän välillä uudelleen katkeaisivat.

Näitä vihakirjoituksia saa mainitussa aviisissa lukea päivittäin ja suomenruotsi paahtaa päälle minkä kerkiää, kehoitellen voissa paistoon, ynnä muuta näennäissuomalaista.

Venäjän medioissa kirjoitellaan asioista Venäjän näkökulmasta, mutta suomalaiset mediat eivät sitä heille sallisi, edes Venäjällä! Mutta, jos suomalaiset lukevat Venäjän medioita, myös he lukevat suomalaisia medioita ja vastaavat medioidemme vihakirjoituksiin samalla mitalla.

Joidenkin suomalaisten omaa, Venäjän vastaista nettivihaa, sanallisia mainiloita katsellessa ja lukiessa, väistämättä alan kallistumaan sille puolen, että luultavasti NL-Venäjän versio Talvisodan syistä ja Mainilasta on sittenkin todenmukaisempi kuin Suomen.

Mutta me, koko Suomi, emme ole Venäjä-vihamielisiä. Tahtoisimme rauhan ja hyvien suhteiden säilyvän ja jopa entisestään vahvistuvankin.

Asiaan tietysti kuuluu, että mielipidekirjoittajien hyvistä yrityksistäkin huolimatta suomalaiset mediat lusikalla jakavat Venäjä-myönteisiä rauhankirjoituksia, mutta kuormurikauhoilla vihakirjoituksia. Eli meillä on sensuuri joka karsii rauhankirjoitukset, sillä Länsi on päättänyt tehdä Suomestamme sotatantereen ja suomalaisilta turvat tukkoon!

Jos ei Suomenkansa muutoin haukkuisi Venäjää, laitetaan ainakin Viha-Arja happamine naamoineen naputtelemaan jotain sitruunan makuista, jojhon muut sodanlietsojat voivat heti tarttua!

Tässä muuten äänite viime sodan ajalta, Moskovan Tiltu (YLE arkisto):
https://www.youtube.com/watch?v=xIzn3XLXikg

Kuulostaako yhtään myös tähän päivään liittyvältä?
.

50

771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LännenSotaPropagandaa

      Viittaan aloituksella nyt tämänpäiväiseen Venäjän vastaiseen vihakirjoitukseen Ilta Sanomissa:
      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005309849.html :

      "Venäläinen tv-kanava vääristelee historiaa: ”Suomi ampui Mainilan laukaukset ja provosoi talvisodan Saksan apurina”

      Venäläisen televisiokanavan nettisivuilla julkaistun artikkelin mukaan talvisota oli suomalaisten itsensä provosoima sota. (KUVA: SA-kuva)
      Julkaistu: 1.8. 6:15

      TALVISOTA Venäjän puolustusministeriön virallista ääntä edustava Zvezda-televisiokanava on julkaissut laajan artikkelin, joka on tuorein esimerkki Suomeen ja koko Eurooppaan kohdistetusta informaatiohyökkäyksestä.

      Maanantaina ilmestynyt Zvezda-televisiokanavan artikkeli on kuin neuvostoaikaisen vääristelevän historiankirjoituksen uudelleensyntyminen kaikessa karmeudessaan. Zvezda on Venäjän puolustusministeriön perustama ja kontrolloima ”yhteiskunnallispatrioottinen” valtakunnallinen tv-kanava.

      Leonid Maslovskin kirjoittamassa artikkelissa väitetään muun muassa, että talvisota oli suomalaisten itsensä provosoima sota ja että sen tarkoituksena oli itse asiassa testata Neuvostoliiton armeijan puolustuskykyä natsi-Saksan puolesta.

      – Neuvostoliiton ja Saksan sotaa edeltävissä suhteissa näkyy selvästi pyrkimys ottaa selvää osapuolten voimasuhteista. Tällainen testi oli Suomen kanssa käyty sota. Neuvostoliitto pyysi oman turvallisuutensa takia, että Suomen rajaa olisi siirretty Leningradin läheltä syvemmälle Karjalan kannaksella ja vaihdossa tarjottiin kaksi kertaa niin suurta maa-aluetta. Suomi vastasi sotilaallisella provokaatiolla, johon sillä oli ilmiselvä Saksan ja sodanlietsojien tuki, Maslovski kirjoittaa. ... pälä ...pälä ... pälä....

      Arja Paananen"

      Mielipideketju täynnä Lännen / NATO:n / USA:n / Ruotsin / Rantaruåtsin Venäjän vastaista sotapropagandaa. Toisinajattelijoiden mielipiteiden julkaisut kortilla.
      *** *** ***

      Eilisen paanaset:
      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005309365.html :

      "Kommentti: Venäläisten pään sisällä tapahtuva muutos on pelottavampi kuin yksikään sotalaiva

      VENÄJÄ Kreml ohjailee kansan tunteita vuoroin vihollispropagandalla, vuoroin juhlaparaateilla, IS:n erikoistoimittaja Arja Paananen kirjoittaa.

      Venäjän merivoimien juhlapäivän paraati ja sitä seurannut valtava kansanjuhla Pietarissa olivat suunnilleen samaa luokkaa kuin kaikki Suomen puolustusvoimain paraatit ja lentonäytökset, kaikki Suomen vaput, kaksi miesten MM-jääkiekkokultajuhlaa ja yksi ainokainen euroviisuvoittojuhlamme olisi laitettu yhteen. ... pälä.... pälä.... pälä...."

      Nämä Lännen asiamiehet eivät millään siedä Suomen ja Venäjän välistä rauhaa. Eikö viimesodasta mitään opittu? Minkä maa-alueen nyt tarjoamme YK:lle ja Lännelle lahjoitettavaksi sotakorvauksena jollekin vierasvallalle?

      Näinhän Karjalakin meni. Ei NL sitä valloittanut, vaan YK:n ja Liittoutuneiden päätöksellä se pakkoluovutettiin NL:lle. Liittoutuneet = jälleen nuo Suomen periviholliset: USA, Yhdistynyt kuningaskunta = britit, Australiaa myöten, ynnä muu "Länsi".

      HE ottivat meiltä Karjalan. Länsi on aina mielellään esittänyt valhehistoriaansa NL:sta.
      .

    • NYTsodalleEI

      Tämänpäiväinen uutinen, IS (mikäpä muu):
      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005311729.html :

      "JUURI NYT

      Ilmavoimat harjoittelee Yhdysvaltojen kansalliskaartin kanssa – Etelä-Suomessa lentää ”Pahkasikoja”

      Yhdysvaltain A-10-rynnäkkökone Latviassa vuonna 2015.
      Julkaistu: 2.8. 15:40

      Harjoituksesta on hyötyä sekä ilma-, että maavoimille, arvelee everstiluutnantti.
      Ilmavoimat lentää elokuun aikana ilmataisteluharjoitteluun ja ilmasta maahan -toimintaan keskittyviä yhteistoimintalentokierroksia Yhdysvaltain kansalliskaartin A-10 -rynnäkkökoneiden kanssa. Lentokierrokset lennetään Suomessa ja kansainvälisessä ilmatilassa.

      Lempinimellä ”Pahkasika” tunnetut yhdysvaltalaiskoneet ovat tuttuja Karjalan lennoston Hävittäjälentolaivue 31:n komentajalle everstiluutnantti Tomi Böhmille.

      Se on nopeudeltaan hidas maataistelukone, ei siis mikään hävittäjä, joka on suunniteltu lähitulitukikoneeksi. Sillä on tarkoitus tukea maassa olevien joukkojen taistelua, Böhm sanoo.

      Pääaseena A-10 -koneissa on ilmasta maahan -ohjuksia ja 30 millimetrin gatling-tyyppinen konetykki, jota voidaan käyttää myös panssarimaaleja vastaan.

      – Tästä on varmasti tulossa mielenkiintoinen harjoitus, josta on hyötyä sekä ilma- että maavoimille, Böhm lisää.

      Lentokierroksiin osallistuvat A-10 -koneet kuuluvat Marylandin kansalliskaartin 175. lennoston 104. laivueeseen (Maryland ANG 175th Wing 104th Fighter Squadron), joka on elokuussa harjoituksessa Virossa.

      Ilmavoimat on lentänyt yhteistoimintakierroksia Baltiasta toimivien lento-osastojen kanssa vuodesta 2015 alkaen. Yhdysvaltain asevoimien lisäksi kierroksiin on osallistunut Ison-Britannian, Ranskan ja Saksan ilmavoimien lentokalustoa sekä kotimaansa tukikohdista toimivia Ruotsin ilmavoimien osastoja.

      Ilmavoimista lentokierroksiin osallistuu yhteensä kuusi Hornet-monitoimihävittäjää ja Hawk-suihkuharjoituskonetta. Lisäksi ilmasta maahan -toiminnan harjoitteluun osallistuu maavoimien joukkoja.

      – Tällä kertaa harjoituksen sisältö on hieman erilainen, koska nyt harjoitellaan myös ilmasta maahan -toimintaa, everstiluutnantti Böhm sanoo.

      Puolustusvoimat on kehittänyt Hornetien ilmasta maahan -toimintakykyä useita vuosia. Valtioneuvosto antoi sille valtuutuksen jo vuonna 2004.

      Nykyään Hornetit voivat hyökätä maakohteita vastaan esimerkiksi JASSM-ohjuksilla, joilla voi osua täsmällisesti satojen kilometrien päähän.

      Ohjusten lisäksi Hornetien ilmasta maahan -aseistukseen kuuluvat lyhyen kantaman ohjattavat JDAM-pommit ja keskipitkän kantaman JSOW-liittopommit.

      Yhteistoimintakierrosten lentotoiminta tapahtuu arkipäivisin ajoittuen aikavälille kello 8–18 pääosin Etelä-Suomen harjoitusalueilla. A-10 -koneet käyttävät lentokierrosten aikana pääasiassa Viron lentotukikohtia, mutta yksittäisiä koneita vierailee myös Ilmavoimien tukikohdissa.

      Böhmin mukaan kansainvälinen yhteistoiminta kehittää Suomen ilmapuolustuksen suorituskykyä ja on osa ilmavoimien päivittäistä toimintaa.

      Yhteinen harjoittelu Yhdysvaltain kansalliskaartin kanssa on kustannustehokas tapa kartuttaa kokemusta ja kehittää yhteensopivia toimintatapoja.

      Miikka Hujanen"

      Meillä on ollut rauha Venäjän kanssa, mutta jotkut jossain, kansalta kysymättä, ovat tahtoneet liittoutua yhteen Venäjän vihollisten kanssa. Ei kannata puhua "puolueettomuudesta". Omavaltaisesti Suomelta on riistetty tämä demokraattinen puolueettomuuden oikeus, kansalaisten vapaa tahto ja sananvalta siitä ketkä ovat ystäviä ja ketkä vihollisia.

      Näinhän Suomi toimi 2. maailmansodankin aikana. Ei kansalta mitään kysytty kun tänne toimitettiin lauma Saksan armeijaa ja osallistuttiin sen hyökkäystoimiin Venäjää vastaan.

      Nyt kärsivät jälleen myös syyttömät: me, jotka emme tahdo sotaa, me jotka emme pidä Venäjän kansaa ja maata vihollisina. Te, sodanlietsojat olette jälleen vetämässä verenvuodatuksen Suomenkansan ylle, tietenkin myös Venäjän luoteisten alueiden ihmisten ylle. Omien suomalaisheimojemme, että myös slaavien ylle.

      Mikäli Venäjä ei tätä aiettanne jälleen estä. Ja lopputulemana menetämme ehkä koko maamme, pirstaloituna eri suurvaltojen hallinta-alueiksi. Loput eloonjääneestä kansastamme tuomittuina vankileireille, erottamatta sotakiihkoilijoita meistä rauhantahtoisista, jotka emme olleet vihollisia. Se on koko Suomen kuolema.

      Ja tätähän Ruotsi on jo 800 vuotta puuhannut maassamme.

      Näyttää olevan meikäläisen yksinpuhelua tämä ketju. Jos on jotain sanottavaa, sanotaan ja sanokaa se nyt. Hiljaisuus on myöntymistä vastapuolen ajatteluun. Pään työntämistä pensaaseen, raukkamaisuutta omaa Isänmaatamme ja kansaamme kohtaan.

      Joka ei ole puolellamme, on meitä vastaan.

      Jääkärimarssi. Mutta tämä kaikki, kansallinen kunniamme, tänäpäivänä rauhan keinoin!
      https://www.youtube.com/watch?v=D7b8E2lgLY4

      Vai tämänkö puolesta, jälleen? (Soviet march):
      https://www.youtube.com/watch?v=rq8okeLzkhs

      Jos emme, NYT on aika sanoa sodalle EI!
      Pian se on myöhäistä.
      .

      • VenäjänVerOrgiat

        EI VENÄJÄN FASISTISILLE SODILLE!!!

        STOP VENÄJÄN VERIORGIOILLE!!


      • SuomineitoKaunotar
        VenäjänVerOrgiat kirjoitti:

        EI VENÄJÄN FASISTISILLE SODILLE!!!

        STOP VENÄJÄN VERIORGIOILLE!!

        Ymmärrrän, että kommunistia ahistaa niin vietävästi se, että Venäjän kansa laittoi pisteen kommunistihallinnolle ja Vapaan Venäjän Kaksoiskotka nousi kuin tuhkasta, jälleen loistokkaana, kultakruunut pääsään. On se niin komee lintu.

        Mutta Stalinin hallinnon teurastamat venäläiset ja muut kansallisuudet jäivät hautoihinsa. Tsaariperheen hautakuoppa etsittiin ja ent. keisariperheelle annettiin arvoisensa hautajaiset. Kaksi heidän lastaan, tyttö ja poika katosivat kommunistien mukana, ties minnekkä. Miten lie käynyt, kommunistien käsissä?

        Kyllähän meitä neukut aiemmin kovastikin kosiskelivat takaisin suojiinsa ja Suomen äärivasemmisto teki tuolloinkin parastaan omaa Suomenkansaansa vastaan, niinkuin tänään islamistien kanssa, "Mut' Suomen karhu elämöi, se nost' kämmentäns' ja löi!" Semmoinen fasistikarhu, kai.

        Tästä lemmenkutsusta varmaan tykkäät. Toverit tässä kosiskelivat Suomi-kaunotarta, joka kainosti vastasi: "... Emmiä tiiä... emmää ny kuitenkaa taia, ... emmäää... njiet!"
        https://www.youtube.com/watch?v=XB2A0jgldSM
        .


    • RyöstettySuomineito

      Trump / USA "ystävämme":
      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005312054.html :

      "Lähteet: Trump on hyväksynyt pakotteet Venäjää vastaan

      Julkaistu: 2.8. 17:46 , Päivitetty: 2.8. 18:12
      Jaa2TwiittaaSähköposti

      Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on hyväksynyt pakotteet Venäjää, Irania ja Pohjois-Koreaa vastaan, kertovat Valkoisen talon lähteet uutistoimisto Bloombergille.
      Myös uutistoimisto AFP kertoo, että Trump on hyväksynyt pakotteet Venäjää vastaan.

      AFP:n mukaan Trump allekirjoitti lakipaketin suljettujen ovien takana.

      Yhdysvaltain edustajainhuone ja senaatti hyväksyivät lakipaketin selvin äänin viime viikolla. Senaatti hyväksyi paketin äänin 98–2, edustajainhuone äänin 419–3. Paketti myös rajaa Trumpin valtaa tehdä yksinään päätöksiä Venäjä-pakotteiden helpottamisesta.

      Pakotteisiin päädyttiin, koska Yhdysvaltain kongressi haluaa rankaista Venäjää Yhdysvaltain vaaleihin sekaantumisesta ja toimista Krimillä.

      Venäjä on jo ryhtynyt vastatoimiin

      Yhdysvaltain uudet pakotteet ovat aiheuttaneet huolta EU:ssa. Euroopan unionin mukaan Yhdysvaltojen uusilla myös Venäjää koskevilla pakotteilla saattaa olla vaikutusta Euroopan energiansaantiin.

      Komissio sanoi tiedonannossaan keskiviikkona olevansa valmis toimimaan Euroopan etujen turvaamiseksi, jos Yhdysvaltojen lainsäätäjät eivät ota päätöksissään huomioon EU:n esittämää huolta.

      EU on Venäjä-pakotteiden puolustaja, mutta tällä hetkellä suunnitteilla olevat pakotteet aiheuttavat hermostuneisuutta EU:n sisällä.

      Unioni pelkää, että pakotteet vaikeuttavat usean käynnissä olevan energiahankkeen eteenpäin viemistä. Yksi merkittävimmistä projekteista tällä hetkellä on Nord Stream 2 -kaasuputki, jonka on määrä kulkea Venäjältä Saksaan asti.

      Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti sunnuntaina, että Yhdysvaltain on vähennettävä lähetystönsä työntekijämäärää 755:llä. Venäjän päätös vähennyksestä on vastaus Yhdysvaltain uusille pakotteille, jotka USA:n kongressi hyväksyi viime viikolla.

      Vielä ei tiedetä, kuinka useaa yhdysvaltalaista vähennys koskee. Putin vahvisti, että vähennys koskee 755:tä Yhdysvaltain diplomaattia ja paikalta palkattua venäläistä työntekijää.
      IS-STT "

      Huomatkaa otsikko "Venäjä on jo ryhtynyt vastatoimiin." Niin siinä yleensä käy.

      Mutta milloin määrättäisiin pakotteita USA:ta, tuota varsinaista maailmantuholaista vastaan? Jonka Suomi ihan itse on sallinut saapua taivallemme, maahamme.

      Suomi on meiltä jo viety. Miehitetty. Muut valllat hallitsevat meitä. Mutta yksikään niistä valloista ei ole Venäjä. Tämä on tosiasia.

      Toinen tosiasia on keiden hyväksi Suomen päättäjät ovat uhranneet oman kansamme, suomalaiset: USA, Ruotsi, Britannia... Päästäneet nuo vanhat vihollisemme meidän Isänmaahamme, myyneet Isänmaamme palapalalta vieraille.

      Suomenkansan todellinen vihollinen muhii Suomen rajojen sisäpuolella, on valta-asemassa tuhota meidät, oma suomalainen alkuperäiskansamme, ryöstää meiltä omien isiemme ja äitiemme perintö.

      Ruotsi on viimeisen 2 vuoden aikana toimittanut rajojemme yli tälle puolen mahd. jopa 50 000 islamistia. He eivät meitä ja tapojamme, uskoamme kunnioita ja Ruotsi tietää tämän. Suomen "Puolustusvoimat" kantoivat miehittäjien kasseja ja tavaroita rajalta "vastaanottokeskuksiin".

      Samat "puolustusvoimat" lentelevät nyt taivaalla muka ystäviensä kanssa. Kyllä jenkit ja hurrit nauravat partaansa.

      Huorat ja maanpetturit iloitsevat rikollisista vierasmiehittäjistä. Toreilla ojentelevat heille lahjuksina jopa omia pikkulapsiaan.

      Venäjää vaan ei näy missään? Eikö ne tykkää meistä? Vai,... ovatko he juuri siksi todellisia ystäviämme?
      .

      • STOJVenäjänVeriOrgiat

        Venäjän natsitrollien uutena taktiikkana on yrittää ujuttaa kaksi ns. vastakkaista mielipidettä samaan viestiin, jotta lukija hämmentyisi ja Venäjän fasistien viesti menisi perille.

        SEIS VENÄJÄN LÖYHKÄÄVILLE VERIORGIOILLE!!!


    • blablaplörts

      idioottiryssän synkkä yksipuhelu....

      • RyssienYstävä

        En oo "idioottiryssä", vaan tuiki ääri-isänmaallinen suometar.

        Lueskelkaapa joutessanne Itärajan takaisia sanomalehtiä, suomen, myös vienankarjalan kielillä:

        http://www.karjalansanomat.ru/

        Tää vienankarjalainen on hauska. Vain aitosuomalainen (jos on lukenut muutakin kirjallisuutta kuin internettiä, tai Tervoa) saattaa ymmärtää tätä pajatusta:

        http://omamua.ru/

        Santtu Karhu - Karjalaine regipajo (Karjalainen rekilaulu):
        https://www.youtube.com/watch?v=eHD4N3ODH08

        .


    • RauhaVenäjänKanssa

      No nii. Kohta se alkaa. Venäjä jo polttaa lähetystöjensä kamoja Jenkeissä. Viimeisetkin diplomaattisuhteet Venäjän ja USA:n välillä ovat katkeamassa.

      Oli aika rauhalle ja sen puolesta toimimiselle. On aika sodalle. Ketä ja mitä sinä tuit? Keiden puolelle sinä asetit Isänmaamme? Niinistö piipahti Trumpin juttusilla, viemässä viestinsä. Mikä, keiden suomalaisten viesti se oli? Kuvien perusteella vaikuttivat kovasti kavereilta,

      Meillä oli mahdollisuus esim. medioissa tuoda ääntämme kuuluviin. Mutta USA-mielisiä kirjoituksia julkaistiin, Venäjä-ystävällisiä sensuroitiin. Ilta Sanomien kommentoijat lietsovat vihaa ja epäluuloa Venäjää vastaan. Rauhanpuhujat saavat niukasti äänensä kuuluviin, mutta esim. eilen, jo julkaistu Venäjä-ystävällinen viestini poistettiin jo julkaisun jälkeen, vain hetken sai olla näkyvillä, kunnes toimitus huomasi virheensä. sillä joku Venäjän vastainen trumpisti kaiketi vaati sen poistamista. Ei riitä, että rauhankirjoituksia sensuroidaan edeltä käsin, jo julkisuuteen päästettyjä viestejä poistetaan heidän, Ruotsi- ja USA-mielisten vaatimuksista, jotka eivät toisinajattelua salli.

      Me suomalaiset olemme tuoneet äänemme julki, toiset Venäjän vastaisuuden ja sodan puolesta, me toiset yrittäneet parastamme rauhan puolesta, myös ystävällisyydestä Venäjää ja sen kansoja kohtaan. Ei ne jossain Inkerinmaalla narskuttele hampaitaan, että ny kyllä kohta saa tsuhnat turpiin! Ei, kansa pelkää siellä sotaa. Tavallinen kansa, työväki, köyhälistö, pudistelee päitään, milloin ne tsuhnat sieltä taas hyökkää? Leningradin piiritys on hyvässä muistissa.

      "Kaikki ovat meitä vastaan" laulaa Zanna Bizevskaja /
      Жанна Бичевская- Всё теперь против нас...:
      https://www.youtube.com/watch?v=s2wpDdByvKM

      Leningradin leirit (laulu Leningradin piirityksestä:
      https://www.youtube.com/watch?v=IRhKR4-w-3Q

      Rauhan puolesta, Slavjanka:
      https://www.youtube.com/watch?v=4-DKNApW2A8&list=RDCMzTIyJUTnE&index=12

      Eivät he ole meidän vihollisiamme, vaan vanha naapurikansamme, ystävämme, jos tahtoisimme. Ruotsalaiset ryöstelijät ja miehittäjät saapuivat lähi-idän suunnalta miekat heiluen läpi Euroopan Pohjolaamme vasta n. 1000 vuotta sitten! Sen jälkeen ei suomalaisilla ja slaaveilla ole rauhaa paljonkaan nähty. Jos on rauha ollutkin, Ruotsi on pitänyt huolen, ettei moinen asiantila saa kauaa jatkua! Näin Ruotsi on toiminut erityisellä aggressiolla myös viime vuosina.

      "Ruotsi" (oikeammin Gauthiod) ja sen "kolme kruunua":
      http://www.melle.fi/images/tre_kronor_0611_371.jpg
      .

      • VenäjäKouriiVerisesti

        Venäjä on oman tuhon tiensä valmistellut tappamalla, raiskaamalla ja tuhoamalla ukrainalaisia.

        SEIS VENÄJÄN VERISILLE KOURIMISILLE!!


    • SuometarProPatria

      Koska olen tämän ketjun aloittaja, koostan nyt tänne aihetta sliippaavia, muitakin uutispätkiä, koskien mahd. lähestyvää 3. maailmansotaa, ihan tänne omille kulmillemmekin. Jotkut hullut kutsuivat USA:n ja NATO:n Itämerelle ja tässä on nyt tulos.

      Koko USA vs. Venäjä-kiistaa ei voi tähän menneiltä päiviltä koostaa, mutta tässä joitain tämänpäiväisiä, varsin huolettomilta vaikuttavia, pikku uutisilmoituksia, mutta sisältävät suuremman uhan, kuin asiaan tottumaton ajattelija arvaakaan, eli himppa nuorempi Suomen kansa. Syntynyt joskus jälkeen 1970, tai suunnilleen.

      Me, teitä vanhempi nuoriso, olemme kyllä tottuneet sodanuhkaan, rauhanpuheisiin, kylmiin sotiin ja kuumiin sotiin, yleensä verrattain kaukana Suomestamme. Tässä nyt kuitenkin jotain huomionarvoista, jonka pitäisi herättää laiskimmankin sohvaperunan ajattelemaan, että voisinkoha mäki tehä joitai jottei toi v*n sota tuu...

      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005350706.html :

      " Yhdysvallat määräsi Venäjän konsulaatin suljettavaksi – Lavrov BBC:n mukaan: ”Venäjä vastaa tylysti”

      Julkaistu: 1.9. 22:49

      Perimmäinen syy oli ulkoministerin mukaan Barack Obamassa.

      Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin mukaan Venäjä on valmis ”vastaamaan tylysti asioihin, jotka vahingoittavat sitä”, kertoo BBC.

      Lavrov antoi lausuntonsa perjantaina Moskovassa. Yhdysvallat oli torstaina määrännyt Venäjän sulkemaan konsulaattinsa San Franciscossa sekä vähentämään henkilökuntaa Washingtonin ja New Yorkin toimipisteissä. Tämä taas oli Yhdysvaltain vastatoimi sille, että Venäjä määräsi maan vähentämään lähetystöjen henkilökuntaa Venäjällä.

      Lavrov kuitenkin syyttää sanktiokierteen aloittamisesta Yhdysvaltain edellisen presidentin Barack Obaman hallintoa, joka määräsi pakotteita Venäjän toimista Krimillä ja väitetystä sekaantumisesta Yhdysvaltain vaaleihin.

      – Sen tarkoituksena on nimenomaan heikentää Venäjän ja Yhdysvaltain välisiä suhteita ja estää Trumpia tekemästä rakentavia ehdotuksia, Lavrov sanoi.

      Ulkoministerin mukaan Venäjä pohtii yhä vastausta viimeisimpään toimeen. Vastareaktiosta ilmoitetaan, kun analyysi on valmis.
      STT "
      ***** *****

      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005350770.html :

      " Venäjän konsulaatista San Franciscossa nousi tummaa savua – Palomiehet: Poltettiin tunnistamattomia esineitä

      Julkaistu: 2.9. 3:07

      Yhdysvalloissa San Franciscossa sijaitsevan Venäjän konsulaatin savupiipusta noussut mysteerinen musta savu on herättänyt ihmetystä perjantaina.

      Yhdysvallat on määrännyt kyseisen konsulaatin suljettavaksi lauantaihin mennessä.

      Hälytyksen takia paikalle menneiden palomiesten mukaan konsulaatissa poltettiin tunnistamattomia esineitä. Palolaitoksen mukaan kaikki on kuitenkin kunnossa.

      Yhdysvallat antoi torstaina määräyksen Venäjälle sulkea konsulaattinsa San Franciscossa sekä vähentää henkilökuntaa Washingtonin ja New Yorkin toimipisteissä. Kyseessä on vastatoimi sille, että Venäjä määräsi Yhdysvaltoja vähentämään merkittävästi lähetystöjensä henkilökuntaa Venäjällä. Tämä taas oli vastatoimi Venäjää vastaan määrätyille pakotteille, jotka Yhdysvallat määräsi vaaleihinsa sekaantumisesta.

      Venäjän konsulaatin rakennus San Franciscossa. (KUVA: BECK DIEFENBACH)

      Yhdysvaltain ulkoministeriön mukaan sulkumääräys annettiin "yhdenvertaisuuden hengessä".

      Venäjän ulkoministeriö on syyttänyt Yhdysvaltain viranomaisia siitä, että viranomaiset uhkaavat Venäjän diplomaattien koskemattomuutta. Venäjän mukaan Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI on suunnitellut etsintää maan San Franciscon konsulaattiin.

      Konsulaatista noussut savu on synnyttänyt spekulaatioita muun muassa Twitterissä poltetun materiaalin luonteesta.

      Smoke seen billowing from Russia consulate after Trump ordered it closed http://hill.cm/FLPddaS
      12:46 AM - Sep 2, 2017

      STT "
      ***** *****

      Joo. Venäläiset siellä polttaa roskia.

      Mitä sitte? Kysymys kuuluu: "Miksi he polttavat siellä roskia?" Vastaus: "He kaiketi ovat päättäneet kokonaan poistua maasta, eivätkä ole aikeissa jättää sinne mitään dokumentteja itsestään."

      Mitä tämä sitten tarkoittaa? En tiedä, mutta itse oletan tämän enteilevän täydellisiä diplomaattisuhteiden katkeamisia, kunhan diplomaatit ehtivät pois maasta.

      Mitä tämä tarkoittaa? Tällainen aika usein on tarkoittanut avointa sotaa.

      Nyt olisi viimeinen hetki lopettaa Venäjän vastaiset vihapuheet Suomessa ja Suomen yrittää säilyttää hyvät suhteet Venäjän kanssa. Mielestäni USA:lla ei ole väliä. Venäjä on tärkein, meidän rajanaapurimme, rakas kasvinkumppanimme.

      Ei enempää "pakotteita" sodalle!

      RAUHA SUOMEN JA VENÄJÄN VÄLILLE!
      .

      • HirveeLemu

        STOP VENÄJÄN SODALLE JA KUOLEMALLE LEMUAVAN ALAPÄÄN NUOLESKELULLE!

        STOJ VENÄJÄN VERISTEN ORGIOIDEN IHASTELULLE!


    • Mummonmietteitä

      Ei voi kuin ihmetellä miten lapsellisen sinisilmäisesti tarkastellaan Länsimaissa Venäjää. Milloin edes ymmärretään että se käy täyttä sotaa länsimaita vastaan. Esimerkiksi vaikka tämä Pohjoi-Korea: Pohjois-Korea saa rakettitekniikan ja polttoaineet Venäjältä ja Kiinasta.
      Kimi puhuu juuri sitä mitä Venäjä ja Kiina pakottavat sen kertomaan. Pikkuvaltion puheet ovat kuin suurvallan puheita, joita ne todellisuudessa ovatkin (Venäjä ja ehkä Kiina). Tavoitteena ilmeisesti saada USA:lle kriisi toiselle puolelelle maapalloa, jolloin voidaan hoidella USA:n häiritsemättä Ukrainan haltuunotto tai maayhteys Kalingradiin.

      • RauhaVenäjänKanssa

        No. Omaa politiikkaansahan se Venäjäkin harjoittaa. En ainakaan itse (ketjun aloittaja) ole niin sinisilmäinen kuin mummeli kenties olettaa. Onhan Venäjälläkin omat metkunsa. Pyhimysvaltioita ei ole missään, ei edes Lähi-idässä, vaikka jotkut toiset (USA:n rahamiesten hämmentämät) kenties niin luulevat.

        Oma tarkoitukseni on vain kannustaa muitakin suomalaisia ymmärtämään mikä tässä tulevassa kaoottisessa maailmantilanteessa mahd. olisi meille itsellemme kenties se vähemmän turmiollisin tie ja ratkaisu. Ja toimimaan Isänmaamme puolesta ja vähän äkkiä!

        Itse ajattelen, että vihollinen oman rajan takana olisi pahempi vaihtoehto, kuin vihollinen maapallon toisella puolella. Ystävä rinnallamme parempi, kuin ystävä toisella puolen maapalloa ja jonka teot muita maailmankansoja vastaan ovat aina sotaisat ja epäluotettavat. Kun laitetaan vaakakuppiin se mitä Venäjä edustaa, sen kanssa mitä esim. USA edustaa, niin itse, rohkeasti laittaisin kolikkoni maailmanruletissa Venäjälle, tuolle paljon parjatulle, mutta todellisuudessa suurempaa moraalisuutta osoittavalle, kuin esim. USA.

        Tämä on minun henkilökohtainen näkemykseni. En ole itsekään enää mikään nuori tyttönen, vaan kenties mummeli jo minäkin. Nähnyt siis saman, viime sodan jälkeisen Suomen ja maailman, kuin muutkin mummot ja vaarit Suomenmaassamme. Kaikki ikäisemme suomalaiset eivät tietenkään ole olleet yhtälailla poliittisesti aktiiveja. Nämä samat, vähemmän aktiivit, eri ikäluokat lapsineen, haluaisin nyt potkaista ylös sohvalta, tekemään itsekin jotain näkyvää Suomemme ja oman kansamme, omien lastensa eteen, siinä samalla vahingoittamatta muita kansoja. Ainakaan itänaapureitamme. Lännestä ei niin väliä.

        En usko, että Venäjä lietsoisi sotaa, esim. Kimin (P-Korea kautta), sillä en kertakaikkiaan keksi miten maailmansota voisi olla Venäjälle edullinen. USA sen sijaan on aina ylläpitänyt ja rakentanut sotia. Eihän tarvittu kuin miljardööri Trump uudeksi presidentiksi, niin jo puolessa vuodessa on alkanut tapahtua! Sodassahan on rahasta kysymys. Sotateollisuudesta. Miljardöörien miljardibisneksestä. Sotateollisuus tarvitsee sotia. Kuka nyt mitään tekee varastoissa lojuvilla aseilla ja pommeilla? Ne täytyy saada käyttöön! Ja uutta tulemaan. Näin pyörivät sotatehtaat. Ja raha virtaa sotateollisuusjohtajien taskuun.

        Trumpilla ei selvätikään ole vielä riittävästi rahaa taskuissaan. Pitää uhrata kenties miljardi uutta ihmistä, jotta herra Trump saa uudet, entistä hienommat kultaverhot seinilleen ja simpukkakeittoa nenänsä alle.
        .


      • SuomiUSAnSodanVäline
        RauhaVenäjänKanssa kirjoitti:

        No. Omaa politiikkaansahan se Venäjäkin harjoittaa. En ainakaan itse (ketjun aloittaja) ole niin sinisilmäinen kuin mummeli kenties olettaa. Onhan Venäjälläkin omat metkunsa. Pyhimysvaltioita ei ole missään, ei edes Lähi-idässä, vaikka jotkut toiset (USA:n rahamiesten hämmentämät) kenties niin luulevat.

        Oma tarkoitukseni on vain kannustaa muitakin suomalaisia ymmärtämään mikä tässä tulevassa kaoottisessa maailmantilanteessa mahd. olisi meille itsellemme kenties se vähemmän turmiollisin tie ja ratkaisu. Ja toimimaan Isänmaamme puolesta ja vähän äkkiä!

        Itse ajattelen, että vihollinen oman rajan takana olisi pahempi vaihtoehto, kuin vihollinen maapallon toisella puolella. Ystävä rinnallamme parempi, kuin ystävä toisella puolen maapalloa ja jonka teot muita maailmankansoja vastaan ovat aina sotaisat ja epäluotettavat. Kun laitetaan vaakakuppiin se mitä Venäjä edustaa, sen kanssa mitä esim. USA edustaa, niin itse, rohkeasti laittaisin kolikkoni maailmanruletissa Venäjälle, tuolle paljon parjatulle, mutta todellisuudessa suurempaa moraalisuutta osoittavalle, kuin esim. USA.

        Tämä on minun henkilökohtainen näkemykseni. En ole itsekään enää mikään nuori tyttönen, vaan kenties mummeli jo minäkin. Nähnyt siis saman, viime sodan jälkeisen Suomen ja maailman, kuin muutkin mummot ja vaarit Suomenmaassamme. Kaikki ikäisemme suomalaiset eivät tietenkään ole olleet yhtälailla poliittisesti aktiiveja. Nämä samat, vähemmän aktiivit, eri ikäluokat lapsineen, haluaisin nyt potkaista ylös sohvalta, tekemään itsekin jotain näkyvää Suomemme ja oman kansamme, omien lastensa eteen, siinä samalla vahingoittamatta muita kansoja. Ainakaan itänaapureitamme. Lännestä ei niin väliä.

        En usko, että Venäjä lietsoisi sotaa, esim. Kimin (P-Korea kautta), sillä en kertakaikkiaan keksi miten maailmansota voisi olla Venäjälle edullinen. USA sen sijaan on aina ylläpitänyt ja rakentanut sotia. Eihän tarvittu kuin miljardööri Trump uudeksi presidentiksi, niin jo puolessa vuodessa on alkanut tapahtua! Sodassahan on rahasta kysymys. Sotateollisuudesta. Miljardöörien miljardibisneksestä. Sotateollisuus tarvitsee sotia. Kuka nyt mitään tekee varastoissa lojuvilla aseilla ja pommeilla? Ne täytyy saada käyttöön! Ja uutta tulemaan. Näin pyörivät sotatehtaat. Ja raha virtaa sotateollisuusjohtajien taskuun.

        Trumpilla ei selvätikään ole vielä riittävästi rahaa taskuissaan. Pitää uhrata kenties miljardi uutta ihmistä, jotta herra Trump saa uudet, entistä hienommat kultaverhot seinilleen ja simpukkakeittoa nenänsä alle.
        .

        Kuten huomaamme, myös S24 sensuroi väärinajattelevien / toisinajattelevien kirjoituksia.

        Mutta suvakkimedioissa itsessä saa "toimittajat" kyllä vihapuhua mitä tahansa, reippaasti ja halveksien vaikka kokonaisia valtioita ja niiden päämiehiä vastaan. Sen mukaan kuin Ruotsi ja USA Suomea käskyttää.
        .


      • MurhaOyAbVenäjä

        VENÄJÄN VAMMAUTUNEIDEN AIVOJEN SYTYTTÄMÄT SODAT ON TUOMITTAVA ANKARIMMAN ASTEIKON MUKAAN.

        EI VENÄJÄN MURHAPOLITIIKALLE!


      • KansanpetturiVassarit
        MurhaOyAbVenäjä kirjoitti:

        VENÄJÄN VAMMAUTUNEIDEN AIVOJEN SYTYTTÄMÄT SODAT ON TUOMITTAVA ANKARIMMAN ASTEIKON MUKAAN.

        EI VENÄJÄN MURHAPOLITIIKALLE!

        No, täytyy sanoa, että eivät he ainakaan Suomessa ketään murhaa. Teidän kaverinne jihadistit sensijaan tekevät rikoksiaan ihan tukussa ja te tuette heitä, omaa kansaanne vastaan! Venäjä on suomalaisempi kuin itse Suomi, jossa täällä meidät, suomalainen alkuperäiskansa on laitettu aikuisten geelitukka-jihadistikavereittenne ilmaiselämän kustantajiksi. Venäjän Karjalassa kunnioitetaan suomalaisugrilaista kulttuuriamme! Omassa Suomessamme me olemme teidän ja kavereittenne syljeskelyn kohteina.

        "Fasistit ja rasistit, syökää paskaa!" Meille suoamlaisille te tarjoatte paskaa, jihadistikavereillenne täys'ylläpidon riistetyn työkansamme laskuun. Te, suomalaiset viherkommarit itse olette oman kansanne riistäjiä! Rkp:läinen "parempi-kansa" nyt aina oma itsensä.
        https://www.youtube.com/watch?v=C_rCFS8_C9Q

        Mediat eivät ole kertoneet totuutta teidän teoistanne, vaan uutiset ovat pelkkää vääristelyä.

        Suomea ei uhkaa, vaan puolustaa se nk. "äärioikeisto", eri vivahteineen. Te haloslais-anderssonilaiset vihervassarit sen sijaan uhkailette omaa kansaanne, käytätte väkivaltaa meitä vastaan ja jotka teot mediat ovat salanneet, niin että laaja Suomenkansa ei ollenkaan tiedä totuutta vihateoistanne.

        Tänään jihadistikaverinne hyökkäsivät suomalaisia viranomaisia vastaan, ottaen heitä panttivangeiksi, teidän suosimissanne vastaanottokeskuksissanne.

        Suomenkansa on jakautunut ja itselleni, Ruotsin ja heidän kauttaan islamisteja tukeva suomalainen vihervassari, maan- ja kansanpetturi on tästälähin aina vihollinen.

        Ryssälläkin on enemmänb kunniaa ja selkärankaa kuin yhdelläkään teistä. Venäjällä jopa kommunistit ovat isänmaallisia! Siellä ei oma kansa käänny Matj Rodinaa vastaan!

        Prosshanie Slavjanki:
        https://www.youtube.com/watch?v=ckXVbH2YlMM

        Suomalainen maanpetturivasemmisto, HÄVETKÄÄ!
        .


      • Ei-sensuroi
        SuomiUSAnSodanVäline kirjoitti:

        Kuten huomaamme, myös S24 sensuroi väärinajattelevien / toisinajattelevien kirjoituksia.

        Mutta suvakkimedioissa itsessä saa "toimittajat" kyllä vihapuhua mitä tahansa, reippaasti ja halveksien vaikka kokonaisia valtioita ja niiden päämiehiä vastaan. Sen mukaan kuin Ruotsi ja USA Suomea käskyttää.
        .

        Ei Suomi24 sensuroi, vaan joku tässä ketjussa kirjoittajista on itse kirjautuneena ja poistattaa. Käytän iste samaa ihan toisiin teemoihin.

        Sitä aina ihmettelen, miksi joillakin Suomessa on niin tuore käsitys Venäjän ja Suomen sodista? Tässähän on eletty kymmeniä vuosia aivan normaalisti, sitäpaitsi, jos olisi Venäjän kaveri, ne suojaisivat ehkä muilta hyökkääjiltä, joskaan ei islamilta kukaan tajua suojatua tai suojata muita.

        Puhukaa ajantasaisesta maailman valtajakaumasta, Suomi ei ole keskiössä mitenkään. Nyt EU:n jäsenmaissa on nousemassa sotia, miten tässä käy, ikävää jos sale ninnistö lähettää tämän maan armeijan tappamaan kansallismielisten kansanäänestyksiä. Katalonia on työn alla ja natsit EU:ssa nenäreijät suurina kouhkaavat EU-armeijasta.


    • Talvisodanhenki

      Pitäisi ensin siivota maasta nämä aggressiiviset muslimimiehittäjät (40 000 kpl) että jospa ryssäfobiset maltatte vouhkoilultanne odottaa hetken niin ei tule kahta ottelua päällekkäin. Tämä matsi nimittäin on jo alkanut.

      -Kiitos-

      • SuometarProPatria

        Niinpä niin, suvakkien aggressiot laillisia viranomaisia vastaan senkun lisääntyvät.

        Meillä poliisi on arka ja perääntyy. Tällainen vahvistaa anarkiaa ja terrori-käyttäytymistä. Mediat valehtelevat ihan suoraann.

        Itänaapurissamme saattaa olla joitain länsimielisten näkökulmasta moitittavia piirteitä, mutta itselläni itämielinen ymmärrys a kunniotus senkun kaikenaikaa vahvistuu.

        Venäjän kansalla, monissa murheissaankin, on kunniotettavaa henkistä rohkeutta, kauneudentajua, syvällistä henkisyyttä ja hengellisyyttä, selkärankaista voimaa.

        Näin hienon naapurin kanssa kantsuis pitää hyvät välit, saada osamme sen valtavasta kulttuurista. Suomea ja monien suomalaisten käytöstä ja alhaista, alatyylistä ja rumaa moraalia katsellessa tunnen jo suorastaan epätoivoa.

        Venäjälle kiitos, he ovat kunnioittaneet itsenäisyyttämme.

        Ruotsi ja suomenruotsalaiset, eli Rkp, mukaanhoukuttelemalla rikoskumppaneikseen suomalaisen, oman maansa ja kansansa pettäneen marginaalirahvaan, on tehnyt todella likaisen ja halveksittavan, ei koskaan anteeksiannettavan, koskaan korjattavan vihateon pientä kansaamme vastaan.

        Sydämestäni vihaan kaikkea ruotsalaisuutta, ruotsalaista viholliskansaa, halveksittavine Suomen vastaisine vihtekoineen ja islamistiarmeijoineen ennen ihanassa Isänmaassamme ja joka on nyt tuhottu..
        .


      • Venäjä_on_tappajahullu

        Venäjän kgb:n Suomeen mamuttamat natsit ovat uhka maamme rajojen koskemattomuudelle.

        Venäjä käy murhasotaa ukrainalaisia vastaan ja varastaa heidän maitaan.


      • PainuTakaisinUkrainaan
        Venäjä_on_tappajahullu kirjoitti:

        Venäjän kgb:n Suomeen mamuttamat natsit ovat uhka maamme rajojen koskemattomuudelle.

        Venäjä käy murhasotaa ukrainalaisia vastaan ja varastaa heidän maitaan.

        Mitä ihmettä pöliset? Mitkä Venäjän mamuttamat natsit?

        Koko Ukraina taas on entistä Venäjää / NL:a ja jolle NL:n kaaduttua VENÄJÄ antoi itsenäisyyden. Tästäkö ukrainalaiset olisivat olleet kiitollisia? Aloittivat itäukrainalaisen venäläisvähemmistön julman kohtelun, todellisia törkeyksiä. Tämä Krimin venäläisväestö (eivät ukrainalaisia) halusivat liittyä takaisin Venäjään ja Krimin kansanäänestyksen kautta tämä toteutui. Ukrainan oma hallitus on tunnetusti natsimielinen, ukrainalaiset natsit vainosivat venäläistä vähemmistöä. Krim laillisesti liitettiin TAKAISIN Venäjään. Se ei kuulunut Ukrainalle kuin n. 20 vuotta.

        Taidat itse olla ukrainalainen, Suomeen kansamme siivelle loisimaan tullut mamu. Te aloititte Suomessa Venäjän vastaiset mielenosoitukset. Menitte rellestämään Venäjän suurlähetystön eteen. Aloititte propagandasodan Venäjää vastaan, jonka kanssa meillä, Suomella, ennen teitä ja muita tännekuulumattomia mamuja oli täysi rauha. Hyvät kauppasuhteet, kaunis maa.

        Jonka te mamut tärvelitte muutamassa vuodessa. Painu sinä takaisin Ukrainaan! Ne olivat paljolti muuten Stalinin tänne raahaamia, heikompia, ukrainalaisia sotilaita, jotka sotivat meitä vastaan. Itse venäläiset puolustivat äidinmaataan etelämpänä, saksalaisia vastaan. Te, ukrainalaiset tapoitte meitä, pommititte kotejamme.
        .


      • MittasuhteetHukassa

        "Venäjä käy murhasotaa ukrainalaisia vastaan ja varastaa heidän maitaan. "

        Voi vittu tätä järjen juoksua. Ukrainan hirveä sekasotkun pesä. Joskin niin on kohta Suomikin, kun pakkosiirto afrikan mantereelta on päästetty tänne. Joku Ukraina, kai ne nyt voivat nostaa maansa, tuskin Venäjä sitä estää.


    • Talvisodanhenki

      Itse en millääntapaa venäjää ihannoi vaan olen hyvin neutraali -henkilökohtaisesti voin vain todeta ettei ole koskaan ollut ongelmia, ei sielläpuolen rajaa eikä myöskään täällä kotosuomessa. Toimeen tulee varsin mainiosti jos ei mitään täysin mielipuolista ala hommailemaan. Sotahulluus perusvenäläisestä on todella kaukaana -mitään uhoiluja ei ole koskaan esiintynyt. Putinia en henk. koht. tunne :D mutta länsimedian antama kuva miehestä on vähintäänkin virheellinen -hermot miehellä ainakin tuntuu olevan kunnossa. Ei ole helppo paikka olla jatkuvana syntipukkina toisten maiden tekemille rikoksille..

      Ruåtsalaiset? No, niitä saatanan nilkkejä olen vihannut niin kauan kuin muistan! Viimeinen taso vihassa saavutettiin syksyllä 2015 kun svedupellet kuljettivat miehitysjoukot suomeen! 900 vuotta kestänyt riisto jatkuu siis edelleen -suomalaisten hännystelijöiden nöyrällä avustuksella...

      Mutta ne 40 000 muslimimiehittäjää on se ongelma nro1 Niiden eliminoimiseksi ei taida kellään olla suunnitelmaa? Herää kysymys miksi ei ole? Kenen mandaatilla kyseiset sotilaat ovat suomen maaperällä? Mikä on joukkojen tehtävä täällä? Miksi suomen poliisi suojelee näitä desantteja?

      -Paljon kysymyksiä joihin en ole saanut vastauksia keneltäkään useista tiedusteluista
      huolimatta...

    • HybridienIltapaskat

      Ja nämä jäbbänät eivät jätä Suomea rauhaan!

      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005356044.html :

      " Naton apulaispääsihteeri Helsingissä: Venäjä on johtava hybridiuhka – Suomen kokemus kiinnostaa

      EU:n turvallisuuskomissaari Julian King (vas.) ja Naton apulaispääsihteeri Arndt Freytag von Loringhoven.

      EU:n turvallisuuskomissaari Julian King (vas.) ja Naton apulaispääsihteeri Arndt Freytag von Loringhoven. (KUVA: Arja Paananen)
      Julkaistu: 6.9. 16:17

      Venäjä mainittiin hybridivaikuttamisen ”päätoimijaksi”, kun Suomeen perustettu Eurooppalainen hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus järjesti keskiviikkona avajaisseminaarinsa Helsingissä.
      Naton tiedustelu- ja turvallisuusasioista vastaava apulaispääsihteeri Arndt Freytag von Loringhoven listasi Helsingin seminaarin lehdistötilaisuudessa viime aikojen merkittävimpiä tapahtumia, jotka ovat herättäneet maailman Venäjän hybridiuhkaan.

      Ensimmäinen oli Krimin niemimaan laiton valtaus ja sitä seurannut Itä-Ukrainan sota, ja toinen oli Yhdysvaltain demokraattiseen puolueeseen kohdistunut hakkerointi presidentinvaalien alla.

      EU:n turvallisuusunionista vastaava komissaari Julian King mainitsi valtiollisista hybridivaikuttajista niin ikään nimeltä Venäjän. King halusi kuitenkin korostaa, että Venäjä on vain yksi toimija hybridiriskien saralla eikä hän itse halua asettaa eri uhkia – kuten Venäjää, terroristeja tai kyberrikollisuutta – keskenään mihinkään tärkeysjärjestykseen.

      – Venäjä on selkeästi päätoimija, jota me seuraamme, mutta se ei ole ainoa valtiollinen toimija, von Loringhoven puolestaan korosti haluamatta silti mainita mitään muita maita nimeltä.

      IS kysyi molemmilta miehiltä, miksi Venäjän muodostama uhka ymmärrettiin näin myöhään. Entä onko Suomella heidän mielestään jotain erityistä tietämystä Venäjästä tai joltakin muulta hybridiuhkien osa-alueelta, mistä voisi olla apua muillekin maille?

      – Natossa on hyvin korkea hybridiuhkien tiedostamisen taso nykyisin eikä se rajoitu vain maihin, jotka ovat maantieteellisesti Venäjän lähistöllä. Vuoden 2014 tapahtumat Ukrainassa olivat tässä kehityksessä vedenjakaja. Tämän vuoksi on perustettu ja perustetaan eri elimiä sekä Naton sisällä että EU:ssa, kuten myös Suomessa, von Loringhoven sanoi vastaamatta suoraan siihen, miksi herääminen tapahtui vasta näin myöhään.

      – Uskon, että Suomella on suuri määrä kokemusta ja ammattitaitoa tarjottavanaan, myös Natolle, von Loringhoven korosti.

      King puolestaan kiitteli Suomen aloitteellisuutta hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen perustamisessa.

      – On erittäin tervetullutta, että Suomi oli aloitteellinen tämän keskuksen perustamisessa. Voimme varmasti oppia monien maiden kokemuksista paljon, ei pelkästään Suomen. Rohkaisemmekin myös muita maita liittymään mukaan tämän keskuksen toimintaan, jotta voisimme imeä toisiltamme kokemuksia, King sanoi.

      Helsinkiin perustettu Eurooppalainen hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus on osa EU:n ja Naton välistä yhteistyötä, ja sen varsinaiseen toimintaan otetaan mukaan vain EU- tai Nato-maita. Suomen lisäksi muut osallistujamaat ovat tällä hetkellä Ruotsi, Norja, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Espanja, Ranska, Saksa, Britannia ja Yhdysvallat.

      Ulkoministeri Timo Soini tapasi keskiviikkona aamulla Helsingissä Ruotsin ulkoministerin Magrot Wallströmin. Ulkoministerit toivoivat yhdessä, että nimenomaan Itämeren alueen hybridiriskit ja uhat pitäisi kartoittaa pikaisesti EU:n ja Naton kanssa.

      Hybridikeskuksen tuore johtaja Matti Saarelainen ryhtyi puolestaan ideoimaan Soinin ja Wallströmin ajatusten pohjalta erityistä hybridiuhkien Itämeri-työpajaa. Sekä King että von Loringhoven ilmoittivat heti tuoreeltaan pitävänsä ideaa hyvänä.

      – Hybridikeskus on valmis isännöimään asiantuntijakokousta jo tänä syksynä. Voimme olla kutsumassa koolle EU:n ja Naton edustajia yhteiseen työpajaan, Saarelainen kaavaili.

      Arja Paananen "
      *** *** ***

      Mikä tahansa taho VOI OLLA UHKA, mutta ainoat vierasvallat, jotka on Suomessa havaittu ovat NATO:n sodanlietsojat, jenkit ja islamistit. Ne eivät ole "uhka". Ne ovat jo täällä.

      Helsingin Rautatoieasemalla on juuri tällä hetkellä meneillään jotain varsin savuista... terrori-isku?

      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005356309.html

      Venäjää vaan ei näy mailla, halmeilla. Kuten natottajat itse todistavat: se saattaa olla "uhka". Uhka on aavistus jostain, jota ei vielä ole. Lännen propaganda sodan puolesta sen sijaan ei ole uhkaa. NATO vihajulistuksineen on jo Suomessa. Saarnaa täällä kuin kotonaan. On niin ahistavaa kun suomalaiset eivät ymmärrä katkaista suhteitaan Venäjään, vaikka kuinka säikyteltäisiin ja valehdeltaisiin! Niillä on ne pirun rauhanpuhujat!

      Te, NATO, ette ole kaikkien suomalaisten hyväksymiä maassamme. Te olette tunkeutuneet, aiheuttaneet Suomen puolueettomuuden rikkoutumisen. Te toitte sodan uhan maahamme. Ei Venäjä, vaan te.

      Ja tuo Paanaska ei saa sielunrauhaa, ellei pääse ainakin parikertaa viikossa Iltapaskalle.
      .

    • SuomalaisetYstävänne

      Hyvät, venäläiset naapurimme.

      Me, koko Suomi emme ole tällaisen toiminnan takana, emmekä hyväksy kaikkia Suomen Puolustusvoimien toimia teidän omaa Äidinmaatanne vastaan.

      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005377310.html

      Me emme tunne yhteyttä Ruotsiin, Belgiaan, tai Yhdysvaltoihin, emmekä hyväksy tällaisia, puolueellisia yhteissotaharjoituksia, jotka luovat mielikuvaa teistä vihollisinamme. Etenkin kun aiemman hallituksemme nk. puolustusministeri, suomenruotsalainen Carl Haglund (Rkp) kieltäytyi päämiehenne, presidentti Putinin kohteliaasta kutsusta tulla pelkästään sivusta seuraamaan Kannaksen sotaharjoituksianne muutama vuosi sitten. Se oli häneltä pelkurimainen ele, eikä tällainen puolueellisuus ja pelkuruus sovi minkään puolueettomaksi julistautuneen maan puolustusministerille.

      Koska meidän, suomalaisen alkuperäiskansamme omaa tahtoa ei hallituksemme ole enää aikoihin kysynyt, hoidamme maamme puolustuksen vaikka itse, ojentamalla teille rauhankätemme.

      Meillä monilla suomalaisilla on rauhantahtoiset ajatukset teitä kohtaan. On eri asia puolustaa maataan, kuin olla osallinen vierasvaltojen hyökkäystoimiin, meitä kohtaan vielä rauhallista Äidinmaatanne vastaan, joka ei ole meitä uhannut ja uhkaillut.

      Kunnioitamme teitä.

      https://www.youtube.com/watch?v=AOAtz8xWM0w
      .

      • RauhanPuolesta

        Tässä ed. mainittu, linkintakainen uutinen:

        http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005377310.html :

        " Venäjän media: pommikoneet tekivät harjoituslennon Itämerellä – Suomen ja kolmen muun maan hävittäjät lensivät perään

        Tupolev Tu-22M3 nousemassa ilmaan kentältä.
        Tupolev Tu-22M3 nousemassa ilmaan kentältä. (KUVA: Wikimedia Commons)

        Julkaistu: 21.9. 15:37

        Venäläisten pommikoneiden perään lensi Suomen, Ruotsin, Belgian ja Yhdysvaltojen hävittäjiä, kertoo venäläinen uutistoimisto.

        Norjanmerelle harjoituslentoja tehneet venäläiset sotilaskoneet saivat poikkeuksellisesti seuraa neljän eri maan hävittäjistä, kertoo venäläinen uutistoimisto Tass.

        Tassin mukaan Venäjän puolustusministeriö kertoo, että strategiset Tupolev Tu-22M3 -pommikoneet tekivät keskiviikkona Itämeren ja Norjanmeren yllä harjoituslentoja, joiden eri vaiheissa ne saivat seuraa Yhdysvaltojen, Belgian, Suomen ja Ruotsin hävittäjistä.

        Puolustusministeriön mukaan harjoitukset tehtiin kesän 2017 harjoitusohjelman mukaan. Reitin eri osissa koneita seurasi ensin Belgian F-16 -hävittäjät, sitten Suomen F-18 Hornetit. Seuraavana koneiden perään lähti Yhdysvaltain ilmavoimien F-15 -hävittäjä ja viimeiksi Ruotsin JAS-39. Tass kirjoittaa, että tämä tapahtui 70 minuutin aikana.

        Tassin mukaan pisimpään venäläiskoneiden perässä pysyivät yhdysvaltalaishävittäjät, jotka seurasivat koneita 27 minuuttia.

        Tassin mukaan Venäjän puolustusministeriö painottaa, että sen lennot tehtiin tiukasti kansainvälisten sääntöjen puitteissa, eivätkä pommikoneet loukanneet muiden maiden ilmatilaa.

        Tupolev Tu-22M3 nousemassa ilmaan kentältä. (KUVA: Wikimedia Commons)

        Se toteaa myös, että pitkän matkan strategisten pommikoneiden lentäjät harjoittelevat säännöllisesti Atlantin, Jäämeren, Mustan meren ja Tyynenmeren kansainvälisessä ilmatilassa.

        Kesäkuussa Ilta-Sanomat kertoi, että lentokoneiden tiedustelutoiminta Itämerellä käy nyt yhtä kuumana kuin kylmän sodan kiihkeimpinä vuosina.

        Maanpuolustuskorkeakoulun ilmasotaopin pääopettaja Saku Joukas totesi, että lentotoiminnan lisääntymistä tulee pitää silmällä.

        – Se on signaali, jota pitää seurata. Onko se sitten signaali muusta kuin siitä, että suurvallat, eli Yhdysvallat ja Venäjä, käyvät retorista ja poliittista vääntöä joka foorumilla? Samanlaisia asioita tapahtuu nyt joka puolella. Tämä on yksi näyttämö, jossa niitä tapahtuu, Joukas miettii.

        Kesäkuussa Itämerellä nähtiin myös strateginen Tupolev Tu-160 -pommikone, joka kykenee kantamaan 16 ydinohjusta. Sotilasasiantuntija Arto Pulkin mukaan kyse oli Venäjän voimannäytöstä.

        – Tu-160 on kuitenkin harvinaisempi tapahtuma. Venäjä tietää, että se varmasti noteerataan. Aina kun ne nähdään ilmatilassa, media herää, mikä on yksi Venäjän tarkoitusperä.

        Voimannäyttö on sekä sisä- että ulkopolittiseen tarkoitukseen. Venäjä haluaa välittää signaalinsa valtiollisten toimijoiden lisäksi niin omille kansalaisilleen kuin myös kansainväliselle yleisölle.

        Aina, kun Tu-160 -pommikone ei ole operatiivisessa käytössä, ei ole kyse pelkästään miehistön koulutuslennoista, vaan myös voimannäytöstä.

        Koneella on mukanaan myös saattohävittäjät, mikä selittää muiden koneiden määrää.

        Ilmassa nähtiin myös Beriev A-50 -valvontalentokone, Iljushin Il-22 -signaalitiedustelukone sekä erilaisia hävittäjiä, kuten muun muassa Syyriassa jonkin verran käytetty Suhoi Su-34 -rynnäkköpommittaja.

        Miikka Hujanen "
        .


    • P.e.n.t.t.i

      Putin on vallannut Krimin ja Itä-Ukrainan ja jatkaa Ukrainalaisten tappamista. Kansainväilnen.
      Putin on murhannut malesialaiskoneellisen ihmisiä, suuri osa hollantilaisia. Putin ei tunnusta mitään vaan jatkaa valehteluaan.
      Aika lämminhenkinen tyyppi siis.
      Kansainvälinen oikeus ei näitä toimia tietenkään voi hyväksyä.
      Se joka hyväksyy, voi sitten muuttaa ihanneyhteiskuntaansa suoraan seyraavalla Aeroflopin lennolla.

      • SuomenJaVenäjänRauhanPta

        Missä kohdin edeltäviä viestejä havaitset jonkun kirjoittavan, nimenomaisesti hyväksyvänsä tällaisen mahd. asian?

        Itse en ole ottanut tällaiseen kantaa.

        Jos nyt ajatellaan poliittisia murhia yleensäkin, niitä tapahtuu ympäri maailman, etenkin suurvalloissa. Oletko ihan varma, että esim. Putin, henkilökohtaisesti olisi juuri kaikkien ilmoittamiesi asioiden takana? Aivan varmasti hän ei ole tehnyt noita murhia. Murhaaja on se, joka suorittaa murhan.

        Venäjän presidentti ei ole yksinvaltias, siellä on monenlaista korkeaa ja vähemmän korkeaa virkamiestä, joista joku on saattanut antaa joitain mahdollisia tappokäskyjä. Kirjoitan "mahdollisia", sillä todisteet puuttuvat. Asian tueksi on vain sinun ja russofobien solvaukset. On myös rikollisjärjestöjä, joiden teot kepeästi tungetaan nimenomaan Putinin vastuulle.

        Myös Suomessa on tapahtunut poliittisia murhia, ihan meidän suomalaisten omassa keskuudessa. Mm. poliittisesti omassa piirissään vaikutusvaltainen ja oikeamielinen isoisäni tempaistiin aikoinaan, 1920-luvun aluilla, nk. valkoisten kyyditykseen ja oli vain luotia päähän vailla, kun joku homsantuu valkoinen juoksi perässä ja ilmoitti, että uusi käsky, herra X:ää ei saakaan ampua!

        Tällasta niinqun tapahtuu. Maailma on. Etenkin kansojen poliittisissa murrosvaiheissa.

        Putinin puolue muuten on Suomen Kokoomuksen sisarpuolue.

        Entäs se kommunistien oma Isä Aurinkoinen? Kuis hää "murhasi"? Hän ei ollut Kokoomuksen kavereita vaan suomalaisten äärivasemmistolaisten, joita kommareiksi kutsutaan.

        Suomalaisen Taisto Sinisalon joukkio oli Staliniin niin tykästynyt, että joukko vassareita jopa erottautui ihan omaksi stalinistiseksi taistolaisjoukkiokseen! Näitä stalinisteja istuu edelleen Eduskunnassamme. Sanonko nimiä, vai olisiko se "herjaavaa vihakirjoitusta?" Erään mummo kunnostautui aivan erityisesti rakkaudessa stalinistiseen NL:oon.

        Näiden taistolais-stalinistien jälkikasvu edelleenkin mesoaa mm. isänmaallisten suomalaisten pitämien mielenosoitusten raunamilla, poliisin salliessa sen heille, mutta pidättääkin isänmaallisen suomalais-ranskalaisen, joka täysin rauhallisesti kuvasi stallarikakaroiden "vastamielenosoitusta", syynä se, että mainittu isänmaallinen Junes "provosoi vastamielenosoituksia". Tällainen on suomalaisen nykymiliisin logiikka.

        Ensimmäinen suomalaisn ääri-vihervasemmiston suvakkien tukemien muslimien terrori-isku tapahtuikin sitten Turussa. Itseasiassa kyseessä oli siis punikkien ensimmäinen, verinen "mainila" suomalaista kansaamme vastaan, - ellei jihadistien muita, aiemmin suorittamia kansamme vastaisia väkivallantekoja, esim. lasten, jopa vanhusten raiskauksia ja murhia lueta punikkien tukemiksi kansanmurhiksi, myöskin, - mutta tätä puolta asiasta ei islamia tukevissa valhemedioissamme ole korostettu. Turussa suvakit, yhdessä muslimikaveriensa kanssa olivat hyppineet ja tanssineet kynttilä- ja kukkameren päällä ja huutaneet kunniaa allahille, saatanalle.

        Me suomalaiset olemme eurokommunismin uhreja. Meiltä on viety maat ja mannut ja kansamme verilöyly on vasta alkamassa, punikkien tukemana, jälleen.

        Allahu akbar! Saatana on suuri!
        https://www.youtube.com/watch?v=LmND4t5z0Vo

        Juneksen pidätys, kohdasta 6:32 alkaen, Kuunnelkaa sitä edeltävää suvakkien huutoa: "Fasistit ja rasistit, syökää paskaa!" Terrorismin vastustaminen on siis stalinisti-taistolaisten mukaan fasismia ja rasismia:
        https://www.youtube.com/watch?v=EzU4qZX1CT4

        Suomi Ensin mielenosoitus Kajaanissa, kahden matun suorittaman suomalaismiehen murhan jälkeen. Tätä mielenosoitusta ei YLE-uutiset tuolloin näyttäneet ollenkaan. Istuin telkan edessä ja odotin. Ei sanaakaan. Ei sanaakaan surmatun miehen puolesta, islamia vastaan.
        https://www.youtube.com/watch?v=Lbbk3u20Jbk

        Ei johtanut Tarja Halonen surumarssia, ei soittanut Suomen valtiojohto sinfoniaa, kuten huumehörhö Räkä-Jimille, joka tuli syljeskelemään rauhallisesti Helsingin Asema-aukiolla Suomenkansan puolesta seisoskelevia "natseja". Jimin kuolema on selitetty muka natsin potkusta johtuneeksi, mutta totuus on, että potkun saatuaan, Jimi keskeytti sairaalahoitonsa, lähti kotiinsa vetämään huumeita ja kuoli vasta viikkoa myöhemmin potkusta. Silti hän sai Suomen tasavallalta muistokonsertin. Kajaanin surmattu mies, ei Turun terrori-iskun uhrit ole saaneet Suomen valtiolta mitään myötätuntoa. Jopa Suomen Evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispa oli heti iskun tapahduttua nimenomaan terroristin tukena, ilmoittaen: "Hän on yksi meistä!"

        Nii, siis mitä sanoitkaan Putinista? Venäjällä, jopa jo NL:n aikaan isänmaallisuus oli kunniassaan ja he jopa halveksivat niitä suomalaisia kommunisteja jotka olivat valmiit pettämään oman isänmaansa, Suomen. Tässä moottoripyöräkerho Noznyi Volki, eli Yön Sudet, johtajanaan "Kirurgi", Alexander Zaldostanov :

        Yön Sudet, "Kirurgi", youtube, suomalainen teksti:
        https://www.youtube.com/watch?v=_f9Hyvec3uA

        Ria Novosti: Vladimir Putin ja Noznyi Volki
        https://www.youtube.com/watch?v=Xm0f4iSnNtQ

        Tässä sulle tukullinen Vladimir Putinia.
        .


      • Uraa.Ypa
        SuomenJaVenäjänRauhanPta kirjoitti:

        Missä kohdin edeltäviä viestejä havaitset jonkun kirjoittavan, nimenomaisesti hyväksyvänsä tällaisen mahd. asian?

        Itse en ole ottanut tällaiseen kantaa.

        Jos nyt ajatellaan poliittisia murhia yleensäkin, niitä tapahtuu ympäri maailman, etenkin suurvalloissa. Oletko ihan varma, että esim. Putin, henkilökohtaisesti olisi juuri kaikkien ilmoittamiesi asioiden takana? Aivan varmasti hän ei ole tehnyt noita murhia. Murhaaja on se, joka suorittaa murhan.

        Venäjän presidentti ei ole yksinvaltias, siellä on monenlaista korkeaa ja vähemmän korkeaa virkamiestä, joista joku on saattanut antaa joitain mahdollisia tappokäskyjä. Kirjoitan "mahdollisia", sillä todisteet puuttuvat. Asian tueksi on vain sinun ja russofobien solvaukset. On myös rikollisjärjestöjä, joiden teot kepeästi tungetaan nimenomaan Putinin vastuulle.

        Myös Suomessa on tapahtunut poliittisia murhia, ihan meidän suomalaisten omassa keskuudessa. Mm. poliittisesti omassa piirissään vaikutusvaltainen ja oikeamielinen isoisäni tempaistiin aikoinaan, 1920-luvun aluilla, nk. valkoisten kyyditykseen ja oli vain luotia päähän vailla, kun joku homsantuu valkoinen juoksi perässä ja ilmoitti, että uusi käsky, herra X:ää ei saakaan ampua!

        Tällasta niinqun tapahtuu. Maailma on. Etenkin kansojen poliittisissa murrosvaiheissa.

        Putinin puolue muuten on Suomen Kokoomuksen sisarpuolue.

        Entäs se kommunistien oma Isä Aurinkoinen? Kuis hää "murhasi"? Hän ei ollut Kokoomuksen kavereita vaan suomalaisten äärivasemmistolaisten, joita kommareiksi kutsutaan.

        Suomalaisen Taisto Sinisalon joukkio oli Staliniin niin tykästynyt, että joukko vassareita jopa erottautui ihan omaksi stalinistiseksi taistolaisjoukkiokseen! Näitä stalinisteja istuu edelleen Eduskunnassamme. Sanonko nimiä, vai olisiko se "herjaavaa vihakirjoitusta?" Erään mummo kunnostautui aivan erityisesti rakkaudessa stalinistiseen NL:oon.

        Näiden taistolais-stalinistien jälkikasvu edelleenkin mesoaa mm. isänmaallisten suomalaisten pitämien mielenosoitusten raunamilla, poliisin salliessa sen heille, mutta pidättääkin isänmaallisen suomalais-ranskalaisen, joka täysin rauhallisesti kuvasi stallarikakaroiden "vastamielenosoitusta", syynä se, että mainittu isänmaallinen Junes "provosoi vastamielenosoituksia". Tällainen on suomalaisen nykymiliisin logiikka.

        Ensimmäinen suomalaisn ääri-vihervasemmiston suvakkien tukemien muslimien terrori-isku tapahtuikin sitten Turussa. Itseasiassa kyseessä oli siis punikkien ensimmäinen, verinen "mainila" suomalaista kansaamme vastaan, - ellei jihadistien muita, aiemmin suorittamia kansamme vastaisia väkivallantekoja, esim. lasten, jopa vanhusten raiskauksia ja murhia lueta punikkien tukemiksi kansanmurhiksi, myöskin, - mutta tätä puolta asiasta ei islamia tukevissa valhemedioissamme ole korostettu. Turussa suvakit, yhdessä muslimikaveriensa kanssa olivat hyppineet ja tanssineet kynttilä- ja kukkameren päällä ja huutaneet kunniaa allahille, saatanalle.

        Me suomalaiset olemme eurokommunismin uhreja. Meiltä on viety maat ja mannut ja kansamme verilöyly on vasta alkamassa, punikkien tukemana, jälleen.

        Allahu akbar! Saatana on suuri!
        https://www.youtube.com/watch?v=LmND4t5z0Vo

        Juneksen pidätys, kohdasta 6:32 alkaen, Kuunnelkaa sitä edeltävää suvakkien huutoa: "Fasistit ja rasistit, syökää paskaa!" Terrorismin vastustaminen on siis stalinisti-taistolaisten mukaan fasismia ja rasismia:
        https://www.youtube.com/watch?v=EzU4qZX1CT4

        Suomi Ensin mielenosoitus Kajaanissa, kahden matun suorittaman suomalaismiehen murhan jälkeen. Tätä mielenosoitusta ei YLE-uutiset tuolloin näyttäneet ollenkaan. Istuin telkan edessä ja odotin. Ei sanaakaan. Ei sanaakaan surmatun miehen puolesta, islamia vastaan.
        https://www.youtube.com/watch?v=Lbbk3u20Jbk

        Ei johtanut Tarja Halonen surumarssia, ei soittanut Suomen valtiojohto sinfoniaa, kuten huumehörhö Räkä-Jimille, joka tuli syljeskelemään rauhallisesti Helsingin Asema-aukiolla Suomenkansan puolesta seisoskelevia "natseja". Jimin kuolema on selitetty muka natsin potkusta johtuneeksi, mutta totuus on, että potkun saatuaan, Jimi keskeytti sairaalahoitonsa, lähti kotiinsa vetämään huumeita ja kuoli vasta viikkoa myöhemmin potkusta. Silti hän sai Suomen tasavallalta muistokonsertin. Kajaanin surmattu mies, ei Turun terrori-iskun uhrit ole saaneet Suomen valtiolta mitään myötätuntoa. Jopa Suomen Evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispa oli heti iskun tapahduttua nimenomaan terroristin tukena, ilmoittaen: "Hän on yksi meistä!"

        Nii, siis mitä sanoitkaan Putinista? Venäjällä, jopa jo NL:n aikaan isänmaallisuus oli kunniassaan ja he jopa halveksivat niitä suomalaisia kommunisteja jotka olivat valmiit pettämään oman isänmaansa, Suomen. Tässä moottoripyöräkerho Noznyi Volki, eli Yön Sudet, johtajanaan "Kirurgi", Alexander Zaldostanov :

        Yön Sudet, "Kirurgi", youtube, suomalainen teksti:
        https://www.youtube.com/watch?v=_f9Hyvec3uA

        Ria Novosti: Vladimir Putin ja Noznyi Volki
        https://www.youtube.com/watch?v=Xm0f4iSnNtQ

        Tässä sulle tukullinen Vladimir Putinia.
        .

        Viestin yleistarkoitusperä, lyhyesti oli selittää, että jopa Venäjällä meitä isänmaallisia kunnioitetaan enemmän kuin Suomessa.

        Suomen valtiojohto ainoastaan sylkee meitä ja antaa tukensa sylkijöille.

        Näin ei Venäjällä voisi tapahtua. Siellä Isän- / Äidinmaa on aina kunniassa.

        Tää Pjotr Matrjonizev on aika hauska veikko, olen katsellut videoitaan. Hän paljon laulaa tämän tunnetun venäläisen laulajattaren, Vika Tsyganovan kanssa.

        Eta Rodina Majaa / Tämä On Minun Äidinmaani!
        https://www.youtube.com/watch?v=_9ugqODjCUc

        Uraa! YPA!

        Näin Venäjällä. Suomessa meitä jo odottaa putka ja kuulustelut, kuten mm. Juneksen tapauksesta tiedämme.
        .


    • HyvääMatkaaIskandereille

      Sarjassamme "Venäjän uhka", Ruotsi on jo aivan hysteerinen. Suomalaisten hyväksikäyttökään ei enää turvaa Svea Mammaa, nny pitää ihan ite keksiä puolustus, Venäjän Iskandereita vastaan:

      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005378969.html

      " Ruotsi hankkimassa suojan Venäjän pelättyjä Iskander-ohjuksia vastaan – Suomelta torjuntakyky puuttuu täysin

      Venäjän ylpeys on Iskander-M-ohjusjärjestelmä

      00:21 / 01:06

      Julkaistu: 22.9. 14:46
      Jaa41TwiittaaSähköposti

      Ruotsi on hankkimassa uutta ilmatorjunta­ohjusjärjestelmää.

      Uutistoimisto TT:n mukaan ehdokkaat ovat amerikkalainen Patriot-ohjusjärjestelmä ja ranskalainen SAMP/T. Molemmat järjestelmät ovat mukana Ruotsin isännöimässä suuressa Aurora-sotaharjoituksessa.

      Ruotsalaisen Dagens Industri -lehden mukaan vaikuttaa siltä, että Ruotsi olisi valitsemassa Patriotin.

      On kuitenkin esitetty arvioita, ettei Patriotin PAC-3-ohjuksilla olisi mahdollista torjua Venäjän pelättyjä ballistisia Iskander-ohjuksia, joiden kantama yltää Venäjän Kaliningradista syvälle Ruotsiin.

      Venäjän ylpeys on Iskander-M-ohjusjärjestelmä. Yllä olevalla videolla näkyy, kun ohjus laukaistaan.

      Dagens Industrin mukaan on mahdollista, että Ruotsi hankkii Patriot-järjestelmään SkyCeptor-ohjuksia. SkyCeptor-ohjukset ovat versio uuden israelilaisen David’s Sling (suom. Daavidin linko) -ilmatorjuntajärjestelmän ohjuksesta.

      – Ilman israelilaista ohjusta Patriot ei antaisi Ruotsille lainkaan suojaa Venäjän ballistisia ohjuksia kuten Iskandereja vastaan, Dagens Industri kirjoitti.

      Ilmeisesti se israelilaisten ohjus on aika hyvä.

      Entinen ilmatorjunnan tarkastaja, eversti evp. Ahti Lappi arvioi Ilta-Sanomille, että Ruotsi voisi saada israelilaisohjuksella suojan Iskandereiltä.

      – Tietääkseni sen israelilaisen ohjuksen saa Patriotin lavetille. Ilmeisesti se israelilaisten ohjus on aika hyvä. Sillä on tavallista parempi liikehtimiskyky ja se on erittäin nopea, Lappi sanoi.

      Lapin mukaan venäläinen Iskander-ohjus on hyvin vaikea maali.

      – Se voi lentää epäsymmetrisesti. Yleensä ballistiset ohjukset lentävät symmetristä rataa. Koska Iskanderin lentorata voi vaihdella, se tekee torjunnan vaikeammaksi.

      Suomelta puuttuu Lapin mukaan täysin kyky torjua Iskandereita. Iskandereita on muun muassa Pietarin lähistöllä Lugassa. Ohjusten kantama on yli 400 kilometriä ja niitä voidaan siirtää laukaistavaksi muualta.

      – Kyllä ne yltävät puoleen Suomeen. Uhka on tiedostettu Suomessa jo vuosikausia, mutta torjuntaan ei ole otettu mitään kantaa. Pidän sitä selvänä heikkoutena. Jos uhka todetaan, siihen pitäisi vastata. Ruotsissa on ryhdytty nopeisiin toimenpiteisiin.

      Antti Honkamaa "
      *** ***

      Nii, mitä Iskandereita? Onhan Venäjällä Iskandereita, mutta ne ovat Venäjällä, eivätkä Ruotsissa.

      Joku suomalainen maailmanlopun profeetta on taas vissiin nähnyt näyn ja Hurreille tullu hätä. Rauhaa Venäjän kanssahan Hurrilandia ei ole koskaan yrittänytkään, vaan jatkuvasti lietsonut vihaa.

      Ny tuli nolo loppu valheille. Apuva! Hjelppivä! Iisrael, auttakaa!

      Taistolaissuvakkivalhemedian propagandasta "Israelilaiset ohjukset ovat aika hyviä" huolimatta, esitän mielipiteenäni, että ne eivät ole vain "aika hyviä", vaan hyviä. Miksei hurrit hanki Iron Domea, eli Rautakupua, vai meneekö Iskander jopa senkin läpi, kuin tyhjää vaan?

      The New York Times - Iron Dome in Action in Israel:
      https://www.youtube.com/watch?v=x_89139WKho

      Nii, sitten, JOS menee. Vielä ei ole mennyt. Millä moisen menon parhaiten estäisi? Iron Domella, vai esim. rauhanpuheilla ja -eleillä? Tällaiseen ajatukseen Ruotsi ei tietenkään ole koskaan tottunut. Ruotsi ei halua rauhaa, vaan torjunta-aseet Venäjän ohjuksille.

      Toivottavasti ryssä kerrasta osuu keskelle Tukholmaa.
      .

    • VoimiaIsänmaallinenSuomi

      - Netissä on kiertänyt väittämiä, että MV-lehden pidätetty omistaja ja päätoimittaja Ilja Janitskin olisi eilen poliisin toimesta tuotu Andorrasta Suomeen.

      En löydä vahvistusta väitteelle, mutta asia saattaa olla tosi.

      - Tänään kerrotaan S24-foorumilla, että Suomi Ensin-ryhmän perustaja, suomalais-hollantilainen Marco de Wit olisi runsaslukuisten poliisivoimien toimesta pidätetty, syytettynä mahd. raiskauksesta Tallinnassa.

      En löydä vahvistusta asialle.

      Mikäli väittämät ovat tosia, niistä tulee varmasti pikapuoliin selvennykset ainakin Hommaforumilla.

      Ilja..., Junes..., Marco...
      .

      • LinkkiLöytyi

        Tässä mv-lehden uutinen Marco de Witin ja Mari Kososen pidätyksestä, youtubeineen:

        https://mvlehti.net/2017/06/28/poliisi-pidatti-taas-marco-de-witin-ja-mari-kososen-ilman-syyta/

        Sanon tässä kohdin, etten itse ole mikään erityinen Marco de Witin toiminnan ja ehkä ajatustenkaan ihailija, mutta hän nyt kuitenkin kuuluu osana tätä nk. suvakit vs. isänmaalliset-toimintaa ja on jatkuvasti poliisin hampaissa. Syystä, vai syyttä, jokaisen tulee arvioida tämä asia itse.
        .


      • Tämmöistä

        Ed. linkin videolla näkyy ja kuuluu, että pidätys tapahtui ihan muista syistä kuin netissä väitetystä "raiskauksesta".

        Heidät pidätettiin, koska eivät totelleet poliisin poistumiskäskyä "Rautatietorin välittömästä läheisyydestä".
        .


    • Juneksen.kannattaja

      Jos ketä kiinnostaa, suosittelen etsimään netistä Junes Lokan avovaimon, Tiina Wiikin, Tuonen Joutsen-sivuston ja katsomaan sen videoita.

      Poliittinen väärinajattelija -Junekselta nimittäin suljettiin youtube-sivusto, mutta sama kelmi jatkaa rouvansa sivuston kautta, päivittäen mm. Vihapuhe Fm-dokumenttejaan.

      Tällainen "sananvapaus" meillä Suomessa!
      .

    • Mummokeuruulta

      Nazismia on syytä aina vastustaa. Lähin kansallissosialismia ajava valtio löytyy suomen itäpuolelta. Perehdy nazismin ideologiaan niin huomaat Putinin politiikka on juuri sitä. Valtio omistaa suuryritykset, jne..

      Kymmeniä toisinajattelevia toimittajia on murhattu.
      Anna Politskovajan muistoa kunnioittaen.

      • NatsismiVasemmistoAate

        Natsismilla tarkoitetaan kansallissosialismia, ei esim. luonnollista patriotismia. Kansallissosialismi on on sosialismin äärioikea pää. Tästä sana "äärioikeisto".

        Natsismi ei siis ole oikeistoaate, vaan vasemmiston oma, toinen ääripää. Nationalismi, eli kansallismielisyys ja natsismi eivät myöskään ole sama asia.

        Putinin Venäjä ei edusta kansallissosialismia. Putinin puolueen sisarpuolue on Suomessa Kokoomus.

        Vassarit mielellään ovat sekoittaneet käsitteitä, huutavat suureen ääneen "natsia" sinne missä sitä ei ole, jotteivät ihmiset muistaisi mikä on totuus, että natsismi lähtee heistä, vasemmistosta itsestä ja niin äärivasemmisto käyttäytyykin! Hullunkuriselta kuulostaa kun vasemmistoanarkistit huutavat isänmaallisille suomalaisille esim: "Ei natseja Helsinkiin! Ei natseja minnekään!" Tällainen huutohan edustaa juuri fasismia! Että joku työtävieroksuva, muka-työläinen roskaväki alkaa esim. kieltämään rehellisten kansalaisten kokoontumiset.

        Olen entinen vassari, mutta silmät aukenivat ja ymmärrys kasvoi nopeasti ja nykyään syljen teihin päin. Niinhän tekin syljette päin toisinajattelijoita ja sitten tulee parku kun joku räkijöistänne saa kunnon potkun.

        Tässä vassarit hyökkäävät erään ohikulkijan, osittain vammaisen kimppuun, koska kyseinen henkilö on kommareihin nähden toisinajattelija, isänmaallinen. Mm. tästä eivät hallituksemme ja paskamediamme toitottaneet. IL antoi lyhyen tiedotuksen tapahtuneesta, mutta valhemediat vaikenivat.

        https://www.youtube.com/watch?v=PBWMW4djPjA

        Toisin oli kun Räkä-Jimi sai tällin.
        .


    • HienoDjukiTvKanava

      Tässä linkki venäläiselle Djuki-tv-kanavan youtube sivustolle:

      https://www.youtube.com/user/DjukiNew1957

      Tämä Djuki on käsittääkseni jonkinlainen slaavilais-patrioottinen tv-kanava, osin ortodoksis-uskonnollis-taustainenkin (koska kuvissa ikoni). Ortodoksinen usko on olellinen osa venäläistä patriotismia, siitä se itseasiassa lähteekin: Pyhä Äiti Venäjä, Jumalansynnyttäjän / Neitsyt Marialle pyhitetty ja omistettu maa.

      Pietarissa vieraillessani tykkäsin iltaisin katsella hotellihuoneen telkkarista Venäjän, eri aihepiireihin keskittyviä tv-kanavia. Mm. yksi kanava esitti tauotta vanhoja, neuvostoliittolaisia elokuvia.

      On laatuero melkoinen meidän suomalaisten tv-ohjelmatarjontaan (Yle ja muut roskakanavamme) sekä yleensäkin kulttuuritarjontamme verrattuna...!

      Tuossa Djukin nyt pyörivillä ensivideoilla mm. tanssahtelevat käsittääkseni "kasakka-veljet Moskovassa".
      *

    • SuomenYstäväMilonov

      "Venäjän kohukansanedustaja yllättää: ”Talvisota tunnustettava miehityssodaksi – suomalais-ugrilaisia kieliä opetettava Venäjällä”":

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005464084.html

      IS:n (Arja Paanasen) kerrankin myönteinen uutinen Venäjältä, jota kuitenkaan ei (ainakaan vielä) saa kommentoida... Tiiä häntä, kuinka "kohukansanedustaja" Milonov kuitenkaan on. Kohua hän on herättänyt lähinnä Suomessa.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Vitaly_Milonov

      Milonov tunnustaa meidät suomalaiset myös Venäjällä. Tätä olen itsekin aina toitottanut: veljeskansoistamme, heimoveljistämme ja -sisaristamme Itärajan takana ja kuinka Venäjällä kunnioitetaan suomalaisugrilaisia kansojamme ja kulttuureja huomattavasti enemmän kuin Suomessa, jossa täällä suomalaisugrilaisuuttamme etenkin suomenruotsalaisten taholta on tahdottu vahvasti vähätellä ja heitä itseään ovat kutsuneet "ruotsiapuhuvaksi paremmaksi kansaksi", siis selkeästi itse tehden eron meihin suomalaisiin nähden, joihin he itse eivät ole tunnustautuneet.

      Nyt kun heidän omat sanansa todistavat heidät ei-suomalaisiksi, he parkuvat jopa muka itse olevansa rasismin kohteita! Nuo itse,800-vuotiset ulkomaiset miehittäjät, kansamme riistäjät ja itse rasistit! Pääasiassa RKP:n toimintaa on ollut johtaa Ruotsin kautta jo n. 40 000 eri kansaista ja uskoista vihollista Tornion raja-aseman kautta Ruotsista Suomeen. Samalla kun huutavat etenkin netissä Venäjän vastaista ryssävihaansa, sekä sotilasliitto NATO:a Suomeen, taistelemaan täällä Ruotsin puolesta, sen itse piileskellessä selkämme takana..

      Me jokainen aitosuomalainen, eli Suomen suomalaisen alkuperäiskansan jäsen, jotka tunnemme omat suomalaiskansalliset juuremme, joiden kodeissa suomalaisuus on elänyt ja vaikuttanut, me tunnemme heimosisaruutta myös Itärajan takaisia suomalaiskansoja kohtaan.

      Jokaisen aitosuomalaisen tulisi vaalia omaa kulttuuriaan eikä huorahdella vieraskansojen kanssa, tehden Suomenmaahamme epäsuomalaisia lapsia joilta puuttuu mm. aito, hyvä suomenkieli, suomalainen kulttuuri, kaikki oikea suomalaisuus, eli ovat jo menettäneet hienon, vanhan ja aidon suomalaisuutensa ulkomaisille roskakulttuureille.

      Kulttuurinvaihto Venäjän suomalaisugrilaisten kansojen kanssa vahvistaisi omaa suomalaista identiteettiämme ja tätä Ruotsi pyrkii Suomessa kaikintavoin estämään, aggressiisivsesti pyrkien hävittämään aidon etnisen kansamme, oman Isänmaamme, kulttuurimme ja uskomme, aidon Suomen. Jos Suomesta onkin enää rippeet jäljellä me voimme itse pyrkiä vahvistamaan sitä!

      Suomi ja suomalaisuutemme on meidän aitosuomalaisten käsissä, aina halpamaista ja aggressiivista Lännen vihollista, Ruotsia vastaan.
      .

    • TerkkujaVäinöltä

      Kalevala, itäinen kuningaskuntamme ennen ruotsalaisten tuloa: http://neba.finlit.fi/kalevala/index.php?m=1&s=2&l=1

      50. runo, loppuosaa:

      "Ukko risti ripsahutti,
      kasti lapsen kapsahutti
      Karjalan kuninkahaksi,
      kaiken vallan vartijaksi.

      Siitä suuttui Väinämöinen,
      480 jopa suuttui ja häpesi.
      Itse läksi astumahan
      rannalle merelliselle.
      Tuossa loihe laulamahan,
      lauloi kerran viimeisensä:
      lauloi vaskisen venehen,
      kuparisen umpipurren.

      Itse istuvi perähän,
      läksi selvälle selälle.
      Virkki vielä mennessänsä,
      490 lausui lähtiellessänsä:
      "Annapas ajan kulua,
      päivän mennä, toisen tulla,
      taas minua tarvitahan,
      katsotahan, kaivatahan
      uuen sammon saattajaksi,
      uuen soiton suorijaksi,
      uuen kuun kulettajaksi,
      uuen päivän päästäjäksi,
      kun ei kuuta, aurinkoa
      500 eikä ilmaista iloa."

      Siitä vanha Väinämöinen
      laskea karehtelevi
      venehellä vaskisella,
      kuutilla kuparisella
      yläisihin maaemihin,
      alaisihin taivosihin.

      Sinne puuttui pursinensa,
      venehinensä väsähtyi.
      Jätti kantelon jälille,
      510 soiton Suomelle sorean,
      kansalle ilon ikuisen,
      laulut suuret lapsillensa."
      .

    • RuotsinVaientamaSuomi

      Ilta Sanomissa sensuroitiin pois suomalaisen viesti:

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005464140.html :

      " Kanadan pääministeri pyysi anteeksi alkuperäiskansojen lasten kohtelua

      Kanadan pääministeri Justin Trudeau. (KUVA: Athit Perawongmetha / AOP / EPA)
      Julkaistu: 25.11. 12:31
      KANADA 
      Tuhansia lapsia pakotettiin ennen vuotta 1979 asuntolakouluihin, joissa monia pahoinpideltiin ja käytettiin seksuaalisesti hyväksi.
      Kanadan pääministeri Justin Trudeau on pyytänyt anteeksi alkuperäiskansojen kohtelua Newfoundlandin ja Labradorin maakunnissa. Trudeau sanoi kohtelun olevan häpeäpilkku Kanadan historiassa. 

      – Haluan sanoa kaikille teille: olemme todella pahoillamme. Lapset eristettiin ja heidän identiteettiinsä vietiin. Trudeau sanoi yleisradioyhtiö BBC:n mukaan. 

      Tuhatkunta entistä Newfoundlandin ja Labradorin asuntolakoulujen oppilasta nosti hallitusta vastaan ryhmäkanteen, joka päättyi viime vuonna sopuun 33 miljoonan korvauksia vastaan. 

      STT

      KOMMENTIT (2)

      Suomi-Finland 25.11. 12:42 6
      Milloin Sipilä pyytää Orvon ja Soinin kanssa anteeksi v.2015 jälkeisistä tapahtumista? Ruotsi oli turvallinen EU-maa.
      LainaaIlmoita asiaton viesti

      SuometarStadista25.11. 13:04 5
      Samaa voimme alkaa pelätä Suomessa. Meidän suomalaisten omaa identiteettiä on tahdottu väheksyä,jopa kieltää suomalaisugrilaisten kansojen olemassaolo sekä tänäpäivänä mitä suurimmalla aggressiolla pyrkiä hävittämään etnisyytemme, kulttuurimme ja uskomme,tietoisesti yrittämällä sekoittaa meidät kaukaisiin vieraskansoihin joiden luonnollinen asuinalue Pohjola ei ole. Tätä aitosuomalaisen alkuperäiskansamme vastaista vihatyötä harjoittaa Ruotsi ja he jotka tällaiseen itse suostuvat.Kaikki yritelmämme puolustaa omaa identiteettiämme leimataan rasismiksi. Tähän samaan suomalaisuuden vastaiseen huutoon ja vihatyöhön kuuluu myös Suomen ja Venäjän kansojen välisen rauhan ja kulttuuriyhteistyön tietoinen rikkominen. Ruotsi ei mitään niin vihaa kuin Suomeamme,kulttuuriamme jonka kaltaista heillä itsellä ei ole koskaan ollut. Ryöstelijöiden ja miehittäjien jälkikasvulla ei juuri ole ylpeyden aiheita,jonka ruotsalaiset ovatkin aina korvanneet ylimielisyydellä hienoa,suomalaista kansaamme kohtaan. "

      Näin Ruotsi sensuroi suomalaisia. MOT.
      .

    • EurokommunisminUhrit

      Päivä päivältä, mutta suorastaan silmissä, Suomemme tilanne huononee aina vain epädemokraattisemmaksi. Kysymys ei ole fasismin lisääntymisestä vaan eurokommunismin aggressiivisen muodon vahvistumisesta.

      Me, jotka paljon kirjoitamme internetin keskustelupalstoilla, huomaamme tämän niistä kirjoituksista joita kulloisetkin mediat suosivat ja julkaisevat, kuin myös sensuurista: mitä ei julkaista tai sitten julkaisun jälkeen poistetaan.

      Suomi suosii Lännen sotapropagandaa, vihapuhetta, agfressiivista Venäjän vastaisuutta.

      Toisinajattelijoita on jo aloitettu vainoamaan. Itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 poliisi nappasi Helsingissä suoraan kadulta mm. kaksi suomalaisisänmaallista aktiivia, dokumentoijaa, estäen näin heidän sananvapautensa.

      Tätä on kommunismi.

      Tänään ilmoitettiin Venäjän aloittaneen kaikkien sotajoukkojensa poistamisen Syyriasta.

      Minneköhän siirtynevät?
      .

    • KunniaÄitiVenäjälle

      Pietarilaiseen tavarataloon juuri tehdyn terrori-iskun johdosta, lähetin eilen IS:n uutisketjuun lämpimän osanottoni koko Venäjän maalle ja kansalle.

      Ilta Sanomat ei julkaissut viestiäni. Lähetin toisenkin viestin. Ei julkaissut.

      Mutta julkaisi kyllä muita, muiden pilkallisiakin viestejä.

      Mediamme, tuo "kolmas valtiomahti" ei salli, että myös Venäjää itseään pidettäisiin nk. sodan uhrina. Että suomalaisten myötätuntoa Venäjää kohtaan vahvistettaisiin.

      Tuo Erkon suvun omistama Sanomatalo oli jo viime sodassa kaikkea Suomen ja Venäjän välistä rauhaa vastaan. Talvi- ja Jatkosotiamme onkin kutsuttu myös nimellä Erkkojen sota.

      Meille suomalaisille on myös osaltamme esitetty tietynlainen sepustus pahasta ryssästä ja viattomasta Suomesta.

      Myös täällä meillä oli omat, katalat puuhamiehensä ja samalla linjalla ovat "Erkot" edelleen. MOT.

      Osanottoni Venäjälle, etenkin nyt Pietarin asukkaille, teitä vastaan suunnatusta murhayrityksestä (tällä kertaa kukaan ei kaiketi kuollut). Terroriteosta.

      Gospodi pomiluj!
      Herra, armahda!
      .

    • Suomineidotar

      Valhemedia Ilta Sanomat ja sen jatkuvasti eripuraa Suomen ja Venäjän välille lietsomaan pyrkivä toimittaja Arja Paananen eivät voi olla muuta kuin omat, alatyyliset itsensä.

      * Ensin IS joutuu pakosti kertomaan, että Venäjä on nk. tarttunut härkää sarvista ja esittänyt rauhannäkemyksensä sekä P-Korealle, että USA:lle. Pyytänyt "molempia osapuolia rauhoittumaan".

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005525006.html

      Kyllä valhemedioita sapettaa! Uutisketjua ei saa kommentoida,eikä kiittää Venäjää ja ulkoministeri Lavrovin hienoa työtä!

      * Sitten, haastattelutilanteessa toimittaja Paananen esittää täysin tähän asiaan kuulumattoman ja epäasiallisen, suoraa riitaa haastavan kysymyksensä Lavroville, kuka ampui ensilaukauksen Mainilassa. Paanaska myös otsikoi juttunsa kirjoittamalla "ettei Lavrov vastannut suoraan". Noin sivistymättömälle toimittajalle ei ylipäätänsä ole pakko vastata yhtään mitään. Lavrovko alkaisi selittää asiaa tuollaiselle moukalle, Paanaselle? Hän vastasi diplomaattisesti, että asia on historioitsijoiden asia, ei hänen.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005525116.html

      Hyvä Venäjä! Hyvä Lavrov!

      Uutisketjua ei saa kommentoida.

      Nolo Paananen, Ilta Sanomat ja Suomi! Sillä myös Suomen sivistystaso voidaan päätellä sen johtavan päivämedian toimittajien sivistystasosta. Näissä, noloissa tilanteissa suomalainen lehdistö on aiemminkin kunnostautunut, niin että esim. eräällä taannoisella Venäjän ulkoministeri Lavrovin vierailulla (Kesä 2015?), lehdistötilaisuudessa, jopa oma, tuolloinen ulkoministerimme E. Tuomioja häpesi silminnähtävästi ja katseli sivulle, toimittajien avoimesti loukatessa maassamme vierailijaa, Venäjän ulkoministeriä. Muistan aina Lavrovin ilmeen.

      Suomi itse on vaikuttanut siihen, että lukemattomat suomalaiset ova viime vuosina tulleet entistäkin venäjämielisemmiksi. Siellä osataan käyttäytyä.

      Suomessa kansa halutaan jakaa kahtia, useammassa asiassa, sillä epäyhtenäinen kansa on heikko. Päättäjämme tarkoituksella itse suosivat epäasiallisia tahoja ja toisaalta esiintyvät loukkaavasti tiettyjä mielipideryhmiä vastaan. Sinfoniaa väkivaltaiselle Räkä-Jimille ja roppakaupalla valheita hänen todellisesta kuolinsyystään, muttei sinfoniaa Turun terrori-iskun uhreille, jonka, terroristin jopa luterilaisen kirkon arkkipiispa itse nopeasti tunnusti yhdeksi heikäläiseksi. Ja mediat puhuvat terrori-iskun sijasta "joukkopuukotuksesta". Tyyppi puukko kädessä juostessaan huusi allahu akbaria, joten motiivi oli terrorismi muslimien jumalan puolesta, suomalaista kansaa ja yhteiskuntaa vastaan. Tällaista tekoa kutsutaan terroriteoksi. Mutta suomalaiset päättäjät ja mediat ovat aina omiensa, "yhden heistä" tukena.

      Minulle Venäjä on nyt pysyvästi "yksi meistä". Suomi itse on häätänyt rahelliset suomalaiset häpeämään omiaan ja kunnioittamaan vierasta kansaa, kansaa, jota jatkuvasti väitetään muka viholliseksemme! Ja on turha luulla, että mielipiteitämme voisi käännellä ja vaihdella muutamien kuukausien välein, kuin seiskalehtien suomalaisjulkkisten "rakkaita"!
      .

    • Jääkäri7

      Hei sinä. Häpeä sitä, että olet Venäjän trolli. Pidän teikäläisiä isänmaanpettureina. Lue viestisi Venäjän näkökulmasta. Huomaat siitä miten Venäjän propaganda on purrut sinuun. Olet joko niellyt sen täysin kritiikittömästi, tai palvelet tahallasi ryssää. Venäjä käyttää oikeistopuolueita hyödykseen Suomessa ja Euroopassa. Sivistä itseäsi, niin tulet tietämään senkin.

    • tiltuu

      Suuresti kunnioitettu presidentti Putin on aina tervetullut Suomeen.Sen osoitti Suomalaisten ystävällinen vastaanotto Savonlinnassa.Onhan hän maailman mahtavin mies,hän päättää kuka on Amerikkalaisten presidentti,miten Britannia äänestää brexitistä ym ym.Kukaan ei hänelle mahda mitään.Kauan eläköön Putin.

    • Anonyymi

      Venäjällä iso armeja ja varustelut viimeisen päällle rajan tuntumassa jo vaanimassa Meidän puollustus ei pärjää kun hetken Olen varma että vielä venäjä valtaa suomen
      Kun nyrt jo tapahtunut että Putinin kannattajat jo nyt Stalinia ihailevat
      Putin iso juonittelia ja vaarallinen, vallan ja kunnian tavoittelu tärkeintä
      Uset kansalaiset elävät jatkuvassa pelossa

    • Anonyymi

      Ei suomi todellakaan lietso sotaa Putin vielä juonii jotai meidän pään menoks
      Ärhäkkä pieni mies vain 5 v Krimin miehityksestä
      Vo meille käydä kun Mainilan laukauksiss
      kuinka monta lenokonetta venäjä on ilman mitään syytä pudottant

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3880
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      596
      3644
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3632
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2291
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2255
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1776
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1443
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe