viimeyönäse

kauheapäivä

iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. mies jonka luulin olevan aidosti kiinnostunut minusta, asuukin naisen kanssa . liehitteli minua useaeamman kuukauden. yritti painostaa seksiin. olin jopa yötä hänen asunnollaan. sitten kertoi, että voisihan meistä tulla parikin, samalla on seukannut tämän naisen kanssa joka asuu hänen kanssaan. miten olinkaan nuin sinisilmäinen. olisihan minun pitänyt käsittää jo ajat sitten mikä tämä on miehiään. kuulemma narsistinen, röyhkeä ja häpeilemätön käytös työssään. on esimiesasemassa ...
kuulin, että on liehitellyt ja tahtonut muitakin luokseen... nyt joudun nuolemaan haavojani. nyt on voimaton ja erittäin ankea olo. järkytyin kun sain yöllä huomata, että on asunut jo pitemmän aikaa. kun nainen on muulla, alkaa taas liehittelemään minua, näin se menee. miten voin katkaista tämän ?
se on hirveää kun iskee se yksinäisyys, tulee mieleen ne hyvät hetket ja itten tämä tyyppi osaa just oikealla saumalla hyökätä kimppuuun. kaiken kukkuraksi tämä mies taitaa olla vielä lapsellinenkin. olen 30v ja tyyppi 42.
tässä tekee hankalaksi päästä eroon kun asumme samassa kaupunginosassa, n. 700m. väliä.
raastava olotila nyt on. niin pettynyt, ehkä just nyt eniten itteeni, että annankin sen liehitellä minua tällä tavalla, ja aina lähtee matto jalkojen alta, aina.
vituttaa kun pitää törmätä tähän sen nykyiseen.
miksi minun piti rakastua tommoseen, ja nyt hän on käyttänyt minua hyväkseni....
olen aika voimaton.... . se on kamalaa törmätä niihin kun tulevat vastaan.
mulla on samalla niin ikävä sitä. tai, ehkä oikeaa rakkautta kuitenkin. tiedän järjellä että tästä ei voi kehkeytyä mitään normaalia, hän on jotenkin kauhean huomionhakuinen persoona. ja minä annan sen kohdallani jatkua. niin, olen nyt niin väsynyt. oli rankka ilta, mutta aion oikeasti ottaa niskasta kiinni ja unohtaa tän typin. se tulee olemaan tuskallista, mutta mulla ei ole vaihtoehtoa. tiedän, että en ole tälle tyypille tilivelvollinen tekemisistäni. miksi on niin vaikea olo.
olen tosi heikoilla nyt, nuolen haavojani kotosalla ja niin... auttakaa ja sanokaa mulle jotain rohkaisevaa.

4

433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahdistaapaljon

      käsittämätöntä. terapeutti ystäväni arveli, että huomionhakuinen persoonallisuushäiriöinen tai jopanarsistinen. ei kuulema kiinny yhteenkään oikealla tavalla. tässäpä nuolen haavojani. helvetillinen ilta sanoisinko. ystävän luona kylässä. vähäksi aikaa helpottaa, mutta varmaahan on, että yöstä tulee hirveä. ero on tässä ja nyt. saa olla. tulispa nyt tuska niin pääsisin elämässäni eteenpäin. tämä on kamalaa huomata erehtyneensä. olla nyt vain pelinappulana. kyttäämään en ala. en toivu koskaan jos sille annan vallan. täytyy vaan hyväksyä että mulla on ikänä tuota huijarin luomaa esitystä, tai, no, niin. ikäväaitoa arvostavaa, rakastavaa suhdetta, ei toisten omia ....
      ikävä raastaa rintaa... annoin periksi, aloin kuvittelemaan. pohjalla olen tänään, mutta olen varma, että sasan voimat kasattua. ihminen joka tuottaa tuskaa ja ahdistusta, ei ole oikeaa rakkautta, ei .. silti ikävvöin sen läheisyyttä, käsiä ympärillä, niitä ihania hetkiä.. viestejä
      miksi tuolla tyypillä on niin paljon vetovoimaa baisiin, se on käsittämätöntä. saa sekasin näin. narsistinen hurmuri, ovela ukko on. b luokan keikari. näin on sanottu,
      mutta ei auta, ikävä ja tuska jatkuu. olen vain yksi muiden joukossa sulle. satutin itteäni. jumalani, anna minulle rakkaus, tasavertainen. olen niin valmis sitoutumaan loppuelämäksi sopivan puolison kanssa, miksi tämän vaan pitää olla niin vaikeaa ja ailahtelevaa.
      mulla ahistaa tämä ero ja yksinäisyys. ei minua ole tarkoitettu yksin asumaan. haluan sitoutua omaan puolisooni, menemään naimisiin asti. mutta nämä kunnolliset tuntuvat olevan kiven alla. tilapäisen onnenonkijoita löytyy. löytyy paljon, kevytkenkäisiä keikareita, niitä näkyy olevan pilvin pimein.
      jumalani, anna minulle mies, minä rukoilen sinua. en halua elää yksin. ankä varsinkaan huonossa parisuhteessa. minuun menetit liehittelijä nyt viimeisenn mahdollisuutes, et edes halua minuun sitoutua, et, turhaan elättelen tässä toiveita. ketään ei voi muuttaa, enhän itseäkään voi muuttaa. kaduttaa niin paljon, että koskaan edes tulin luoksesi kylään.
      on tullut eron tuskan aika minun elämääni. kestää aikansa, itkettää. nyt.vielä

    • Mandoliinatyös

      Onnenonkijoita löytyy, tää on totta
      Tiedän sen miltä se tuntuu, pahalta ja raastavalta. Olin itte suhdessa ja kesti monta vuotta, nii ala kuin ylösmäkeä. Loppu oli kauhea, liian raskas oli minulle. Molemmat olime ulkomaalaisia ja ei ehkä kulttuurieroja vaan miehen valehtelut ja naisissa juoksemiset miehen puolelta. Minulle oli mies ehkä vuosisadan rakkaustarina, miehelleen vaan tyhjä paikka, näin sen nyt tulkitsen. Kyllä minäkin itkin ämpäri tolkulla, ei enää.
      Olemme kyllä nyt erossa, välillä vaan halua mut takaisin, joskus jopa tavatiin, ei siitä tullut mitään . Ei pettäminen loppu koskaan kuin mies sitä harrasta ja tiedään tasa tarkkaan että harrasta edelleen.
      Ja mitä siltä mieheltä minä sain- suorastaan ei mitään, sain sydänsuru , sain vieraita naisia, sain riitoja hänen kans, sain miehistä huonon kuvan- tarkoitan sitä että enä ei halukaan tutustua kenenkään, näen etukäteen jo miehestä negatiivista, kuin joku yrittää puhua mun kans.
      Siihen minu tyhmä rakkaus mut vei.
      Sinulle suosittelen kyllä lopeta suhde, älä koskaan mene takaisin vaikka hän sut joskus halua. Minä tein virheen ja katun syvästi.
      Älä vasta puhelimen kun soittaa, älä vastaa viesteihin , minä vastasin ja tein virheen
      Sa olet viellä niin nuori että varmasti löydät rakkauden, see pn varma. Ja varma sellaisen että myöhemmin vaan naurat sille jutulle
      Toivon kaikkea hyvää sinulle, sinä pärjäät

    • huijarinheila

      Tärkein huomio sinulle. Jos mies vihjailee että meistä voisi tulla pari.. Se on vaan koukuttamista ja kokeilee sun reaktiota. Nuo aloitetaanko parisuhde on YHDESSÄ SOVITTAVIA ELÄMÄN TÄRKEITÄ ASIOITA. Niitä ei päätetä sivulauseessa . Mieshän yritti sanomallaan vongata sulta seksiä. Ku ei irronnutkaan yöpymisellä niin piti aloittaa lisä valheilla. Tuollaisia ku näet niin mene ohi. Oikee kiva mies jää jutteleen harrastatte kenties jotain yhdessä.. Tapaatte muutamia kertoja ilman että kumpikaan lähtee toisen kotiin.. siitä se hiljalleen lähtee ilman rukoiluakin hyvästä miehestä. tuolle kaverille voit todeta kun tapaatte kolmisin että jaa sulla onkin uusnainen löytynyt . Ja onnittelet pokkana. Sitten iloisena käppäilet pois. Sellaisen tyhmän iloisen ihmisen ilmeellä..

    • metsässävaan

      kyllä, näitähän riittää näköjään.
      seksiähän se yritti. nyt yrittää olla kaveri, mutta olen varma hänen taka-ajatuksistaan, en varmasti viesti tommoselle mitään. järkyttävän itsevarma naisten tunteitten hyväksikäyttäjä. on varmasti tehnyt tuota aiemminkin, sillä noin ovat taidot harjaantunee. niin, löydän vielä varmasti jonkun, ja jos en löydä, niin olen varma, että ainakin onnelliseksi kyllä olen tulossa....
      en anna enään tommoten kusipäitten pompotella itteäni. en aio ukko kuule kyynistyä. sinä olet yksi paska paskan seassa. motta se eri porukka onkin aivan muuta maata... ja sinä et siihen porukkaan valitettavasti kuulu. kyllä minä uskon, että rukous voi auttata... uskon myös siihen, että tuo kylmä tunteeton ukko saa vielä nokillensa. elämällä kun on taipumus tasata tilejä jossain vaiheessa...näin se menee. siellä paistattele vain akkoines ...minä irtaudun sinun vaikutuspiiristäsi. sen tulet näkemään, ihan varmasti. tunteita nämä vaan ovat. todellisuus on totta, tunteet tulevat perässä:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe