Miehet naisena

Sam200

Itse olen jo usena vuoden käyttänyt arjessa naisten vaatteita ja korkokenkiä vaikka olen mies. Ja palaute on ollut suurimmaksi osaksi positiivista.
Mutta nyt eletään jo vuotta 2017 niin miksi se on joilekkin niin iso asia että miesten pitää käyttää aina miesten vaatteita ja naisten naisten vaatteita .

Itse olen ainakin sitä mieltä että jokainen saa käyttää mitä vaatetta tahansa jos sitä haluaa on se sitten miehellä naisten mekko tai pukunaisella.

Mitä meltä te muut olette ?

29

1099

  Vastaukset

  • Sehän ei mene noin.Ensinnäkin naiselle suodaan paljon enemmän vapausasteita kuin miehelle. Nainen voi olla reippaan poikamainen tai muuten pukeutua miesten vaatteisiin ilman että kukaan nostaa siitä suurta numeroa. Samoin on värienkäytön suhteen. Nainen voi pitää vaaleanpunaista tai hempeän vaaleansinistä joka on sopivan poikamaista. Punainen väri on varattu naisille ja osa pitää sitä päällään vain sen takia, että naisten kuuluu pitää punaista. Vaikka se ei olisikaan lempiväri. Mies sen sijaan luokitellaan homoksi jos pukeutuu yhtään eri tavalla kuin se "normi" joka miehelle on suotu.
   Tosiasia on, että mikään ei muutu ellei ole joku uskaliata jotka murtavat näitä jäätyneitä asenteita.

   • 70- ja 80-luvulla oli värit sallittu miehillä, mihin ne katosivat?
    Itse asiassa väriasia kärjistyi samaan aikaan kun kodeista piti alkaa tehdä mustavalkoisia ja autojen ainoa "oikeat" värit ovat musta tai valkoinen.

    Eiköhän kohta muoti toista taas itseään ja väriä riittää sekä musta ja valkoinen ovat totaalisen out.


   • Miehet itse haukkuvat toisiaan homoiksi, jos mies pukeutuu hyvin. Naisia nimenomaan kiinnostavat metroseksuaalit hyvinpukeutuvat miehet.

    On ihan oma päänsisäinen asia, jos kuvittelee, että punainen tai vaaleanpunainen väri ei kuulu miehille. Kun kyllähän mikä tahansa väri kuuluu ihan kenelle tahansa. Vaaleanpunainen on ihan tyypillinen miesten kauluspaidan väri, ihan tyypillinen korkeimmin koulutettujen miesten keskuudessa. Välillä ihmetyttää, missä maailmassa suomalaiset miehet elävät? Puuttuuko suomalaisilta miehiltä rohkeus tai itsetunto, kun pukeutuvat niin vaatimattomasti?


   • ihan.normaalia kirjoitti:

    Miehet itse haukkuvat toisiaan homoiksi, jos mies pukeutuu hyvin. Naisia nimenomaan kiinnostavat metroseksuaalit hyvinpukeutuvat miehet.

    On ihan oma päänsisäinen asia, jos kuvittelee, että punainen tai vaaleanpunainen väri ei kuulu miehille. Kun kyllähän mikä tahansa väri kuuluu ihan kenelle tahansa. Vaaleanpunainen on ihan tyypillinen miesten kauluspaidan väri, ihan tyypillinen korkeimmin koulutettujen miesten keskuudessa. Välillä ihmetyttää, missä maailmassa suomalaiset miehet elävät? Puuttuuko suomalaisilta miehiltä rohkeus tai itsetunto, kun pukeutuvat niin vaatimattomasti?

    " Naisia nimenomaan kiinnostavat metroseksuaalit hyvinpukeutuvat miehet."
    -No ei kyllä todellakaan kiinnosta mitkään metroseksuaalit, naismainen mies hyvin harvoin on heteronaisen miesihanne.
    Itse ainakin pidän miehekkäistä miehistä, ei mistään bodareista vaan miehistä jotka eivät kuluta energiaansa peilin edessä nyhräämiseen.
    Myöskin liika kehonsa kyttääminen ja salitouhu on jotenkin naisellista, ei raavaan miehen hommaa.
    Puhtaus,parranajo,partavesi ja normivaatteet, muuta ei miehen tarvi ulkonäkönsä puolesta tehdä.


  • Onko maailma muuttunut Somoraksi ja Gomoraksi, tuhonsa edellä.

   • Olisi kiva saada lisää mielipiteitä miten reakoitte jos näette miehellä lakatut varpaankynnet. Esim näin kesällä uima paikoissa tai muuten ulkosalla. Itse rohkenin olemaan lakatuin varpain loma asunnon uima altaalla etelässä enkä ole vielä saanut mitään kommenttia tai katseita huomannut. Olen nyt noin vuoden verran lakannut varpaan kynsiä ja aina väriä vaihdellut.


  • mä joskus käyn naisten rintaliivit päällä lenkillä tai pyöräileen onmmulla myös housut jalassa tai legginsit olen mies asa naistenvaatteista on paremmantuntisiapäällä

   • Moi, itsekin pyöräilen lenkkeilen naisten asut alla. Tunne on todella ihana naisten legginseissä olen kuntosalilla aina. Olen naisten asuja käyttänyt vuosia vaimon nähden aina asut kotona päällä. Kannustan muitakin miehiä kokeilemaan ihania naisten silkkipitsi asuja jne


  • Itse ostan vaatteita lastenvaateosastolta, yleensä poikien. Ratkaisu pienehkön poikamaisen keski-ikäisen naisen pukeutumispulmiin. Mutta käytän myös naisten vaatteita ja jopa armeijaylijäämää (Varustelekalla on yllättävän pieniäkin kokoja). Mutta kuten todettu, naisilla on vapauksia enemmän kuin miehellä. Mies saa ainakin pikkupaikkakunnalla äkkiä turpinsa, jos poikkeaa standardeista.

   • mina olen aina kotona tiukassa hameessa ja ritsareissa ja jos mahdollista verkkosukkarit ja mahdollisimman korkeissa koroissa.vaimo ymmartaa ja antaa mun olla mika maa oon.seksielama saa vaan vauhtia..


   • Varustelekalla on ennemminkin se että siellä ei ole miesten kokoja, puutarhatontuille löytyy kyllä valikoimaa. Mutta 190 pituutta ja 110 painoa niin saapi etsiä, lienee vain nämä isommat koot nipal kysyttyjä. .


   • make.kemi kirjoitti:

    mina olen aina kotona tiukassa hameessa ja ritsareissa ja jos mahdollista verkkosukkarit ja mahdollisimman korkeissa koroissa.vaimo ymmartaa ja antaa mun olla mika maa oon.seksielama saa vaan vauhtia..

    Upeata, itsekin kotona aina naisten asuissa vaimon nähden jo vuosia. naisten alusasut kauniita miehnkin päällä sukat, sukkanauhal , mekko tai hame ja kengät. v
    Vaimokin tykännyt pitkään kun pidän kauniita naisten asuja. Näistä en luovu koskaan siksi ihania päällä.


  • sinahan ootkuin ma.oon vain ny uskaltanu ulos vaan vaaleenruskeissa sukkareissa ja omat miestensandaalissa ja tietty tietenki sortsit on ollu.on meilla kayny vierait ja oon ollu rintsarit tietty sa sukkarit ja sortsit eika kukaan oo huomannu mitaan

  • ma oon nykysin uskaltanu jo liikkuu ulkona sortsi ja sukkarit mustat ja korkkarit jalas.muttua vasta vain aikasin aamula vien roskat ja oompa kaynynna kaupassaki kerran mustikser ja kokkarit ja hame.olin kylla vahan maistissa mutta nyt aion teha saman huomena selevinpain.toivottakaa voimia

  • oonko ma transu.en ainakaan pida itseani sellaisena.tykkaan vain pukeutua naisten aasuihin.se jotenki tuntuu niin hyvalta.vastatkaa mulle jos tunnette samoin ja kertokaa omt tunteenne

  • mul on alepan pussi jaloissa tein reiat siihen ja kahvoista hyvä pitaa kiii ettei tipu

  • moi, olen vuosia käyttänyt naisten asuja. Kotona olen asuissa aina vaimon nähden, oppinut pitämään asuista ylläni . Naisten asuista en luovu koskaan siksi hyvänolon tunteen ne tuovat.Pitää avioliitonkin virkeänä kun molemmat asuissa. Kannattaa kokeilla miltä tuntuu naisten silkkipitsialuasut jne.

   • moi, samoin olen useita vuosia käyttäny naisten asuja kotona, aina silkkipisialusasuissa , hame ja paita tai mekko.Ihanaa olla vaimon kanssa kauniissa n-asuissa , näistä en luovu milloinkaan siksi hyvän olon tuntee tuovat varsinkin kauniit naiselliset alusasut.


  • Moii. Olen 60 nen normivartaloinen Mies. Minulla hyvä valikoima Naistenasuja kaapissa.Joita käytän kotioloissa Ihana laittaa stringit ja rintsikat ja stayupit alle ja sit tiukat legginsit ja korkosaappaat ja tiukka nahkaminihame . Tykkäänn myös meikata. IHANAA

  • Olen keski-ikäinen hemmo...ja käyttänyt vuosien ajan piikkikorkoja julkisesti. Myös naisten päällys vaatteita olen pitänyt. Viime kesän ja syksyn pidin ohkaisia leggingsejä...ne tuntuu mukavalta jalassa. Talvella nahkaleggingsit / keinonahkaleggingsit...Tietenkin naisten nahkatakkki yllä ja nahkasormikkaat käsissä. Ihmetteleviä katseita, mutta myös positiivista palautetta...on tullut.

  • Tässäkin keskustelussa tulee hyvin esiin se mitä suvaitaan naisella ja mitä miehellä. Pahinta minusta on se, että mies luokitellaan transuksi, jos pitää vaikka strech housuista tai värikkäistä vaatteista.
   Naisella vastaavaa luokitusta ei ole. Jos naisten lehdessä on kuva naisesta miesten puvussa tai jakoavain kädessä, niin se on sen muoti juttu. Turha kuvitellakkaan, että miesten muotilehdessä(ei seksi lehti) olisi juttu kaverista, joka pukeutuu strech farkkuihin ja isoon värikkääseen printti collegeen. Oikea suunta tasa-arvoon olisi, jos ymmärrettäisiin erilaiset ihmiset rikkautena.

   • Kesällä ole pitänyt naisten punaista nahkaboleroa ylläni...ei vielä kukaan ole tullut huutelemaan.


   • Mitäköhän lehdet kirjoittaisivat jos joku rohkea mies menisi tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle naiseksi pukeutuneena. Tarkasti etikettiä noudattaen toki, ja vielä jos päällään olisi linnan kaunein vaate ja meikit ja kampaus viimeisen päälle :miettii:

    Tuskin voisivat teilata koska silloin LGBT yhteisö hyökkäisi päälle :)


   • sanoisin et meidän kulttuurissa on yleisesti pidetty miehuutta ja maskuliinisuutta naiseutta ja feminiinisyyttä parempana..
    maskuliinisuus on vahvuutta, feminiinisyys heikkoutta,
    maskuliinisesti pukeutuva nainen on vahva ja rohkea, feminiinisesti pukeutuva mies taas jotenkin alentaa itsensä (yleisen näkemyksen mukaan..)

    mun mielestä on hienoa et (vanhoja) sukupuolirooleja rikotaan, pukeudutaan ja laittaudutaan sen oman persoonan mukaan ja sen mukaan mikä itsestä tuntuu parhaalle, ei (oletetun) sukupuolen mukaan.

    itte oon tyyliltäni poikamainen, satunnaisella tyttömäisyydellä maustettuna. ns. "aikuinen" naisellisuus ei oo koskaan tuntunu mulle omalta.. enkä mää silti oo mitenkään "vahva ja voimaantunut" tahi "äijä" taikka väheksy naisellisempaa tyyliä (se ei vaan sovi mulle)..


   • Voihan miehelläkin olla vaikka virkkuukoukku kädessä, se on kunnon asentajan/mekaanikon/korjaajan merkki, olipa mikä tahansa rikki niin edes yrittää korjata sen, olipa sitten kyseessä vaikka vaate tai vaihdelaatikko.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitäköhän lehdet kirjoittaisivat jos joku rohkea mies menisi tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle naiseksi pukeutuneena. Tarkasti etikettiä noudattaen toki, ja vielä jos päällään olisi linnan kaunein vaate ja meikit ja kampaus viimeisen päälle :miettii:

    Tuskin voisivat teilata koska silloin LGBT yhteisö hyökkäisi päälle :)

    Poliisit varmaan veisivät käsiraudoissa putkaan törkeästä etikettirikoksesta epäiltynä :P


  • Mä näin kerran raksaranen ja rekkakuskin jokka oli miähiä vaikka oli naisia ja olivat sitte miehiä vaikka olivat naisia.

  • Minä olen jo parikymmentä vuotta käyttänyt kotona enemmän naisten kuin miesten vaatteita. Ne vain ovat paljon mukavampia. Vaimo on jo aivan tottunut asiaan. Rintsikoiden pitämistä en ole katsonut tarpeelliseksi. Kesäisin ulkonakin on todella mukava kulkea ilmavassa mekossa.

  • rentoa pukeutumista on mukava katsella. Sukia käytän farkkujen ja nahkahousujen alla.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   151
   9041
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   249
   7984
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   271
   2796
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1872
  5. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   100
   1539