Miten lopettaa brazzerz ja pikaflirtti tilaus

Munahiki

Auttakaa nopee haluun lopettaa ne niin miten onnistun

67

19724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemuskertoo

      Mene ota yhteyttä- osioon ja laita sieltä tilin asetukset ja päätä maksullinen jäsenyys. kirjoitat niille viestiin että I want to emd my paying membership in pikaflirtti. Saat seuraavana päivänä viestin, että jäsenyys on loppunut ja saat käyttää kuitenkin palvelua jäsenenenä kunnes aika on kulunut.

      • tommooset jutut täytyy ain tehrä kirjallisena kans sähköpostis tai muute. niist o harmii, jollei tee sillai.
        näi yrittäjä näkökulmast o kokemusta yhrest tapauksest, minkä sen aikane kumppani järjesti.
        sillo ainoo keino, oli lähettää sähköposti (ihme ja kumma puheliyhteytee ei vastattu) jonka laitoin 3 kappaleena sinne, ittel ja kirjanpitäjälle. tietty allekirjotus pitää olla sähköpostissakin päällä.
        karmeita juttuja nää netti paskat!
        tierän, et moni tritys menetti rutosti rahaa, yrittäessää päästä eroo, ku eivä atajunneet tota.
        sama yksityisille tieroks!! AINA KIRJALLISENA EIKÄ MITÄÄ MUUTA TARTTE!


      • mut dokkarit pitää säilöä!
        ai niiiiii..
        se juttu meni nii, et mun piti lähettää ne kirjallisena postis. muu ei auttanu.
        oli iha suome laajune huijaus, jos oli mukana jotai asia-ajajii.... mulkut repi irti monelta satoi ellei jopa useimpii tuhansii.
        multa saivat sen 54€ mikä oli vuosimaksu


      • Voiharminpaikka

        Riittikö pelkästään tuo? Samassa veneessä olen.....


    • KokemusTodellakinKertoo

      Tehkää kuten kokemuskertoo ja laittakaa sähköpostia perään. Näin kuin tein taisi mennä 15h ja tili oli poistettu. Itselleni tuli sähköpostia kun tili oli poistettu sekä maksatus. Eli ns kokemusta itsellänikin.

      • mäkin

        melkosta kusetusta tommonen????


      • Anonyymi

        Pikaflirtti on täyttä kusetusta valeprofiileineen.
        Kuin myös jouduin huijatuksi. Lopetin tilauksen ennen määräaikaa ja lisäksi oli maksettu kuukauden chatti paketti, joka jäi kesken.
        Kortilta oli tilauksen peruutuksen jälkeen vingutettu samana päivänä 49,99€ ja 47,49€. Kumpikaan maksu ei täsmää. Nyt on jouduttu lopettamaan pankkikortti, josta kustannuksia myös.
        Taistelen loppuun asti.
        Kyseinen pikaflirtti kannattaa kiertää kaukaa.


    • Tyhmästäpäästäkärsii

      Samassa veneessä myös eikä auttanu sähköpostit. Onko muita vinkkejä?

      • 66v.nainen

        jos ei maksa niin mitä tapahtuu.luulin että oli ilmainen.


      • Kaleen

        Eipä auttanut muu kortin sulkeminen oli ainut keino!!!!


    • Helvettiin

      Eikö ihmiset ymmärrä että varmaan yli90% noista ilmoituksissa jotka pikaflirtissä on ovat vain tekaistuja henkilöitä tämän palvelun sisällä,osa omilla kuvillaan eripuolilta Suomee vain noin ex tempporee keksittyjä paikkakuntia ! Minä joka suht pieneltä paikkakunnalta olen sinne oli profiloitu useita naisia joita ei taatusti tältä paikkakunnalla ole/löydy ! Harkitsenkin tässä jatko toimenpiteitä miten menettelen,toivon mukaan ei tai jätän sanomatta mihin se voi johtaa asianomaisa kohtaan !
      ps.vale profiililla olen selvittänyt tätä asiaa tulee maksaa minulle jotain mutta huijjarit maksaa vielä jollain lailla enemmän se sitten toinen juttu ????

      • niinvarovaisest

        Niinpäniin, miksi olet ensinkään tilannut tuollaisia brazzers ja pikaflirtti.

        Automaattisesti sitten uusiutuu se tilaus jos et pysty peruuttamaan tuollaisia tarpeeksi ajoissa. Eli tilasit siis tyttöjen kuvia oikein urakalla :)

        Hieman kannattaa pitää varovaisuutta että mitä tilailee netistäkin.

        Itselläni on joitain hyviä luottofirmoja mistä tilaan tavaroita, heille on aivan sama sitten miten maksan, laskullakin lähettävät jos haluan, kun vanha tuttu asiakas. Ilmoitan vain että tarvitsen sellaista ja sellaista.


    • loppu

      Minä en löytänyt lopeta tilaus- nappia. Olin siis maksanut 4€, mutta kolmen päivän kokeilun jälkeen se muuttuu jatkuvaksi. mulla oli 75€ Visalla. Soitin pankkiin ja tilini suljettiin ja uusi kortti tulossa. saldoa flirtissä 140€.
      Älkää koiskaan menkö tähän hommaan mukaan. Huijausta sanon mionä.

      • Toni89

        Hei mulla on nyt samaa vikaa ja sinne asiakaspalveluun ei pääse läpi. oom Laittanu spostia et haluan lopettaa ja tein sen myös sie sivuilla. Jouduitko sä soittaan sinne vai miten pääsit eroon


      • Toni89

        Hei mulla on nyt samaa vikaa eli liityin tohon paskasivulle eli pikaflirttiin ja sinne asiakaspalveluun ei pääse läpi ku siinä oli et tilauksen loppuunsaattamiseski soita tänne plaa plaa plaa. oon Laittanu äsken spostia et haluan lopettaa ja tein sen myös sie sivuilla. Riittäköhön tuo?


      • Toni89

        Suljin kans korttini, vittu kuin tyhmä voi olla


      • Tyhmä

        Minä myös sorruin tähän. Kerro onnistuiko niin teen samat operaatiot


      • Woppeli

        Laitoin itse niille viestiä siitä, että haluan poistaa tilini ja kuukausittaisen maksutuksen. Vielä vastausta odotetaan. Sivusto on siis Pikaflirtti


      • Woppeli
        Woppeli kirjoitti:

        Laitoin itse niille viestiä siitä, että haluan poistaa tilini ja kuukausittaisen maksutuksen. Vielä vastausta odotetaan. Sivusto on siis Pikaflirtti

        Soitin sinne tänään ja sain homman hoidettua pois alta


      • Anonyymi
        Toni89 kirjoitti:

        Suljin kans korttini, vittu kuin tyhmä voi olla

        Kerros auttoiko tämä? Onko tullut mitään uhkailuja jälkeenpäin?


      • Anonyymi
        Toni89 kirjoitti:

        Hei mulla on nyt samaa vikaa ja sinne asiakaspalveluun ei pääse läpi. oom Laittanu spostia et haluan lopettaa ja tein sen myös sie sivuilla. Jouduitko sä soittaan sinne vai miten pääsit eroon

        Mikä se e mail on sinne?pls nerro :)


      • Anonyymi
        Woppeli kirjoitti:

        Soitin sinne tänään ja sain homman hoidettua pois alta

        Mistä numeron sait


    • Apua898989

      Riittääkö että sulkee kortin ja tilaa uuden tai onko pakko laittaa s-posti sivulle ja saada virallinen vahvistus? Pelkään että tulee jotain kiristyskirjeitä...

    • Auttava98

      Hei! Haluan nyt neuvoa teitä jotka ovat tilassa jossa minä olin.

      Halusin tosiaan peruuttaa tilaukseni, joten tein sen sivustolla nappia painamalla. Ei näyttänyt kovin luotettavalta joten lähetin heille sähköpostia myös. Niihin ei vastattu heti, lopulta lähetin 4 postia kunnes lopulta vastattii aikaa meni 2 viikkoa ja he peruuttivat sitten tilaukseni. Eli sieltä vastataan kyllä, mutta kannattaa varata aikaa, jos eräpäivä on tulossa nii joudut sen maksamaan.

      Kerkesin jopa sulkemaan korttini mutta ei olisi tarvinnutkaan! :)

    • Einiinpikaflirtti

      Pikaflirtin sivusto luo käyttäjälle automaattisesti uusia tunnuksia omistamilleen alasivuille. Se myös kaiketi kopioi niihin luottokortin tiedot ja kun yrität poistaa tiliäsi, se pompauttaa useita kertoja eteen aina uuden tarjousikkunan, jossa tarjotaan -10% alennuksella taas jonkun uuden sivun jäsenyyttä. Ohiklikkaus maksaa aina 30-50 euroa riippuen sivustosta.

      Myös puhelun asiakastukeen menee samaa rataa. Muija alkoi lukea mulle paperista jotain tarjoustekstiä heidän toiselle sivulleen ja parin päivän ilmaista kokeilua. Jouduin keskeyttämään hänet useaan kertaan ja sanomaan ei, haluan vain sulkea tilini.

    • Hassine

      Lähetin englanniksi tuolta mistä kokemus kertoo sanoi ja laitoin aikasemmin sinne supporttii spostia suomeksi missä kerroin peruutuksesta ja koko tilin sulkemisesta. Kerroin aiemmin lähettämästä viestistä myös. Molemmista tullu autom vastaus et 48h sisää vastataan. Peruuntuuko laskutus varmasti ja poistavat koko profiilin?? Tuli sorruttuu..

      • setti-esa

        En olisi niin varma. Kannattaa soittaa ja perua se sitä kautta.


    • Setti-Esa

      Tosiaankin, oli vaikea homma saada tilaus peruutettua. Tein tonne Pikaflirtti.com sivustolle siis accountin ja ainoa motiivi oli päästä naureskelee kylän muijille, jotka ovat sinne tehneet profiilin. Maksoin sen 4€ ja tiesin kyllä siinä jo, että jäsenyys jatkuu sitten automaattisesti ellei peru (vaikkei tästä missään kerrottukaan). 50€/kk siis tulevat laskuttamaan korttiasi heti kun testijakso on päättynyt. Nopeasti myös selvisi, että kaikki profiilit olivat väärennettyjä.
      Kuitenkin jäsenyyden peruminen ei onnistunut netissä, vaan peruuttaminen piti saattaa loppuun puhelimitse. Puhelimessa vastaa englantia hyvin puhuva nainen, joka kyselee seuraavat tiedot : 1. sähköpostiosoite 2.Tilausnumero (numero, jonka saat peruutusvaiheessa netissä) 3. mille sivulle olet tehnyt profiilin.

      Tämän jälkeen tulee aivan käsittämätön setti naiselta, että hän tarjoaa minulle 7 päiväksi ilmaisen kokeilun ja yrittää monesti lopettaa puhelun "Bye bye thank you" . Varmaan 5 kertaa piti sanoo, että "Ei, haluan vain perua tilauksen kokonaan." Täysi mahdottomuus siis perua, ellet osaa englantia kohtuullisesti.

      No tilaus saatiin peruutettua, jonka jälkeen tsekkailin sähköpostia ja kappas, sieltä alkoi tulla joltain toiselta (Affairdating.com ehkä?) sivulta samanlaista viestiä, mitä Pikaflirtiltä oli tullut. Avasin urlin mailista ja ulkoasultaan aivan samanlainen sivusto kuin Pikaflirtti. Oli tehnyt profiilinkin valmiiksi ja näytti olevan luottokorttitiedotkin siellä valmiina :D no ei muuta kuin perumaan ja sama em. rumba, että saadaan tilaus peruutettua.

      Nyt on kaikki tilaukset peruutettu ja kaikki accountit suljettu. Jos haluat perua ja et osaa englantia niin opettele puhumaan englanniksi toi tilausnumero ja lause "Haluan perua tilaukseni sivustolle". Kun tilaus on peruutettu, tulee postiin vahvistus ihan muutamassa sekunnissa.

      Ei voi kyllä suositella, olkaa todella varovaisia ko. sivujen kanssa.

      • Anonyymi

        Ja ei ole tuon jälkeenkö avannut uusia tilejä eikä tililtä lähtenyt maksuja ?


      • Anonyymi

        Ei ole, onneksi. Luotto- ja pankkikortti on kyllä tuon episodin jälkeen vaihtunut, kun kuumottelee, että sitä kopioidaan - varsinkin kun noin idioottimaisesti olen luovuttamassa tietoja kaiken maailman sivustoille :D


      • Anonyymi

        Velottaako pikaflirtti puhelinlaskussa vai pitääkö aina olla visa tms?


    • Hassine

      Tuli vahvistus tilauksen perumisesta sekä erilline viesti profiilin poistamisesta ku laitoin seuraavana päivänä uudestaan asiallisen spostin. Siirsin fyrkat myös pois toiselle tilille ja suljin kortin varotoimena..

    • Joku21

      On huijausta koko pikaflirtti ja muut vastaavat. Feikki profiilit ja työntekijät vastaa viesteihin. Joten ei kannata tuhlata rahojaan sinne!

    • Anonyymi

      Nyt menin itse kännipäissään samaan junaan. Tajusin kuitenkin seuraavana päivänä kun tilasin kolmen päivän kokeilun, että profiileja oli tullut yhteensä kolme ja jokaisesta olisi mennyt automaattinen laskutus. Suljin kortin samantien. Tililtä lähti nyt vajaan kympin verran rahaa.
      Kysymys kuuluu, onko vaara, että tulee karhukirjeitä yms uhkailuja?
      Onko muilla auttanut kortin sulku.

    • Anonyymi

      Riittikö muilla pelkän pankkikortin sulkeminen tähän asiaan?

    • Anonyymi

      eli toi sivu tekee sulle muihin sivuihin tilejä käyt ensin soittamassa yöllä siihen asiakaspalvelunumeroon, sanot haluavasi perua tilaukset niltä sivuilta mihin tää on sut rekisteröinyt, sitten menet sinne sivulle ja poistat tilin, saad koodin sähköpostiin jonka laitat, ja jos tulee uusia sivuja sähköpostiin mihin se on sun tiedot laittanu nii sama homma taas. tai suljet kortin.

    • Anonyymi

      Jouduin sulkemaan kortin, kun tilin perutus epäonnistuu.

      Onneksi ei ollut katetta kun 40e, Ensin lähti se 5e kolmen päivän kokeilusta, sitten noin 20e jostakin Premium jäsenyydestä. Jos olisi katetta tilillä, niin oli menossa joku 50e lisää jostakin jäsenyydestä.

      Sain heti 10 viestiä suomeksi, kukaan ei vastaa, Seuraavana päivänä sain 3-4 viestiä suomalaisilta (kauniilta) naisilta englanniksi, sitten koko ajan tulee kutsu porno chatteihin.

      Reklamoin tuosta asiakaspalveluun, etten tilannut kun 3pv, mutta taitavat olla rahat roistojen tilillä pysyvästi.

    • Anonyymi

      Hei, huomasin itekkin tossa että 70€ oli lähtenyt ja vitutus tapissaan. Soittelin tossa asiakaspalvelu numeroon ja pyysin että poistaa kaikki tilini mitä ne on tehnyt elikkä ainakin pikaflirtti ja naughtyfewer tai joku. No sieltä kyllä tuli molemmilta sivuilta sähköposti että "toistuvan laskutuksen peruutuksen vahvistus" kahteen kertaan. Voiko tohon luottaa ollenkaan vai onko kortin sulkeminen pakollista. Onko vielä muita sivuja jossa voisi olla mun tiedot. Nyt on rahat ainakin siirretty toiselle tilille ja mobiilipankista otettu "verkko-ostokset" pois päältä. Ja tosiaan otin noi verkko ostokset pois päältä kun huomasin että tililtä oli 70€ lähteny katevarauksena eli eiköhän ne rahat oo menny. Help

      • Anonyymi

        Ja tollanen samanlainen sähköposti oli tullut jo ennen ku velotti ton 70€ eli "toistuvan laskutuksen peruutuksen vahvistus", vaikka mitään en silloin ollut vielä perunut. Luin jostain käyttöehdoista tai vastaavista että pitäisi perua 3 päivää ennen uutta tilausta eli jos ostat 3 päivän kokeilun et pysty edes peruuttamaan mitenkään ennen seuraavaa laskua. Ei saatana


      • Anonyymi

        On niitä sivuja ylhäällä useampikin lueteltu, mutta kaikista on tainnut tulla ne vahvistusviestit, että tili luotu jne jne. Kannattaa varmaan sulkea kortti ja tilata uusi, eihän se mitään maksa ja ei haittaa yhtään ketään. Itsellä siis sama geissi, mutta eivät kerinneet periä kun sen 4 egee, kerkesin kaikki perumaan ja ei oo tullut enää mtn viestejä, kun kaks tiliä sain suljettua. Tosin mulla on kortti vaihtunut, että eivät varmasti saa nussittua lisää rahaa.


    • Anonyymi

      Kellään tietoa pikaflirtin pyörittäjistä?
      Niiden rottien nimet pitää saada julki.

    • Anonyymi

      Prepaid MasterCard R-kioskilta. Käyttää ensiksi kaikki ylimääräiset rahat ja jättää vain tasarahaa kortilla, sitten kokeille. Älä laittaa kuvia

    • Anonyymi

      Mitenkäs on auttaako se pelkkä kortin sulkeminen vai tuleeko perässä jotain kirjeitä/uhkauksia kotiin?/ spostiin

    • Anonyymi

      Täällä kans pikalirtin huijauksen kohteeksi joutunut. Vìsa electroni numeron menin antaan ja tililleni ilmesty kaksi katevarausta. No melko nopeasti tajusin että huijaus lafka, ja yritin sulkea tilini, kaiken tein ohjeitten mukaan, mutta siitä numerosta ei vastattu mihin viä piti soittaa. No siinä vaiheessa oli pakko sulkea visa, ja tilata uusi kortti. Lähetin sivuston kautta palautetta, mikä oli lievästi sanoen aika melttousta, ja vähän päästä vielä sähköpostia jossa kerroin että enempää ette minulta saaneet koijattua. No tämä oli hyvä opetus.

    • Anonyymi

      Juu asiakaspalvelu osuusankista osasi kertoa vain, että tili jonne rahamme menevät on kyproslainen tili. Näin meitä sinisilmäisiä miehiä kusetetaan. Kyllä lievästi sanottuna v.....ttaa. Kuoletin juuri kortin. Tililtä meni kahdesti ainakin tuo 47,49 euroa. Pirullisen tuttu luku palstalaisille ilmeisesti.

    • Anonyymi

      Tuli itsekin typeränä pienessä huppelissa langettua samaan... Soitin numeroon ja kerroin että perun tilauksen ja sain vahvistusviestin spostiini. Silti mulkerot veloittivat 50e verran...

      Aioin kuolettaa korttini millä oon noille huijareille maksun antanut. Riittääkö se, vai tuleeko/onko muille tullut jotain jatkoperseilyä?

    • Anonyymi

      Miehelleni tuli kaverilta tietoa eilen että minä olen tuolla pikaflirtissä ja siellä on minun kuvia. En ole kuitenkaan koskaan rekisteröitynyt sinne. Mitään yhteystietoja en ole löytänyt sinne. Minua neuvottiin että kannattaa rekisteröityä sinne ja laittaa sen kautta heille viestiä. Tein sen tänään ja uhkasi myös poliisilla. Olenkohan nyt kusessa... Mitään pankkikortin tietoja en ole heille antanut.

      • Anonyymi

        No miten meni?


    • Anonyymi

      Jep eiku tilille ja jos ei muu auta ni otan yhen huippuhakkerin avuks ni se panee. Moiset chattipalvdluifen. Ip osoitteet tapetille ja sit. Mennäänkin kylään ja arsenaaliin löytyy tulee siin huijareille tosi pitkä itku. Kaikista. Huljaamista hyväuskoista joilta ovat itselleen hommanneet toisten pamkkikorttitiefot ja ladkuttaneet poloisia moneen otteeseen ja joka Kati kiskotaan rakas ja Voi Voi jos ei meinaa rahaa löytyy. Ni eiku ku maailmanlaakusesti myyntiin. Niin perseet ku vitutki ja niin pitkään tulee kaikkien pervojen yhteyden ottoja ja kotikäyntejä kellon ympäri vuorokauden ilman taikoo kunnes kaikki juijatug rahat on palautettu. Eikä PÄÄSE Mitenkään Luistaa niin no jos ei sit vedä ittrrnsä liikkuu. YES.

    • Anonyymi

      vittu ei tässä varmaa muukaa auta jos varman päälle haluaa ni kannattaa kortti käydä sulkemassa

      • Anonyymi

        Itse tein tunnukset pikaflirtti sivustolle tänä yönä pienessä humalassa klo 2 ja päätin käyttäjän klo 2.30, soittamalla aikakaspalveli numeroon nainen vastasi enkuksi ja käskin sulkemaan tilin ja katkaseman tuon maksujutun sähköpostiin oli tullut 2 kpl vahvistus viestiä että se on peruttu no varmuudeksi , sitten tarkistin tilin sieltä oli veloitettu 30 euroa, vaikka otin tuon 3 pv jutun, vittu no soitin heti sen jälkeen s pankin sulkupalveluun ja sulkikortin, eli neuvo niille jotka on samassa veneessä, soita asiakaspalvelu numeroon sano että haluat perua jäsenyyden ja ettei veloiteta enempää ja aivan samantien kortin sulkuun soitto, pelaa varman päälle mielummin kuin odota ja katso mitä käy, kaverini teki tämän sama virheen 2vuotta sitten hän oli saanut perintöä 730000 euroa ja jokainen vitun penni meni johonkin eikä ikinä saanut rahojaan takaisin, kaverini masentui ja lopulta tappoi itsensä, olkaa varovaisia sivun nimi oli eri ei tämä pikaflirtti mutta sama perjaate näillä on


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse tein tunnukset pikaflirtti sivustolle tänä yönä pienessä humalassa klo 2 ja päätin käyttäjän klo 2.30, soittamalla aikakaspalveli numeroon nainen vastasi enkuksi ja käskin sulkemaan tilin ja katkaseman tuon maksujutun sähköpostiin oli tullut 2 kpl vahvistus viestiä että se on peruttu no varmuudeksi , sitten tarkistin tilin sieltä oli veloitettu 30 euroa, vaikka otin tuon 3 pv jutun, vittu no soitin heti sen jälkeen s pankin sulkupalveluun ja sulkikortin, eli neuvo niille jotka on samassa veneessä, soita asiakaspalvelu numeroon sano että haluat perua jäsenyyden ja ettei veloiteta enempää ja aivan samantien kortin sulkuun soitto, pelaa varman päälle mielummin kuin odota ja katso mitä käy, kaverini teki tämän sama virheen 2vuotta sitten hän oli saanut perintöä 730000 euroa ja jokainen vitun penni meni johonkin eikä ikinä saanut rahojaan takaisin, kaverini masentui ja lopulta tappoi itsensä, olkaa varovaisia sivun nimi oli eri ei tämä pikaflirtti mutta sama perjaate näillä on

        Sama juttu mutta eri saitilla..tuli tossa kesäleskenä poltettua 80 egee feikkiprofiilien takia..sivusto on ulkomaalaisomistuksessa ja naisten kuvatkin ovat varmaan 90% sieltä..ei kannata...


    • Anonyymi

      Itse tein tilin äsken ja päätin samantien lopettaa veloittivat tuon 3 pv jutun ja 21e joku toinen juttu no soitin heti ja katkasi sen tilauksen sinne tuli sähköpostiin viestit niistä että jäsenyys peruutettu, voiko tuohon luottaa nyt että meni poikki eikä veloteta enään vai jäädyttää kortti?

    • Anonyymi

      pelkkää kusetusta! pysykää kaukana:
      pikaflirtti
      tosituhma sivustoista

    • Anonyymi

      Kiertäkää todellakin kaukaa. Itse eilen kanssa haksahdin tuohon 4€ kokeilujaksoon. Luin käyttöehtoja kun alkoi tuntua ihmeellisen hankalalta kaikki ja siellä esim. lukee että saavat kopioida tietosi jokaiseen heidän omistamaan muuhun palveluun, saavat käyttää kuviasi miten haluavat missä haluavat. Monen sivustolle lataamat kuvat nyt kiertävät tuolla feikkiprofiilien kuvina ja tiäs missä muilla sivustoilla.

      Stepit miten purin/purat tilauksen:
      1. Mene tilin asetuksiin ja peruuta tilaus ja seuraa ohjeet viimeiseen pisteeseen
      2. Saat käyttäjätilisi numeron ja asiakaspalvelun numeron mihin pitää vielä soittaa tilauksen perumisen viimeistelemiseksi
      3. Soita asiakaspalveluun (Englannin kielinen asiakaspalvelu vain)
      4. Sano että haluat peruttaa tilauksen. Kysyvät nimen, miksi peruutat sitten alkaa tämä "Laitoin sinulle nyt viikon ilmaista premium aikaa" ja kun sanoo että haluaa vain perua tilauksen tulee "Päivitin tilisi nyt VIP-statukseen". Sanot vaan että et halua tilata mitään ja haluat vain perua tilauksen ja poistaa tilisi. Tarpeeksi kauan kun jankutat niin lopettavat tilauksen ja saat s-postiin siitä vahvistuksen. 24h sisällä pitäisi kuulemma sitten tulla vahvistus tilin poistosta. Nyt itsellä mennyt 17h ja ainakaan vielä ei ole tullut.
      5. Soita pankkiin sulje kortti ja tilaa uusi
      6. Asensin itse vielä selaimeeni lisäosan https://www.mywot.com/ jossa käyttäjät voivat ilmoittaa vaarallisista sivustoista ja kertoa mikä niissä on pielessä. Toivottavasti ainakin joku säästyy tältä kuralta tuon lisärin ansiosta.

      Sivuston ehdoissa myös että saavat pyytää pankiltasi uuden korttisi numeron jos sellaisen hankit ja et siitä heille kerro. Nordeassa ainakin sanottiin kun asiaa kysyin että eivät tiedä tapauksia missä pankki olisi uuden kortin numeroa minnekkään antanut kun juuri tuon asian takiahan niitä suljetaan.

      Tässä ketjussa paljon kyselty että tuleeko perään jotain uhkauskirjeitä tms sähköpostiin tai kotiin. Pistän tänne uuden päivityksen kun itsekkin tässä selviää nämä asiat.

      • Anonyymi

        Kolme viikkoa nyt kulunut aikalailla kortin sulkemisesta ja soitosta kyseisen kusetusfirman asiakaspalveluun. Mitään viestiä tilini sulkemisesta en koskaan saanut sähköpostiini joten epäilen ettäkö se olisi kokonaan poistunut sivustoilta.

        Mitään sähköpostia / kirjeitä kotiin ei ole tullut joten uskoisin että kyseinen asia on nyt omalta osaltani päätöksessä. Sentään mitään kuvia tai tarkempia tietoja en itsestäni mennyt tallentelemaan kyseiselle sivustolle.

        Täytyy tulevaisuudessa muistaa hakea ensin kokemukset ja vasta sitten laittaa korttitietoja mihinkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolme viikkoa nyt kulunut aikalailla kortin sulkemisesta ja soitosta kyseisen kusetusfirman asiakaspalveluun. Mitään viestiä tilini sulkemisesta en koskaan saanut sähköpostiini joten epäilen ettäkö se olisi kokonaan poistunut sivustoilta.

        Mitään sähköpostia / kirjeitä kotiin ei ole tullut joten uskoisin että kyseinen asia on nyt omalta osaltani päätöksessä. Sentään mitään kuvia tai tarkempia tietoja en itsestäni mennyt tallentelemaan kyseiselle sivustolle.

        Täytyy tulevaisuudessa muistaa hakea ensin kokemukset ja vasta sitten laittaa korttitietoja mihinkään.

        Eli sinulle ei tullut sitä vahvistus sähköpostia tilauksen peruuttamisesta vai? Ja onko tilanne nyt kolmen viikon sisään muuttunut? Ps. Yhtä typerä


      • Anonyymi

        Itse tein kanssa profiilin ja olen sitä tässä nyt yrittänyt poistaa. Mutta sen verran fiksu olin että en kortin tietoja laittanut tai ollut aikomustakaan maksaa. Mutta sitä nyt kysyisin että voivatko saada mun kortin tiedot jotakin toista kautta?


    • Anonyymi

      Sielt asetusten kautta lopetus. Sit sii piti viimeistellä soittamalla yhteen numeroon. Josta sit vastataan englanniks. Soitin ja ne kyseli nimi, sivusto, asiakasnumeron, joka näkyy siinä jäsenyyden lopettamis osuuees. Ne oli antamas vip lisää tms. Mut piinaa vaa ja sanoo pää kii, ku ne koittaa venyttää puheluu. Lopuks sit kysyin 3 kertaa et onks asia ok ja käskin lähettää asap. sähköpostivahvistuksen jäsenyyden irtisanomisesta. Vahvistus tuli ~10min päästä.

    • Anonyymi

      Täällä kans yksi idiootti. Meni profiiliini ja kohtaan "poista tili". Sähköpostiin tuli vahvistus että tili on poistettu ja tämän lisäksi suljin kortin ja tilasin uuden. 47 ja 49 euroa olivat laskuttaneet erillään ja molemmissa eri laskuttaja. Tyyliin "rmofee.com" tms

    • Anonyymi

      Samaan halpaan mentiin. Täysjäsenyys tuli muka ostettua vaikka fak no. Nyt ollaan jumissa noissa maksuissa. Ei auta kans ku sulkea kortti ja laittaa toinen tilaukseen. Kiertäkää kaukaa tälläset sitit. Taitaa tinder olla yks ainoist oikeesti luotettavista deittipalveluista. Kyl tos jotenkii hälytyskellot soi siin ostovaihees jo mut tuli silti laitettua päätä pensaasee. NO, OPPIA IKÄ KAIKKI

    • Anonyymi

      itse antanut kortin tietoja ollenkaan niin eipä oo mistä velottaakaan. eikä oo sitä feikki mailiakaan enää olemassa millä rekisteröidyin

    • Anonyymi

      Sama täällä.

      Asiakaspalvelussa vastaa hyvin epäselvää intianenglantia ulkoa lukeva nainen, käsken lopettamaan laskutuksen ja lopulta ei mitään tapahdu.

      AINOA KEINO on kuolettaa kortti ja tilata uusi.
      Nosta sitä ennen käteistä ellei ole toista korttia, ainakin Nordeassa kortin saaminen kestää n. 1½-2 viikkoa.

      t. Osku

    • Anonyymi

      Ja edelliseen jatkaakseni:

      Ei missään tapauksessa pidä käyttää luottokorttia ulkomaisiin nettimaksuihin.
      Ainoastaan debit pankkimaksu tuplavarmistuksineen tai PayPal.

      Luotettavan firman ollessa kyseessä (kannattaa varmistaa ja tutkia ennen kuin maksaa) voi luottokorttia käyttää, esim. isot kansainväliset, tunnetut firmat.

      HYVIN varovainen pitää näissä maksuasioissa olla, huijari vaanii joka nurkalla.
      Vieläkin ottaa päähän tuo oma tyhmyyteni PikaFlirtin osalta...kele.

      t. Osku

    • Anonyymi

      Siis kannattaa aika painokkaasti puhua sinne puhelun toiseen päähän, selkeällä englannilla että haluaa poistaa kaikki mahdolliset maksut ja yms. Membershipit. Ja sanoa kaikkeen ei ja ei kerro mitään muutakaan. Sillä sain ainakin itse toisella puhelulla peruttua toistuvan maksun. Kovasti kauppas lisää sieltä.

    • Anonyymi

      Joo ite menin samaan halpaan. Ihmettelin kun eivät naiset vastanneet mitään ja kaikki Parkstadista ja muualta halusivat jutella. Sitten herätyskello soi ja näin, että täähän yhtä pokea koko sivusto, vaikka elämänkumppania hakemassa.

      Olisi hyvä tehdä projekti ja kaivaa jokaisen ihmisen kuvat ja käydä läpi kuinka monen ihmisen kuvat ovat laittomasti siellä. Voitaisiin isolla porukalla haastaa koko pulju oikeuteen. Tällaiset pitäisi kieltää lailla. Herkästi menen poliisin juttusille näistä. Omaa tyhmyyttäähän ei voi kun syyttää, mutta kun ajattelee muita ihmisiä ja heidän kuviaan.

      Ja tämä laskutus on täyttä huijausta. Ilmaisen sivuston poisto onnistuu hyvin, mutta nyt jännitän kuinka maksullisen sivuston poisto onnistuu!

      Laitoin sähköpostin [email protected] pyynnin, että poistavat tilini. Siinä on tilinumeroni, tilinimeni ja sähköpostiosoite.
      Tein sen myös sivuston kautta, mutta sitten vaikka kertoo, että tili on poistettu, pitäisi soittaa sinne "Intiaan". Yritin soittaa, niin puhelin ilmoittaa "epäillään häiriösoittajaksi" ja puhelin vilkkui punaista. Että sellaista....

      Tilasin uuden luottokortin. Älkää hyvät ihmiset ainakaan pankkikortilla ostako mitään näitä nettijuttuja ellei ole pakko! Ei pitäisi mennä sen jälkeen maksuja.... on minulla joskus ennenkin mennyt näin. Toivottavasti nytkin.

    • Anonyymi

      Siis aluksi pitää lopettaa jatkuva tilaus. Se menee lopussa siihen että soitat numeroon jossa intiaenglanti nainen selittää helvetin epäselvästi ja koettaa pitkittää puhelua. Mun kohdalla se meni siihen että löin luurin korvaan. Sähköpostiin kilahti minuutin päästä viesti jatkuvan tilauksen lopetuksesta. Sen jälkeen muutut "normaalijäseneksi". Eli sitten menet uudestaan sivustolla asetuksiin ja valitse poista tili. Saat sähköpostiin peruutus koodin, syötät sen sivulla. Saat sähköpostiin vahvistuksen tilin poistamisesta. Mutta jos kirjaudut uudelleen tarkistaaksesi, tilisi aktivoituu automaattisesti. Eli tuon jälkeen pysy kaukana sivustosta. Olen itse tässä vaiheessa ja taatusti tsekkaan kk päästä onko outoja maksuja veloitettu tililtä. Jos on, uusi kortti pankista

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe