Kysymys miehille

Sanokaa mitä se kertoo naisesta joka esittää profiilissa että ei etsi seksiä.
Ihan millä tavalla tahansa kerrottuna.
Onkos se esimerkiksi tasapainoinen, hyvin itsensä tunteva, mukava ja positiivisesti ajatteleva vai jotain muuta.
Onko sellaisen kanssa kiva lähteä vaikka Tenolle kaloja onkimaan?
Vai meneekö aika johonkin muuhun? Saako se teidät ajattelemaan että siinä vasta nainen tuon minä haluan.
Pitääkö se kertoa ettei halua seksiä vai olla kertomatta vai onko sillä mitään merkitystä.
Ilmianna
Jaa

20 VastaustaNo...
Antaa se vähän kuvan, ettei halua seksiä ollenkaan.
Ja mun mielestä taas seksi kyllä kuuluu parisuhteeseen. Ei nyt tietenkään jatkuvasti tarvitse olla nylkyttämässä, mutta säännöllinen seksielämä on kuitenkin yks olennainen osa tosiaan suhdetta.
Ja itse en ainakaan seksittömässä suhteessa suostuisi olemaan siinäkään tapauksessa, vaikka kaikki muu sujuisikin hyvin.
Riippuu tietysti tuolla halujen tasolla, eli voisi sanoa suoraan, ettei halua edes harvoin tai sitten..no.. Painottaa sitä, että tärkeä asia mutta elämässä on sitten paljon muutakin kuin se lakanoiden tamppaaminen.
Ilmianna
Jaa
En tosiaan itsekään ole mikään himokas pukki, eli kyllä se seksi tulee sitten suhteessa mukaan, jos muut asiat natsaa.
Et en itsekään kyllä taas myöskään lähtisi suhteeseen pelkän seksin takia.
Sen verran tuli tarkentamisen tarve asialle:)
Ilmianna
Jaa
Tarkoittiko aloittaja että ei syty seksuaalisesta kanssakäymisestä ja etsii lähinnä rakkaussuhdetta missä olisi kovin vähän kunnon seksiä? Eli jonkinlainen aseksuaalisuus kyseessä jossa nainen ei vain saa kiksejä seksistä... missään muodossa? Vain kumppanin kaipuu kova?

Vai tarkoittiko että "Etsin tositarkoituksella, pelkän seksin vonkaajat älkää vaivautuko, flirttejä turha lähettää jos ei ole viestiä."?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ei tullut tuo mieleen ettei seksi kiinnostaisi ollenkaan mutta miksei sekin voisi olla mahdollista

Se oli vähän avoin kaikille ajatuksille mitä tulee mieleen tästä, joten se jäi tarkentamatta.
Tarkoitin silti lähinnä tuota lopussa toteamaasi tyyliä enemmän.
Minullekkin tulee mieleen pihtari enempi kuin seksin kanssa sujut oleva nainen, niinkuin taisi monelle muullekkin tulla sama.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tulivaanmieleen kirjoitti:
Ei tullut tuo mieleen ettei seksi kiinnostaisi ollenkaan mutta miksei sekin voisi olla mahdollista

Se oli vähän avoin kaikille ajatuksille mitä tulee mieleen tästä, joten se jäi tarkentamatta.
Tarkoitin silti lähinnä tuota lopussa toteamaasi tyyliä enemmän.
Minullekkin tulee mieleen pihtari enempi kuin seksin kanssa sujut oleva nainen, niinkuin taisi monelle muullekkin tulla sama.
Itse haen suhdetta ja mahdollista elämänkumppania, kaikkine kiermuroineen ( seksi kuuluu niihin ja pidän seksistä (kunhan pidän kumppanistakin) En siis etsi lyhyt tai pitkäaikaista seksisuhdetta. Ennen, arvostettiin sitä ettei makaa jokaisen vastaantulijan kanssa, nyt: jos et jaa vähintään, joka toiselle, olet pihtari, nunnan alku ja ties mitä. Muutenkaan kukaan ei tunnu välittävän lukea tai ymmärtää lukemaansa, noissa profiileissa. Ikähaitari on laaja, mutta ne ovat sitten aika totaalisia. Ei toimi! Jo 4 tyyppiä on kysynyt viim. 4 nen kirjoituksen kohdalla, kauan olen ollut sinkku, vastaus: valovuosia, siis kauan. Yksi kysyi: niin kauan ilman miestä? No, minun tapauksessa, kyllä ( ja olen jatkossakin, jos vaihtoehtona on hänen kaltainen, tai joku muu lukutaidoton ja lukemisensa ymmärtämätön). Jos tarkkoja ollaan, niin se että on sinkku, ei tarkoita, että elää ilman seksiä. Olen miettinyt profiilin poistoa, mutta sitten ajattelin että hitot, olkoon siellä. Ehkä jonain päivänä, löytyy edes joku joka osaa lukea ja ymmärtää lukemansa.
Sitäpaitsi on siellä muutama ihan mukavakin, vaikka vain kirjoitteluun / ajatusten vaihtoon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
90% miehistä on seksiseuraa etsimässä eikä parisuhdetta. Minä haluan suhteen seksillä.
Ilmianna
Jaa
Niin tämähän ei ole totta että miltei kaikki eronneet miehet ovat hakeneet seksiä muualta kun kotoa ei saa.Eli nämä deittinaiset yleensä ovat olleet pihtareita omalle miehelleen ja ovat sitä uudellekin mutta jos miehessä on elättäjän vikaa niin pari kertaa sänkyyn ja jos mies haluaa enemmän niin on nymfo tai pelimies.
Nainen osaa valittaa joka pienestäkin asiasta joka ei mene hänen mielensä mukaan ja tämän kaltaisia naisia on paljon... paitsi sihteeriopistossa :).
Ilmianna
Jaa
Luulen että sillä halutaan heti alkuun torpata nämä seksiaddiktit, jotka lähettävät vehkeensä kuvan ensimmäisen Moikan jälkeen. Alkuun se vähän naurattaa, mutta kun kuvio toistuu ja toistuu, alkaa jo tosissaan tympimään. Joku tuossa jo sanoi että 90 % miehistä etsii pelkkää seksisuhdetta. ( En kyllä oikein usko tuota)
Tietenkin hyvään parisuhteeseen kuulu terve ja tasapainoinen seksielämä. Jos joku nainen etsii vain ystävää, en usko että treffipalstalta löytyy. Kun nainen rakastuu, hän haluaa tietenkin paljon, paljon seksiä rakastettunsa kanssa.
Ilmianna
Jaa
Mitä hemmettiä sellainen ihminen tekee treffipalstalla,silloin menkööt luostariin nunnaksi,elämä on elämistä varten.Kädestä pitävät tyypit,kuuluu eriryhmään ei treffipalstalle.....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
No juuri sulle talkkuna-aivo tuossa edellisessä kommentissa kerroin. Treffipalstalle kuuluu kaiken laiset tyypit. Pelkät seksin vonkaajat menkööt seksideitti palstoille tai maksullisten naisten luokse.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Käytännössä naisille seksin haluaminen tarkoittaa ettei ole tosissaan, eihän tuossa tietty järkeä ole mutta koskas naisilla on.
Ilmianna
Jaa
Ei sellaisesta ole mukaan kaloja narraamaan, vaikka olisi sopivan nuori ikäiselleni.
Joskus olen jopa ehdottanut 59 vuotiasta alle 50 kiloista kalakaveriksi itseäni kolme vuotta vanhempana.
Ilmianna
Jaa
Aloittajalle:

Uskon että ratkaisevaa on mihin muotoon laitat "seksuaalisuuden ajatuksesi" joka määrittelee miten sinuun sitten suhtaudutaan. Hyvin yleistä on naisten profiileissa että vonkaamisiin ollaan tosi turhautuneita ja ne ärsyttää, jotenkin lyhyesti niistä on mainittu toivoen vähentävän vonkaus viestejä. Mutta silti niitä vonkausviestejä tulee sarjapommittaja miehiltä jotka eivät edes lue profiileja vaan odottavat vain että joku harva vastaisi myöntävästi.

"Seksiä vonkaavat voivat siirtyä seuraavaan profiiliin. Flirttejä on myös ihan turha lähettää."

"Unelmoin oman rakkaani kanssa rakastelusta, mutta uskon kuitenkin että seksi kuuluu yleisesti vain vakavaan parisuhteeseen joten irtoseksi ei minua sytytä."

"En innostu pikasuhteista. enkä mistäkään muustakaan fetismi pervoulusta."

"En lähetä itsestäni vähäpukeisia kuvia tai pikkuhousuja. Iso nou nou netti ja puhelinseksille."

"Etsin arkeeni miestä jolle seksi ei ole liitossamme niin tärkeää, sillä en ole itse kovin aktiivinen seksuaalisesti. En halua sitten vääntää kättä asiasta taas myöhemmin joten sinua on nyt varoitettu."

"Etsin tositarkoituksella miestä, mutta mukava FWB voi myös toimia sitä oikeaa odotellessa."

"En tiedä onko minusta nyt vakavampaan suhteeseen, mutta uudet ystävät ovat kuitenkin tervetulleita elämääni päiviäni piristämään."

"Uskon pitkään tutustumiseen, joten haluan edetä hitaasti. Ei kannata heti parin tapaamisen jälkeen viritellä yhteisiä yöpymisiä. "

"Olen varattu ja etsin toista varattua. Keksimmekö jotain mukavaa yhdessä? ;) "

Kaikkein tärkeintä on miettiä kuka oikeasti olet. Jos vähäinen seksi riittää sinulle liitossa, niin suosittelen siitä mainitsemaan suoraan jotta vältyt myöhemmin turhilta riidoilta kun pelisäännöt on tehty alusta saakka selviksi. Jos taas vonkaaminen ärsyttää niin on hyvä jotenkin painottaa että seksi kuuluu vain parisuhteeseen. Tärkeää on kuunnella sisäistä ääntä mitä haluat ja mahdollisemman rehelliseen muotoon se kirjoittaa niin parantaa oikeiden vastausten saamista... vaikka moni mies silti jättää paljon huomioimatta mitä kirjoitat esittelyssäsi.

Monet naiset kalastavat yhteydenottoja myös (hienovaraisen) seksin voimalla ajatellen että jotenkin se parantaisi heidän mahdollisuuksia löytää se oikea. Kaikkein yleisin tapa on kuvata itsensä avonaisessa kauluspaidassa jossa hieman tissit vilkkuu.... ja sitten ihmetellään pokkana että mikä ihme siinä on että tulee fetismi ehdotuksia sekä päiväkahvi kutsuja häiriöksi asti. ;o)
Ilmianna
Jaa
Tottakai pitää kertoa. On se aika paukku kuulla pitkänkin nettideittailun jälkeen, ettei toinen puolisko halua harrastaa seksiä sitten ollenkaan.
Ilmianna
Jaa
Ei oikeen mitään mielikuvia. Naiset laittaa tuota paljon profiileihinsa, seksin vonkaamisra väjentääkseen tuskin toimii. Mies joja vonjaa heti seksiä ei noista teksteistä piittaa.

Livenä sitten näkee onki sitä seksuaalista kipinää. Parisuhteen kannalta se on ehdoton. Mutta kalakaverin kohdalla ei toki tarpeen.

Eli tärkeintä on että nainen suostuu tulemaan ulos netistä ja treffaamaan suht nopeasti. Sitten katsotaan jatkotoimenpiteitä mitä molemmat haluaa
Ilmianna
Jaa
No eiköhän tuo tarkoita lähinnä ettei etsi PELKKÄÄ seksiä..
1
Ilmianna
Jaa
Itse suodatan sen saman filtterin läpi kuin " sohvaperunat älkää vaivautuko."

Eiköhän näillä pyritä hillitsemään eri päämäärällä tai elämänasenteella olevien viestitulvaa. Harvemmin kai kysessä on tapaus jolle ei parisuhteessa seksi maistuisi tai voisi joskus kellahtaa sohvalle ja syödä pari litraa kermajäätelöä sekä Fatserin sininen samalla kun katsoo draama-elokuvaa jossa koski kuivana kohisee.

Treffeillähän nämä yleensä keskusteluissa tarkentuu.
Ilmianna
Jaa
Minusta tuo voi tarkoittaa montaa asiaa. Voi olla aseksuaali. Voi olla, että hänellä on jo seksiseuraa. Voi olla, että elää ilman seksiä mutta on valmis seksiin jos oikea ihminen sattuu kohdalle. Kannattaa varmaankin esittää tarkentava kysymys kyseiselle naiselle.
Ilmianna
Jaa
Naisena on pakko todeta, että miksi seksiä pitäisi korostaa, tai yleensä mainita, emmehän mainitse sitäkään luonnollista asiaa, että haluan lounastaa kanssasi, vaikka lounastamme joka päivä? Seksi on luonnollinen asia parisuhdetta, joka tulee kuvaan mukaan kun aika on. En usko ettei kukaan haluaisi seksiä ollenkaan, mutta omalta kohdaltani voin todeta, että seksi vain seksin takia ei ole mitään, pitää olla myös tunnepuoli kunnossa.
1
Ilmianna
Jaa
Seksi ja seksuaalisuus on yksi läheisyyteen, ja lämpöön liittyvistä perustarpeistamme. Parisuhteen osana tulisi aina olla yhtenä osana myös seksi, sillä ilman sitä jää myös läheisyys sekä lömpö molemmilta torsoksi, joten parisuhteen voi jo heti alussa unohtaa, mikäli ei halua pettymyksiä / mielipahaa.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kysymys miehille

Sanokaa mitä se kertoo naisesta joka esittää profiilissa että ei etsi seksiä.
Ihan millä tavalla tahansa kerrottuna.
Onkos se esimerkiksi tasapainoinen, hyvin itsensä tunteva, mukava ja positiivisesti ajatteleva vai jotain muuta.
Onko sellaisen kanssa kiva lähteä vaikka Tenolle kaloja onkimaan?
Vai meneekö aika johonkin muuhun? Saako se teidät ajattelemaan että siinä vasta nainen tuon minä haluan.
Pitääkö se kertoa ettei halua seksiä vai olla kertomatta vai onko sillä mitään merkitystä.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta