Miten lopettaa brazzerz ja pikaflirtti tilaus

Auttakaa nopee haluun lopettaa ne niin miten onnistun
Ilmoita


31 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Mene ota yhteyttä- osioon ja laita sieltä tilin asetukset ja päätä maksullinen jäsenyys. kirjoitat niille viestiin että I want to emd my paying membership in pikaflirtti. Saat seuraavana päivänä viestin, että jäsenyys on loppunut ja saat käyttää kuitenkin palvelua jäsenenenä kunnes aika on kulunut.
3 VASTAUSTA:
tommooset jutut täytyy ain tehrä kirjallisena kans sähköpostis tai muute. niist o harmii, jollei tee sillai.
näi yrittäjä näkökulmast o kokemusta yhrest tapauksest, minkä sen aikane kumppani järjesti.
sillo ainoo keino, oli lähettää sähköposti (ihme ja kumma puheliyhteytee ei vastattu) jonka laitoin 3 kappaleena sinne, ittel ja kirjanpitäjälle. tietty allekirjotus pitää olla sähköpostissakin päällä.
karmeita juttuja nää netti paskat!
tierän, et moni tritys menetti rutosti rahaa, yrittäessää päästä eroo, ku eivä atajunneet tota.
sama yksityisille tieroks!! AINA KIRJALLISENA EIKÄ MITÄÄ MUUTA TARTTE!
mut dokkarit pitää säilöä!
ai niiiiii..
se juttu meni nii, et mun piti lähettää ne kirjallisena postis. muu ei auttanu.
oli iha suome laajune huijaus, jos oli mukana jotai asia-ajajii.... mulkut repi irti monelta satoi ellei jopa useimpii tuhansii.
multa saivat sen 54€ mikä oli vuosimaksu
Riittikö pelkästään tuo? Samassa veneessä olen.....
+Lisää kommentti
Tehkää kuten kokemuskertoo ja laittakaa sähköpostia perään. Näin kuin tein taisi mennä 15h ja tili oli poistettu. Itselleni tuli sähköpostia kun tili oli poistettu sekä maksatus. Eli ns kokemusta itsellänikin.
1 VASTAUS:
melkosta kusetusta tommonen????
+Lisää kommentti
Samassa veneessä myös eikä auttanu sähköpostit. Onko muita vinkkejä?
2 VASTAUSTA:
jos ei maksa niin mitä tapahtuu.luulin että oli ilmainen.
Eipä auttanut muu kortin sulkeminen oli ainut keino!!!!
+Lisää kommentti
Eikö ihmiset ymmärrä että varmaan yli90% noista ilmoituksissa jotka pikaflirtissä on ovat vain tekaistuja henkilöitä tämän palvelun sisällä,osa omilla kuvillaan eripuolilta Suomee vain noin ex tempporee keksittyjä paikkakuntia ! Minä joka suht pieneltä paikkakunnalta olen sinne oli profiloitu useita naisia joita ei taatusti tältä paikkakunnalla ole/löydy ! Harkitsenkin tässä jatko toimenpiteitä miten menettelen,toivon mukaan ei tai jätän sanomatta mihin se voi johtaa asianomaisa kohtaan !
ps.vale profiililla olen selvittänyt tätä asiaa tulee maksaa minulle jotain mutta huijjarit maksaa vielä jollain lailla enemmän se sitten toinen juttu ????
1 VASTAUS:
Niinpäniin, miksi olet ensinkään tilannut tuollaisia brazzers ja pikaflirtti.

Automaattisesti sitten uusiutuu se tilaus jos et pysty peruuttamaan tuollaisia tarpeeksi ajoissa. Eli tilasit siis tyttöjen kuvia oikein urakalla :)

Hieman kannattaa pitää varovaisuutta että mitä tilailee netistäkin.

Itselläni on joitain hyviä luottofirmoja mistä tilaan tavaroita, heille on aivan sama sitten miten maksan, laskullakin lähettävät jos haluan, kun vanha tuttu asiakas. Ilmoitan vain että tarvitsen sellaista ja sellaista.
+Lisää kommentti
Minä en löytänyt lopeta tilaus- nappia. Olin siis maksanut 4€, mutta kolmen päivän kokeilun jälkeen se muuttuu jatkuvaksi. mulla oli 75€ Visalla. Soitin pankkiin ja tilini suljettiin ja uusi kortti tulossa. saldoa flirtissä 140€.
Älkää koiskaan menkö tähän hommaan mukaan. Huijausta sanon mionä.
7 VASTAUSTA:
Hei mulla on nyt samaa vikaa ja sinne asiakaspalveluun ei pääse läpi. oom Laittanu spostia et haluan lopettaa ja tein sen myös sie sivuilla. Jouduitko sä soittaan sinne vai miten pääsit eroon
Hei mulla on nyt samaa vikaa eli liityin tohon paskasivulle eli pikaflirttiin ja sinne asiakaspalveluun ei pääse läpi ku siinä oli et tilauksen loppuunsaattamiseski soita tänne plaa plaa plaa. oon Laittanu äsken spostia et haluan lopettaa ja tein sen myös sie sivuilla. Riittäköhön tuo?
Suljin kans korttini, vittu kuin tyhmä voi olla
Minä myös sorruin tähän. Kerro onnistuiko niin teen samat operaatiot
Laitoin itse niille viestiä siitä, että haluan poistaa tilini ja kuukausittaisen maksutuksen. Vielä vastausta odotetaan. Sivusto on siis Pikaflirtti
Woppeli kirjoitti:
Laitoin itse niille viestiä siitä, että haluan poistaa tilini ja kuukausittaisen maksutuksen. Vielä vastausta odotetaan. Sivusto on siis Pikaflirtti
Soitin sinne tänään ja sain homman hoidettua pois alta
Toni89 kirjoitti:
Suljin kans korttini, vittu kuin tyhmä voi olla
Kerros auttoiko tämä? Onko tullut mitään uhkailuja jälkeenpäin?
+Lisää kommentti
Riittääkö että sulkee kortin ja tilaa uuden tai onko pakko laittaa s-posti sivulle ja saada virallinen vahvistus? Pelkään että tulee jotain kiristyskirjeitä...
Ilmoita
Hei! Haluan nyt neuvoa teitä jotka ovat tilassa jossa minä olin.

Halusin tosiaan peruuttaa tilaukseni, joten tein sen sivustolla nappia painamalla. Ei näyttänyt kovin luotettavalta joten lähetin heille sähköpostia myös. Niihin ei vastattu heti, lopulta lähetin 4 postia kunnes lopulta vastattii aikaa meni 2 viikkoa ja he peruuttivat sitten tilaukseni. Eli sieltä vastataan kyllä, mutta kannattaa varata aikaa, jos eräpäivä on tulossa nii joudut sen maksamaan.

Kerkesin jopa sulkemaan korttini mutta ei olisi tarvinnutkaan! :)
Ilmoita
Pikaflirtin sivusto luo käyttäjälle automaattisesti uusia tunnuksia omistamilleen alasivuille. Se myös kaiketi kopioi niihin luottokortin tiedot ja kun yrität poistaa tiliäsi, se pompauttaa useita kertoja eteen aina uuden tarjousikkunan, jossa tarjotaan -10% alennuksella taas jonkun uuden sivun jäsenyyttä. Ohiklikkaus maksaa aina 30-50 euroa riippuen sivustosta.

Myös puhelun asiakastukeen menee samaa rataa. Muija alkoi lukea mulle paperista jotain tarjoustekstiä heidän toiselle sivulleen ja parin päivän ilmaista kokeilua. Jouduin keskeyttämään hänet useaan kertaan ja sanomaan ei, haluan vain sulkea tilini.
Ilmoita
Lähetin englanniksi tuolta mistä kokemus kertoo sanoi ja laitoin aikasemmin sinne supporttii spostia suomeksi missä kerroin peruutuksesta ja koko tilin sulkemisesta. Kerroin aiemmin lähettämästä viestistä myös. Molemmista tullu autom vastaus et 48h sisää vastataan. Peruuntuuko laskutus varmasti ja poistavat koko profiilin?? Tuli sorruttuu..
1 VASTAUS:
En olisi niin varma. Kannattaa soittaa ja perua se sitä kautta.
+Lisää kommentti
Tosiaankin, oli vaikea homma saada tilaus peruutettua. Tein tonne Pikaflirtti.com sivustolle siis accountin ja ainoa motiivi oli päästä naureskelee kylän muijille, jotka ovat sinne tehneet profiilin. Maksoin sen 4€ ja tiesin kyllä siinä jo, että jäsenyys jatkuu sitten automaattisesti ellei peru (vaikkei tästä missään kerrottukaan). 50€/kk siis tulevat laskuttamaan korttiasi heti kun testijakso on päättynyt. Nopeasti myös selvisi, että kaikki profiilit olivat väärennettyjä.
Kuitenkin jäsenyyden peruminen ei onnistunut netissä, vaan peruuttaminen piti saattaa loppuun puhelimitse. Puhelimessa vastaa englantia hyvin puhuva nainen, joka kyselee seuraavat tiedot : 1. sähköpostiosoite 2.Tilausnumero (numero, jonka saat peruutusvaiheessa netissä) 3. mille sivulle olet tehnyt profiilin.

Tämän jälkeen tulee aivan käsittämätön setti naiselta, että hän tarjoaa minulle 7 päiväksi ilmaisen kokeilun ja yrittää monesti lopettaa puhelun "Bye bye thank you" . Varmaan 5 kertaa piti sanoo, että "Ei, haluan vain perua tilauksen kokonaan." Täysi mahdottomuus siis perua, ellet osaa englantia kohtuullisesti.

No tilaus saatiin peruutettua, jonka jälkeen tsekkailin sähköpostia ja kappas, sieltä alkoi tulla joltain toiselta (Affairdating.com ehkä?) sivulta samanlaista viestiä, mitä Pikaflirtiltä oli tullut. Avasin urlin mailista ja ulkoasultaan aivan samanlainen sivusto kuin Pikaflirtti. Oli tehnyt profiilinkin valmiiksi ja näytti olevan luottokorttitiedotkin siellä valmiina :D no ei muuta kuin perumaan ja sama em. rumba, että saadaan tilaus peruutettua.

Nyt on kaikki tilaukset peruutettu ja kaikki accountit suljettu. Jos haluat perua ja et osaa englantia niin opettele puhumaan englanniksi toi tilausnumero ja lause "Haluan perua tilaukseni sivustolle". Kun tilaus on peruutettu, tulee postiin vahvistus ihan muutamassa sekunnissa.

Ei voi kyllä suositella, olkaa todella varovaisia ko. sivujen kanssa.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Tuli vahvistus tilauksen perumisesta sekä erilline viesti profiilin poistamisesta ku laitoin seuraavana päivänä uudestaan asiallisen spostin. Siirsin fyrkat myös pois toiselle tilille ja suljin kortin varotoimena..
Ilmoita
On huijausta koko pikaflirtti ja muut vastaavat. Feikki profiilit ja työntekijät vastaa viesteihin. Joten ei kannata tuhlata rahojaan sinne!
Ilmoita
Nyt menin itse kännipäissään samaan junaan. Tajusin kuitenkin seuraavana päivänä kun tilasin kolmen päivän kokeilun, että profiileja oli tullut yhteensä kolme ja jokaisesta olisi mennyt automaattinen laskutus. Suljin kortin samantien. Tililtä lähti nyt vajaan kympin verran rahaa.
Kysymys kuuluu, onko vaara, että tulee karhukirjeitä yms uhkailuja?
Onko muilla auttanut kortin sulku.
Ilmoita
Riittikö muilla pelkän pankkikortin sulkeminen tähän asiaan?
Ilmoita
eli toi sivu tekee sulle muihin sivuihin tilejä käyt ensin soittamassa yöllä siihen asiakaspalvelunumeroon, sanot haluavasi perua tilaukset niltä sivuilta mihin tää on sut rekisteröinyt, sitten menet sinne sivulle ja poistat tilin, saad koodin sähköpostiin jonka laitat, ja jos tulee uusia sivuja sähköpostiin mihin se on sun tiedot laittanu nii sama homma taas. tai suljet kortin.
Ilmoita
Jouduin sulkemaan kortin, kun tilin perutus epäonnistuu.

Onneksi ei ollut katetta kun 40e, Ensin lähti se 5e kolmen päivän kokeilusta, sitten noin 20e jostakin Premium jäsenyydestä. Jos olisi katetta tilillä, niin oli menossa joku 50e lisää jostakin jäsenyydestä.

Sain heti 10 viestiä suomeksi, kukaan ei vastaa, Seuraavana päivänä sain 3-4 viestiä suomalaisilta (kauniilta) naisilta englanniksi, sitten koko ajan tulee kutsu porno chatteihin.

Reklamoin tuosta asiakaspalveluun, etten tilannut kun 3pv, mutta taitavat olla rahat roistojen tilillä pysyvästi.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miten lopettaa brazzerz ja pikaflirtti tilaus

Auttakaa nopee haluun lopettaa ne niin miten onnistun

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta