Miksi miehet ette käytä sukkahousuja

Ois niin kivaa vaan
Ilmianna
Jaa

14 Vastausta


Kyllä käyttää ,mutta eipä niitä monikaan huomaa. Sukkikset sortsien kanssa tai housujen alla.
Ilmianna
Jaa
Käytänpäs. Tänäänkin sähkönsiniset 15 den.
Ilmianna
Jaa
Minä käytän.
Ilmianna
Jaa
Juulialta terkut Anssille! Muahahaha! :D:D:D
Ilmianna
Jaa
Satutin isovarpaani töissä, sitten piti mennä lekuriin näyttämään. Vanhempi naislääkäri huomas heti kun tutki etttä oli ohuet sukkahousut jalassa. Käski riisua vaikka ei ollut kun sukkahousut. Leikkas kynnen ja pani siteen, katseli vain kun puin sukkahousuja jalkaan kun rupes seisomaan. Anto mumeronsa kun pääsi töistä. Kotonaan halus tarkistaa varvastani, kun oli nailomit vähän veressä anto punaset verkkosukat mulle ja kiinnitti sukkaliiveihin yksitellen vaikka olin kovana. Laittto itsekkeen mustat verkkosukat ja piti kiinnittää sen kotsetttiin. Sit vaan halus ja veti munastani päälle ja sinne uppos kaluni että naitiin minä punassa ja toinen mustissa. Tuli tehtyä useimminkin vanhemman naisen kanssa.
Ilmianna
Jaa
Kyllä miehelläkin pitää olla rahaa pukeuua kunnolla. Sukkahousut on halpa ja tyylitön budjettiratkaisu ja itse käytän sukkanauhaliivejä
Ilmianna
Jaa
Minä käytän aina pankkikeikalla.
Ilmianna
Jaa
Jos käyttää sukkahousuja, niin sitten sellaiset, joista ei läpi. Läpinäkyvät sukkahousut miehellä on karmea näky, mikä osoittaa tyylitajun puutetta. Aika moni mies käyttää sukkahousuja. Ei siinä mitään, kunhan muistaa muutaman säännön. Ei kiiltäviä eikä mummosukkahousuja. Hillityn väriset tummasävyiset yksiväriset kuviottomat sukkahousut ovat paras valinta miehelle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Mitä vikaa kiiltävissä ???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kiiltävät ja varsinkin ohuet läpinäkyvät sukkahousut miehen karvaisissa jaloissa on korni näky.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jos ajaa karvat pois ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En käytä pillifafkkuja, enkä kangastennareita nilkat paljaana. Joten olen muutenkin tyylitön !
Ilmianna
Jaa
Itse käytän 15-100den. sukkahousuja. Matta pintaisia sekä kiiltäviä. En ajele karvoja jaloistani eikä kertaakan ole kukaan sanonut että voisit ajella jalkakarvasi. Päinvastoin, muutama nainen on sanonut että miehen ei kuulu ajella jalkakarvojaan vaikka sukkahousuja käyttääkin. Jalkakarvaton mies ei ole kuulemma mies!
Ilmianna
Jaa
Siksi kun ne on naisten asuja ei miesten.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miksi miehet ette käytä sukkahousuja

Ois niin kivaa vaan

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta