Selitys musliminaisten sorron hyväksymiseen

Analyysiä

On pohdittu, miksi feministit eivöt sano ensimmäistäkään poikittaista sanaa musliminaisten sorrosta?

Selitys on ilmeinen. Tällöin

1. Paljastuisi missä "kontekstissa" naisten todelliset ongelmat ovat.
2. Kävisi ilmi täkäläisten feministien nauttima tasa-arvo, etuudet ja erikoieudet.
3. Valkoinen heteromies paljastuisi hyvääntahtoiseksi ja uhrautuvaksi kullannupuksi.

45

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saara23

      Eiköhän se ole musliminaisten oma asia laittaa asiansa kuntoon. Mitä se suomalaisille feministeille kuuluu.

      • solidaarisuutta

        Eiköhän se myös ole suominaisten oma asia laittaa asiansa kuntoon. Mitä se suomalaisille miehille kuuluu.


      • TunnustusTuli

        Tässä feministit tunnustavat ja kertovat, ettei heidän tarkoituksensa ole laittaa naisten asioita kuntoon. Kyse on vain kikkailusta ja etuisuuksien kahminnasta sekä miesten vihaamisesta lähipiirissä.


      • Muhlvist

        Niin eli suomalaisille feministeille kuuluu suomalaisten naisten oikeuksien parantaminen jotka ovat maailman mittakaavalla mitattuna ihmisoikeuksien lellilapsia.
        On kyllä huomattu että suomalaiset feministit ovat kiinnostuneempia parantamaan yhteiskunnan hyvä-osaisten naisten asemaa jotka kuuluvat parhaiten hyvinvoivaan 1% maailman naisista kuin 90:tin joilla asiat huonommin


      • hjhjhgff

        Tottakai kuuluu. Länsimaalaisten naisten juurikin on puututtava kehitysmaiden naisten sortamiseen. Siksi kehitysapua annetaan, että naisen asema ja koulutustaso nousisi kehitysmaissa, koska se on kaikkien tutkimusten mukaan hyvinvoinnin perusta.

        Kyllä meitä kiinnostaa maahanmuuttajanaisten alistaminen myös länsimaissa.

        Meitä on oikeita feministejä ja sitten "feministisillä arvoilla ratsastavia populisteja". Nämä populistit kannattavat maahanmuuttoa kuin hullu puuroa, ekä heitä kiinnosta pätkääkään ihmisoikeudet. Mutta me oikeat feministit emme arvosta heitä, koska kukaan ei arvosta ihmistä joka kusee omiin muroihinsa.


      • Sompanssi

        Vaikea auttaa naisia joiden mielestä islam ja feminismi liittyvät yhteen.......


    • islamin.kirous

      Sari Näre sanoi vuosia sitten, että on kulttuuri-imperialismia neuvoa muslimeita, miten hoitaa asioitaan.

      • Kuldyyriä

        Näinhän se on. Turussakin puukotettiin mm. lastaan rattaissa työntävää äitiä ja muita täkäläisiä naisia. Tämähän ei kuulu kulttuuri-imperialismia ja "neuvontaa" vastustaville femakoille, jos tekijä kerran kuuluu "muuhun kulttuuriin".


      • Sittensujut

        Näre voisi sanoa muslimeille jotain kulttuuri-imperialismista, että heidän ei pidä neuvoman länsimaalaisia.


    • dserfgsdfgsdf

      4. uskovaisten mielenliikkeissä ole ikinä ollut vitunkaan vertaa järkeä..

      • YksinkertaisestiTyhmää

        Keiden uskovien muka? Mistä sinä nyt tämän uskovaisuuden tähän tyhjästä nyhjäisit?


      • no.ei.niinkään
        YksinkertaisestiTyhmää kirjoitti:

        Keiden uskovien muka? Mistä sinä nyt tämän uskovaisuuden tähän tyhjästä nyhjäisit?

        Vihervassari/feminatsikuplan logiikka on uskontoihin verrattavaa, tosimaailmaan liittyviin asioihin mitenkään liittymätöntä haihattelua - epälogiikkaa.


    • KukaPuolustaaNaista

      Jihadisti puukotti Turussa naisia ja uhreja auttamaan ja puolustamaan tulleita miehiä. Valkoiset heteromiehet taltuttivat hyökkääjän ja lopettivat naisten teurastuksen.

      Mitä opimme tästä....

      • cbxcncvx

        Tiedämme jo sen että feminatseilta on koskaan turha odottaa mitään järkevää kommenttia tähän tai mihinkään muuhunkaan asiaan liittyen. Jotkut ovat jopa julistaneet, että mieluummin tulevat mamujen toimesta raiskatuiksi kuin ovat tekemisissä rasisteina pitämiensä ihmisten kanssa(en pelleile).


    • femakkoemakko

      Feminismi nykyään ei ole feminismiä, vaan se on irvikuva siitä mitä se on ennen aikaan ollut. Nykyään se alkaa lähentelemään jotain uskontoa jossa eletään samassa skitsofreenisessa hulluudessa ilman mitään tolkkua todellisesta maailmasta. Ei femakkojen juttuja kannata kuunella, ei niissä ole tolkkua :) Antaa heidän meuhkata, jos ei niistä välitä niin ei sillä ole mitään valtaa. Femakot meuhkatkoon keskenään, mistä lähtien hullujen juttuihin on kannattanu lähteä mukaan?

      • qåaäzm

        Ymmärrän ja hyväksyn sen vaatimuksen että samasta työstä maksetaan sama palkka miehille ja naisille. Mutta tätä käsittämätöntä vihaa heteromiestä kohtaan en ymmärrä. Sitä en ymmärrä alkuunkaan, että miksi nämä femakot haluavat tänne sellaisia jotka laittaisivat heidät nyrkin ja hellan väliin. Mutta asia on niin että suvakkifemakon järjenjuoksusta ei ota selvää mikään eikä kukaan.


    • eiarabimaissafeminismiä

      On se muslimimaahanmuutto ihan hyväkin asia. Päästään pois feminismin ikeen alta.

    • realityhessu

      Muslimimaassa asuneena suomalaisena voin kertoa että osa -koulutetummat naiset - eivät arvosta kovinkaan korkealle länsimaalaisia feministejä. Heidän näkökulmastaan naiset haukkuvat tasa-arvoista mieskulttuuria ja silti kumartaa alistavinta mieskulttuuria maapallolla ja haluaa sitä lisää omaan maahansa tasa-arvon nimissä. Afrikassa itseltäni kysyttiin suoraan onko suomalaisella naisella synnynnäinen aivovamma kun ei tajua sitä mikä on koko muulle maailmalle itsestään selvää. Levottomilla alueilla kysyttiin että miksi meillä otetaan vastaan nuoria miehiä vaikka tiedetään että naiset ja lapset jätettiin taakse. Itse kulttuuria nähneenä en koskaan tue ymmärtämään miksi sitä meille halutaan....vaikka miehet sitä vastustaa nyt niin naiset ne lopulta siitä maksaa eikä siinä vaiheessa voi painaa nappia että ei me halutakaan tätä.

    • virkatenvituilleen

      Akateemisia feministejä ei kiinnosta kuin eliittimiesten toimet, ja toisaalta surkeimpien miesräkyttäjien tylytys. Kaikki todelliset ajan asiat ja ongelmat rienataan milloin milläkin sopivalla kortilla takaisin kaappiin kolisemaan. Kukaan ei edes inahda vaikka maahan marssii ainakin 100 vuotta ajastamme jälessä hinaavia kollipoikia utopisine odotuksineen ja arveluttavine naiskäsityksineen.

      Ei voi odottaa jos on kultalusikalla annettu.

    • Kyrpäristynyt

      On syy, miksi Muhammedin "totuus" tyttölasten raiskauksista ja naisten pakottamisesta seksiin -ja burkalla naamiointiin- leviää ympäri maailmaa ja se on MIEHINEN SADISMI!
      Mies opettaa naista koko elämänsä omiin ihmiskauppa tarkoituksiin, eikä ole eri-asia, onko naisella täys-naamio kasvoilla, ja miehen mainoksilla tai puheilla valitsema vaatetus, vaiko se burka!

      Ja aika moni säälii musliminaisia. Jostain syystä HE Suomessakin saavat enemmän vihaa ihmiskaupattuinakin, kuin muslimimiehet ihmiskauppiaina (ks. Muhammedin "pyhä" kirja miehen jumaluudesta maan päällä )

      Mies on siirtynyt TAAS täyteen SOTAAN naista vastaan - kuten teki sitä ennen äänioikeuttakin.
      Mies, sotien ammattilaisena, käyttää hyväksi naisten kuvittelemaa lepotaukoa maailman puhuessa orjattomasta/tasa-arvoisesta maailmasta, vaikka kaikki on pelkkää syklien taistoa. IDIOOTIT.

      • syöttikaloja

        Hihii, nyt on huono syötti.

        Tämä tässä ylempänä on syötti vastaus, sitä ei kannata purra tai näykkiä. Vain agitointia :)


    • Sompanssi

      Eihän se mikään ihme ole että suvaitsevaiseen, tasa-arvoa kannttavaan, seksuaalivähemmistöjä puolustavaan, vapaamieliseen Islamiin uskova, "vapaaehtoisesti" kaapuun ja naamariin pukeutuva kehitysmaamusliminainen on feministi. Koska heillähän on suomalaisten virkasisariensa kanssa sama vihollinen, Suomalainen valkoinen heteromies joista pahimpia ovat ne jotka uskaltavat vastustaa Suomen Islamoimista kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajilla.

    • Elegantit.tyttäret

      Pukeutuminen on osa ihmisen identiteettiä. Niin kauan kuin nainen käyttää vaatetusta, joka jättää kasvot peittämättä, hän on hyväksyttävässä asussa. On kuitenkin muistettava, että Suomessa on useita pimeitä kuukausia, joten kesäkaudella olisi välttämätöntä pukeutua siten, että jäsenet saavat auringonvaloa.
      Maassa maan tavalla on hyvä ohjenuora, mutta ei sitä tule noudattaa kirjaimellisesti.
      Jos fenimismi alentuu tarttumaan naisten vaatetukseen, on se mielestäni menettänyt tavoitteensa. Jokaisella ihmisellä on oikeus pukeutua mieluisallaan tavalla. Mustalaisnaiset eivät luovu kansallispuvustaan, Intiasta tänne muuttaneet käyttävät kotimaansa asua, miksi ei muslimimaistakin saapuvat voisi niin tehdä?
      Mutta Suomessa syntyneiden nuorten naisten pitää saada itse valita asunsa. Siihen ei tulisi muiden puuttua.
      Mustalaiset ovat olleet Suomessa satoja vuosia, ja yhä heidän nuoret naisensa pukeutuvat perinneasuunsa, miksei muista maista tulleille suotaisi samaa?

      • kantele.mukaan

        "Mustalaisnaiset eivät luovu kansallispuvustaan, Intiasta tänne muuttaneet käyttävät kotimaansa asua, miksi ei muslimimaistakin saapuvat voisi niin tehdä?"

        Ehkäpä mustalaisen ja intialaisenkin kannattaisi muuttaa tyyliään. Vai meinaatko, että suomalaistenkin pitäisi ulkomaille mennessään pukeutua väinämöistyyliin ja kaikkien pitäisi vielä ihailla hänen tuohivirsujaan?


      • Parturipojat

        Tämä nimim. "Elegantit. tyttäret" selittää ja aika paljon. Tällainen feminismi jää vaatetuksen ja ulkoisen näyttävyyden tasolle. Hyvin perinaisellista miellyttämishalua siis, ja niin iisii. Identiteetti on kuteissa. Se, mikä on eleganttia on oikein ja ohittaa muut arvot joita ei oikeastaan enää tiedostetakaan. Nykyfemakko ei ole enää se tiedostava ihminen kuin ennen. Kevytkirjallisuus, leffat ym. viestii samaa sanomaa, elegantti nainen ja elegantti, vaikka alistavakin mitä välii, mies. Samaan pohjautuu pettymys epäeleganttia suomimiestä kohtaan. Kaupallinen malli on tehnyt tehtävänsä. Naisellisuuden typerimmät puolet saa esittää ja olla ylpeä tyhjäpäisyydestään. Miehille se sopii se on niin iisii. Win-win. Ja eikun takaisin kivikauden sukupuoli-identiteettiin.


    • Sompanssi

      Hyviä argumentteja sinulla siis oikeasti mutta.....Tottakai pukeutuminen on osa identiteettiä, mutta jos se on jotain uskonnon ja kulttuurin vaatimaa "pakottamaa" koska muuten lähtee suuri osa hyväksynnästä etkä ole enää yhteisösi "eliittiä" ja jos nainen menee vääräuskoisen tai uskonnottoman kanssa naimisiin hänet suljetaan yhteisösä ulkopulelle jos ei peräti pahoinpidellä ja tapeta(sairasta). Tuskin niitä terveys kiinnostaan vain ja anoastaan ahdasmielinen Islam ja siihen liittyvät yhtä ahdasmieliset kulttuurit. Mutta se että miten harras muslimi voi olla feministi kun uskonto on kaikissa muissa asiossa erimieltä feminististen arvojen kanssa, paitsi siitä että molemmat vihaavat Suomalaista valkihoista "sikaa syövää" hetero miestä.

    • Maailma paranisi jos muslimeille tarjottaisiin vuoden 1945 saippuaa. Jihadistit ovat ihmisiä siinä missä muutkin rotat.

    • Sompanssi

      Romaaninaisista sen verran että ovat olleet jo 500 vuotta Suomessa, niin miten on kotoutuminen on mennyt noin omasta mielestä ja ottaisitko kansallispukuisen romaaninaisen töihin...... voin kertoa kaupan alalta esimerkin, jos romaaninainen työskentelee valtavirran mukaisessa vaatetuksessa ja kansallispukuinen tulee myymälään niin tämä työntekijä menee takahuoneeseen ja odottaa kunnes kansallispukuinen poistuu myymälästä (sairasta) ja tämä on varmasti totta. Onko tämä sitä kotoutumsta yhteiskuntaan ja sen kunnioittamista, ei ole oikein onnistunut vielä 500 vuodessa, menee varmaan toiset 500 vuotta vielä. Onko meillä nyt holtittomasti lisääntyvä ja kasvava kehitysmaamuslimi populaatio Suomessa jota elätetään ja kotoutetaan seuraavat 500 vuotta, onnea vaan lapsillemme. Niin ja jos sopeudutaan tai työllistytään noin 10-20% tasolla niin sekö on riittävästi. Se kotoutuminen muuten jatkuu sukupolvesta toiseen ja maksaa ihan saman verran koko ajan perkapita.......Mutta romaaninaisten ei tarvitse olla feministejä vihatakseen valkoihoisia suomalaisia miehiä se onnistuu ihan muutenkin. Rikollisuudesta nyt puhumattakaan, mutta ei siitä sen enempää koska se on loputon suo......

    • 23_79787909

      (Muslimi)maahanmuuttajat ovat feministeille vain hajota-ja-hallitse työkalu. Joten ei ihme, etteivät heidän ongelmansa oikeasti kiinnosta.

    • Sompanssi

      Feminismi ja feministit Suomessa ovat sama kuin Islam ja kehitysmamuslimit Suomessa, ne molemmat vihaavat vakoihoista suomalaista sikaasyövää hetero miestä.......

      • Semmostavapautta

        Eikä vain miehiä. Feminismin nousuaikoina, suffragettiaikoina, feministit olivat porvarispiireistä ja vaativat oikeuksia oman luokkansa naisille. Ei siinä mitään, mutta samaan aikaan vastustivat kiivaasti työläistyttöjen, eli piikojensa oikeuksia. Kilpailijoitahan niistä vapautuneista musliminaisistakin tulisi.


      • Sompanssi

        Hehhehheh vapautuneita kehitysmaamuslimi naisia, joo ei ole niistä mitään vaaraa kilpailussa. Montako kehitysmaamuslimi naista on suomalaisen miehen kanssa naimisissa ...... niinpä ei kovinkaan montaa koska kehitysmaamuslimi yhteisöt ja Imaamit pitävät huolen eetei näin pääse käymään.


    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Ja aika helvetisti vihaavatkin........

    • vitunvirkkaajat

      Rosa Meriläinen on malliesimerkki feminatsista. En viitsi tuota enempää kuvailla, totean vaan kysessä olevan aivan kammottava ämmänkuvatus, joka naurukin on omiaan karkoittamaan tosimiehet kauas.

    • Sompanssi

      Kyllä minusta kehitysmaamuslimi kaapuun ja naamariin pukeutuneen feministin sanavarastoon kuuluu se että vittu haisee hyvälle.......

    • Silpomatta

      Onko myös muslimityttöjen ympärileikkausturismiin puuttuminen ja yleensäkin tyttöjen ympärileikkausten kriminalisointi kulttuuri- imperialismia femakkojen mielestä? Kyselen vaan.

    • Ninnukkainen

      Nämä meikittömät ja epänaiselliset tanttaraiset jotka ovat iät ja ajat rekkakuskin moukarinyrkit pystyssä karjuneet tasa-arvoa ( vaikka harvalle heistä on minkäänlaista miestä siunaantunut ja ikuisina opiskelijoina tasa-arvo palkkauksessakaan ei heitä koske ) maassa joka kuitenkin on yksi maailman parhaista naiselle,äidille ja lapselle ensimmäisen äärimmäistä monokulttuuria edustavan miespuolisen turvapaikanhakijan nähtyään joutuivat jonkinlaiseen kiimaan josta eivät näytä toipuvan.Nyt he käyttäytyvät kuin hulluimmat lahkolaiset ja silmät palaen höpäjävät monikulttuurisuudesta ja suvaitsevaisuudesta joka siis käytännössä käsittää vain kaksi ihmistä :hänet itsensä ja tuon irakiaisen soltun.Avarakatseisuuden piiriin ei muita mahdu,kaksin käsi kädessä Ahmedin kanssa jolla kylläkin on eukko ja kuusi tenavaa Bagdadissa.Ihana kaataa koko satakiloinen ruhonsa keskiaikaisen barbaarin karvaisille käsivarsille ja lakata yrittämästä olla vakavasti otettava nainen.

    • EiköTotta

      Islamisti ja feministi ovat oiva parivaljakko, molemmat ovat yhtä avarakatseisia, vapaamilisiä ja suvaitsevaisia suomalaisia sikaa syöviä heteromiehiä kohtaan.....

      • Ninnukkainen

        He todellakin edustavat monikulttuurisuutta ja avarakatseisuutta.Heidän maailmaansa sopii tasan kaksi : feministi ja islamisti.Feministi taipuu onnesta vetelänä koiran rooliin.Se on sellainen minimonikulttuuri,esim.venäläisisä ei siihen mahdu,ei kriittisesti ajattelevia,ei realisteja.Ainoastaan barbaaristaan hurahtanut femakko ja se luku-ja kirjoitustaidoton alkuhärkä joka ei taatusti akkaa passaa ja herää yöllä syöttämään.


    • PunainenMoskeija

      Eli feministi ja Islamisti ovat sama asia, no nyt ymmärrän miksi tämä Ruotsalainen feministi kirjailija Ulla Lundedegård puolustaa Nackan kunnan ostopäätöstä 14 miljoonan kruunun asunnosta kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttaja äijälle ja hänen kolmelle kaapuakalleen ja kuudelletoistalapselleen, koska vaimot ovat todennäköisesti onnellisempia kuin perinteisessä Ruotsalaisessa ydinperheessä.

    • Sompanssi

      No nythän femakkojen fasesivuilla kiellettiin Islamista kirjoittaminen. Tajusivatko femakot viimein että kehitysmaamuslimi äijät haluaisivat lähinnä tappaa kaikki femakot. Tämä tekee tästä feministipuolueesta vielä suuremman vitsin kaapuakka puheenjohtajineen hehhehhehhee

    • fobiini
      • KoskaAllahillaOnSuuri

        Ei tuollaisia kuvia voi kritisoida koska ne kuuluvat hartaaseen Islaminuskoon ja sen kulttuureihin


      • PunainenMoskeija

        Sehän olisi rasismia.......


    • 45645647

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2709
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      236
      2607
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      64
      2349
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      195
      1829
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1318
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1297
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      21
      1259
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1128
    Aihe