Karkkilan puskaradio - realityä mielenvikaisista

Mummeliini65

Jos joskus on tylsää, haluat viihdyttää itseäsi tai tuntea itsesi normaalijärkiseksi, mene selaamaan realitysarjaa KARKKILAN PUSKARADIO. Siellä ihmiset tuovat kilvan esiin elämänsä tyhjyyttä, tyhmyyttään, nurkkakuntaisuuttaan, pikkusieluisuuttaan ja mielenhäiriöitään, vieläpä omilla some -profiileillaan, jotta tervepäiset tietävät kenen seuraa kannattaa karttaa.

Kamerat laulaa, kun nämä yhteiskunnan tukipilarit ja moraalinvartijat kuvaavat hurjia rikollisia ja sättivät näiden aikaansaannoksia. Joku on pysäköinyt auton hiukan vinoon, joku on pudottanut roskan kadulle, joku soittaa musiikkia liian kovaa, jonkun moposta kuuluu pärinää ja kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna oli havaittu koiran kakka eteläisen sisääntulotien reunassa 20cm päässä asfaltin reunasta.

Vaikka ilmiö on huvittava, kannattaisi normaali järkisten yrittää suitsia tuota ilmiötä. Kun sana kiirii, niin mökkiläiset suuntaavat kauppareissuilleen muualle ja ohikulkijat tekevät ostoksensa vasta Forssassa tai Nummelassa, ettei joudu jonkun latvasta lahon vainon kohteeksi. Poliisitkaan eivät varmaan kohta enää vaivaudu reagoimaan paikkakunnalta tuleviin hälytyksiin, kun joillakin on pokkaa tai pikemminkin järjen köyhyyttä soitella virkavaltaa kymmenien kilometrien päästä ilmiantopuheluilla kaadetun polkupyörän ja vinoon pysäköidyn auton vuoksi. Lienee liian kauan siitä, kun siirtotyöläiset toivat uusia geenejä paikkakunnalle ja maahanmuuttajia on vielä liian vähän, kun sisäsiittoisuus vaivaa asukkaita noin pahasti.

Ps. Joku kommentoi, että tämä foorumi on "suoli"24. Kyllä tämä on vielä hyvin sivistynyt tuohon kakkila puskaradioon verrattuna...

29

14600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juorumummo

      On siin se hyvä puoli, että kahelit ja kyttääjät paljastaa ittensä julkisesti, muut tietää vältellä. Ainahan kylähulluja on ollu, nykyään nekin on sosiaalisessa mediassa muiden naurettavana.

    • Liinuvirtaska

      Kyttääjä on ihan oma ihmislajinsa. Se luulee, että kissojen ja koirien "välinpitämättömät" omistajat sekä pikku rikkeitä liikenteessä tekevät ovat pahin häiriötekijä yhteisössä, eivätkä tajua että kyttääjät ja pilkun viilaajat, muiden vikojen ja virheiden retostelijat, juoruämmät ovat pahinta myrkkyä yhteisölle ja sen ilmapiirille.

    • Mattivir30

      Kannattaa ottaa huomioon, että jokaisella pienellä kylällä ja isommillakin paikkakunnilla on aina näitä muuta yhteisöä häiriköiviä pikkupoliiseja, kyttääjiä ja muiden virheiden ja elämän arvostelijoita. Paikkakuntalaiset, jotka tuntevat kyseiset "mallikansalaiset", tietävät ettei näiden valittajien omakaan elämä ole virheetöntä ja usein juuri heidän elämästään paljastuu pahimmat luurangot kaapista. Muita ikänsä äänekkäästi arvostellut kunniakansalainen, usein jopa kaikissa järjestöissä ja konklaaveissa toiminut, joka paikkaan nenänsä työntänyt aktiivi paljastuukin pedofiiliksi tai talousrikolliseksi. Ehkä muiden puutteellisuuden osoitteleminen onkin keino pitää huomio pois itsestään.

      Eli ei tässä kannata yhtä kylää osoitella sormella. Kylähulluja riittää kaikkialle.

      • epkka1

        Jos olet ja asut karkkilassa 4 viikkoa ja käyt vaikka postilaatikolla; ei tarvitse kun karjalaista syntyperää oleva tietää kertoa kuinka linnut laulaa tulevana keväänää!?????!


    • joukahaisenmieli

      Kyllä, nyt kahjot jo kuvaa videoita toisten liikennekäyttäytymisestä ja saavat mukaan muutaman hullun päivittelemään "kamalaa rikollista".

      Eihän nämä "virheettömät" ihmiset tajua, miten pilaavat ilmapiirin. Aika monella heistä tosin on melko noloja ja häpeällisiä tekoja tilillään, pienellä paikkakunnalla heidänkin elämästä kyllä tiedetään enemmän mitä he luulevat.

    • Seppo60.1

      Niinpä. Pienikin vika voi olla paha, kun se on korvien välissä. Silloin kannattaisi keksiä uutta sisältöä elämään, kun jaksaa kytätä ja kuvata muita, ihan sama vaikka harrastaisi suunnistusta, ei siitä loputtomiin saa iloa.

    • epkka1

      Sitähän tämä on. olen vasta seurannut karkkilaa noin 8vuotta ja lännestä ei tule oikeita johtajia Tällekkään paskaläjellekkään . Kerro mikä mitkä asiat toimivat ongelmitta?

    • kyttäysratio

      Puskaratiossa käy vieras paikkakuntalaiset kommentoimassa , kysyn vaan mitä helvettiä siellä joku 10 vuotta sitten pois paikkakunnalta muuttanut akkakin käy jeesustelemassa ihmisten onnettomuuksia ?

    • pellemikäpelle

      Mitä helvettiä se sulle kuuluu jos joku siellä kommentoi. Helvetin pelle.

    • epkka1

      Tässätä ; Minun tältä tietokoneelta on pääsykielletty kaupungin Sivuille missä on aina VIRHEITÄ.

    • puskiskyylä

      jo siellä on homottelua , paljasta mahaa ja känni päivityksiä nähty . samat kuvat parsilanjärvi ja kukkapelto sekä nyt sorsa, ainakin kymmeniä kertoja .
      toisaaltaan puskaradio on kooste siitä mistä karkkila koostuu .
      mikään normaali ei sovi puskikseen, joka asiasta saadaan vääntöä jos oikeen haluaa tai sattuu sopivasti semmonen ihminen kohdalle.

    • paavali57

      Tuleeko jouluksi lunta

    • paavali57

      Ei kukaan näköjään ole lumiasiantuntija

    • naapurina

      Ei siinä voi olla mitään pahaa, jos haluan nähdä mitä naapurit tekevät.
      Ok saatan olla ehkä kateellinekin, ehkä
      Eilen meiänkin naapuri hakkas puita pihalla keskellä päivää.
      Miten hitossa se voi olla edes kotona, kun on oikeasti töissä ja mistä se on saanu ne puut..
      Ei niitä ilmaseks saada,
      Talokin on ihan liian hieno ja niien auto.
      Kunpa voittaisin lotossa, niin näyttäisin.

    • paavali57

      Kuka korjaa verenpainemittari näyttö epäselvä Omron m6

    • paavali57

      Mistä sais savustettua kalkunaa ostettua jouluksi

    • tadaadaa

      Karkkilan puskaradio = koiranpaska radio . Siellä se taas on jo ennätysajassa tänä vuonna: koiran kakkaset kuumin puheenaihe .
      Siellä jo samaan aiheeseen vedetään kaikki lapsista jäniksiin mukaan .
      Joku riidan haluinen blondi huutelee välihuuteluita asian vierestä ja kohta onkin haettava popparit kehiin eikä tarvii miettiä mistä tulee viihdyttävämpää tv:stä vai puskiksesta .

    • kuhaluin

      Koirat on kyllä takuuvarma asia puskiksessa saada riita pystyyn. Haluan vaan sanoa , että ihminen,joka pelkää koiria, pelkää myös niitä pieniä,itsekseen irrallaan juoksevia ,joita aina välillä ''karkailee'' .
      Puskaradion toinen hyvä aihe on kunnantupa ja kolmas Harjun kenttä .
      Sitä odotellessa, että mikä saa seuraavaksi puskaradion kuumaksi ?

      • Anonyymi

        Kuka huoltaa ilmalämpöpumppuja Karkkilassa


    • Anonyymi

      Toukokuu. Ei nyt hirveän vireä tämä sivu :)

    • Anonyymi

      Jos laitatte ilmoituksen kadonneesta tavarasta,älkää laittako siitä kuvaa!!! Kadonneet esineet noudetaan/luovutetaan AINA VAIN TUNTOMERKKEJÄ VASTAAN! Tämä on yksi tuon palstan idioottimaisuuksista kun laitetaan kuva kadonneesta tavarasta ja paikka mistä sen voi noutaa,niin ihan kuka vaan!

    • Anonyymi

      Minna m karkkitieltä jakaa... Puskaa!

    • Anonyymi

      Karkkilan puskaradio on nykyisin pääasiassa asiallinen, voi sinne muutama mäntti joskus innostua kommentoimaan jos aihe kolahtaa.

      Karkkilan aito puskaradio on siellä puskissa, ajankuluksi puhellaan pahaa, tekaistaan tarinaa, arvioidaan ja arvostellaan. Mukana on myös paikallisia postinjakajia jotka mielellään jakavat tietoa karhukirjeiden saajista.

      • Anonyymi

        Ketä kiinnostaa karhukirjeet? :D Nehän ei kerro mitään, vaikka tulisivat itse ulosottolaitokselta, sillä sieltä tulee kaikenlaista mahdollisten velkojen tiedoksiannoista aina päätöksiin ja raportteihin koskien kirjeensaajan omia saatavia. Ja perintäfirmat taas pyörittelevät nykyään muiden yritysten laskutuksia.

        Protestilistaa sen sijaan kannattaa katsella, se on ihan julkisesti esillä, ja sieltä löytyy muutamiakin paikallisia yrityksiä. Sieltä voi hyvin päätellä miksi tiettyjen tuotteiden tai palveluiden taso on laskenut.


    • Anonyymi

      Kuka laittaa karkkilassa uuden lasin ikkuna pokaan

    • Anonyymi

      Kuka tekis muuton matka 150m 10 huonekalua

      • Anonyymi

        Ei täällä kovin välkkyä poporukkaa ole


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2521
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      197
      1535
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1065
    Aihe